HomeViestejäBrenda Hoffman29.5.2023 - Runkovaihe

29.5.2023 - Runkovaihe

RUNKOVAIHE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

muutokset joita käytte läpi, eivät ole välttämättä helppoja. Ei siksi, että nämä muutokset ovat vääriä, vaan koska ne ovat mukavuusalueenne ulkopuolella.

Koko elämänne ajan teillä on ollut odotuksia, mitä teidän pitäisi saavuttaa tai pyrkiä saavuttamaan ja milloin. Mutta tämä muutos, tämä siirtymä, ei noudata 3D-kaavaa tai mitään kaavaa, jonka olette kuvitelleet. Muutos joka tuntuu luultavasti oikealta joskus ja hyvin väärältä toisilla kerroilla. "Mitä olen tekemässä?" -fraasi tupsahtaa todennäköisesti ajatuksiinne päivittäin.

Kaikki liikkuu hyvin nopeasti, ja on vähän etukäteisajattelua tai valmistelua. Teistä tuntuu, kuin teillä olisi "mielen retkahdusvamma". Se on tämä, ei vaan tuo, ei vaan tuo – kaikki muutamassa päivässä tai tunnissa. Ja olette uupunut. Se tuntuu olevan liikaa – ja usein virhe.

Vaikka seuraatte sisäistä ääntänne, se ei tunnu yhtä oikealta kuin monet 3D-hetkenne. Mahdollista "oikeudentunnetta" seuraa monia "minä toivon" -määreitä. Ja hyvin harvoja varmuuksia.

Jotenkin nuo epävarmuudet sivuutetaan, kun painatte eteenpäin – hyvin samaan tapaan, kuin aloittaessanne sisäisen työnne kuukausia tai vuosia sitten. Tiedätte, että teidän täytyy tehdä se, mutta perille pääseminen – missä se ikinä onkin – ei tunnu aina mukavalta tai oikealta.

Koska olette omalla ainutlaatuisella polullanne, kukaan ei voi vakuuttaa, että se mitä teette, on oikein – ette myöskään te tällä hetkellä. Uusi suuntanne on niin 3D-mukavuusalueenne ulkopuolella, että te ette voi ymmärtää, miksi teitä ajetaan tekemään tai olemaan tätä.

Samaan aikaan kun siirrytte tähän uuteen tilaan, asioita jotka tuntuvat ylivoimaisilta, loksahtaa paikoilleen rajallisella ponnistelulla. Ikään kuin niin olisi tarkoitus olla – tai olette äärimmäisen onnekas.

Tämä vaihe on niin intuitionvastainen, että teillä ei ole energiaa taistella sisäisiä ohjeitanne vastaan, kuten olisitte ehkä tehneet muutama kuukausi sitten. Loogisesti uusi suuntanne tuntuu todennäköisesti väärältä, mutta sisällänne on oikeudentunne, jota ette voi ymmärtää.

Oletteko tyytyväinen tähän toimeen tai ajatukseen? Säteilevätkö aurinko ja tähdet kirkkaammin, koska olette siirtyneet oikeaan suuntaan? Vastaus on raikuva "kyllä" – ei ehkä ensimmäisenä päivänä, mutta kun kasvatte siksi, kuka teistä on tulossa.

Vähän kuin uuden kodin rakentaminen. Kun runko on paikoillaan, talo näyttää pienemmältä ja vähemmän kutsuvalta, kuin alustavissa piirustuksissa. Mutta kun uuteen kotiinne on lisätty seinät, lattiat ja sisustus, rakastatte, mitä olette rakentaneet.

Olette runkovaiheessa, joten uusi suuntanne tuntuu vähemmältä, kuin kuvittelitte. "Luovuinko kaikesta siitä tämän vuoksi?" on toistuva kommentti, kunnes uuden "sinun" luuranko/runko on täydennetty.

Nykyelämässänne on osia, jotka pysyvät sydämessänne – ilontunteet tuosta ajasta elämässänne. Mutta olette siirtyneet tuon ajan yli. Ensimmäisen tekstikirjanne lukeminen antoi teille suurta iloa, vaikka aikuisena on mahdotonta löytää tuo sama tyytyväisyys samasta kirjasta.

Olette päässeet 3D:stä läpi olemuksenne/olemisenne kaikissa aspekteissa. Ette voi enää kokea tai tuntea syvästi siellä mitään, paitsi mukavuutta, niin kuin vanhoissa kengissä. Olette nyt valmis osallistumaan tanssiaisiin ja tarvitsette erilaiset kengät.

Uusi on tullut, eikä aiempaa elämäänne ole enää. Sallikaa itsenne tietää se tämän epämiellyttävän vaiheen ajan, kun siirrytte uuteen runkoonne.

Vanha maailma on poissa teidän ja jokaisen osalta, joka haluaa siirtyä 3D:n yli.

Maailmanne tuntuu vieraalta, kunnes koette iloa, kun uudesta rungostanne tulee uuden elämänne kehikko. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >