HomeViestejäAluna Joy3.6.2020 - Sekasortoa energiakentissä ... se on hyvä asia!

3.6.2020 - Sekasortoa energiakentissä ... se on hyvä asia!

SEKASORTOA ENERGIAKENTISSÄ … SE ON HYVÄ ASIA!
 
Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
3.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Luulen, että mitä pidempään en voi saada kiviympyrä- tai ley-linja-(huume)piikkiäni, tämä pyhien paikkojen narkkari löytää uuden tavan saada työn tehtyä. Oletan, että sinä (joka luet tätä nyt) olet myös löytänyt luovia tapoja saada työsi tehtyä ollessamme eristyksissä. Mutta täytyy myöntää, etten laskeutunut siihen ilman lyhytaikaista itsesääliä. Kaipaan todella tämän vuoden ympyrä- ja ley-linja-sessioitani. (Lähetän sydämeni taianomaisille keltti- ja druidimaille ja kaikille, jotka tunnen ja joita rakastan siellä. Olen siellä hengessä.)
 
Siis, viime yönä rikoin karanteeniani ja uneksin itseni voimakkaaseen pyhään kiviympyrään. Minulla oli hyvin selväjärkinen uni energiasta Sateenkaarikäärme-ley-linjassa. Jälleen näin ryhmäunta. Olimme melko suuressa ryhmässä ja olimme matkustaneet erääseen kiviympyrään. Tunsin monet, jotka olivat siellä, kuten kaverimme Marcus, kultani Raphael ja yllätystyyppi Stewart (jota en ole vielä tavannut). Siellä oli aiemmista ryhmistä monia muita, joita en muista nyt, ja parikymmentä muuta jotka olin tavannut vain tuossa unessa.
 
Tuo kiviympyrä ei ollut visuaalisesti mahtava, mutta voi, se oli uskomattoman voimakas. Tiedän, että olen ollut siellä aiemmin tai ainakin olen meditoinut tätä ympyrää. Mutta se muistutti minusta tuttua kiviympyrää – Merry Maidens tai Hurlers, kenties Boscawen-Un tai Rollright Stones. Ryhmämme muodosti piirin, ja kun kaikki virityimme, kehoni alkoi aaltoilla edestakaisin. (Muuten, rakas shamaaniystävämme Junio Tut Guatemalasta selitti meille, miksi tämä tapahtuu. Hän sanoi, että kun yhdistyy Maahan ja sallii itsensä tulla yhdeksi Maan kanssa, huojuu lempeästi edestakaisin. Se on merkki, että on muodostanut yhteyden.) Kun yhdistyin syvemmälle ympyrän energiaan, huojuminen muuttui radikaaliksi heilumiseksi, kuin gyroskoopin vaappuminen. Energia sykki niin hullun kaoottisella tavalla, että minun täytyi istuutua. (Liikuin varmaan sängyssäni, koska herätin itseni ja koirani nytkähdyksellä. Sitten palasin suoraan takaisin tuohon uneen.) Minusta tuntui melko typerältä, etten pystynyt hallitsemaan itseäni, ja muutama meistä kikatti kunnolla. Sitten virityimme siihen, miksi energia oli niin voimakasta. Keksimme muutaman teorian.
 
Ensinnäkin nämä paikat ovat olleet melko tyhjiä kuukausien ajan, ja kenties tämä on hyvä asia. Kenties pyhät paikat täytyy käynnistää uudelleen ilman ihmisten sekaantumista tai vierailuja. Mielenkiintoista kyllä, tuossa unessa tiesimme kaikki, että olimme siellä unitilassa! Ajattelimme, että kenties näissä voimasolmuissa energia oli liian voimakasta ihmisille tällä hetkellä sen lisäksi, mitä jo prosessoimme. Ryhmämme joka oli paikalla viime päiväntasauspäivinä, näki tämän uuden energian valtavan nousun alkavan viimeisenä päivänä, kun olimme Palenquessa, Meksikossa.
 
Päiväntasaukset ovat olleet uskomattoman voimakkaita pari viime vuotta. Siis tiedämme, että energia joka sykkii ley-linjoissa, on kasvanut radikaalisti uusien luomisenergioiden, uusien mallien/piirustusten ja uusien luonnonlakien myötä. Tämä energia sykkii kaikissa pyhissä paikoissa kahdella pääley-linjalla (sateenkaarikäärme-ley-linja ja sulkakäärme-ley-linja), ja kaikki tämä energia virtaa lopulta koko energialinjamatriisin läpi ympäri Maata.
 
Tämä uusi energia joka syöksyy Maan yli, aiheuttaa valtavan mullistuksen vanhassa toimintamallissa, vanhan Maan mallissa ja kollektiivitietoisuuden kaikissa vanhoissa vanhentuneissa muodoissa. Tuolla ulkona tuntuu sekasorrolta, eikö vain? No, niin pitäisikin! Se on sitä aikakausien muutosta, jotka olemme pyytäneet.
 
Kun ryhmä oli tuossa unessa tuntenut ja prosessoinut kasvavan energian, meitä kutsuttiin tekemään hyvin yksinkertainen seremonia. Täytimme itsemme kaikella rakkaudella, jonka pystyimme keräämään, ja annoimme sen virrata kehojemme läpi Maahan ja Maan verkkoihin. Tiesimme, että tämä virtaisi ympäri planeettaa. Tiesimme, ettemme olleet ainoita, jotka tekivät tätä.
 
Mitä ryhmä halusi tehdä seuraavaksi, kun olimme valmiita? No, koska ryhmässämme oli enimmäkseen naisia (jumalattaria), halusimme shoppailla. Jep … tämä oli minun unessani. Niinpä menimme tuohon epätavalliseen, pieneen kauppaan. Katselin joidenkin ryhmäläisten olkapäiden yli, mitä he ostivat. He kaikki tavallaan kikattivat ja sanoivat, että he ostivat kruunujaan. Näin monentyyppisiä kruunuja. Jotkut olivat kimaltavia, ja toiset olivat maanläheisiä. Minä tunsin vetoa sellaiseen, mikä näytti tehdyn nahkamaisesta materiaalista. Tunsin, että nämä kruunut edustivat tulevaisuuttamme … ja sitten heräsin.
 
Tiedätkö, mitä "korona" (corona) merkitsee espanjan kielellä? Se merkitsee kruunua! Kruunataanko meidät tänä hulluna aikana, kuin kunnianosoitussymbolina, eräänlaisena kosmisena valmistumisena, tunnustuksena siirtymisestämme tämän näennäisen mustan aukon läpi kosmoksessa? Luulen niin!
 
Ja on muita uskomattomia viittauksia sanaan "korona". Korona voi olla kosminen värikehä, joka usein nähdään kirkkaan kappaleen ympärillä, kuten aurinko, kuu, tai valokehä jonka muodostaa revontulijuovien yhtyminen. Auringollamme on korona. Vaikka suurin osa maailmasta reagoi "koronaan" negatiivisessa valossa, voisiko tämä täysin vastakohta sille, mitä tapahtuu? Se on paluu valoon?
 
Ja minua innostaa erityisesti, kun tänä aamuna kuulin nuorten ihmistemme muuttavan yhteiskuntamme negatiivisia termejä positiivisiksi. He tulvivat sosiaaliseen mediaan positiivisia uudelleenmääritelmiä, jotka pyyhkivät kirjaimellisesti negatiivisia sivumerkityksiä kollektiivisesta kerronnasta. Tämä on alkua maailmamme kohoamiselle ja uudelleenmäärittelylle!
 
KUTSU TASAPAINOTTAMAAN RAKKAUDELLA, RAUHALLA JA YKSEYDELLÄ
 
Meitä kehotetaan kutsumaan teidät ankkuroimaan kanssamme etänä rakkautta Maahan joka kerta, kun tunnette sisäisen kutsun tehdä niin, koko hullun kesäkuun ajan. Tee juuri niin, kun sydämesi ja henkesi kehottaa sinua tekemään, kun luot tai teet seremonian. Tee siitä päivittäinen tapa. Ole ystävällinen kaikille. Rakasta kaikkia. Auta niin, kuin voit, jokaisessa tulevassa muutosaallossa, tai tue niitä, jotka ovat saappaat jalassa maan kamaralla rakkautensa, rauhansa ja ykseytensä kera! Ja KIITÄ SINUA kaikesta, mitä SINÄ teet. Olemme hyvin onnellisia, kun alamme tuntea suurten valovoimien alkavan ankkuroitua joihinkin hyvin vakaisiin perustoihin, uskomattomista vastakkaisista ponnisteluista huolimatta.
 
Toivomme teille siunattua täysikuuta!
Siunausta, Aluna Joy Yaxk'in
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >