HomeViestejäAluna Joy6.1.2021 - Kachina-parannus Homolovista

6.1.2021 - Kachina-parannus Homolovista

KACHINA-PARANNUS HOMOLOVISTA

Kirjoittanut Aluna Joy, isoäiti Kachinan kera (www.alunajoy.com)
6.1.2021 (Washingtonin piirityksen aikana)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuluneen viikon ajan olen tuntenut muodostuvan raskasta ja syvää painetta. Se oli tulossa liialliseksi sietää. Sanoin jatkuvasti Raphaelille: "Jotain suurta on tulossa." Minusta tuntui hyvin samanlaiselta kuin ennen 911-tapahtumaa. Paineentunnetta, muttei mitään viitekohtaa sen ymmärtämiseen. Sitten eilen aamulla en kestänyt sitä enää, ja päätimme ajaa pyhälle Hopi-paikalle nimeltään Homolovi. Tämä paikka on meteoriittikraatterin jälkeen lähellä Winslowia, Arizonassa.

Kahden tunnin ajomatkallamme Homoloviin kuuntelimme ArchaeoEd-podcastia naapuripaikasta, Chaco-kanjonista. Vuosien saatossa tohtori Ed Barnhart on ollut arkeologi-asiantuntijamme Palenqueen liittyen. (Hänen podcastinsa Chaco-kanjonista löytyy täältä, ja voit tukea hänen epäkaupallista toimintaansa donation-nappulasta.) Kun söimme lennossa vähän lounasta Winslowissa, puhelimeni alkoi kilahdella, ja silloin tiesimme mielenosoituksista USA:n pääkaupungissa. Sitten alkoi yhtäkkiä valjeta, miksi minun täytyi olla keskellä ei-mitään pysyen keskittyneenä.

Lounaisosan pyhillä paikoilla ja minulla on herkkä suhde. Useimmiten tunnen suojelijat ja henget noilla paikoilla, mutta harvoin saan mitään viestiä. Minun täytyy aina riisua kaikki ego ja pyytää anteeksi ihmisyyttäni ja olla täysin alasti Hengen edessä. Jos minulla on hiukankaan jokin agenda, suunnitelma tai ennakkoajatus, niin voi unohtaa koko jutun … ovet paukahtavat kiinni. Mutta ei tällä kertaa.

Heti kun suljin silmäni, olin yllättynyt nähdessäni kauniin isoäitihengen kasvot. Joku Kachina kenties? Hänen kasvonsa olivat täysin pyöreät. Hän oli niin vanhentunut, että hänen kasvonsa olivat melkein "koverat" – kuin kuivettunut hedelmä. Rypyt hänen kasvoillaan olivat kuin kanjoneita. Hänen syvät silmänsä olivat kuin valtameret, ja ne tuikkivat ehdotonta rakkautta. Hänen hiuksensa olivat puhtaanvalkoiset. Hänellä oli otsatukka, kuten Hopeilla on tapana tänäkin päivänä. Hänellä oli turkispanta kasvojen ympärillä, ja se liikkui lempeästi tuulessa. Karva olisi voinut olla jänistä tai kettua, mutta se oli luonnollisen väristä. Hän ei ollut kovin pitkä, enkä usko, että hänen jalkansa koskettivat maata, kun hän leijui edessäni.

Yritin alkaa selittää, miksi olin siellä. En pystynyt muodostamaan mitään sanoja, jotka olisivat sopineet sisäiseen tunteeseeni ja siihen syyhyn, miksi tunsin vetoa lähteä tähän syrjäiseen paikkaan. Sitten kysyin vain, voisiko hän auttaa parantamaan maailman järjettömyyden. Ja voi … hän nauroi syvää isoäidin naurua. Kysyin, miksi hän nauroi, ja hän sanoi, että kaikki mitä ihmiskunta nyt tekee, on järjetöntä. Tajusin välittömästi, mitä hän sanoi. Miten kauas olemmekaan joutuneet Äiti Maan KANSSA elämisestä, ja elämme pelkästään Maa-planeetan PÄÄLLÄ.

Tunsin, että kaikki toivo oli menetetty ja olimme epäonnistuneet ja menettäneet tasapainomme ja tyyneytemme ihmisolentoina. Sitten näin kaukana hänen takanaan seisovan toisen Kachina-hengen. Se oli Hopi, Laulava Pitkähiuksinen Kachina, joka tuijotti San Franciscon huipuille (Nuvatukay'ovi). Vuosien saatossa minut oli kutsuttu Kachina-tanssiin Hopien mesoille ja Laulavat Pitkähiukset olivat unohtumattomia. Hän ei puhunut minulle … hän piti vain tilaa.

(Pitkähiuksinen Kachina, nimeltään Angak'china, on sateen ja kukkien tuoja. Hänen laulunsa ja tanssinsa ovat kauniita ja Hopien suosikkeja. Pitkähiuksisilla Kachinoilla on pitkät, laskeutuvat hiukset, jotka edustavat sadetta.)

Sitten hastoin lyhyesti tuoksun, joka tuntui kuin salvialta yhdistettynä ruuan kypsentymisen tai paistumisen tuoksuun. Haistoin useita kertoja lämpimän, hienovaraisen tuoksahduksen tästä. Ja jonkin ajan kuluttua oivalsin, että minusta tuntui paljon kevyemmältä ja tasapainoisemmalta. Oletin, että Kachinat olivat varmaan auttaneet minua, ja toivoin, että he auttoivat myös koko ihmiskuntaa. Istuin siellä pitkään ja rukoilin globaalia tyyneyttä ja tasapainoa.

Koko tämän prosessin ajan puhelimeni kilahteli, ja oivalsin, että maailman täytyi nyt olla täällä kanssani. Niinpä katsoin ruutuani ja näin vastauksen tekstariin, jonka oli lähettänyt aiemmin isobritannialaiselle astrologiystävälleni, Marcus Masonille. Hän sanoi, että se mitä tapahtui täällä, oli hyvin "uranusmaista", ja muutaman päivän kuluttua se alkaisi muuttaa kurssia. Mutta tiesin sydämessäni, että Iso-Britannia tarvitsi myös apua, koska soitin hänelle vahingossa yrittäessäni vastata hänen tekstariinsa auringonvalossa. Suljin nopeasti luurin, mutta hän soitti takaisin. Tuntui siltä, että puhelinlinjoja käytettiin parantavan energian lähettämiseen rapakon taakse, kenties parantamaan viimeisiä jäänteitä karmasta, jota oli luotu brittien ja amerikkalaisten välille kauan sitten. On mielenkiintoista nähdä Britannian ja Amerikan käyvän läpi samanlaisia tilanteita.

Istuimme siellä pitkän tovin, ja alkoi tulla jo myöhä, joten päätimme palata takaisin sivistyksen pariin. Kachinat eivät hyvästelleet. Isoäiti ja Pitkähiuksinen hävisivät vain syvän siniseen taivaaseen. Menemättä liikaa henkilökohtaisuuksiin, minun täytyy sanoa, että sain todella voimakkaan puhdistuksen juuri ennen, kuin pääsimme autolle. Tuntui siltä, kuin myrkkykeräytymä olisi lähtenyt kehostani tuolla hetkellä. Saatoin tuntea tasapainoni palaavan.

Jaan tämän kanssanne tänään siltä varalta, että olette käyneet läpi samanlaisia tuntemuksia ja tilanteita. Toivottavasti tarinani jakaminen auttaa tuomaan tätä parantavaa energiaa teille, jotta voitte tasapainottua ja palauttaa tyyneyden sydämeenne ja ennen kaikkea selkeyttää mielenne. Olen varma, että kaikki maailman järjettömyys tuodaan valoon ja parannetaan … koska olemme nyt yksi kansa … yksi ihmiskunta tällä pienellä, sinivihreällä maapallolla, jonka kanssa elämme.

Siunausta, rauhaa ja mielenterveyttä kaikille, jotka löytävät tämän viestin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >