HomeViestejäSimone Butler28.2.2011 - Maaliskuun teema: Yhdeksäs aalto

28.2.2011 - Maaliskuun teema: Yhdeksäs aalto

Astroalkemiaa
MAALISKUUN TEEMA: YHDEKSÄS AALTO

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
28.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kolmenkymmenen tonnin jääjärkäle räjähtää irti jäävuoresta kuin pommi, kun järkyttävä maanjäristys ravistuttaa Uutta Seelantia. Kolmekymmentätuhatta ihmistä kerääntyy ympäri maata joukkokokouksiin "pelastamaan amerikkalaisen unelman" ja poliisi liittyy protestoijien istumalakkoon Wisconsinissa. Japani taipuu lopulta painostukselle lopettaa kauhistuttavat valaanpyyntikäytäntönsä. Juuri löydetty vedenalainen Isiksen temppeli lähellä Alexandriaa, Egyptissä paljastaa henkeäsalpaavia kädentöitä.

Mitä näillä tapahtumilla on yhteistä? Ne ovat hämmentäneet kollektiivitietoisuutta ja tuoneet aiemmin kätkettyjä asioita valoon ja joissain tapauksissa käynnistäneet vaadittuja muutoksia. Kaikki tapahtui, kun Merkurius (ajattelu) ja Mars (toiminta) liittyivät aurinkoon (elämänvoima), Kheironiin (haavat ja parantuminen) ja Uranukseen (häiriöt) tunnepitoisissa Kaloissa.

Muutosagentti Uranus - seitsenvuotisen matkansa loppuvaiheessa Kaloissa - tuo pitkään kaivatun huomion meriin ja sen asukkaisiin. Rokkitähti Sting puhui äskettäin matkallaan Aasiaan Ric O'Barryn ponnistelujen puolesta delfiinien lahtauksen lopettamiseksi Taijissa, Japanissa. Tämä entinen Police-yhtyeen keulakuva kehotti O'Barryä pysymään optimistisena vakuuttaen, että sana kiiri delfiinien ahdingosta sekä merien ylikalastuksesta ja tyhjentämisestä. "Kehitymme lajina vain ollessamme kriisissä", sanoi Sting.

Tulevassa uudessa kuussa 4.3. kuu lisää tunnepuhtia Kalojen planeetta-asetelmaan. Kuuden planeetan ollessa Kalojen merkissä, tämä uusikuu on ennenkuulumaton tilaisuus sukeltaa syvälle omaan alitajuntaamme ja kysyä: "Mitä seuraavaksi?" Jos tunnet levottomuutta, epävarmuutta - kuin jotain suurta olisi kohta tapahtumassa, muttet ole varma mitä - ota aikaa olla hiljaa ja virity tämän uudenkuun aikana: mitä elämässäsi ja maailmassa halutaan ja tarvitaan?

Maaliskuun 9. päivä astumme Maya-kalenterin yhdeksänteen (ja viimeiseen) aaltoon. Maya-tutkija Carl Callemanin mukaan tämä käynnistää yhtenäistietoisuuden jakson, missä meillä kaikilla on tilaisuus astua korkeimpaan rooliimme Jumalan suunnitelman palvelemisessa. Tässä epävakaassa käännekodassa, vanhojen järjestelmien romahtaessa ja Kalojen usvan pyöriessä ympärillämme, voimme päättää joko mennä virran mukana tai meillä on riskinä taipua pelon ja hämmennyksen edessä. Muistakaa, että kriisi edeltää uutta syntymää - ja jatkakaa hengittämistä!

Vauhti lisääntyy, kun Uranus karauttaa Oinaaseen 11.3. ja katalysoi dynaamisen seitsemän vuoden jakson, joka voimistaa kollektiivista vapaudentarvettamme. Tämä vallankumouksellinen jakso työntää sisään upeita teknologisia edistysaskelia, tietoisuusläpimurtoja, lisääntyneitä humanitaarisia ponnistuksia ja nopeaa vanhentuneiden järjestelmien tuhoutumista - erityisesti Uranuksen tehdessä neliötä Pluton kanssa ensi kesästä vuoteen 2012 (lisää tästä myöhemmin). Pysykää keskittyneenä sydämeenne tänä kiihtyneenä aikaa, älkääkä antako mielenne kiepsahtaa ulos kontrollista. Antakaa tämä raikkaan ja jännittävän Uranus/Oinas-energian polttaa pois menneisyys ja kantaa teidät tulevaisuuteen.

Kalojen uusikuu on ihanteellista aikaa parantaa menneisyys ja kuvitella tulevaisuutta. Jos mahdollista, tehkää 4.3. pyhiinvaellus merelle tai järvelle ja antakaa intuitiivisen äänenne puhua teille. Tai tehkää aarrekartta siitä, mitä sydämenne kaipaa, ja visualisoikaa se toteutumaan.

Tämä on myös upeaa aikaa ennustekorttien opastuskäyttämiseen, kuten I Ching tai Tarot. Ennustaminen yhdistää teidät jumaluuteen - sisällä ja ulkopuolella. Oraakkelin konsultoiminen on inspiroiva tapa aistia uutta suuntaanne. "Veden tuijottaminen" on täydellinen muinainen ennustetyökalu Kalojen uudelle kuulle. Katsokaa viimeisin Astro Feng Shui -blogini veden tuijotusrituaalista, mikä kohottaa henkistä ja tunneterveyttänne.

Teen itse oman pyhiinvaellukseni Havaijin Isolle saarelle 10.-24.3. ja virityn siihen, mitä minulle on seuraavaksi. Siunattakoon meitä kaikkia korostuneella näkökyvyllä tänä voimallisena aikana ja kohotkaamme syleilemään sitä, mitä paljastuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >