HomeViestejäSimone Butler26.6.2011 - Heinäkuun teema: Synnytyskipuja

26.6.2011 - Heinäkuun teema: Synnytyskipuja

Astroalkemiaa
HEINÄKUUN TEEMA: SYNNYTYSKIPUJA

Kirjoittanut Simone Butler (www.astroalchemy.com)
26.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tunnetko kuumuuden? Kesäkuun 1. päivästä saakka olemme olleet supernopeutuneessa pimennysvaiheessa. Jos et ole jo tuntenut - ja ottanut onkeesi - muutoskutsua, valmistaudu, koska 1.7. Ravun uudenkuun auringonpimennys (klo 10.55 Suomen aikaa) on niiden kaikkien äiti.

Rapu hallitsee syntymää. Ja kesä on kypsymisen ja hedelmän kantamisen aikaa. Koska tämä synnytyskausi on voimakkaampi kuin useimmat, voimme luoda jotain poikkeuksellista - jos olemme valmiita käymään läpi synnytyskivut. Pimennys 1.7. muodostaa suurristin Uranuksen (äkillinen muutos), Saturnuksen (todellisuus) ja Pluton (paine) kanssa - kaikki johtavia toimintamerkkejä. Tämä alkemiakuvio kehittyy 26.6. - 2.7. Tämä on hetki, jolloin lyijy muuttuu kullaksi. Intensiivisessä kuumuudessa ja paineessa syntyy jotain uutta.

Kuu (feminiininen) - voimakas omassa merkissään Ravussa - jättää auringon (maskuliininen) kuun pimeyteen. Tämä laittaa äidin ohjaksiin. Eikä hän enää ota vastaan mitään hyväksikäyttöä. Maanmuutokset tai kansannousut ovat mahdollisia tämän pimennyksen ympärillä. Syvä feminiinisyys nousee myös sisällämme. Tunteemme ja intuitiomme vaativat, että hautaamme vanhan ja synnytämme uutta.

Tämä pimennys aloittaa sinulla uuden luvun. Koet luultavimmin muutoksia siinä huoneessa, minkä se aktivoi. Tiellesi on tulossa myös hyvää onnea, kun onnekas Jupiter tekee tukea antavan sekstiilin pimennyksen kanssa.

Koska tämä on kolmesta pimennyksestä viimeinen ja voimakkain, liitän mukaan myös lyhyen aurinkomerkkikohtaisen oppaan. Lue myös nouseva merkkisi.

Oinas: Perheyhteys tai muutos kotona tuo taloudellisen tilaisuuden ja siunauksia.

Härkä: Äkilliset uutiset tai jokin läpimurto asenteissasi antaa sinun astua esiin ja näkyä.

Kaksoset: Irtipäästäminen ja luottaminen Hengen opastukseen, vahvistaa vaurauttasi ja itsetuntoasi.

Rapu: Tukea antavat ystävät ja tutut auttavat sinua luomaan täysin uuden ilmeen tai paikan.

Leijona: Äkillinen muutos tai voimakas tunne johtaa sinut tuottoisiin, uusiin uramahdollisuuksiin.

Neitsyt: Odottamaton muutos ystävän tai tavoitteen osalta heittää sinut uskomattomaan seikkailuun.

Vaaka: Tekemäsi taloudellinen investointi tai muutos johtaa suuriin muutoksiin urallasi.

Skorpioni: Kumppanin hyvä onni johtaa merkittäviin muutoksiin pitkäaikaisessa suunnassasi.

Jousimies: Positiiviset työkehitykset osuvat yhteen ponnistelujesi kanssa menneisyydestä irtipäästämiseksi.

Kauris: Omistautuminen luovuudelle auttaa sinua selviytymään muutoksista jossain kumppanuudessa.

Vesimies: Perheen tuki auttaa sinua ottamaan parhaan esiin mullistuksesta työssä tai terveydessä.

Kalat: Positiiviset uutiset tai sisaruksen apu johtaa romanttiseen tai luovaan läpimurtoon.

Muutos voi olla rankkaa. Tökkimällä meidät ulos mukavuusalueeltamme pimennykset auttavat meitä toteuttamaan kasvua aikaansaavia liikkeitä, joita emme ehkä muuten olisi valmis tekemään. Kutsu esi-isiäsi apuun tämän pimennyksen vaatiman muutoksen tekemisessä. Varmista, että parannat kotisi perhe-kuaa tekemällä Astro Feng Shui -rituaalini (ks. nettisivuilta). Syöttämällä esi-isiäsi saat apua toisesta maailmasta suuntasi navigoimiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >