HomeViestejäAluna Joy30.10.2019 - Suuren unohduksen parantaminen

30.10.2019 - Suuren unohduksen parantaminen

SUUREN UNOHDUKSEN PARANTAMINEN
 
Kirjoittanut Aluna Joy + Tähtivanhimmat, arkkienkeli Mikael ja lordi Pakal (www.alunajoy.com)
30.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä viesti vastaanotettiin ja nauhoitettiin Maya-pyhiinvaelluksemme ensimmäisenä päivänä 16.3.2019. Sitä on editoitu, jotta saadaan enemmän tolkkua ja sujuvuutta niille, jotka lukevat sitä nyt.
 
Näen pienen tasasivuisen kuution, joka värähtelee hullun nopeasti, kuin atomi jokaisessa solussamme. Tämä valokuutio luhistuu nopeasti ja siitä tulee ympyrä, ja sitten se palaa taas kuutioksi. Kuutio ja ympyrä ovat muinaisen Maya-kosmologian ydinsymboleja. Nelikulmio on Maa ja fyysinen todellisuus, ja ympyrä on henki ja kaikki ei-fyysinen. Neliössä on kyse ihmisavaruuspuvustamme, ja ympyrä on rajaton henkemme. Ne ovat kaiken rakennuspalikoita taivaassa ja Maassa, ja ne sisältävät kaikki mahdollisuudet ja kyvyt. Kun se värähtelee, voimme olla sekä keho että henki. Tämä valokuutio on lahja, joka auttaa meitä muistamaan ja parantumaan, koska unohdimme, keitä olemme …
 
Nyt näen upean elävän sateenkaaren, kaleidoskooppienergian. Tämä on kehittynyt ja monimutkainen muoto siitä, mitä minulle juuri näytettiin kuutiona. Se muuttaa muotoa keskeltä ja etenee maailmaan. Se on kaunis ja monivärinen. Okei, luulen, että meille annetaan jokin aktivointi. Olemmeko valmiina? Kaivetaanpa syvemmältä nähdäksemme, mistä tässä kaikessa on kyse.
 
Arkkienkeli Mikael muistuttaa minulle, että tulimme tänne (Palenque) aikomuksenamme parantua kaikilla tasoilla. Niinpä hän sanoo, että tämä on parantumisen alku. Kysyin sisälläni, mitä teemme tänään, ja kuulen tämän nyt. Meidän on tarkoitus yhdistyä tähän nopeasti värähtelevään valokuutioon, ja sitten he kerrostavat päälle tuon jatkuvan liikkeen, sateenkaaren, kaleidoskooppienergian. Olen varma, että mennessämme eteenpäin he tekevät tolkun tästä ja liittävät sen elämäämme ihmismuodossa.
 
Näen, että tämä elävä sateenkaari, kaleidoskooppienergia nousee ensin planeetan ley-linjoista ja solmuista. Sitten energia liikkuu hitaasti maailmaan, jotta koko maailmalla on tilaisuus saada tämä energia ja sen hyöty. Näen nyt, että tuo energia on vähemmän keskittynyttä, mitä kauemmas se menee lähteestä. Sitten kun kaikki Maan ley-linjat on täysin aktivoitu, niin tämä energia ei heikenny liikkuessaan planeetan yli. Päivittäin monia rohkeita sieluja työstää energiaverkkoja ympäri Maata. Palenque on rakennettu toisen Maan päävaltimon (ley-linja) päälle – ne kulkevat planeettamme ympäri. Täällä Palenquessa työskentelemme Sulkakäärme-ley-linjan kanssa. Parannus joka annetaan täällä tänään, alkaa tämän energian puhtaana ja keskittyneenä muotona tästä ley-linjasta, joka on täytetty värähtelevän kuution viisaudella ja upealla sateenkaarikaleidoskoopilla.
 
(Arkkienkeli Mikael, Tähtivanhimmat ja lordi Pakal sanovat, että ne jotka lukevat tätä sydän avoimena, saavat tämän energian puhtaassa ja keskittyneessä muodossa riippumatta olinpaikastaan.)
 
Oletko avoin saamaan tämän fyysisen, sielu- ja henkiparannuksen kaikilla tasoilla, mukaan luettuna muistinmenetyksesi parantaminen tässä elämässä, entisissä elämissä ja muinaisissa sukulinjoissasi? Tätä meille tarjotaan tänään. Sinun täytyy antaa lupa tämän aktivoinnin tapahtumiselle, kun luet tätä, koska me/he emme koskaan pakota tai puske mitään energiaa kenellekään, koska se loukkaisi vapaata tahtoa, henkilökohtaisia rajoja ja pyhää tilaa. (Jos et tunne kutsua tähän viestiin, voit lopettaa lukemisen tähän.)
 
Arkkienkeli Mikael, Tähtivanhimmat ja lordi Pakal haluavat, että sallimme tämän energian tulla olemuksemme sydämeen/ytimeen. Asettakaa paljaat jalkanne maahan ja varmistakaa, että olette tilassa, jossa teitä ei häiritä, kunnes tämä prosessi on valmis osaltanne. Ottakaa puhdasta juomavettä myös lähelle. Lisäksi tehkää se, mikä tuntuu luonnolliselta itsellenne.
 
Prosessi alkaa …
 
Ensimmäinen vaihe – parannettu verenkiertojärjestelmä ja universaalin muistin paluu
 
Näen Maan verenkiertojärjestelmän, joka nousee tästä voimakkaasta Sulkakäärme-ley-linjasta. Se nousee meissä nyt ja maadoittaa meidät Maan energialinjoihin. Tämä energia tulee jalkapohjiimme ja jalkoihimme ensin, ja sitten muutamassa hetkessä se menee kruunu-chakraan saakka. Tämä antaa meille maadoittumisen, jota tarvitaan kovasti siinä, mitä seuraa.
 
Nyt he näyttävät minulle palatsin Palenquessa. He näyttävät minulle, että Arkistosali (elävä kirjasto) avataan meille. Se tulee värähtelymuodossa, joka on uraauurtavaa ja kehittynyttä energiaa ja uutta tälle Maalle. Tämä energia on puhdasta tietoisuutta uudesta syklistä, joka on jo saapunut. Saatamme tuntea värähtelyä tai saada väliaikaista painetta tai soimista korviin. Näen tässä verenkiertojärjestelmässä värisäikeitä – punaista ja kullankeltaista, hopeanvalkoisen kirkkaan valon kera – tulevan jalkojamme pitkin lonkkiin ja hitaasti suodattuvan kehomme läpi. He sanovat, että olemme tämän energian vartijoita, ja tämä on lahja elävältä kirjastolta täällä Palenquessa. Meitä täytetään kauniisti.
 
Hengittäkää sitä sisään muutama minuutti. Tarvitsemme maadoittumista, joten varmistakaa, että jalkanne ovat maassa.
 
Minulle näytetään taas Arkistosalia. Se on universumin historia ja meidän paikkamme siinä. Mutta se sisältää myös tulevaisuutemme äärettömän potentiaalin. Paikkamme universumin historiassa on vähän erilainen jokaisella meistä henkilökohtaisen historiamme, kokemustemme ja perspektiivimme vuoksi. Mutta ytimessä kaikki on samaa. He antavat meille ne elävät tiedostot, jotka kuuluvat meille, myös ne asiat, jotka kätkimme menneisyydessä, ja ne asiat jotka sielumme sopi vievänsä eteenpäin. Emme koskaan menetä mitään, mutta laitoimme tosiaankin paljon lukkojen taakse tulevaa käyttöä varten.
 
Kenties tästä syystä meistä joskus tuntuu, että tulimme Maahan liian aikaisin. Tämä viisaus ja informaatio on aionien takaa, jos voisimme tehdä äärettömyysaikajanan. He sanovat, että se parannus jonka he antavat meille tänään, tulee automaattisesti ja vaiheittain, kun vanha kehomuistimme alkaa siirtyä sivuun ja muistamme viisauden ja totuudet, joita emme ole oikeasti koskaan unohtaneet. Tätä muistoa emme saa päähämme. Suurin osa hyvistä jutuista, joita etsimme, tulee kehoomme tunteena, ja sitten saamme sarjan ahaa-heräämisiä, jotka purkavat sitä.
 
Nyt näen valosäikeiden liikkuvan ylöspäin kehossamme punaisena ja kullankeltaisena, kiedottuna hopeanvalkoiseen. Pitäkää tätä valoa nyt sydämessänne ja ilmaiskaa aikomus, että muistamme kaiken olevaisen lähteen. Tämä on se lähde, jonka osa olemme aina. Jos huimaa tai tuntuu sekavalta, varmista, että seisot tai istut vakaasti. Ja näen tämän paikan suojelijoiden lähettävän suuren määrän kiitollisuutta meille tänään (ja tätä lukeville). Hengittäkää sitä sisään muutama minuutti, ja kiinnittäkää huomioita sydämeenne ja siihen, mitä tunnette.
 
Kun tulimme tähän kehoon, meidän täytyi unohtaa melkein kaikki, mitä tiesimme. Jos olisimme muistaneet kaiken, se olisi ollut niin sietämätöntä, ettemme olisi selviytyneet. Siis emme muista koko universaalia historiaamme ja omaa paikkaamme siinä. Kuitenkin tämä on uuvuttavaa sielullemme, koska emme koskaan lakkaa etsimästä, ennen kuin löydämme kaikki puuttuvat palat. Se on melkein kuin yrittäisi käynnistää autoa ilman sytytystulppaa. Epäonnistumme koko ajan, ja tiedämme sen sydämessämme. Siis tämä on osasyy, miksi he antavat meille tämän parannuksen tänään. Siksi osa tätä prosessia on, että saamme parannetun verenkiertojärjestelmän sekä muistin kaiken historiasta ja paikastamme siinä.
 
Nyt tämä energia on noussut sydämeemme, ja se siirtyy korkeampaan sydämeen ja kruunuchakraan. Tämän prosessin loppuunsaattamiseksi ottakaa muutama hetki ja viekää tämä energia päälaelle saakka … kruunuchakraan saakka.
 
Pyydämme, että tämä parannusvaihe suljetaan korkeaan sydämeemme ja pyhään paikkaan sisällämme, jossa pidämme kaikkein rakkaimpia asioita. Pyydämme, että se suljetaan sisäämme, kaikkiin aikoihin, paikkoihin ja ulottuvuuksiin; kehoon, mieleen ja henkeen; menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen; koko aikaan … TAI … kunnes vastaanottaja ei enää halua tätä aktivointia. Saatamme tuntea kihelmöintiä tai painetta päälaella tai sydänkeskuksessa.
 
Odottaa muutama minuutti, kunnes tunnette, että tämä päivitys on valmis. Tämä voi tapahtua muutamassa sekunnissa tai muutamassa minuutissa. He haluavat tämän osan olevan viimeistelty, koska seuraavaksi he siirtyvät eteenpäin ja antavat uuden kerroksen tähän prosessiin.
 
Toinen vaihe – tietoisuudessa matkustaminen sisäisen suuntautumisen kera
 
Nyt minulle näytetään paljon geometrisia kuvia, joita on vaikea kuvailla. Ne ovat kuin sisäkkäin olevia kuutioita, joissa on putkia, tunneleita ja erityisiä ohjeita. Kysyn: "Mihin nuo ohjeet ovat?" He sanovat, että tämä on käsitys tai tietoisuus kyvystä navigoida "edestakaisin" (matkustaa tietoisuudessa). Okei, nyt ymmärrän, miksi varmistettiin, että olemme hyvin maadoittuneita Maahan ja tähän ley-linjaan, jossa on päivitetty verenkiertojärjestelmä, koska he aikovat antaa meille jotain, mikä ei ole lainkaan maadoittunutta.
 
He näyttävät minulle, että tämä on se energia, miten Tähtivanhimmat matkustavat tietoisuudessa. Kun minulle näytettiin ensimmäisen kerran tämä prosessi, olin täällä Palenquessa 1990. He näyttävät minulle putkea, jota Tähtivanhimmat käyttivät tullakseen tähän todellisuuteen ja palatakseen myös kotiin. Tämä "edestakaisin" on minkä tahansa asioiden välillä – aika, ajatus tai mikä tahansa. On meidän valintamme, mikä tuo "mihin" ja "mistä" on. Toistaiseksi he tutustuttavat meidät vain tähän ajatukseen. Tämä tulee meille kuin uusien taajuuksien salama. Aivan kuin salama, energia nousee Maasta ja ampuu samanaikaisesti alas kruunumme läpi. Se on tämän "edestakaisin" ydin. Tunnemme tämän tänään, ja aikanaan kun kaikki palat tulevat yhteen, pystymme käyttämään sitä.
 
Kaikki mitä he näyttävät minulle nyt, ei ole Maasta. Se on hengessämme, sielussamme, ja nyt se on kehossamme. Tähtivanhimmat eivät ole kovin erilaisia kuin me, koska he ovat esi-isiämme. He tietävät, miten matkustetaan ajan ja paikan läpi luontaisen, sisäisen navigoinnin ja tietoisuuden avulla. Ei tarvita karttoja, ei GPS:ää eikä ohjeiden kysymistä ulkopuolelta. Tiedämme jo, miten tämä tehdään, mutta unohdimme sen. Siksi he antavat meille laukaisimen siihen, mitä meillä jo on, jotta voimme muistaa.
 
On monta syytä, miksi Tähtivanhimmat haluavat meidän muistavan tuo "edestakaisin"-kyvyn. Se lopettaa jonkin sellaisen jatkuvan etsimisen, jonka unohdimme. Tämä auttaa väsymyksessä, ahdistuksessa ja epämääräisessä turhautumisessa. Saattaa olla muita asioita, jotka meidän täytyy muistaa tulevina aikoina, mutta emme etsi enää tätä. Tämä muistaminen auttaa siinä syvässä tunteessa, että meidät täytyy vapauttaa tai että olemme vankina, koska tiedämme olevamme vapaa. Meillä on kyky matkustaa mihin aikaan tahansa, kunhan se sisältyy jumalaiseen tarkoitukseemme.
 
Näinä kaoottisina ja nopeina transformaatioaikoina meidän ehkä tarvitsee päästä hyvin nopeasti pois hajoavien ohjelmien tieltä. Niinpä "edestakaisin"-kyvyn tietäminen antaa meille rauhan, auttaa meitä rentoutumaan, ja lakkaamme tuntemasta olevamme vanki. Ihmisen ei ole luonnollista tuntea olevansa vanki niin, kuin me tunnemme. On luonnollista tuntea vapautta ja rajattomuutta. Tästä syystä meillä on hulluutta ja sotaa, koska ihmiset luulevat, ettei heillä ole vaihtoehtoja. He tuntevat olevansa ansassa, ja ansassa olevat ihmiset tekevät epätoivoisia asioita. Tähtivanhimmat sanovat, ettei ole mitään saavuttamatonta ajatusta. Jos ajattelemme jotain, näemme sen ja tunnemme sen, niin se on mahdollista. Niin yksinkertaista! Siis olkaa luova ja uneksikaa suuria.
 
Pyydämme jälleen, että tämä parannuksen viimeinen vaihe suljetaan korkeaan sydämeemme ja pyhään paikkaamme sisällä. Pyydämme, että se suljetaan sisäämme, kaikkiin aikoihin, paikkoihin ja ulottuvuuksiin; kehoon, mieleen ja henkeen; menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen; koko aikaan … TAI … kunnes vastaanottaja ei enää halua tätä aktivointia.
 
Kun lopetamme täällä tänään, kuulen monien ihmettelevän: "Miten pystymme matkustamaan tietoisuudessa?" Tämä tapahtuu synkronistisesti ja yrittämättä, juuri silloin kun tarvitsemme sitä eniten, koska olemme 100 % läsnä. Muistakaa, että matkustamisen yrittäminen vain pysäyttää prosessin, kun kerromme "yrittämällä" universumille, että olemme jumissa. Onko siinä järkeä? Päästäkää vain irti, olkaa luonnollinen ja mahdollisimman läsnä.
 
Tähtivanhimmat, lordi Pakal ja arkkienkeli Mikael kunnioittavat meitä, koska päätimme tulla näihin kehoihin ja ottaa itsellemme tämän hyvin ratkaisevan tehtävän tällä luomisen suurella huippuhetkellä. Se on hyvin rohkea valinta, koska meidän täytyi unohtaa melkein kaikki ja sallia itsemme laskeutua kehoon. Tähän mennessä on ollut siunaus unohtaa se, miten paljon menetimme. Se auttoi meitä musertavassa koti-ikävässä. Mutta nyt on aika muistaa. Muistaa kaikki. Se minkä unohdimme, on juuri se, mitä tarvitsemme tulevaisuuden rakentamiseen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >