HomeViestejäSuzanne Lie18.8.2013 - Plejadien ylösnousemuskoulutus, osa 1 - Aivojen uudelleenkalibrointi moniulotteiseksi ..

18.8.2013 - Plejadien ylösnousemuskoulutus, osa 1 - Aivojen uudelleenkalibrointi moniulotteiseksi ..

PLEJADIEN YLÖSNOUSEMUSKOULUTUS, OSA 1 - AIVOJEN UUDELLEENKALIBROINTI MONIULOTTEISEKSI MIELEKSI
 
Kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
18.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mytre puhuu:
 
Iltatapaamiset Arcturuslaisen ja Elohim Alcyonen kanssa ovat olleet hyvin onnistuneita. Melkein kaikki tulevat näihin tapaamisiin ja tuovat lapsensa, jotka vaikuttavat ymmärtävän joka sanan. Lapsilla ei ole mitään vastustusta havaita ja hyväksyä uusi elämänsä ja usein he leikkivät valo-olentojen kanssa, jotka ainoastaan ne voivat havaita, jotka ovat kalibroituneet laajentuneisiin aisteihinsa.
 
Itse asiassa yhtenä päivänä kolmet epätoivoiset vanhemmat tulivat luokseni kertoen lastensa kadonneen. Lapset kuitenkin seisoivat heidän vieressään valokehossa ja yrittivät saada vanhempiensa huomion. Opastin lapsia alentamaan taajuuttaan leikkimällä olevansa jotain, mikä oli kiinteää.
 
Lapset pitivät tätä hauskana leikkinä ja alkoivat vilahdella edestakaisin vanhempiensa näkökentässä. Vanhemmat olivat hyvin helpottuneita ja he kaikki pyysivät päästä temppeliin erityiskursseille, jotta he voisivat nähdä lapsensa. Tietysti suostuin. Itse asiassa meidän oli luotava leikkikeskus lapsille temppeliin, jotta heidän vanhempansa voisivat opiskella siellä.
 
Temppelin papit ja papittaret voivat helposti havaita lapset ja antaa heille kehittyneitä leikkitunteja ottaen huomioon heidän kykynsä. Pienemmät lapset jotka eivät olleet vielä kadottaneet "mielikuvitusystäviään", muuntuivat ensimmäisenä valokehoksi. Sitten he opettivat ystäviään ja vanhempia sisaruksiaan leikeissä, missä toisten oli löydettävä heidät. Pian vanhemmat sisarukset liittyivät mukaan leikkiin ja myös jotkut vanhemmat.
 
Lapsilla ei ollut ollut riittävästi aikaa kolmannen ulottuvuuden maailmassa joutuakseen erilleen mielikuvitusystävistään, korkeammista ilmaisuistaan, jotka olivat heidän suosikkileikkikavereitaan. Näin he eivät koskaan katkaisseet yhteyttä kolmannen/neljännen ja moniulotteisten ilmaisujensa väliltä. Luontaisen yhteyden moniulotteiseen ITSEEN ollessa vielä vahingoittumaton, he pystyvät helposti havaitsemaan korkeammat todellisuusulottuvuudet.
 
Lapset johtavat tosiaankin tietä. Jotkut heistä eivät ole koskaan olleet tähtialuksella ja toisilla tuo muisto on kaukainen. Näin ollen heillä ei ole muistoa pelosta ja ahdistuksesta, mikä meillä oli aluksella ollessamme. Lisäksi heidän vanhempansa olivat olleet paljon tyynempiä, kun arcturuslaiset antoivat meille väliaikaisen suojakupolin uuden asuinalueemme ympärille.
 
Kehotin aikuisia pitämään lapsia oppainaan, kun lapset elivät edelleen ilossa ja viattomuudessa. Siksi he voivat innokkaasti hyväksyä uuden todellisuusseikkailunsa. Muutospelko on suurin ongelma niiden keskuudessa, jotka ovat edelleen itse luomiensa harhakuvien ansassa. Niillä jotka sallivat korkeampien havaintojensa herätä, ei ole mitään ongelmia dragonaanin, Franquoixin kanssa, kun he näkevät hänen ystävällisen auransa.
 
Kuitenkin kolmen uuden dragon saavuttua ja kahden lisää ollessa vielä kylässä, ongelmia voisi syntyä. Franquoix ohjasi kolme uutta tulokasta kävelemään takaisin kylään. Tällä tavalla heillä oli aikaharha tietoisuutensa muuttamiseksi. Sitten kun Franquoix tunsi kaikkien viiden olevan valmiita palaamaan, hän ja minä sädetimme itsemme kylään puhumaan heidän kanssaan.
 
Franquoix kertoi minulle ja heille kaikille, että tämän oli tarkoitus olla nyt heidän kotinsa. Istuimme kaikki yhdessä, kun kerroin heille koko ylösnousemustarinamme ja sen, miten avoimesti ryhmä hyväksyi Franquoixin. Kuitenkin viisi dragoa lisää voisi alentaa yhteisömme jäsenten tietoisuuden, mikä oli edelleen "odottavalla kannalla" ylösnousemuksensa hyväksymisessä. Siis elleivät viisi uutta dragoa ilmestyisi valokehossaan.
 
Franquoixin koko miehistö oli opiskellut heidän muinaiskirjoituksiaan ja oli täysin informoitu Franquoixin aikomuksesta, mutta he eivät olleet aikoneet liittyä hänen seuraansa. Kuten he kuitenkin oppivat, heidän korkeampi ilmaisunsa yllytti heitä lähtemään tähän seikkailuun. Siis lukuun ottamatta sitä yhtä miehistönjäsentä, joka ei pystynyt tekemään siirtymää ja "hävisi" aluksesta.
 
Ne yhteisömme jäsenet jotka auttoivat Violetin temppelin nostamisessa, sekä ne jotka olivat kylän temppelistä, olivat valmistautuneet asianmukaisesti ylösnousemukseensa ja olivat leirissämme johtajia, jotka auttoivat niitä, jotka olivat vielä hämmentyneitä ja peloissaan. Kuitenkin monille kyläläisille käsitys moniulotteisesta itsestä oli uusi ja heillä oli suuria vaikeuksia integroida moniulotteiset aivonsa kolmannen ulottuvuuden aivoihin.
 
Toisaalta Franquoixin miehistön jäsenet olivat hyvin perehtyneitä muodon muuttamiseen. Sitten kun heidät oli informoitu täysin siitä, mitä yhteisössämme oli tapahtunut, he olivat innokkaita kokemaan valokehonsa. Siksi Franquoix ja minä lyöttäydyimme yhteen ja autoimme heitä muuntamaan muotonsa valoksi. Näin ollen ainoastaan ne jotka olivat ylösnousseet, edes tiesivät, että lisää dragoja oli tullut mukaan. Koska tietoisesti ylösnousseet olivat kaiken pelon ja ennakkoluulojen yläpuolella, he pystyivät hyväksymään helposti uudet dragot.
 
Franquoix informoi miehistöään suunnitelmastamme ja he hyväksyivät innokkaasti ajatuksen. Ensin Franquoix opasti heidät korkeimpaan tietoisuuteensa, mitä hän ilmeisesti teki usein heidän kanssaan. Sitten kun minä näin valokehon välähtelevän heidän fyysisen kehonsa jäänteiden ympärillä, Franquoix kertoi, että minä opastaisin heitä. Olin hetken hiljaa ja kutsuin korkeampaa arcturuslaista ilmaisuani ja aloitin sanomalla:
 
"Visualisoikaa moniulotteisen mielenne värähtelevän fyysisten aivojenne yläpuolella ja ympärillä. Ylösnousemuksenne aktivoi moniulotteisen mielen, mutta te ette ole vielä yhdistäneet sitä fyysisiin aivoihinne. Siksi ette ole täysin integroituneet moniulotteisiin havaintoihinne. Kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuustapa on erottanut teidät todellisesta moniulotteisesta ITSESTÄNNE."
 
Kun jokainen viidestä dragosta yhdistyi moniulotteiseen mieleensä, heidän ympärilleen ilmestyi hehku, mikä oli heidän valokehonsa alku. Sitten sanoin:
 
* Tunne korkeampi valotaajuus muotosi ympärillä …
* Keskity nyt siihen valopyörteeseen, mikä on moniulotteinen mielesi …
* Tunne valopyörteen yhdistyvän fyysisiin aivoihisi …
* Tunne, miten tämä valtava energiakenttä liikkuu aivojesi ytimeen …
* Tarkkaile valovälähdyksiä, kun moniulotteinen mielesi on vuorovaikutuksessa aivojen synapsiristeysten kanssa …
 
* Katso kolmannella silmälläsi, fyysiset silmät suljettuna …
* Näe korkeammat todellisuustaajuudet, mitkä leviävät fyysisen ulkopuolelle …
* Kytke moniulotteinen selvänäköisyytesi fyysiseen näköön …
* Avaa silmäsi nähdäksesi fyysisen …
* Sulje silmäsi nähdäksesi selvänäölläsi …
 
* Kuuntele korkeampia ääniä, kun kaikki elämä kommunikoi kanssasi …
* Kytke moniulotteinen selväkuuloisuutesi fyysiseen kuuloon …
* Kommunikoi hiljaisuuden kanssa kuullaksesi ykseyden äänen …
* Kuule moniulotteisen ITSESI ääni …
* Mitä se kertoo sinulle?
 
* Haista fyysistä ympäristöäsi …
* Kytke selvätuntoisuutesi fyysiseen hajuaistiin …
* Anna näiden tuoksujen käynnistämien moniulotteisten muistojen täyttää mielesi …
* Näe ja kuule näiden muistojen korkeampi taajuus selvänäölläsi ja selväkuulollasi …
* Anna moniulotteisen mielesi yhdistää nämä muistot fyysisiin aivoihin muistaaksesi, ettet ole ollut koskaan yksin …
 
* Kosketa fyysistä muotoasi …
* Tunne tämän tiheän muodon vastustus …
* Kytke telekinesiasi fyysiseen kosketusaistiin …
* Käytä selvänäköä nähdäksesi valokehon laajentuvan fyysisen muodon yli …
* Kosketa lempeästi kämmenellä valokehoa …
* Tunne, ettei siinä ole vastustusta tai tiheyttä …
 
* Ajattele rakastavia ajatuksia ja kosketa taas valokehoa kokeaksesi sen laajentuneen …
* Ajattele jotain pelokasta ja kosketa valokehoa kokeaksesi sen supistuneen …
* Ajattele telekinesiakyvyllä, että kehosi on laajentunut, ja täytä tuo ajatus rakkaudella …
* Kosketa telekinesialla taas valokehoa ymmärtääksesi, miten luot todellisuuden ajatuksilla ja tunteilla ...
 
* Näe selvänäöllä korkeamman ulottuvuuden maailma, mikä resonoi aivan fyysisen ulkopuolella …
* Kuule selväkuulolla, miten elämä kommunikoi kanssasi …
* Haista autuuden ja rakkauden tuoksu …
* Kosketa tätä maailmaa mielellä …
 
* Kalibroi aivosi jatkuvasti moniulotteisen mielesi laajentuneisiin havaintoihin, jotta voit
 
- avata fyysiset silmät saadaksesi vilauksen korkeammasta todellisuudesta, kun se häivähtää näkökenttäsi ohi …
- kuunnella niitä korkeamman taajuuden viestejä, jotka yrittävät kommunikoida kanssasi, ja osallistua niihin …
- haistaa korkeampien taajuuksien tuoksuja, kun ne kulkevat tietoisuutesi ohi kuin lempeä tuulahdus …
- koskettaa maailmaa lempeästi tunteaksesi elämän korkeamman värähtelyn …
 
* Mikä tärkeintä, rakasta itseäsi ehdottomasti, jotta voit
 
- antaa anteeksi ehdottomasti itsellesi, silloin kun unohdat kalibroitua uudelleen …
- hyväksyä ehdottomasti, että olet siirtymässä, silloin kun sinusta tulee kärsimätön …
 
Viidennen ulottuvuuden tietoisuustilan säilyttämiseksi päästäkää irti kaikesta itsenne tuomitsemisesta, jotta voitte päästää irti toisten tuomitsemisesta. Kaikenlainen tuomitseminen alentaa tietoisuuttanne ja irrottaa teidät moniulotteisesta mielestänne. Näin ollen eläkää antaen anteeksi itsellenne, jotta voitte antaa anteeksi koko elämälle. Tällä tavalla epäonnistumisen pelko ei tunkeudu aivoihinne alentamaan tietoisuuttanne.
 
Tietoisuutenne värähtely harmonisoi teidät tuohon todellisuustaajuuteen. Lisäksi tämä todellisuus perustuu havaintoonne. Voitte kokea täysin viidennen ulottuvuuden todellisuutta, kun joku vieressänne oleva kokee vain fyysisen maailman. Aluksi havaitsette toisenne, mutta poistutte toistenne havaintokentästä, koska teette omat valintanne havaintojenne perusteella.
 
Näin ollen teidän tietoisuustilanne tekee valintoja ehdottomaan rakkauteen, iloon, autuuteen, ykseyteen ja luovuuteen perustuen. Toisaalta ne joiden tietoisuus värähtelee kolmannessa ja alemmassa neljännessä ulottuvuudessa, tekevät valintoja erillisyyteen, rajoittuneisuuteen, varovaisuuteen, ehdolliseen rakkauteen ja pelkoon perustuen.
 
Jos tuo ihminen voisi vain muuntaa ehdollisen itsensä rakastamisen ehdottomaksi itsensä rakastamiseksi, hänen tietoisuutensa laajentuisi kovasti ja hän alkaisi aktivoida korkeampia havaintojaan. Näillä hän havaitsisi ja loisi elämän korkeamman värähtelyn. Mutta ensin hänen täytyisi uskoa, että hän ansaitsee tämän korkeamman maailman, koska uskomukset määräävät tietoisuustilan, tietoisuus määrää havainnot ja elämässä luodaan sitä, mitä havaitaan.
 
Jos päätätte havaita sellaista, mikä luo pelkoa, ajatuksenne ja tunteenne yhdessä luovat matalamman ulottuvuuden todellisuuden, mikä perustuu pelkoon. Jos päätätte havaita sellaista, mikä luo rakkautta, ajatuksenne ja tunteenne luovat todellisuuden, mikä perustuu rakkauteen, koska universumi on harhaa, mutta tietoisuutenne ei ole.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >