HomeViestejäAluna Joy3.1.2020 - Todellista eteeristä juopumusta - teimmekö juuri ulottuvuushypyn?

3.1.2020 - Todellista eteeristä juopumusta - teimmekö juuri ulottuvuushypyn?

TODELLISTA ETEERISTÄ JUOPUMUSTA – TEIMMEKÖ JUURI ULOTTUVUUSHYPYN?
 
Kirjoittanut Aluna Joy Yaxkin ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
3.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lopultakin ne vaihtelevat vinkit, joita olen kerännyt, alkavat loksahtaa paikoilleen. Ainakin voin toivoa niin (sormet ristissä). Energiavyöryt jotka ampuivat meidät äärirajoillemme sekä vuoden 2019 muutama viimeinen viikko, olivat todellista mieleen vaikuttavaa vuoristorataa. Hei, jos kuningatar sanoi, että oli rankkaa aikaa, niin tiedät, että kyse oli todellisuudessa maailmanlaajuisesta uudelleenjärjestelystä. Emme voineet pysyä rauhallisena ja jatkaa eteenpäin! Mutta meitä varoitettiin, aivan kuten Tähtivanhimmat ennustivat: ketään ei ole vapautettu näistä energia-aalloista. Ja se on hyvä asia, ihmiset.
 
Vaihtelevasti tämä kulunut vuosi sai oloni tuntumaan enemmän kuin pakahtuneelta ja perinpohjaisesti tiivistetyltä ihan ytimeeni. Jättimäiset aallot ravistelivat ihmiskuntaa ja kollektiivitietoisuutta, ja oli vain vähän aikaa toipua niistä. Monta kertaa se ilmeni valtavina, egoa pirstovina energiaräjähdyksinä. Oli vaikeaa ylläpitää mitään itsen tasoa tai itsetuntoa noina aikoina. Oli helppoa ottaa monet näistä aalloista hyvin henkilökohtaisesti, ja toisinaan tunsimme vain eksyneemme. Syytimme itseämme siitä, ettemme ollut positiivinen tai ylläpitänyt riittävän korkeaa taajuutta. Kyseenalaistimme melkein jokaisen asian ja jokaisen totuuden elämässämme. Mutta vasta joulun jälkeen pystyin näkemään, että laajempi kuva alkoi muodostua. Kaikki tämä julma transformaatio tarvittiin selkeyden lisääntymistä varten, joka tulee 2020. Se on kouluttanut meidät kaikki sisältämään laajempaa ja kaikenkattavampaa energiaa ja paljon laajemman todellisuuden ja moniulotteisuuden. Nämä pimeät syvyydet joihin putosimme hyvin kontrolloimattomasti, ovat juuri se paikka, jossa uusi ja korkeampi taajuus synnytetään. Synnytimme 2019, ja 2020 on tuo tulokas!
 
Kaikki tämä alkoi minulla todenteolla kiitospäivän tienoilla ja jatkui joulun läpi. Minulle oli pakkomielle ajaa ylös Oak Creek -kanjonia, joka on aivan Sedonan vieressä. Teimme ajelun jokaisen uuden lumisateen jälkeen ja muina aikoina, jolloin henki sanoi "menkää!" Teillä ei ollut juuri muita autoja sään vuoksi. Minulla oli jatkuvasti pieniä taianomaisia hetkiä Maan, puiden ja luonnon kanssa West Fork Trailin pään ja Cave Springsin välillä. Sitten 28.12.2019 oli käänteentekevä minulle. Ajoimme taas kerran Oak Creek -kanjonilla, ja saavutimme tämän taianomaisen kohdan tiellä. Olin avannut ikkunan haistellakseni upean puhdasta ilmaa, jota tulee todella kunnon lumisateen jälkeen. Katselin lumen peittämiä oksia ja kauniita jääfraktaalimuodostelmia, joihin aurinko osui. Minulla oli ikään kuin korostunut supernäkö.
 
Juuri silloin valtava ja äkillinen transformaatioaalto valtasi minut. Minuun iski tuollainen ehdottoman ylimaallinen autuushetki. En ollut koskaan tuntenut mitään lähimainkaan sellaista. Se oli niin voimakas, että tunsin, että se saattaisi pyyhkäistä minut suoraan ulos kehostani, ja luulen, että niin tapahtui. Se oli todellista eteeristä juopumusta. Samanaikaisesti kuitenkin minusta tuntui hyvin, hyvin sairaalta … kuin pahinta koko kehon huimausta ja pahoinvointia, mitä olen koskaan tuntenut. Se tapahtui hyvin nopeasti, ja se oli hyvin pelottavaa. Se meni ohi yhtä nopeasti, kuin se oli tullutkin. Mutta tämä oli omalaatuinen hetki myös minulle, ja se sai minut kysymään: "Mitä ihmettä se oli?"
 
Tuon autuuden ja helvetin keskellä näin valtavan energia-aidan … kuin energiaesteen, joka esti minua menemästä eteenpäin. Sydämessäni tiesin, että voisin myös mennä sen läpi, koska pystyin nyt näkemään tuon esteen tai aidan. Olin vapaa kaikista menneisyyden rajoituksista. Pieni lapsi minussa oli melko omahyväinen, kun katsoin menneisyyttäni ja sanoin: "Siitäs sait. Näen tuon aidan, etkä voi estää minua nyt menemästä siitä läpi." Tämä oli suuri voitonhetki minulle ja sielulleni. Mutta en oikein ymmärtänyt sitä kaikkea tuolla hetkellä. Tiesin vain, että jotain suurta oli tapahtunut hyvin lyhyessä ajassa, ja se oli valtavaa. Ja koska minä tunsin tämän, olen varma, että toisetkin tunsivat. Tunsitko sinä?
 
Vasta kun aloin kirjoittaa tästä, muistin toisen asian, jolla oli yhteys tähän näkyyn aidasta. Vietin 1990 yön Palenquessa, Meksikossa. Minulla oli koko yön meditaatio Aurinkotemppelin päällä. Tuona yönä näin "haltioitunutta" ja rajatonta luovaa energiaa. Kun silloin kysyin, voisinko oppia yhdistymään siihen tai työskentelemään sen kanssa, Tähtivanhimmat kertoivat minulle, että tämä näkemäni energia oli suuri kosminen aikakello. Näin, mitä aidan toisella puolella oli. He sanoivat, että riippumatta siitä, miten paljon työstäisin itseäni henkisesti, tätä energiaa ei vapautettaisi, ennen kuin oli aika. No … 30 vuoden jälkeen luulen, että on aika ja tämä energia on juuri vapautettu! Tämä energiavyöry on jo tullut Maan ympäri sinulle, tiedät sitä tai et. Jossain sisälläsi olet tuntenut sen!
 
P.S. Muista, että Palenque on valtavalla Maan energiaverkkolinjalla nimeltään "Sulkakäärme-ley-linja". (Se on toinen Maan kahdesta pää-ley-linjasta. Toinen on Sateenkaarikäärme-ley-linja.) Sulkakäärme-ley-linja kulkee pyhissä paikoissa – Palenque Meksikossa, Sedona Arizonassa, Mt. Shasta Kaliforniassa, Mt. Fuji Japanissa, Balin neljä vuorta, Titicaca-järvi Perussa – ja sitten sen kiertää takaisin Palengueen. Mutta kaikki energiatoiminta toisella ley-linjalla vaikuttaa kumpaankin linjaan, kun ne risteävät toistensa kanssa ja harmonisoivat energian ympäri Maata.
 
Koska kulunut vuosi on ollut niin itseä tasaava/hävittävä ja egoa kirkastava ja muuttava, meiltä on vienyt pidempään ymmärtää, mitä ihmettä tapahtuu. Uudet energiat ovat niin kaukana entisen todellisuusymmärryksemme yli, että vaatii valtavaa ja uuvuttavaa tietoisuuden venyttämistä ja vielä syvemmän tason irtipäästämistä saada mitään tolkkua siitä. Kaikki tämänhetkiset hullut energiaylösnousemusoireemme ovat niin kaukana yli sen, mihin olemme tottuneet, että yksinkertaisesti luulimme tekevämme jotain väärin, joten kyyristyimme vielä lisää ja näin otimme paljon asioita henkilökohtaisesti. Kuten Tähtivanhimmat opettavat … kysy aina: "Mikä on minun ja mikä ei ole?" Jos se mitä koet, on sinun henkilökohtaisesti, niin ota vastuu siitä. Yksinkertaista. Jos se on osa kollektiivitietoisuutta eikä sinun henkilökohtaisesti, niin vedä tarkoituksella energiasi pois siitä, äläkä syötä tuota hirviötä. Jälleen yksinkertaista.
 
Sitten kun ajattelin, etten ehkä ymmärtänyt koko tarinaa siitä, mitä tapahtui 28.12., eräs ystäväni lähetti minulle pienen päivityksen Celia Fenniltä, joka myös tunnusti tunteneensa voima-aallon 28.12. Hän tunsi, että Maa siirtyi tuona päivänä viidennestä ulottuvuudesta kuudenteen ja myös seitsemänteen. Celia oli myös selkeä sinä, ettei se tapahtunut vain tietoisuudessa, kuten aiemmin, vaan se oli myös fyysistä. Tunnen, että tämä oli sama asia, kuin oma kokemukseni – poikkeuksellista autuutta, huolestuttavaa huimausta ja este/aita, jonka näin ylittäväni! Hän jatkoi, että ne jotka ovat työstäneet valokehoaan, olivat osa tämän energiavyöryn "testiajoa". Ja että Maassa ja tietyissä pyhissä paikoissa voi päästä nyt näille paljon korkeammille tasoille – ne jotka osaavat toimia valokehossaan. Arvaisin, että kaikki merkittävät pyhät paikat, myös jotkut suosikkipaikoistani, kuten Palenque Meksikossa, Glastonbury Englannissa ja Giza Egyptissä – vain muutamia mainitakseni – säteilevät nyt uusilla korkeammilla taajuuksilla. Ottaen huomioon, miten voimakas tämä vyöry 28.12. oli, mietin, voimmeko nyt saavuttaa nämä uudet korkeammat tasot ja ulottuvuudet fyysisen kehomme kanssa, joka on muuttunut. Onko fyysinen kehomme yhdistynyt valokehoomme? Onko se yhdistynyt korkeampaan itseemme? Ja jos on, olemmeko juuri astuneet täysin uuteen todellisuuteen?
 
Sitten muutamaa päivää myöhemmin näin selväjärkistä unta. Näin jonkin, mikä näytti ihmismuodolta, yhdistyvän elämänpuun kanssa. Näin monia ulottuvuuksia tai vaihtoehtoisia todellisuuksia yhdistyneenä tähän ihmismuotoon pitkillä, putkimaisilla langoilla. Ja näiden lankojen päässä oli todellisuussfäärejä/palloja. Tällä ei ollut mitään tekemistä meridianien tai chakrojen kanssa … nämä ulottuvuudet olivat yhdistyneet johonkin uuteen sisällämme, kuin täysin uusi energiajärjestelmä. Näiden todellisuuksien ympärillä oli kristallisia fraktaalikuvioita, jotka näyttivät hyvin samanlaisilta kuin ne jääfraktaalit, joita näin 28.12. hämmentävän energiavyöryni aikana. Silloin tiesin, että olin lähtenyt kehostani lyhyeksi ajaksi. Tämän vuoksi muistan lähikuvia noista jääfraktaaleista, joita en olisi voinut mitenkään nähdä ajaessani autossa. Kun olin poissa fyysisestä kehostani, pystyin käynnistymään uudelleen ja lataamaan uusia ohjelmia. Sitten minut paiskattiin takaisin kehooni, mikä aiheutti äärimmäistä huimausta.
 
Eikä se ole vielä ohi. Monet ihmiset odottavat 12.1.2020 valtavaa vyöryä, joka vaikuttaa Sateenkaarikäärme-ley-linjaan ja Maan solar plexukseen. On ennustettu, että se on suurempi, mitä olemme koskaan kokeneet tällä planeetalla tallennetun historian aikana. Uluru on jo nostanut kierroksia eeppisellä ukkosmyrskyllä 30.12. Paikalliset alkuperäiskansan vartijat käynnistävät Ulurun 12.1. On sanottu, että se lähettää "paineaallon" uutta energiaa planeetan "laululinjoihin", yhdistäen kaikki Maan chakrat yhteen käyttämällä Sateenkaarikäärme-ley-linjaa. Robert Coonin mukaan ley-linjat alkavat Ulurulta (solar plexus) ja kulkevat Balille (maailman puhdistuskeskus), Glastoburyyn (sydän- ja kolmannen silmän chakra), Titicaca-järvelle (sakraalichakra) ja sitten takaisin Ulurulle. Tästä on paljon muita yksityiskohtia, joista emme kirjoita tässä. Tee haku "1/12/2020 Robert Coon" ja löydät nopeasti lisää yksityiskohtia.
 
Voimme vain arvata, mitä koemme tämän seuraavan vyöryn myötä, mutta luulen, että meillä on pieni aavistus, miltä se saattaa tuntua fyysisessä kehossamme. Voin spekuloida intuitiollani, että kumpaakin ley-linjaa kohotetaan merkittävästi, melkein samanlaikaisesti ja fyysinen ja valokehomme yhdistyvät, valokehomme imiessä itseensä fyysisen ihmisavaruuspukumme … No, minulla on hyvä mielikuvitus siitä, mitä saattaa tulla seuraavaksi. Mutta odotan eniten sitä, että pyhät pakat säteilevät nyt korkeampaa oktaavia. Se tekee tämän pyhä-paikka-addiktin hyvin, hyvin onnelliseksi.
 
Siis pidä pintasi. Pidä maapukusi maadoittuneena, silmäsi auki ja kirkkaimmat valosi päällä, ja tee sitä työtä, mitä sinua kutsutaan tekemään, koska et halua jäädä paitsi tästä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >