HomeViestejäBrenda Hoffman27.11.2023 - Hämmentävää aikaa

27.11.2023 - Hämmentävää aikaa

HÄMMENTÄVÄÄ AIKAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
27.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

vaikka haluatte olla muiden kanssa tai muut haluavat olla teidän kanssanne, viestit joita vaihdatte sanallisesti, saattavat vaikuttaa päinvastaiselta. Niinpä olette hämmentynyt, kuten ovat myös lähellänne olevat. Tunnette olevanne väärinymmärretty, kuitenkin haluatte olla tekemisissä. On hämmentävää aikaa.

Juhlapyhäkausi on tavallisesti täynnä odotuksia, jotka eivät koskaan täyty tai täyttyvät vain osittain. Nyt kun kaikki, te mukaan luettuna, ovat hämmentyneitä energioista ja kauden vaatimuksista, epämukavia ja selittämättömiä pelkoja tulee esiin, joita te ja muut ette odottaneet.

Monet odottivat, että tämä juhlapyhäkausi olisi mukava, miellyttävä ja vähemmän hektinen. Tuosta toiveesta huolimatta, huomaatte sen kiireisemmäksi ja kenties pelottavammaksi kuin koskaan. Haluatte palata siihen 3D-rakkauteen, jonka jaoitte ennen muiden kanssa – rakkauden joka ei välttämättä perustunut teidän tai muiden totuuteen. Mutta nyt ette voi teeskennellä, piiloutua tai yrittää peruuttaa sitä, mikä on, jollain kaunistelevalla tai nopealla vastauksella. Se sattuu tunnepuolella ja joskus fyysisesti. Tunnette eristyneenne, vuorovaikutuksestanne huolimatta muiden kanssa.

Tämän kauden vuorovaikutus ei ole merkki, että tulevaisuuden juhlapyhät ovat samanlaisia, uusien sisäisen äänen ajatustenne ja toimienne vuoksi. Sen sijaan tunnette sisäistä rehellisyyttä, joka ei välttämättä liity siihen, mitä olette kokeneet. Se mikä oli kerran hauskaa tai rakastavaa, tuntuu työläältä. Ja se mikä oli kerran tuskallista, tuntuu vielä tuskallisemmalta. Ei ole mitään piilopaikkaa sisäisiltä ajatuksiltanne ja tunteiltanne.

Käytte läpi merkittävää siirtymäaskelta, jolloin löydätte ja julistatte omat tarpeenne, muiden tarpeista huolimatta. Tämä ei ole vielä mukava asia teille, eivätkä ole nekään, jotka odottavat teidän olevan, kuka olette olleet. Siis kenties sanotte suoraan ja tunnette syyllisyyttä siitä, tai ette ilmaise huolianne ja olette vihainen itsellenne, kun ette tee sitä.

Muutamassa seuraavassa päivässä on kyse sisäisen äänenne tunnustamisesta ja käyttämisestä – mikä luultavasti tuntuu väärältä, vaikka ette voi kieltää tarvetta tehdä niin. Se on vähän kuin lapsuuden uhmaikä lisätiedon kera siitä, mitä teidän pitäisi tehdä ja olla. Haastava tunnepaikka.

Muutama seuraava päivä on testiajoa – sekä teille että niille, joiden kanssa olette tekemisissä. Siis on leimahduksia, vihaa, noloutta ja hampaiden kiristelyä. ”Miksi” on kaikkien kysymys. ”Miksi sanoin niin?” ”Miksi hän tiuski minulle?” ”Mitä tapahtui ystävyydelleni?” ”Miksi minusta tuntuu pahalta, vaikka kerroin hänelle, mitä tarvitsin?” Ja niin edelleen. Kyseenalaistaen äänenne ja arvostelukykynne, kuten tapahtuu useimmilla tänä aikana.

Löydätte itsenne. Mutta toisin kuin 2-vuotiaat, ette salli itsellenne möhläyksiä, eivätkä salli muutkaan itselleen tai teille.

Ihmiset ovat kireitä ja odottavat jotain, mitä ei voi välttämättä määritellä. Siis ikään kuin pilvi roikkuisi jokaisen kokoontumisen tai ilonkipinän yllä. ”Mikä minulta menee ohi” ”Eikö hän pidä minusta enää?” Ja niin jatkuu, kun lankeatte itse-epäilyn ja itseruoskinnan 3D-ansaan.

Tämä ei välttämättä ole miellyttävä viikko, koska te – useimpien ihmisten tapaan – pelkäätte itseänne ja vuorovaikutustanne muiden kanssa.

Me jotka olemme universumeista, yllytämme teitä olemaan itsenne, mitä ikinä se merkitsee teille. Ymmärrätte, kun pääsette käsiksi sisäiseen maailmaanne. Sisäinen maailmanne kertoo teille, milloin se mitä sanoitte, loukaten vahingossa jotakuta, poisti teidät jatkuvasta huolenpitäjäroolista tai kumosi tarpeenne uhriuteen. Tämä kaikki on todennäköistä muutamana seuraavana päivänä.

Ymmärrätte sitten paremmin, mitä tarvitsette ja missä teidän tarvitsee olla – kuten tapahtuu myös muille. Sillä ette ole ainoa ihminen, joka käy läpi näitä sisäisiä koettelemuksia. Se on maailmanlaajuinen tapahtuma, että tuntuu väärältä, mutta tarvitsee tutkia, mitä sanottiin tai tehtiin reaktiona muihin.

Ikään kuin kaikki tutkisivat omaa uhmaikäänsä samanaikaisesti.

Sallikaa itsellenne sama vapaus, jonka annatte 2-vuotiaille, koska vaikka ette voi puhua muiden puolesta, hekin ovat hämmentyneitä sanoistaan ja vuorovaikutuksestaan.

Tämä on harjoitussessio, muutaman seuraamuksen kera. Aivan kuten sivuutatte tai nauratte useimmille 2-vuotiaiden tempuille, muutama seuraava päivä pyyhitään pois kaikkien osalta.

Tunnustakaa sisäiset tunteenne, ja sitten sanokaa tai tehkää, mikä tuntuu sopivalta teille, aiemmasta vuorovaikutuksesta huolimatta, koska te ja ne joiden kanssa tulette toimeen, olitte erilaisia.

Tämä on uuden ”sinun” sisäisen rehellisyyden testiviikko, jonka läpäisette helposti, sillä teillä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan sen tekemiseen. Siis rentoutukaa mahdollisimman paljon ja hyväksykää, että tämä on muutama rasittava ja kenties epämukava päivä, jotka eivät ole osa tulevaa elämäänne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >