HomeViestejäAluna Joy6.2.2020 - Miten kuunnellaan sydäntä ja luotetaan siihen

6.2.2020 - Miten kuunnellaan sydäntä ja luotetaan siihen

MITEN KUUNNELLAAN SYDÄNTÄ JA LUOTETAAN SIIHEN
Keskuksessaan pysyminen kaoottisia aikoja navigoidessa
 
Kirjoittanut Aluna Joy Yaxk'in ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
6.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuosi 2020 on osoittautumassa valtavan ratkaisevaksi ajankohdaksi henkisessä evoluutiossamme. Meillä on ollut vasta muutama viikko tätä vuotta, ja voimme jo tuntea sen voimakkaan vaikutuksen siihen, miten näemme, ajattelemme, tunnemme ja luomme. Tuntuu surrealistiselta, kuin olisimme fyysisesti maailmojen välissä. Yritämme ruumiillistaa loput eteerisestä korkeammasta itsestämme kömpelöön ihmisavaruuspukuumme … samaan aikaan kun nopeasti kohoavat taajuudet täristävät meitä, kuin olisimme jättimäisessä maalisekoittimessa. Energiasykkeet osuvat meihin suuremmalla voimalla kuin koskaan aiemmin. Nämä energiaäärimmäisyydet tekevät empaattien ja sensitiivien olon hyvin vaikeaksi, joten sinnitelkää mukana. Olemme nyt syvällä ylösnousemusprosessissa. Ja … yhtenäisen ja maadoittuneen tavan löytäminen puhumiseen siitä, mitä koemme, on … no, haastavaa.
 
Aloin huomata asioiden muuttuvan juuri ennen vuoden 2020 alkamista. Näin yleistä supistumista kaikissa energiakentissämme. Tuntuu siltä, että olemme kummallisessa odotustilassa maailmojen välissä, jumissa ajan, todellisuuden ja tulevaisuutemme välissä. Se saa meidät tuntemaan, ettemme voi hypätä eteenpäin tai mennä myöskään taaksepäin. Aloin pitää silmällä vinkkejä tämän syystä, jotta voisin ymmärtää, mitä tapahtuu ja mihin ihmeessä kaikki tämä oli menossa.
 
Ensin minulle näytettiin, että näkökykymme ja havaintotapamme oli laajentunut kovasti, sisältämään hyvin monenlaisia perspektiivejä. Yksinkertaisesti ilmaistuna, sisäistämme nyt paljon enemmän tulevaa energiaa. Olemme tottuneet näkemään todellisuuden navigoimalla maailmaa taskulampun kera, jossa on kapea valokeila, kuin hiiren näkö. Nyt operoimme koko valoasteikon sisältävän lyhdyn kera, joka valaisee ehdottomasti kaiken, kuin kotkan näkö. Tämä auttaa meitä elämään täysin ruumiillistuneena (elävät mestarit), jolloin voimme luoda kokonaisuudesta käsin, ei vain mahdollisuuksien murto-osasta. Alamme myös elää ja luoda kaikista aspektistamme käsin. Tämä merkitsee koko sieluamme, mukaan luettuna kaikki kehomme – mentaalinen, henkinen, fyysinen, eteerinen ja moniulotteinen. Tämä avaa luomismahdollisuuskenttämme yli kaiken sen, mitä olemme koskaan kokeneet tässä kehossa.
 
Muinaisissa Inka-traditioissa, nykyaikakauden ihmisen 3D-keho on toiminut 48 universaalin lain mukaan. Nämä lait pitävät meidät turvassa, kunnes kasvamme, heräämme ja kehitymme. Sitten tulee ajankohta, jolloin kohoamme kokonaisen oktaavin ja voimme toimia vapaammin vain 24 lain mukaan. Tämän uuden vapauden mukana tulee lisää henkilökohtaista vastuuta. Olemme nyt tässä kohoamisprosessissa. Tämä antaa meille valtavan määrän lisämahdollisuuksia, paljon harvempien fyysisten, tunne- ja henkisten rajoitusten kera. Alamme luoda ja ilmentää tavoilla, josta olimme vain uneksineet aiemmin. Niinpä tämän prosessin alussa on normaalia, että haluaa kyyristyä ja pitää matalaa profiilia. On normaalia tuntea pakahtuvansa. On normaalia, että on vaikeaa tehdä valintoja. On normaalia muuttaa mieltään uudestaan ja uudestaan, ja on todella normaalia tuntea olevansa kuin ihmisjojo … ainakin tällä erää.
 
Olemme tottuneet seuraamaan sisäistä impulssiamme, energiavirtaamme jo monta vuosikymmentä. Mutta tämä muuttuu niin, että emme ainoastaan seuraa tätä energiaa, vaan meistä myös tulee tämä energia! Tämä on osa ylösnousemusprosessiamme. Sovimme nyt yhteen niiden korkeampien taajuuksien kanssa, joita olemme seuranneet. Koska elämme nyt näissä korkeammissa taajuuksissa, tulee vaikeammaksi olla selkeä nykyhetkestä ja tietää, mikä seuraava askel on. Minäpä annan esimerkin. Jos sytytät kynttilän pimeässä huoneessa, se valaisee koko huoneen, eikö? Jos sytytät kynttilän täydessä päivänvalossa, sitä tuskin huomaa, koska ei ole paljon valon ja pimeän välistä kontrastia. Olemme alkaneet säteillä yhtä kirkkaasti kuin se energiavirta, jota olemme seuranneet.
 
Ihmisavaruuspukumme joka on ohjelmoitu selviytymään, on kamppaillut tämän uuden tilanteen kanssa. Ihmisyytemme ei pysty näkemään tai tuntemaan tuota virtaa niin, kuin ennen, ja tämä voi laukaista pelkoa ja muita halvaannuttavia kehotunteita. Ihmisavaruuspuvullemme on täysin normaalia olla epäluuloinen tuntemattoman suhteen. Se on alkukantainen selviytymismekanismi. Siis … meistä voi tuntua hämmentyneeltä, pysähtyneeltä ja vähän eksyneeltä. Kontrastin puuttuessa meidät työnnetään kehittämään syvempiä, jalostuneempia ja hienovaraisempia tapoja löytää oma virtamme ja seurata sitä, ollessamme samalla itse tuo virta. Siis älä luule, että olet kadottanut virtasi – opettelet vain näkemään sen uudella tavalla. Tämän prosessin yksi sivuvaikutus on ollut vapaa pudotus syvemmälle antautumistasolle, kuin olemme koskaan kokeneet.
 
Valtavana kontrastina ulkoinen 3D-maailma on polarisoituvassa äärimmäisyyslukossa … kuin Harmagedon ja ylösnousemus. Henkemme saattaa toimia juuri esiin tulleessa virrassa, mutta ihmisavaruuspukumme on edelleen maadoittunut hulluun ulkoiseen maailmaan. Yksi sivuvaikutus tästä henkisen ja fyysisen osan (väliaikaisesta) lukosta on, että meistä voi tuntua epävarmalta ja päättämättömältä ja meitä revitään käytännönläheisen ja ohjelmoidun aineellisen 3D-maailman ja Hengen impulssin hurjien tapojen välillä. Se on, kuin toimisimme kahdesta mielestä samanaikaisesti.
 
Kuulen monista ihmisistä, kotka tuntevat tätä "kyllä ja ei" -horjumista useimmilla elämänsä alueilla. Tietoisuushorjumisesta 3D-maailman ja ylösnousseen korkeamman itsemme välillä on nyt tullut niin sokaisevaa, että meistä tuntuu kuin peuralta ajovaloissa. Tämä saa monet huojumaan kuin pyörivä hyrrä kaikkien niiden eri vaihtoehtojen ja polkujen välillä, joita harkitsemme. Jotkut ihmiset haluavat jäädä vain kotiin, kun taas toiset haluavat päästä liikkeelle, mutteivät tiedä, minne menisivät, tai … he haluavat mennä joka paikkaan kerralla. Minusta tuntuu tällä hetkellä siltä, että minun täytyy jakautua moniksi eri ihmisiksi kunnioittaakseni muutamia impulsseja, joita kuulen … ja samaan aikaan haluan myös kyyristyä pieneen ja turvalliseen kotelooni.
 
Tänä hämmentävänä ja laajentavana aikana energiamme muuttuu muuttuvien perspektiiviemme myötä. Ja … koska vaihtoehtoja on hyvin monia, onko mikään ihme, että tunnemme eksyneemme valitsematta mitään niistä? Tämä horjuminen saa voimakkaat intuitiiviset tunteemme haihtumaan yhtä nopeasti, kuin ne saapuivat. Esimerkiksi, saamme impulssin, "iskun" tai jumalaisen inspiraation, joka on tuttu ja upea tunne. Tämä voi olla impulssi erilaiseen työpolkuun, uuteen asuinpaikkaan tai matkustuspaikkaan. Mutta muista, että ME OLEMME tuo energiavirta nyt.
 
Siis kun saamme tämän jumalaisen inspiraation, teemme myös tavanomaisen ihmisasian. Automaattisesti testaamme sitä, haemme vahvistusta tai katsomme jostain muualta siltä varalta, että siellä on jotain parempaa, eikö? Mutta … energiamme virtaa sinne tai siihen, mihin keskitymme seuraavaksi. Siis tietysti löydämme toisen suunnan ja epäilemme ensimmäistä impulssia. Tämä aiheuttaa meille paljon edestakaista kyseenalaistamista, mikä johtaa meidät hämmennykseen ja turhautumiseen, ja me vain pysähdymme.
 
Nämä ajat ovat naurettavan täynnä häiriötekijöitä ja "energiaviemäreitä". Tämän vuoksi emme saa pitää kiinni tuosta inspiraatiosta niin, kuten ennen. Näin ollen kyseenalaistamme, kun Henki saavuttaa meidät kaikkien ulkoisten häiriöiden läpi. Iskumme tulevat voimakkaina, ja ne lähtevät aivan yhtä nopeasti. Häiriötekijäsokkeloita on liian monia lueteltavaksi. Sanotaanpa vain, että ihminen on yliosallistuva ja ylistimuloitu, ja tämä hankaloittaa fokuksen saamista ja ylläpitämistä sisäiseen totuuteemme ja elämänpolkuihimme. Sisäverkkomme yrittää saavuttaa meidät ja auttaa ottamaan seuraavan askeleemme ainutlaatuisella polullamme. Polkumme on "askel kerrallaan" -prosessi ilman vinkkiä siitä, mihin se johtaa. Mutta jokainen askel jonka otamme, johtaa meidät kuitenkin seuraavaan askeleeseen.
 
Muista: jos kohtaamasi olosuhteet pelottavat, niin tiedät siitä, että siirryt eteenpäin. Aikanaan ihmisavaruuspukumme asettuu uuteen, leveään ja kaikenkattavampaan virtaan. Ei-halutut pelot, supistumiset ja pysähtyminen laantuvat. Muista, ettemme ole koskaan ennen ylösnousseet kehon kera, ja kaikki nämä haasteet ovat olleet yllätys, mutta oudosti odotettuja. Meidän täytyy tukea kehomme transformoitumista, kun se heittää pois vanhan ohjelmoinnin ja lataa uusia koodeja.
 
Siis miten voimme tehdä jonkin valinnan, kun meitä pommitetaan valtavilla input-vuorilla ja energiahäiriöillä? Onko jokin helppo tapa rikkoa pysähtyneisyytemme?
 
Pidä mielessäsi sitä asiaa, paikkaa, perspektiiviä tai visiota, jonka haluat luoda. Pane merkille, miltä kehosi ja sydämesi tuntuu. Kysy sitten itseltäsi, miltä sinusta tuntuisi, jos et seuraisi impulssiasi tässä asiassa. Jos tunnet pettymystä itseesi, niin se on vastauksesi. Sinun täytyy tehdä se. Jos tunnet helpotusta, niin sekin on vastauksesi. Sinun täytyy laittaa se sivuun ja katsoa muualta. Toisaalta huomaan, että Henki on harvoin käytännönläheinen, erityisesti nykyään. Useimmat valintamme kiteytyvät kahteen asiaan: valintaamme lietsoo rakkaus tai pelko. (Ei voi elää kumpaakin samanaikaisesti.) Kohtaamme myös sen valintatilanteen, haalimmeko aineellisessa maailmassa vai annammeko kunnioittamalla Henkeä. Tässä ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Mutta oikea vastaus on aina seurata omaa sydäntäsi.
 
Muista: "Epäily seuraa aina totuutta" ja "Totuus on aina ensimmäisessä iskussa." Niinpä silloin kun minä horjun jonkin suhteen, palaan aina alkuperäiseen, intohimoiseen jumalaiseen inspiraatiooni tai impulssiini. Tiedät, että tämä on totta.  Totuus on se tunne, jonka saat, kun sydämesi haluaa hypätä uudelle polulle. Tämä voi olla alku täysin uudelle luomiselle, uudelle työpaikalle, uudelle asuinpaikalle maantieteellisesti, uudelle bisnekselle tai pyhälle paikalle, joka tarvitsee valoasi, ja sinä tarvitset sitä. Tämä on ainoa paikka, jonka tiedän todeksi. Tuo ensimmäinen tunne. Olen rehellinen: en aina tee näin itse. Ja kun kuulen, mutten kuuntele ja seuraa Hengen impulssia, nämä ovat niitä asioita, joihin aina palaan tietäen, että olin mennyt jonkin oven ohi ja opin tuosta kokemuksesta. Siis en kirjoita tätä ainoastaan sinulle, vaan myös itselleni. Näinä aikoina on vaikeaa sitoutua ja tehdä valintoja.
 
Myös Maa on omassa prosessissaan, joka on yhteydessä maadoituneeseen ihmisavaruuspukuumme. Viimeaikaisimmat evoluutiotaajuudet nousevat taivaan ja Maa välillä pääley-linjojen solmukohdissa, joista useimmat ovat kauniisti merkittyjä temppeleitä, kiviympyröitä jne. Tämä evoluutioenergia leviää Maan yli ley-linjavaltimoiden tai -sivujokien kautta. Itse asiassa nykyään minusta tuntuu todella vakaalta, 100 % maadoittuneelta ja selkeältä ainoastaan ollessani pyhissä paikoissa. Nämä paikat ylläpitävät jatkuvaa tasapainoista nykyenergiaa Maan ja taivaan välillä. Näyttää siltä, että kaikki muu maailmassa vaihtelee valtavasti. Niinpä kannustan teitä löytämään omat pyhät paikkanne ja menemään niihin aina, kun voitte. Yhdistymme näihin tuleviin kosmisiin energioihin hyvin nopeasti nyt. Tämä voi tuntua musertavalta ja hämmentävältä, ja pyhät paikat maan päällä auttavat meitä orientoitumaan nopeasti muuttuviin taajuuksiin.
 
Nämä haasteet, muutokset ja ihmiskunnan nouseminen oktaavilla ovat asioita, joiden tiesimme tulevan. Me myös pyysimme tätä. Kaikki nämä muutokset ovat tärkeitä siirtyäksemme yhtenäisyyteen kollektiivitietoisuudessamme ja korkeamman itsemme ruumiillistamiseen. Tiedämme kaikki, että on kovaa työtä ruumiillistaa Henkemme täysin, paljon käytettyyn ihmisavaruuspukuumme. Emme ole yksin tässä prosessissa, kun oppaamme ovat kanssamme joka askeleella. Mutta tämä on meidän työtämme. Sanotaan, että tämä tilapäinen supistumisaika vain vetää meitä taaksepäin kuin jättimäinen ritsa, juuri ennen kuin annamme kaiken lentää suurempaan todellisuuteen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >