HomeViestejäAluna Joy23.7.2021 - Tämä elämä on seikkailu, ei opastettu kiertomatka

23.7.2021 - Tämä elämä on seikkailu, ei opastettu kiertomatka

TÄMÄ ELÄMÄ ON SEIKKAILU, EI OPASTETTU KIERTOMATKA

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
23.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivälleen tasan kahdeksan vuotta sitten, astuin myyttiseen Merlinin luolaan Tintagelissa. Tähän merenrantaluolaan pääsee vain lyhyesti laskuveden aikaan. Kun sisälle astuu kirkkaasta auringonpaisteesta, luolassa on melkein pilkkopimeää. Mutta kun kohtasimme pimeänpelkomme ja etenimme askel askeleelta, saatoimme nähdä valoa luolan toisessa päässä. Olimme hämmästyneitä huomatessamme, että seinät olivat täynnä kaunista, violettia kiveä. Tuo päivä merkitsee minulle nyt enemmän kuin ollessani siellä. Se oli täydellinen vertauskuva niistä jännittävistä ja elämää muuttavista energioista, joita nyt tulee.

Syvä ja hyvin haavoittuva transformaatiosykli tuntuu olevan teema tässä seuraavassa tulevassa aallossa, ja näen, että se pysyy maisemissa jonkin aikaa. Tässä on kummallinen asia: ensimmäistä kertaa 16 hyvin PITKÄÄN kuukauteen, jotka ovat olleet täynnä hämmentävää, maadoittumatonta, irrallista ja tyhjää tilaa, tunnen syttyväni kuin kovissoturi, joka kohtaa oman versionsa kryptoniitista ja näkee, mitä se oikeasti on. Oma apatiani. Odotus on ohi. On aika ottaa merkittävä askel!

Tämä on aikaa, jolloin meidät haastetaan kohtaamaan herkimmät ja haavoittuvimmat paikkamme. Se on myös tilaisuus löytää uudet vahvuutemme ja supervoimamme – vain nähdäksemme, että ainoastaan pelko, päättämättömyys ja illuusio pidättelivät meitä koko ajan. Sukellamme syvälle, mikä voi nopeasti ja kuin tyhjästä viedä meidät polvillemme irrationaalisten ja syvien pelkojen tai tuskallisten entisen elämän muistojen myötä. Joskus emme edes tiedä, miksi olemme itkeneet itsemme sikiöasentoon. On aika tehdä tämä. Se on yksi viimeisistä vaiheista, ennen kuin voimme astua mestaruuteemme ja saapua uuteen maailmaan. Parantaa lopultakin ne traumat, joista luulimme, että ne pitää piilottaa, niitä pitää vartioida ja suojella. Meidän täytyy sallia tuon syvän osamme olla täysin haavoittuva, kontrolloimaton ja alaston.

NOUSEMME YLÖS ja KARISTAMME itsemme historian epäselvästä filmistä … näistä viipyilevistä traumoista, haavoista, menetyksistä, pettämisistä, tilanteista, tapahtumista, ohjelmista, rajoituksista jne. Meidän täytyy tuntea tuo pelko ja kohdata se joka tapauksessa. Ja kun teemme sen, löydämme täysin uuden jumalaisen voiman ja itserakkauden kerroksen, jota emme tienneet edes olevan! Tämä on uusi supervoimamme. Se on saapunut. Olemalla avoin vastaanottamaan tämän uskomattoman tilaisuuden syli avoimena, luotamme, että olemme aina Jumalan käsissä, vaikka mitä valintoja tekisimme, että sielumme on aina turvassa ja ikuinen ja kehossamme on suurta älykkyyttä, joka ylittää pelkän rajoittuneen mielemme.

On aika kulkea, kuin peloton henkinen soturi, ja astua ulos tuosta päättämättömyyssilmukasta. Tee valinta, mikä tahansa valinta … ja muista, ettei ole väärää valintaa. Tämän se vain vaatii … ensimmäisen askeleen ottamisen. Kaikki polut johtavat Jumalaan ja jumalaiseen valoomme. Ei ole vääriä käännöksiä.

Emme ehkä koskaan voi löytää mitään selvää valintaa, kuten ennen. Astumme uuteen maailmaan, ja se tapa jolla navigoimme vanhassa maailmassamme, on jo muuttunut. Se on jo poissa, eikä se tule takaisin. Siis lakkaa odottamasta sitä. Olen varma, että olet huomannut sen jo. On aika kohdata halvaus nimeltään pelko. Se ettei ota ensimmäistä askelta, mitään askelta, on ainoa syy, miksi sinulla on ylipäätään pelkoa. Ala ottaa rohkeita askelia epävarmuuteen, vaikket voi nähdä valoa tunnelin päässä, tai et voi nähdä, mihin päädyt. Tämä elämä on seikkailu, ei opastettu kiertomatka. Kukaan ei enää tiedä tulevaisuutta tai miten kaikki tämä päättyy. Tällä hetkellä voimme vain arvailla mahdollisia lopputuloksia, jotka perustuvat pilaantuneisiin vanhoihin ohjelmiin. Tämä on ydin suurimmassa osassa hämmennystä, ja se on myös hyvin epäluotettavaa näissä vaihtelevissa energioissa.

Kun kohtaamme urheasti polun tuntemattomaan, on selviö, että on pelkoa. Itse asiassa pelosta tietää, että on oikealla polulla. Vanhat rutiininomaiset polut eivät laukaise koskaan epävarmuutta. Uuden suunnan ottaminen elämässä tulee aina huolen kera, tai vähintäänkin sydäntä jyskyttävän odotuksen. Kun kohtaamme kaikki syvät pelkomme, opimme myös, mistä ne tulivat ja miten ne ovat kontrolloineet meitä. Havaitsemme, että pelko valitsee rutiininomaisesti turvallisuustarpeen ennen kasvuamme. Haluamme takuun mukavasta lopputuloksesta. Vanhat haavat ja traumat aiheuttavat luottamuksenpuutetta, mikä ohjaa alitajuisesti meitä poispäin jumalaisesta vapaudestamme. Haluamme turvautua asioihin, joita meillä on opetettu, sydämeemme luottamisen sijasta tässä hetkessä. Niinpä jäämme jumiin silmukkaan, mielen keloihin ja sokerikuorrutettuun kieltämiseen, välttääksemme voimamme ottamista takaisin. Tämä pelko olet pelkästään sinä, joka unohdat, kuka todella olet … Jumalan upea ilmaisumuoto! Kyllä, se sinä olet! Epäilemättä olet.

Kun muistamme, kuka todellisuudessa olemme, voimme parantaa syvimmät haavat itsessämme ja ihmiskunnassa. Voimme myös parantaa kaikki haavat ja traumat esi-isälinjoissamme, moniin menneisiin aikakausiin saakka. Teemme kaikille eläville olennoille sen, mitä teemme itsellemme, koska OLEMME YHTÄ. Siis tässä sitä mennään. Oletko mukana? … Ota askel.

(Loppu)

Kirjoitettu täysikuun aikaan, keskellä ensimmäistä kovaa ukkosmyrskyämme kolmeen vuoteen, C-luokan auringonpurkauksen aikana, ajaen kanjonia ylös sulkakääreme-ley-linjaa pitkin. (P.S. Minä en ajanut, vaan Raphael.)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >