HomeViestejäBrenda Hoffman22.5.2023 - Muutos on ilmassa

22.5.2023 - Muutos on ilmassa

MUUTOS ON ILMASSA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

luultavasti olette hiljattain kokeneet jonkin yllätyksen, joka osoittaa teitä uuteen suuntaan. Joillekin teistä tämä on helppoa, kun taas toiset ovat kauhuissaan tai heillä on sattumanvaraisesti kumpiakin tunteita.

Olette asettaneet tyytyväisenä itsellenne rajoituksia, käyttäen covidia tai sisäisiä viestejänne rajoittamaan vuorovaikutustanne. Täyttäen nuo rajoittuneet päivät aktiviteeteilla, jotka nyt tuntuvat järjettömiltä tai valveaikanne haaskaamiselta.

Pitkä leponne on ohi.

Muutamana viime vuotena karistitte 3D-karmaa, ystäviä ja sukulaisia ja vähensitte aktiviteettejanne. Kenties olitte niiden joukossa, jotka matkustivat, jatkoivat huvittelua tai työskentelivät ryhmässä. Mutta kun teitte noita aktiviteetteja tämän lepo- ja uudistumisvaiheen aikana, noista aktiviteeteista tuli enemmän työtä kuin hauskanpitoa.

Se mikä on uutta, herättää huomionne. Uusi aktiviteetti, joka ei ole looginen tai sitä, kuka luulitte olevanne – avaten olemuksenne uusille ajatuksille ja mahdollisuuksille.

Kukaan ei voi kertoa, onko tämä uusi aktiviteetti oikea teille, myöskään ennustajat, selvänäkijät ja ajatustenlukijat. Se on samanlaista, kuin alakoulun opetus yrittäisi informoida tiedehenkilöä hänen asemansa teknisistä puolista.

Ellei tuo selvänäkijä ole täsmälleen samalla polulla kuin te – mikä ei ole enää mahdollista – hän ei ymmärrä niitä nyansseja, joita tarvitaan päätöksenne tekemiseen. Teidän täytyy seurata sisäisiä viestejänne, jotka alkuun häilyvät.

Te jotka olette selvänäköisiä tai muuten ylimaallisia, ymmärrätte, tarpeen hioa taitojanne, ennen kuin sisäiset viestinne ovat niin selkeitä, kuin haluaisitte. Kuten oli silloin, kun aloitte tehdä tulkintoja tai kanavoida muille.

Teillä on luultavasti selkeyshuippuja tunnevuoristoradan kera, kun tulkitsette uusia sisäisiä viestejänne. Muutokset joita pohditte, ovat paljon syvempiä, kun kuljetus-, avioliitto- tai synnytystavan valitseminen – kaikki toimia joita 3D-osallistujat ovat dokumentoineet aioneita.

Sisäiset ohjeenne ovat uusia. Teillä on vähän ennakkotapauksia, henkilökohtaisesti tai globaalisti, vahvistamaan "oikeutenne" tai edes joitain askelia, jotka ovat tarpeellisia vastikään löydetyn onnellisuutenne saavuttamiseen.

Olette uusi, uusien sisäisten ohjeiden kera – joista muutama tuntuu loogisilta, sillä ne on suunniteltu siirtämään teidät uusiin suuntiin. Siis kysymyksiänne itselle ja muille ovat: "Pitäisikö minun tehdä tämä? Tämä tuntuu oikealta ja väärältä. Mitä minun pitäisi tehdä ja milloin?"

Kysymyksiä joihin vain te voitte vastata, kun poukkoilette kyllä-, ei- ja ehkä-vastausten välillä. Haluatte oikean vastauksen, ennen kuin teette tuon hypyn. Mutta tarpeellinen informaatio on vain sisäisen olemuksenne saatavilla. Uuden kokonaisuutenne osa, johon vasta alatte päästä käsiksi.

Sen tietäminen, että olette ainoa olento, jolla on tarpeellinen informaatio auttamaan teitä sen päättämisessä, mitä pitäisi tehdä, tuntuu luultavasti ylivoimaiselta toisinaan, sillä ette ole tottuneet julistamaan riippumattomuutta sosiaalisista normeista.

Pitäisikö teidän odottaa, kunnes tämä tai tuo tapahtuu? Pitäisikö jonkun, joka tuntee teidät paremmin kuin 3D-itsenne, tehdä päätös puolestanne? Mitä jos tulkitsette itseänne väärin ja siirrytte suuntaan, joka näyttää intuitionvastaiselta, mutta tuntuu oikealta? Ja niin edelleen taistelette itsenne kanssa, yrittäen pakottaa jonkin epäloogiselta näyttävän toiminnan "oikeuden" siistiin pikkulaatikkoon.

Pelkkä kysymysten esittäminen itsellenne selkeyttää, miksi tämä epäloogiselta näyttävä liike on oikea teille. Sillä tämä muutos, tämä liike, on luultavimmin uuden olemuksenne luuranko/runko. Periaatteessa luotte uuden olemuksenne kehyksen sen epäloogisuudesta huolimatta, jotta opitte kuuntelemaan sisäistä olemustanne.

Kysytte itseltänne toistuvasti, miksi tämä toiminta näyttää oikealta teille ja miksi se tulee esiin nyt. Ja sitten kiellätte nuo vastaukset, kunnes ette enää voi kieltää itseänne. Tämä muutos/konsepti tuntuu aluksi enemmän väärältä kuin oikealta. Siis siihen saakka, kunnes hyväksytte sisäisen äänenne viisauden, ilman määritteitä tai anomista saada sivuuttaa sisäinen äänenne.

3D:ssä merkittävät päätökset olivat useimmiten suoraviivaisempia, koska teillä oli aionien ajalta ennakkotapauksia, plus perheenne ja ystävienne kehotukset. Nuo turvatoimet ja sillat ovat poissa. Teillä on pelkästään itsenne.

Sen mahtavuus, ettei tarvita enää inputia muilta, myöskään entisen elämän osiltanne jotka ovat virittyneet 3D:hen, on, että teistä on tulossa muista riippumaton universaali olento. Tuon olennon ensimmäinen askel on luoda uusi luurankonne, vaihe jossa olette tai johon pian astutte.

Luuranko josta tulee tukevampi, kun siirrytte uuden olemuksenne kokonaisuuteen. Monet teistä työntävät itseään yli sen, mitä odotitte muutama päivä sitten. Älkää hermoilko. Teillä on vahvuutta luoda uusi luuranko, koska olette valmistautuneet juuri tähän työntöön koko eristäytymis-/lepoaikanne.

Jos ette ole löytäneet mitään unelmia, uusia kiinnostuksia tai mahdollisuuksia, älkää olko huolissanne – teette sen, kun aika on oikea. Unelmia jotka voisivat olla rakennuspalikka uuteen runkoonne tai uusi runko. Sillä ei ole merkitystä, koska olette nyt uuden "sinun" rakennusvaiheessa – asia jota ette ole koskaan ennen kokeneet Maassa ollessanne.

Sallikaa itsenne virrata itseenne sisäisen äänenne avulla, riippumatta siitä, miten luonnottomalta se voi tuntua ensiaavistuksellanne siitä, mitä uusi "sinänne" vaatii. Sitten sallikaa tuon informaation prosessoitua, kunnes tiedätte, että eteenpäin siirtyminen on suotuisampaa kuin paikallaan polkeminen, kun pohditte päätöksenne hyviä ja huonoja puolia.

Aivan kuten teistä tuli nuori aikuinen 3D-murrosiän jälkeen, siirrytte nyt eteenpäin fyysisesti ja/tai tunnepuolella muutaman seuraavan viikon aikana. Muutoksenne on ilmassa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >