HomeViestejäAluna Joy20.3. - 20.7.2019 - Miksi meiltä loppuu aika ja miksi se on hyvä asia

20.3. - 20.7.2019 - Miksi meiltä loppuu aika ja miksi se on hyvä asia

MIKSI MEILTÄ LOPPUU AIKA JA MIKSI SE ON HYVÄ ASIA
 
Kirjoittanut Aluna Joy + Suuri Henki, Tähtivanhimmat ja Maya-vartijat (www.alunajoy.com)
20.3.–20.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ladattu Tikalissa Guatemalassa, purettu Sedonassa Arizonassa.
 
Minulta on vienyt kuukausia purkaa se, mitä opin ja koin Maya-mailla viime päiväntasauksessa 2019. Tuli hyvin selväksi … uuden maailmamme perusta käynnistettiin uudelleen ja ankkuroitiin. On ollut ongelmallista kirjoittaa lineaarisesti, mitä koimme tällä pyhiinvaelluksella, joten tämä viesti täytyy ottaa kokonaisuutena. Sori, että se on pitkä. Sanoin aiemmassa postauksessani (22.4.2019), että jakaisin syvemmällä tasolla pian. Tämä on yritykseni tehdä se. Toivottavasti tämä "tulkkaantuu" hyvin sinulle.
 
Monia aikajanoja tiivistetään …
(määritelmä: kokonainen kokemusaikakausi tai pitkä loppuva aikasykli puristetaan tai supistetaan yhdeksi puhdistetuksi kohdaksi ajassa, luomaan hedelmällinen siemen tai totuuden puhdas perusolemus tai peruskivi, jolle aletaan ilmentää uudessa syklissä, uudessa todellisuudessa korkeammassa taajuudessa, uuden Maan mallissa)
 
Monia ratkaisevia tapahtumia ja merkittäviä aikajanoja menneisyydestä (kuulemme, että niinkin pitkältä ajalta kuin viimeiset 10.500 vuotta tai enemmän) taitetaan meihin kuin supistuva haitari, ja ne tiivistetään uuteen maailmaamme, todellisuusmalliimme. Nämä merkittävät menneet tapahtumat luovat kehyksen uuden Maan mallille. Tämä on keskeneräinen perusrunko, jolle ihmiskunta rakentaa uuden visionsa. Tämä malli on ydintotuus, ainoa pysyvä kaikissa kosmisissa sykleissä ja maasykleissä kaikessa ajassa, kaikissa ulottuvuuksissa ja aikakausissa. Kaikki tässä uudessa kehyksessä on edelleen vanhasta maailmasta, entisestä syklistä, mukaan luettuna nykyinen mureneva ja hädin tuskin toimiva todellisuus. Tämä on uuden maailmamme kehys, jotta kaikki luominen saatetaan nyt sääntöjen ja uusien tulevien taajuuksien standardien mukaiseksi, joissa vain totuus voi jäädä aineelliseen muotoon. Tämä kaikki tapahtuu nyt nopeasti, ja olen varma, että tunnet ne monet monimutkaiset kerrokset, joita sinun täytyy navigoida nykyään samanaikaisesti. (Oireet ja henkilökohtainen vaikutus luetellaan myöhemmin tässä artikkelissa.)
 
Monet aikajanasolmut ylittävät nykyisen aikajanamme …
Merkittävät menneisyyden maatapahtumat ja kosmiset tapahtumat jotka ovat vaikuttaneet evoluutioon fyysisesti tai henkisesti, luovat uusia syklejä tai kalentereita. On lukemattomia syklejä. Kun aikasyklit ylittävät toisensa kulkiessaan spiraalina sisäänpäin (aikasyklit kultaisen leikkauksen spiraalin keskipisteeseen), ne luovat aikaan voimasolmuja, energiapisteitä tai portaaleja, joissa entisiin merkittäviin tapahtumiin voidaan päästä käsiksi nykyajassa. Tänä päivänä, tässä ajankohdassa (karkeasti vuosina 2012/2013–2021/2022), lähi- ja muinaismenneisyyden evoluutiotapahtumien ja elämää muuttavien tapahtumien matriisi ylittää nykyisen aikajanamme – kaikki hyvin lyhyessä aikajaksossa. Tämä aikajakso on hyvin keskittynyt elämänkokemus, jollaista emme ole koskaan ennen kokeneet.
 
Toivon, etten ole jo menettänyt sinua … mutta jos olet edelleen mukana, niin kenties alla oleva on osa kohtaloasi uuden Maan rakentajina. Meidän täytyy työskennellä yhdessä luodaksemme puhtaan, pätevän ja totuudenmukaisen sisällön tähän uuteen maamalliin.
 
Viime päiväntasauksen aikana (20.3.2019) meille tuli selväksi monet päivämäärät ja ratkaisevat historialliset evoluutiotapahtumat, jotka ylittävät nyt tämän ajan ja jotka tiivistetään uuden Maan malliksi. Kukin otollinen päivämäärä on kauempana edellisestä mentäessä ajassa taaksepäin. Kun katsotaan ajassa taaksepäin, nämä päivämäärät ovat vähemmän keskittyneitä ajan levittäytyessä spiraalina taaksepäin (monia näistä otollisista päivämääristä selitetään myöhemmin). Kaikki menneet ratkaisevat evoluutiotapahtumat ovat kiertyneet sisäänpäin, kultaisen leikkauksen spiraalin tiivistyneeseen keskipisteeseen.
 
Tämä päiväntasaus 20.3.2019 oli valtava, ratkaiseva käännekohta. Sitä edeltävä energia oli todella ennustamatonta. Ratsastimme kaoottisilla aalloilla ja suunnistimme massiivisissa heilahteluissa … muuttuen hyvin syvästä rauhasta kiihkeäksi, pirstoutuneeksi ja fokusoitumattomaksi. Tunnemme edelleen sisäistä painetta, ja se jatkuu, kunnes tämä luomistapahtuma on ohi. Täysikuun aikaan 18.5.2019 näimme valtavan kosmisen polttoainelisäyksen auttavan kaiken sen väärän luomisen puhdistamisessa, jota on edelleen uuden maamallin sisällä. Sitten meidät paiskattiin pimenysportaalin läpi 2.–16.7.2019 viiden planeetan perääntyessä. Mitkään väärinluomukset eivät enää resonoi tulevien taajuuksien kanssa. Armonaika on ohi.
 
Kun minulle alkoi selkeytyä tämä aikajanatiivistyminen …
Saavuimme Tikaliin päiväntasausaamuna ja patikoimme massiivisen Temppeli 5:n juurelle tekemään tuliseremoniaamme. Monia ihmisiä heikotti kovasti, kun aloimme järjestää seremoniaa. Minua ei koskaan heikota, joten se tunne, että menetin melkein tajuntani, kiinnitti todella huomioni. Tämä oli valtava energia-aalto, jonka veti puoleensa ryhmämme sydän ja aikomus (ja olen varma, että tämä energia vedettiin kaikkien niiden tuhansien ihmisten puoleen, jotka työskentelivät päiväntasausenergian kanssa). Tämä heikottava tunne hävisi hyvin nopeasti, kun aloimme tehdä työtä. Don Julio Tot, Maya-shamaanimme, kutsui 20 Mayojen Nahuatl-suojelijaa sydämellä ja intohimolla. Kun hän kutsui KANin, käärmeen, tuli vastasi tulitornadolla. Tässä tuli kertoi mielle, että ylläpidimme hyvää energiaa tulevaisuudelle. Paljon kiitoksia guatemalalaiselle Mayalle ja shamanille Julio Totille ja meksikolaiselle Maya-vanhimmalle Enrique Encaladalle! Kumpikin on pitkältä ajalta veljiä ja siunauksia minulle.
 
Tunsimme kaikki, että paljon muuttuisi ulkoisessa maailmassa tämän päivän jälkeen. Olin iloinen, että tämä tapahtui Tikalin pyhällä paikalla vartijoiden ympäröimänä. Se oli voimallisin päiväntasaus, jonka olen koskaan tuntenut, ja olen iloinen, että kuuntelin kutsua ja tein tuon matkan hyvin pienellä valmistautumisajalla.
 
Myöhemmin saman iltana ryhmämme meni takaisin Tikaliin meditoimaan mystistä täysikuuta Kuutemppelin huipulle. Kun kävelimme tuohon paikkaan pimeässä, emme tunteneet yhtään henkeä tai vartijaa. Kun istuimme Kuutemppelin huipulla, olimme täysin yksin. Tämä on hyvin epätavallista. Soihtu ikään kuin siirrettiin meille, ja suojelijat lähtivät. Tunsin tuon vastuun painavan raskaana kehossani. Näimme temppelin auran, ja se oli nyt violetti. Se oli aina ennen ollut sininen. Kysyin tästä, ja kuulin, että meidän täytyisi sisäistää kaikki, mitä saimme (tämä pätee myös tätä lukeviin). Kaikki oli muuttunut sen ytimessä. Maan aura oli noussut värähtelypykälän, ja nyt meitä pyydetään menemään tulevaisuuteen tämän uuden energian kera. Ryhmämme kuljetti tämän energian kahteen seuraavaan paikkaan – Quirigua ja Copan – joiden kummankin taajuus oli myös muuttunut hyvin merkittävästi.
 
Nyt kun olen kotona, olen käyttänyt paljon aikaa purkaen kaikkea, mitä meille annettiin – ja osa sitä on tullut selväksi. Valtavia aikajanatapahtumia risteää nykyisen ajan kanssa. Tuntuu siltä, että kaikki mitä olemme kokeneet tässä nykyisessä aikasyklissä (26.000 vuotta) on nyt tiivistetty, sisäistetty ja sinetöity kollektiiviseksi ryhmäkokemukseksi luomaan perustan jollekin uudelle. Astumme kotelo- tai sikiökokemuksen kera uuteen paikkaan, joka on luotu menneisyydestämme, lineaarisesta ajasta, mutta alamme nyt toimia pallomaisessa, fraktaalimaisessa ajassa. Aikajanasolmukohdat yhdistyvät maapohjaisiin solmukohtiin (monet pyhät paikat) eri ajoissa ja paikoissa.
 
Tämä Maan ja ajan risteäminen luo äärimmäisen voimakkaita portaaleja, joita ei voi koskaan ennustaa. Maapohjaiset solmukohdat on melko hyvin kartoitettu, mutta monia aaltoilevia aikajanaportaaleja on mahdotonta ennustaa tällä hetkellä – missä tai milloin ne yhdistyvät Maahan. Näimme todisteen tästä siinä, miten ryhmämme reagoi pyhissä paikoissa menemällä äärimmäisen syvälle. Kun työmme oli tehty ja lähdimme temppeleistä takaisin maailmaan, emme pystyneet keskittymään hyvin, koska suuri osa ulkoisesta maailmasta oli ja on suuressa vaihtelussa ja vanhanaikaista. Hädin tuskin pystymme nyt tasapainoilemaan vanhassa elämässämme, kun elämme viimeistä vaihetta lineaarisessa ajassa ja luomme samaan aikaan ajattomuudessa tai pallomaisessa ajassa.
 
Siis … tänä ajankohtana yhdenmukaiset elämänmuodot keräävät relevantteja, puhtaita ja otollisia totuuksia menneisyyden aikajanasolmuista. Nämä solmut taittuvat nyt ihmiskunnan ja kaikkien elämänmuotojen päälle kuin totuus- ja kokemuskerrokset ajassa. Meidän tehtävämme on viedä tätä eteenpäin. Sitten kun olemme tiivistäneet täysin oleellisen totuuden entisistä solmuista, täytämme uuden Maan mallit puhtaalla sisällöllä ja tuomme puhtaat visiomme tulevaisuuteen.
 
Tässä on lyhyt luettelo vain muutamasta aikajanasolmusta, joiden tiedämme taittuvan nykyaikamme päälle … alkaen viimeisimmästä päivämäärästä ja edeten taaksepäin menneisyyteen. (Tietysti jokainen päivämäärä ja hyvin monet muut ansaitsisivat koko artikkelin itselleen.)
 
> 2019 (päiväntasaus 20.3.). Tuolloin uusi kehys kytkettiin, ja se on nyt "avautumassa pehmeästi" uuteen maailmaan. Alat jo nähdä asioita ilmentyvän uudella tapaa. Saatat tuntea syvällä sisälläsi heräävän uutta toivoa ja positiivisuutta maailmantapahtumista huolimatta, jotka näyttävät kamalan negatiivisilta.
 
> 2012 (21.12.). Tämä oli valtavan hämmentävä prosessi, kun aikajanasolmut alkoivat asettua riviin ja tiivistäminen tapahtua. Tuolloin alkoi myös Kyyhkysen herättämisprosessi. (Lisää Kyyhkysen herättämisestä näistä kahdesta linkistä 2012 ja 2015). Tämä alkoi luoda portaaliyhteysiä maan ja taivaan välille sekä maaston ja ajan välille. Tämä nähtiin ja koettiin pyhissä paikoissa ley-linjojen yhdistyessä pallomaisiin aikajanoihin. Hämmennystä, globaalia pysähtyneisyyttä, intohimottomuutta, tarkoituksettomuutta ja kollektiivista masennusta alkoi ilmentyä tässä kohtaa. Oli selvää, etteivät asiat toimisi entisellä tavalla. Mestareiden "kokokehokanavointi" josta tuli hyvin suosittua 1980-luvun puolivälissä, jäi nyt melkein kokonaan käytöstä. Tässä kohtaa oppaamme ovat vetäytyneet, mikä on saanut olomme tuntuman hyvin hylätyksi. Tuli aika oppia vastaanottamaan kosmista informaatiota sisältämme. Tämä oli alku ihmisten tilaisuudelle tulla eläviksi mestareiksi.
 
> 2000 (1.1. Y2K). Tuolloin kollektiivinen joukkopelko jota generoi ja kiihdytti internetin käyttö, valtasi useimmat heränneet sielut. Monet ihmiset alkoivat päästä paremmin käsiksi aitoon, sisäiseen totuuteensa, sitten kun valtaosa pelosta oli kukistettu. Tämä oli käännekohta tasapainossa valoa kohti. Ihmiskunta ei enää koskaan sukeltaisi näin syvälle pelkoon. Pelko vie meiltä kyvyn päästä käsiksi omaan totuuteemme. Tämä tapahtuma auttoi ihmisiä vapautumaan ulkoisista kontrolloivista entiteeteistä, mikä loi energian ja tilan aloittaa aitousvallankumous, joka perustui kosmisiin totuuksiin.
 
> 1987 (16.–18.8. Harmoninen yhdentyminen). Tuolloin massiivinen ihmisaalto herätettiin. Monien elämä muuttui dramaattisesti ja käynnistettiin uudelleen täysin uudella kehityskaarella. Jotkut teistä tätä lukevista eivät ehkä edes tiedä, mikä Harmoninen yhdentyminen oli. Teidän täytyy ehkä googlata se saadaksenne lisäinformaatiota. Harmoninen yhdentyminen oli nopeutuneen ylösnousemustietoisuuden viimeinen suuri ja globaali tapahtuma ennen internetiä, Facebookia, Twitteriä jne. Tämä oli hyvin suuri juttu. (Siitä lähtien internetiä on väärinkäytetty luomaan paljon kosmisia valetapahtumia, jotka ovat häirinneet meitä tai yrittäneet aiheuttaa pelkoa.) Tämä tapahtuma tunnistettiin pelkästään energiasta ja siitä saatiin tietää vanhanaikaisesti suusta suuhun. Se saavutti myös tuhannet ja tuhannet ihmiset, jotka olivat täysin henkisten piirien ulkopuolella, mutta jotka täytyi herättää. Pyhiä paikkoja aktivoitiin tietoisesti ympäri maailmaa ensimmäistä kertaa. Pyhissä paikoissa – kuten Palenque Meksikossa, Mt Shasta Kaliforniassa, Stonehenge Englannissa, muutamia mainitakseni – oli spontaaneja joukkokokoontumisia. Lisäksi näillä main ylösnousseiden mestareiden "kokokehokanavoinnista" tuli hyvin suosittua esoteerisen informaation hakemisessa.
 
> Sitten oli 1969! Ensimmäinen laskeutuminen kuuhun vaikutti ihmiskunnan tietoisuuteen venyttäen sitä kosmisemmaksi. Ja voi, oli Woodstock ja sen järeä, globaali murskauspallo, joka rikkoi vanhoja oppeja ja yhteiskunnallisia sääntöjä, jotta valoa voi päästä sisään … synnyttäen lopulta ehdottoman rakkauden ja vapauttaen jokaisen hengen löytämään itsensä, mikä alkoi valmistella heitä siihen, mitä oli tulossa. Hyvin paljon voisi kertoa tässä, mutta luulen, että ymmärrät pointin.
 
Oli jotain tienraivaajaihmisiä, jotka olivat pitkällä edellä aikaansa. Voin vain arvata, että he ovat varmaan hypänneet joidenkin aikajanasolmujen läpi. Mainitsen vain muutaman tässä, eikä luettelo ole läheskään täydellinen.
 
> 1930-luku. Guy Ballard laittoi Mt Shastan kartalle pyhänä paikkana, jossa hän tapasi kreivi St. Germainin. Hänen kaksi kuuluisinta kirjaansa ovat Unveiled Mysteries ja The Magic Presence, jossa hän käytti salanimeä Godfre Ray King. Hän perusti "Minä olen" -liikkeen, jonka sanoma on enimmäkseen edelleen käyttökelpoista, kunhan sivuuttaa 1930-luvun ajattelutavan, joka on nyt vanhentunut. Yksi hänen oppilaistaan, Pearl Doris, oli minun opettajani. Hänellä on myös kolme kirjaa ... Step by Step -kirjoja. (Klassisia ylösnousemuskirjoja luetteloitu täällä.)
 
> 1800-luvun loppupuoli. Edgar Cayce, amerikkalainen selvänäkijä joka vastasi unessa kysymyksiin aiheista, jotka liittyivät parantamiseen, reinkarnaatioon, sotiin sekä Atlantikseen ja tuleviin tapahtumiin. Häntä kutsuttiin Nukkuvaksi profeetaksi.
 
> 1875. Helena Blavatsky, venäläinen okkultisti, filosofi ja kirjailija, joka oli yksi Teosofisen seuran perustajista 1875. Hän sai kansainvälistä kannattajajoukkoa johtavana teoreetikkona teosofiassa – esoteerisessa uskonnossa jota tuo seura edisti.  
 
Sitten on joitain muita aikajanoja, jotka ovat summittaisia, koska historia, tallenteet ja muut muinaisesineet on tuhottu jatkuvasti.
 
800 vuotta sitten. Tämä oli viimeisen tähtivanhinryhmän evakuointi Maasta. Tuolloin ihmiset laitettiin vastuuseen omasta evoluutiostaan, ja heitä kannustettiin oppimaan elämään omin avuin. Maya-traditiot muistavat edelleen tämän tapahtuman.
 
> Vuosi 1. Jeshua. Ei tarvetta selitykseen. Se oli valtava aikajanasolmutapahtuma!
 
> Noin 400 e.Kr. Plato. Minusta tuntuu, että hän löysi aikaportaalin, jonka kautta hän pystyi lukemaan yksityiskohtia romahtaneen Atlantiksen eetteritiedostoista. Hän murtautui mielen/filosofian esteiden läpi ja avasi oven filosofian ja henkisyyden välille.
 
> Noin 10.500 vuotta sitten. Näihin aikoihin Atlantis epäonnistui traagisesti ja romahti. Se kaatui puhtaan tietoisuuden kehittyneen ja jumalaisen voiman katastrofaalisesta väärinkäytöstä, yhdistettynä ulkoisiin kehittyneisiin teknologiamuotoihin. Tämä teknologia muistuttaa tämän päivän atomipommia. Tämä atomin halkaisevan energian käyttäminen sodankäyntiin ihmisiä vastaan on valtava universaalissa laissa kielletty asia. Fyysisen kehon atomien halkaiseminen atomiräjähdyksellä rikkoo sielun. Näitä rikkoutuneita sieluja ei voi parantaa tekemättä matkaa kuolemaan. Parantuakseen niiden täytyy saada kohdistettu jumalainen interventio/parannus ylimaallisilta valovoimilta, mutta inkarnaatioiden välillä. Jos ne reinkarnoituvat ilman jumalaista parannusta elämien välillä (kuten useimmat tekevät), ne tulevat takaisin vakavien ongelmien kera, jolloin ne ovat täysin suojattomia pahantahtoisilta energioilta, jotka käyttävät niitä. Kaikenlaiset psyykkiset sairaudet ovat tavallisia rikkoutuneissa sieluissa, mikä laukaisee ne tekemään sanoinkuvaamattomia julmuuksia.
 
Kerron tämän sinulle nyt, jotta voit löytää sydämestäsi tuomitsemattomuuden ja antaa anteeksi näille sieluille. Kuten Jeshua sanoi, anna anteeksi heille, sillä he eivät tiedä, mitä tekevät. Tämän valtavan rikoksen vuoksi ihmiskuntaa kohtaan vaadittiin jumalaista interventiota pysäyttämään Maan ja ihmiskunnan täydellinen tuhoutuminen. Tässä kohtaa kaikki "muinaiset avaruusolentotarinat" alkavat ankkuroitua. Ne ovat muinaisesi-isiämme, joiden täytyi haluttomasti puuttua ihmiskunnan evoluutioon. Tämä aika merkittiin "sielun-pimeä-yömäiseksi" oppimiskokemukseksi ihmiskunnalle, ja koko aika täytyi käynnistää uudelleen, jolloin koko ihmiskunnan täytyi reinkarnoitua. (Kuulimme, että muutama mestari, avatar jne. selvisi ilman kuolemaa ja uudestisyntymää.)
 
> 26.000 vuotta sitten. (Voimme vain arvata päivämäärän.) Tämä oli Lemurian tietoinen sulkemisaika sen korkeimmassa evoluutiokohdassa. Koko muisti (tieto ja viisaus) ankkuroitiin Maahan ja kaikkiin eläviin asioihin puhtaalla ja suojaavalla korkealla energiataajuudella, joka voidaan saavuttaa vasta, kun sama värähtelytaajuus on tietoisesti läsnä. Tämän muistin oli määrä toimia akaasisena ydinkirjastona tulevia aikoja varten. He hallitsivat puhtaan tietoisuuden ja valon superkehittyneet jumalaiset voimat. He elivät pallomaisessa ajassa ja osasivat elää moniulotteisesti ajassa, avaruudessa ja todellisuudessa samanaikaisesti. Monet plejadilaiset elämänmuodot nauttivat todella elämästä tänä aikana. Tämä oli sen 26.000 vuoden syklin loppu/alku, joka tunnetaan nyt päiväntasausten prekessiona.
 
Siis näin pitkälle taaksepäin voimme päästä 26.000 vuoden spiraalissamme. Meiltä loppuu nyt aika. Ennen kuin astuimme tähän sykliin 26.000 vuotta sitten, oli myös edellinen sykli, jossa tapahtui aikajanasolmutiivistäminen. (Tätä sykliä ei ole akaasisissa tiedostoissamme.) Tiedän, että olen ehkä saanut teidät putoamaan kärryiltä kertomalla tämän tarinan takaperin, koska ajattelemme edelleen lineaarisessa ajassa. Mutta Tähtivanhimmat ja muinaisihmiset sanovat, että tämän kertominen ajassa taaksepäin auttaisi taivuttamaan mieltänne niin, että saattaisitte ymmärtää, mitä tulee siirtyessämme eteenpäin, ja se valmentaisi mieltänne pallomaiseen aikaan.
 
Okei … nyt takaisin tähän aikaan. Jos luet tätä edelleen, niin kiitän sinua. Tässä viestissä täytyy olla jotain, mikä laukaisee sinut eteenpäin. Ja pyydän anteeksi tämän viestin pituutta. Sen olisi oikeasti pitänyt olla kirja, mutta tämä informaatio täytyi saada ulos nyt.
 
Näemme kiinnitettävän paljon huomiota moniin menneisiin aikajanasolmutapahtumiin, jotka "taittuvat" nykyaikaamme massamediassa. Kutsun tätä loppuvan syklin nostalgiavaiheeksi. Nostalgiaa tulee vain, kun olemme kulkeneet niin pitkälle, kuin pystymme, elämässä, syklissä tai kokonaisessa aikakaudessa. Meiltä loppuu aika. Tämä nostalgiavaihe on globaali, ei henkilökohtainen. Tätä nostalgiaa on, ennen kuin teemme suuren hypyn seuraavaan korkeamman taajuuden sykliin. Olemme nyt hyvin syvällä tiivistämisprosessissa. Tästä syystä näemme uutta kiinnostusta sellaisiin asioihin, kuin eeppiset vanhat rikokset, kummalliset kulttitapahtumat, uudet versiot menestyneistä vanhoista televisio-ohjelmista tai elokuvista ja dokumentit kauan sitten tapahtuneista historiallisista tapahtumista. Näemme lisäystä Woodstockin kaltaisissa tapahtumissa, paluun "Rowe vastaan Wade" -oikeustapaukseen, musiikkia … kuten Bohemian Rhapsody, Rocketman, Yesterday, Jeffersonit, Perhe on pahin, uusi versio Leijonakuninkaasta, katsaus taaksepäin, kuten Apollo 11 ja JFK Jr. jne. … Kaupat ovat täynnä nostalgiatavaroita, kuten t-paitoja jne. Jos kiinnittää huomiota, näkee selvästi menneiden tapahtumien "taittumista" nykyaikaan. Tämä on nykyaikamme, joka tiivistää aioneiden tärkeää informaatiota.
 
Koska näemme joidenkin entisten tapahtumien kehityskulun, voimme alkaa nyt katsoa eteenpäin ajassa. Meidän täytyy tuntea globaali menneisyytemme ja henkilökohtaiset tarinamme ymmärtääksemme tulevaisuuden mahdollisia kehityskulkuja. Mutta voimme vain spekuloida, mitä tulevaisuus pitää sisällään meille. Tulevaisuutta ei ole kirjoitettu mihinkään muotoon, vaikka kuka sanoisi mitä. Luomme tulevaisuuttamme joka hetki, jokaisella ajatuksella, jokaisella päätöksellä ja jokaisella teolla ja nykyisestä sisäisestä peruskivestämme. Mutta meillä on kuitenkin vihjeitä. Meillä on oireita, havaintoja ja trendejä, jotka voivat osoittaa suuntaan, johon saatamme olla matkalla. Kaikesta riippumatta jokainen elämänkokemus – kaikki mitä tunnet, näet, kuulet ja koet joka hetki – on vinkki tulevaisuuteesi.
 
Kaikkia entisiä väärinluomistapahtumia koetellaan tämän päivän valaistuneemmilla standardeilla ja ylevämmillä uskomusjärjestelmillä. Ohjekirja elämään maaplaneetalla, joka sinulle annettiin syntymässä, on enimmäkseen menneisyyden artefakti. Paljon asioita tulee esiin parannettavaksi tai puhdistettavaksi tai vietäväksi eteenpäin mukanasi. Meidän täytyy kiinnittää huomiota siihen kaikkeen ja olla sivuuttamatta asioita, joita on epämiellyttävä kohdata. Yksinkertaisesti sanottuna, monet asiat joita sallimme tapahtua menneisyydessä, eivät ole sopivia nyt. Kaikki pilaantuneet luomukset tiivistetään ja lukitaan menneisyyteen iäksi. Kaikki puhtaat luomukset ja aikomukset viedään tulevaisuuteen ihmiskunnan mukana.
 
Valtaosassa luomuksia on tässä kohtaa sekä pilaantunutta että puhdasta energiaa. Tämä tekee tästä pelkän puhtaan energian tiivistämisestä hyvin monimutkaista ja haastavaa. Nämä luomistapahtumat superpolarisoidaan, erotetaan ja analysoidaan kosmisesti. Korruptoituneet järjestelmät romahtavat nyt, ja vain valo uutetaan. Kaikki tapahtumat jotka ovat ajattomia ja valaistuja universumin jatkuvassa taajuudessa, tiivistetään ja viedään tulevaisuuteen ja uuteen kehykseen. Tästä teemme hypyn uuden kolmiulotteisen spiraalin ulkoreunalle … seuraavat 26.000 vuotta.
 
Mahdollisuuksia, mitä voisimme kokea henkilökohtaisesti …
 
Sukupolvien yhteentörmäykset. Joudumme merkittäviin sukupolvien välisiin yhteentörmäyksiin, kun ihmiskunta kokonaisuutena katsoo taaksepäin, mitä oli tai mitä olisi voinut olla (henkilökohtainen nostalgiavaihe). Kun tutkimme uudelleen menneisyyttä nykyisillä taajuuksilla ja standardeilla, se voi aiheuttaa suurempaa jakautumista suurten ikäluokkien ja XYZ-sukupolvien välillä, kunnes valaistuminen saavutetaan. Kaikilla sukupolvilla on haasteita, ja kaikilla on suuria lahjoja.
 
Suurilla ikäluokilla on enemmän raskasta ja vanhentunutta ohjelmointia tuhottavana DNA:sta kuin XYZ-sukupolvilla. Tämä ei ole helppo tehtävä. On paljon enemmän prosessoitavaa. Kollektiivinen kieltäminen oli elämisen standardimoodi toisen maailmasodan jälkeisellä kaudella. Monet ihmisen julmuudet lakaistiin vain maton alle, kun useimmat katsoivat poispäin. Mutta nyt nuo ruusunpunaiset silmälasit on revitty pois, ja kaikkia tapahtumia tarkastellaan nykyisissä korkeammissa taajuuksissa.
 
Suurien ikäluokkien vahvoja kohtia on, että he osaavat elää viattomina ja huolettomina ja ilman kuormitettua sydäntä. He osaavat antaa asioiden mennä ja antavat vääryydet anteeksi helpommin. Tämä on arvokas lahja, ja se ankkuroidaan uuteen maailmaan, kun väärät luomukset on oikaistu. Mutta heidän täytyy varoa palaamasta takaisin ja käyttää kieltämistä selviytymistyökaluna. Suurilla ikäluokilla on myös korvaamatonta viisautta nähtyään monien vuosikymmenten evoluution. He tuntevat sosiaalisen ja yhdistyneen maailman ennen teknologian luomista. Suuremman kuvan näkeminen auttaa ymmärtämään tapahtumien kehityskulu ja nähdä melkein kuin kristallipallosta, minne asiat ovat menossa tulevaisuudessa.
 
(Pidä mielessä, että suurten ikäluokkien edustaja kirjoittaa tätä.) XYZ-sukupolvilla on paljon vähemmän vanhan maailman ohjelmointia tuhottavana. Tämä on suuri siunaus. Mutta heillä on lyhyempi aikajana informaatiota ja elämänviisautta, josta ammentaa elämänvalintojen tekemiseen. Nämä ovat ensimmäisiä sukupolvia, jotka ovat kohdanneet maailmamme kovan todellisuuden ilman vanhojen hyvien aikojan ruusunpunaisia silmälaseja. Heidät on myös täytetty liian paljolla informaatiolla, joka ryöstää heiltä rauhan ja viattomuuden. Heidät synnytettiin paljon korkeampaan taajuuteen ilman kasvua tai kypsyyttä käsitellä sitä. Kun he katsovat taaksepäin nostalgiavaiheessaan, he näkevät, mistä he ovat jääneet paitsi ja etteivät he saa, mitä heidän vanhempansa kokivat. He ovat ensimmäinen sukupolvi, jonka täytyy käsitellä lisääntyvä avioeromäärä ja työtä tekevät äidit. Tämän vuoksi ei ole karttaa tämän ajan navigoimiseen. Tämä luo täyttymättömän tyhjön heidän sisälleen.
 
Tämän tyhjiön sivuvaikutus on tunne eksymisestä tai pakahtumisesta ja pelko sitoutua kaikilla elämän alueilla. He kamppailevat yksinkertaisten päätösten kanssa tai muuttavat mieltään paljon. Heidän on vaikea tietää, mitä he haluavat – kuitenkin he toimivat perusteettomasta oikeutuksesta käsin. Tietävät he sitä tai eivät, he tuntevat, että tämä aikajana on loppumassa. Niinpä XYZ-sukupolvet tuntevat, ettei heidän edessään ole paljon tulevaisuutta, joten he elävät täysillä nyt, ei vasta myöhemmin. Kutsuuhan yhteiskunta heitä XYZ-sukupolviksi, ja meiltä näyttää loppuneen aakkoset! Tämä aiheuttaa myös kaipuun varmuuteen, syvään hoivaamiseen ja elämän takuisiin. Tämä kaipuu on tehokas katalyytti synnyttää puhdas ja kestävä maailmanrauha täysin tinkimättömästi ja ilman kieltämistä.
 
Heidän lahjansa ihmiskunnalle on, että he voivat toimia monista perspektiiveistä paljon helpommin kuin suuret ikäluokat. Tästä voisi kehittyä sen tietäminen, miten eletään moniulotteisesti. He ovat itsenäisempiä, tutkivat enemmän työ- ja elämäntyylivaihtoehtoja, suhdesuuntautumisia ja matkustavat maailmalla, kun taas suuret ikäluokat jumittavat yhdessä työpaikassa ja odottavat eläköitymistä matkustaakseen. Koska XYZ-sukupolvilta puuttuu yleensä sitoutuminen suhteeseen, työhön ja maantieteelliseen paikkaan, he ovat joustavampia ja he voivat muuttaa nopeasti muuttuvien energioiden myötä. He auttavat myös suuria ikäluokkia hellittämään ja olemaan joustavampia. Tämä auttaa kovasti, kun päästämme kaikki irti ja hyppäämme!
 
Ihmiskunta tarvitsee suurten ikäluokkien monien vuosikymmenten viisautta, sydänviattomuutta ja kaukokatseisuutta, mikä yhdistetään XYZ-sukupolvien joustavuuteen, elämiseen ilman kieltämistä, moniulotteisiin elämäntyylivalintoihin ja sitoutumiseen elämään nyt-hetkessä, eikä myöhemmin. Vaikka tilanne näyttää nyt jakautuneelta, tämä on tiimiponnistus.
 
Kun kuljemme tämän aikajanatiivistämisprosessin läpi, voimme kokea monia järkyttäviä ja hämmentäviä asioita, joiden luulimme olleen jo kauan sitten ohi. Meidät viedään syvälle puhtaisiin esi-isämuistoihin ja yhdistämme ne nykyelämän muistoihin. Muistista tulee hyvin suhteellinen, kun tiivistämisprosessi etenee. On hämmentävää, kun ymmärrämme, että jonkun ihmisen tarina on saattanut muuttua täysin toisenlaiseksi kuin oma kokemuksemme. Se on aikaa, jolloin meidän täytyy yksinkertaisesti sallia jonkun saada oma totuutensa, vaikka itse muistaa jonkin kokemuksen täysin eri tavalla. Kommunikoinnin voi sanoa olevan vähintäänkin kummallista. Toisinaan voisi vannoa, että toiset puhuvat jotain kummallista vierasta kieltä, joka ei liity mitenkään omaan henkilökohtaiseen totuuteen.
 
Joskus saattaa tuntua siltä, että se näkymätön infrastruktuuri joka pitää sinut kasassa, putoaa pois. Saatat epäillä myös omaa mielenterveyttäsi, koska et enää tunnista itseäsi ja paikkasi maailmassa. On kouriintuntuva tunne, että sanomme hyvästi menneisyydelle. Kokonaisesta työsukupolvesta tulee ainoastaan peruskivi valtavalle maailmalle, joka ilmentyy eteemme.
 
Aikajanasolmutapahtumien ympyrä sulkeutuu. Sinulla saattaa olla monia ympyrä-sulkeutuu-hetkiä ja palaat vanhoihin energioihin uudelleenarviointia varten. Tässä parannat menneisyyden ongelmia henkilökohtaisissa aikajanasolmusykleissäsi. Tämä saattaa tuoda esiin tarpeen kontrolloida, mutta kuten tiedät jo, kontrollointi voi hidastaa kasvua tai jopa lopettaa sen tässä nopeassa ja joskus anteeksiantamattomassa transformaatiossa. Olemme nyt syvässä päässä.
 
Viha voi olla hyödyllinen muutoskatalyytti (jos käytät sitä vain väliaikaisesti) niistä vanhoista malleista irtipäästämiseen, jotka on ankkuroitu vanhentuneisiin aikasolmuihin. Oikeutettu viha voi saada aikaan positiivista muutosta ja evoluutiota, vaikka se tuomitaankin kovasti. Sinun täytyy ehkä käyttää henkilökohtaisesti vihaenergiaa katalyyttinä vanhoista kaavoista irtipäästämiseen. Jotkut käyttävät surua tai murhetta, joka voi olla myös hyödyllinen katalyytti. Mitään keskeneräistä asiaa on melkein mahdotonta välttää tässä kohtaa. Pysy parhaasi mukaan erossa draamasta tai vihan jne. projisoinnista toisiin. Tässä kohtaa vastuu itsestä on välttämätöntä. Mutta muista, että Jumala loi koko luomakunnan, myös vihan. Kaikki mitä tulee esiin elämässäsi, on vinkki. Kiinnitä huomiota. Siis älä tuomitse itseäsi vihan, pelon, surun ja murheen käyttämisestä tilapäisenä työkaluna evoluutiossasi. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Tämä aika synnyttää syvää parantumista, jota seuraa syvä kohoamisen tunne.
 
Kun lopetamme tanssin vanhan syklin ja ajankohtaisen "laskeutuvan" uuden syklin välillä, tietoisuudessamme saattaa tuntua järkyttyneeltä, eksyneeltä tai hämmentyneeltä. Meistä saattaa tuntua, että meillä on kaksi todellisuutta samanaikaisesti … lineaarinen "sinä" ja uusi "sinä" ilmoittautuvat kumpikin ja täytyy tasapainoilla sekä lineaarisen että pallomaisen ajan kanssa yhtä aikaa!
 
Saatamme tuntea omaperäisyyden puutetta ja kamppailemme luodessamme uusia käsitteitä, koska käymme edelleen läpi nostalgiavaiheen loppua. Sitä kestää, kunnes siirrymme uuteen kehykseen. Saattaa olla vaikeaa ilmentää uusia ideoita, jos olet edellä aikaasi. Ja tämä voi olla totta monilla, jotka lukevat tätä.
 
Kun siirrymme pois nostalgiavaiheesta, saatat tuntea tarvetta heittää monia asioita pois elämästäsi. Tämä voi olla suhteita, suursiivousta kotona, uudelleenharmonisoitumista maailmanpalvelutyössä jne. Kaikki mikä sitoo sinua tai muistuttaa sinua menneisyydestä ja mikä ei ole edullista hengellesi, pitäisi siivota pois.
 
Sinulla saattaa olla hetkellisesti ongelmia ajan kanssa etkä tiedä, mitä kello on tai mikä päivä, kuukausi ja edes vuosi on. Aika tuntuu jo hyvin kummalliselta. Pallomaiseen fraktaaliaikaan siirrytään jo nyt eläessämme edelleen lineaarisessa ajassa. Tuntuu hämmentävältä, kun toimii monilla aikajanoilla kerralla.
 
Tuntuu raskaalta, väsyneeltä ja pysähtyneeltä. Tämä alkoi päiväntasauksen aikaan 20.3.2019. Kannamme todella painoa ja suodatamme kaikkia oleellisia aikajanasolmuja, kokonaista aikakautta, sisällämme tällä hetkellä. Se on kuin kantaisi liian täyteen pakattua reppua. Tämä on myös tulevaa uutta energiaa, jolla opettelemme luomaan.
 
Kaipauksen tai nostalgian tai surun tunteminen on kuin pohjaväre. Tässä arvioimme uudelleen menneisyyttämme, jotta voimme ymmärtää, minkä jätämme taakse ja mitä otamme mukaan. Nostalgian tai surun tunteminen on myös sielumme, joka sanoo hyvästi monille asioille, joita emme enää tarvitse.
 
Saatamme ylireagoida, ennen kuin tajuamme kaikki faktat. Tämä johtuu siitä, että toimitaan vanhentuneista odotuksista käsin sen sijaan, että luodaan uudesta, ajankohtaisesta energiasta. Tämä häviää nopeasti, kun opimme kuulemaan ja reagoimaan eri tavalla.
 
Monilla on unia menneistä kokemuksista vanhoihin ystäviin, perheeseen, ratkaiseviin tapahtumiin ja aikajanoihin liittyen. Olemme nyt melkein kuin uudestisyntyneitä tai nuoria aikuisia ja kysymme, mikä polku meidän pitäisi valita. Monet ihmiset myös elävät uudestaan vanhoja traumoja, jotka ilmentävät fyysiseen kehoon asioita, joiden he luulivat olevan jo ohi.
 
Saatamme tuntea, että olemme vieraantunut tai karkotettu aiemmasta elämästämme, tai meillä on syviä eristyneisyydentunteita. Heilahtelemme tunteiden välillä: tunnemme, että olemme eksynyt sisällämme ja samalla pakahdumme, että olemme aivan täysi tai tarvitsemme enemmän henkilökohtaista tilaa. Tarvitsemme laatuaikaa sielumme kanssa ilman häiriötekijöitä.
 
Jumalainen feminiinisyys nousee, vaikka tämä yritetään pysäyttää, mikä ei toimi.
 
Lisää menestystä parantumisessa, yltäkylläisyydessä ja suhteissa, kaiken alla toivon perusta. Tunnet yltäkylläisyyttä, vaikkei tämä ehkä näy vielä ulkoisessa maailmassasi. Mutta kun toimit yltäkylläisemmin tekemällä asioita, joita olit aiemmin lykännyt rahan, käytännöllisyyden jne. vuoksi, universumi vastaa ja lähettää lisää sitä, minkä mukaan toimit. Yksinkertaisesti, ryhdy toimeen tavoitettasi kohti. Siksi saat enemmän samaa universumilta.
 
Ja vaikkemme voi ennustaa tulevaisuutta, suurimman osan tämän kesän lopusta ja syksystä arvioimme ja arvioimme uudestaan menneisyyttä. Tämä on kovaa työtä. Se voi olla myös äärimmäisen vapauttavaa ja kohottavaa, kun heitämme paljon menneisyytemme raskaasta luomisesta universaaliin kierrätysastiaan.
 
Kun hyppäämme, melkein kaikki minkä tunsimme, alkaa tuntua epäaidolta … kuten elämäntyyli, ruoka, kiinnostukset ja erityisesti uskomusjärjestelmät. Saatamme myös kyseenalaistaa kaiken pätevyyden maailmassamme, paitsi maan jalkojemme alla. Tässä saatamme olla hyvin hämmentyneitä valve- ja unitilan osalta. Tässä kohtaa oivallamme, ettei näiden kahden väillä ole eroa.
 
Kun olemme täysin hypänneet …
Voimme vain arvata, miltä meistä ehkä tuntuu. Mutta minulle näytetään, että meillä on tilapäinen tunne määrittelemättömästä, suuresta menetyksestä … kuin herätessä unesta, josta pystyy muistamaan vain oudon kaiun. Lisäksi tiedämme tämän varmasti: aika tuntuu pysähtyvän. Mutta aika ei todellisuudessa pysähdy – olemme vain hypänneet hitaasti kiertävän uuden syklin laajalle ulkokehälle, jossa jokainen kierros on uskomattoman pitkä. Ajan hidastuminen uudessa syklissä on universumin tapa olla lempeä meille, kun opettelemme navigoimaan uusia taajuuksia, kuin opettelisimme taas kävelemään.
 
Globaali vaikutus …
Kun Tähtivanhimmat kertoivat minulle tämän alla olevan, en ymmärtänyt, miten suuri vaikutus vanhan maailman transformaatiolla ja tuhoutumisella olisi ihmisiin. Vasta nyt voin hahmottaa osittain sen suuruuden, mitä he jakoivat tässä. Tiedän vain, että lisää on tulossa.
 
"Ihmiskunnan sisäisen kosmisen Kristuksen kirkas säteily yhtenäisessä kollektiivitietoisuudessa sytyttää kauniin, kaikenkattavan ja puhdistavan violetin tulen Maan halki. Tämä uusi Maa on rauhan maailma, joka toimii globaalissa ykseydessä ja tukee kaikkien ihmisten ehdotonta tasavertaisuutta. Maata hallitsee herännyt ihmisrotu ilman hallinnon tai lakien tarvetta. Totuus eletään, sitä ei opeteta. Tämä oli jumalainen suunnitelmamme kaiken aikaa." –Tähtivanhimmat, marraskuu 2018
 
Vanha koulukunta, vanha kaarti, vanha maailma, vanha johto, vanhat ohjelmat ja sen mukana kulkeva luontainen korruptio kuolevat pois, ja ne korvataan ihmiskunnalla, joka on vastuussa itsestään ja hallitsee itseään. Äärivarakkaat ja hyvin yhdistyneet eivät voi välttää tarkastusta ja puhdistusta, kuten ennen. Kysymyksiin ja nykyisiin ongelmatilanteisiin ja myös ikivanhoihin ongelmiin löydetään nyt vastauksia. Tämä voimaannuttaa vielä lisää transformaatiota tätä massiivista uuden maailman rakentamisprojektia varten.
 
Tämä on ollut järkyttävä yllätys … Emme ole tehneet vuosikymmeniä ja jopa elämiä työtä sitä kohti, mitä näyttää ilmentyvän maailmaamme. Tämä uudelleenkalibrointi on iskenyt meitä paikkoihin, joita emme nähneet ennalta. Tämä on aiheuttanut syviä taistelutraumoja kollektiiviin. Maailma näyttää langenneen kollektiiviseen järjettömyyteen. Tämän aiheuttaa sen ikivanhan kieltämisen hajottaminen, jossa korruptio sallittiin ja eriarvoisuus luotiin. Ihmisten kohtaamista haasteista huolimatta, syvä tietäminen ja positiivinen asenne korvaavat nyt toivottomuuden, masennuksen ja ahdistuksen.
 
Ei ole aika ottaa rennosti ja odottaa planeetan pelastamista. Meidän täytyy jatkaa ratkaisujen työstämistä kaikkeen, mikä on epäsynkronissa tulevien uusien taajuuksiemme kanssa. Maailmamme ei korjaa itseään. Meidän täytyy osallistua korkeimpien aikomustemme kera – parasta mitä voimme tehdä joka päivä tässä aikajanatiivistysprosessissa. Jatka jumalaisen intohimosi ja tarkoituksesi etsimistä, mutta ennakkovaroitus: kaikki mitä yrität ilmentää tai luoda fyysisesti, voi muuttua jalkojesi alla koska tahansa. Asiat kehittyvät hyvin nopeasti nyt, joten pysy joustavana. Pidä huomiosi pitkäaikaisissa positiivisissa motivaatioissa, yltäkylläisyydessä kaikilla tasoilla, loistavassa terveydessä ja harmonisissa suhteissa. Uusia vastauksia tulee nyt ulottuville pitkän ja kiduttavan kosmisen uloshengityksen jälkeen. Mutta nuo vastaukset eivät välttämättä ole sitä tai tule sieltä, mitä normaalisti ajattelisit. Jatka uuden totuuden etsimistä tavoilla ja suunnista, joita et ole koskaan ennen ajatellut. Kuten Tähtivanhimmat ovat jakaneet vuosia: tulevaisuus ei ole, mitä odotimme, ja kun lopulta avaamme tietoiset silmämme, se on suuri yllätys.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >