HomeViestejäBrenda Hoffman15.5.2023 - Uuden hyväksyminen

15.5.2023 - Uuden hyväksyminen

UUDEN HYVÄKSYMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
15.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

monet teistä havaitsevat jonkin odottamattoman muutoksen elämässään – huomattavimmin työpaikassanne tai kotona. Jotain mitä toivoitte, mutta ette odottaneet. Tai jotain mitä ette edes toivoneet. Tämä muutos liittyy suoraan uuteen maailmaanne.

Siinä missä ennen asuitte tai teitte työtä tai keiden kanssa olitte tekemisissä, oli kyse maailman pelastamisesta ja niiden jotka seuraavat, auttamisesta löytämään tiensä 3D:n ulkopuolelle. Nyt kun olette saaneet valmiiksi nuo toiminnat, on aika fokusoitua omiin tarpeisiinne ja kiinnostuksiinne. Asia jonka monet teistä ovat sivuuttaneet aioneita.

Tämä on teidän aikanne ja elämänne. Se on ajatus, joka aiheuttaa pelkoa monissa, sillä se tuntuu intuitionvastaiselta, erilaiselta kuin luulitte olevanne tai mitä tarvitsitte.

Uusia aktiviteetteja, asuinpaikkoja ja vuorovaikutustilanteita tulee esiin – ja niistä jotkut tuntuvat oikeilta, kun taas toiset sivuutetaan välittömästi sellaisena, kuka ette ole tai mikä ei ole kovin kiinnostavaa.

Haluatte tavoitella niitä asioita, aktiviteetteja, työpaikkoja ja seutuja, jotka viehättävät teitä. Mutta me jotka olemme universumeista, ennustimme, että pyrähtelisitte aktiviteetista toiseen, joten olette huolissanne, että pysyviltä näyttävät aktiviteetit, kuten eri työpaikka tai uusi koti, ovat tilapäisiä.

Uupumuksenne vuoksi teillä ei ole energiaa minkään tilapäiseen muutokseen. Ette voi luopua jostain, mikä tuntuu enimmäkseen oikealta, jonkin sellaisen vuoksi, mikä saattaa olla väärä muutaman päivän tai kuukauden kuluttua. Sitä paitsi, tämä uusi muutos, tämä merkittävä muutos elämässänne, tuntuu mukavalta sisällänne.

Mitä tapahtuu, jos ette hyväksy tätä odottamatonta muutosta? Ei mitään. Muita muutoksia saattaa ilmestyä. Mutta jos tämä on avainsuuntanne, nuo muutokset liittyvät läheisesti tähän muutokseen. Esimerkiksi, teille tarjotaan unelmatyöpaikkaa toisessa yhteisössä, mutta muuttaminen nyt tuntuu liian arveluttavalta. Niinpä jäätte siihen, missä olette, saadaksenne vain toisen tönäisyn samanlaiseen tai samaan suuntaan muutaman kuukauden päästä, ja jatkuvasti, kunnes vaaditte perustanne.

Kun aloititte siirtymänne tässä elämässä, sisäinen toimintaohjeenne oli auttaa maata siirtymisessä pelosta rakkauteen. Toinen toimintaohjeenne oli tasoittaa tietä niille aalloille, jotka seuraavat teitä. Saitte valmiiksi kummankin roolin. Teidän on aika löytää rauhanne ja ilonne. Kumpikaan niistä ei ole todennäköistä, jos pysytte siinä "formaatissa", jonka loitte toteuttaaksenne kaksi ensimmäistä sisäistä toimintaohjettanne.

Olette uusi olento uudessa maailmassa, uusien sisäisten toimintaohjeiden kera. Mistä olette uneksineet? Voiko tuo unelma toteutua nykyisessä fyysisessä ympäristössänne? Jos voi, teille ei tule uusia tilaisuuksia, jotka tuntuvat intuitionvastaisilta, mutta jännittäviltä.

Toiset teistä huomaavat, että unelmanne toteutuvat täysin odottamattomilla tavoilla. Ei niin, kuin olisitte ajatelleet mielenkiintoiseksi tai todennäköiseksi vain muutama viikko sitten, mutta jännittävästi – ja vähän pelottavasti. Ikään kuin kaikki liikkuisi liian nopeasti eikä kuitenkaan tarpeeksi nopeasti. Ikään kuin tilaisuus olisi liian hyvä ollakseen totta, mutta se tuntuu oikealta, miten tahansa lähestyttekin päätöstänne.

Jotkut teistä eivät uskalla tehdä tuota hyppyä. Sellaista voi odottaa, koska tämä seikkailu tuntuu liian paljolta, liian pian, tai lähtemällä tuohon seikkailuun saattaisitte luopua liian paljosta. Se on totta tietyssä määrin, sillä se mistä luovutte, on monia 3D-maailman iloja – ystävät, perhe, työtoverit tai yhteisö, joka tuntui enimmäkseen oikealta, mutta ei täysin, koska toivoitte jatkuvasti tätä tai tuota lisäämään tuota enimmäkseen oikeaa tunnetta.

Olette uusi olento uudessa maailmassa, uuden jännittävän haasteen kera, jolla on vähän tekemistä 3D-maailmanne kanssa, mutta kaikin tavoin uuden olemuksenne kanssa. Tämä seikkailu on uuden elämänne avainkomponentti.

Saatatte päättää siirtää eteenpäin tätä seikkailua, mutta jos se on oikea teille, teille tarjotaan samaa tai samanlaista seikkailua muutaman päivän päästä. Sillä tämä seikkailu on niin sanotusti uuden elämänne luuranko – avain uuteen maailmaanne.

Kenties olette liian peloissanne hyväksyäksenne sen nyt, mutta ette ole huomenna, ensi kuussa tai ensi vuonna. Se on luomisprosessi. Sitten kun löydätte yhteisönne – joka voi tarkoittaa uutta työtä, kotia tai paikkaa – elämänne alkaa kasvattaa siipiä, tarjoten tämän ilon ja tuon ilon – loputtomiin.

Tämän uuden elämänne luurangon tarjoaminen jatkuu, kunnes hyväksytte. Melkein muodottoman luurangon, joka on uuden elämänne runko/raamit. Riippumatta siitä, tuntuuko se intuitionvastaiselta tai mahdottomalta, loitte tämän rungon aloittaaksenne uuden elämän 3D:n ulkopuolella.

Sallikaa itsenne kuunnella sydäntänne logiikan sijasta. Tällä muutoksella ei ole mitään tekemistä 3D-logiikan kanssa ja paljon tekemistä innostuneisuuden, myös pakottavuuden kanssa, jota ette ole tunteneet pitkään aikaan.  

Tämä on unelmanne alkamista toteutua. Tämä on uusi runkonne. Sallikaa tuon ajatuksen leijua olemuksessanne, ennen kuin teette päätöksenne. Ja tietäkää, että päätöksenne on oikea teille – myös oleminen hyppäämättä välittömästi tähän uuteen elämään.

Kenties tarvitsette lisää aikaa nykyisessä fyysisessä tai työympäristössänne. Sillä ei ole merkitystä – teidän täytyy seurata sisäistä ääntänne, myös sitä ääntä joka kertoo, että teille on liian pelottavaa vaihtaa nyt.

Mutta jos tämä toiminta on uusi sisäinen runkonne, sama tai samanlainen tilaisuus tulee uudestaan ja uudestaan, kunnes lopulta päätätte, että tarvitsette tätä tilaisuutta enemmän, kuin sen varmuutta, mitä oli. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >