HomeViestejäAluna Joy18.3.2011 - Jumalaisen itsemme paljastaminen

18.3.2011 - Jumalaisen itsemme paljastaminen

JUMALAISEN ITSEMME PALJASTAMINEN

Kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (www.alunajoy.com )
18.3.2011 Hatshepsutin temppeli, Dier el Bahar, Egypti (julkaistu toukokuussa 2011)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Seuraavassa on 7. viesti, jonka saimme Egyptissä. Voit löytää muut viestit nettisivuiltamme (myös käännetty). Voisi olla hyvä idea lukea ne järjestyksessä, koska jokainen viesti rakentuu edelliselle. Jaamme tämän viestin tässä kanssanne sellaisena, kuin vastaanotimme sen, vain vähän editoituna. Teemme tämän hyvin tärkeästä syystä. Tiedämme, että nämä viestit joita saamme, eivät ole vain ryhmiämme varten, vaan myös ihmiskunnalle. Kuolemattomat, Horus, Hathorit sekä muut tähtimestarit ja tähtivanhimmat vakuuttavat minulle, että viesti ja vastaava energia välitetään sinulle. Kun siis luet tätä viestiä, sinun kannattaa ehkä kuvitella, että olet kanssamme. Katso aina myös jakamamme kuvat, koska niissä on paikkojen energiaa ( www.kachina.net/~alunajoy/2011-march6.html).

***********

Ryhmämme kävelee ylös portaita Hatshepsutin temppeliin ja menemme temppelialueen sisäpihalle. Temppelin koko takaosaa hyväilee vuorenrinne. Olemme temppelissä yksin.

Aluna aloitti viestin sanomalla … Huomaatte, miten silmiänne vedetään ylöspäin täällä. Kultaiset suojelijat vartioivat meitä koko vuorenrinteen leveydellä. He tunnistivat meidät, kun tulimme. Silloin kun he tunnistavat meidät tällä tavalla, se on hyvä merkki.

Täällä on hyvin hiljaista energeettisesti tänään ja kysyin Kultaisilta suojelijoilta: "Miksi täällä on näin hiljaista tänään? En tunne kovin paljon mitään." Ja he sanoivat: "Se on ohi. Se on tehty!" Ja sanoin: "Mikä on ohi ja mikä on tehty?" (Suojelijat alkavat kertoa tarinaa Alunan tulkitessa.) Tämän paikan rakensi voimakas ja viisas nainen, Jumalatar Hatshepsut, jonka oli teeskenneltävä olevansa mies tullakseen hyväksytyksi. Hänen oli käytettävä rooliasua. Hänen oli teeskenneltävä olevansa jotain, mitä hän ei ollut, luodakseen tilan kohtalonsa täyttämiselle. Hänen oli luotava harha ulkopuolelle, jotta hän saattoi päästää sisällään olevan totuuden ulos. Tämä on ollut totta hyvin monille ihmisille - ei vain naisille, vaan myös miehille. Meidän on täytynyt sopeutua ympäristöön, mikä oli jokseenkin vieras hengellemme. Meidän täytyi pystyä sopimaan maailmaan, jotta pystyisimme päästämään ulos sen, mitä sisällämme on.

Tunnette sanonnan: "Olla maailmassa muttei maailmasta?" Olemme eläneet tässä maailmassa, muttemme ole olleet tästä maailmasta. Olemme olleet sopeutumattomia ja kapinallisia. Tämä paikka siis opettaa meille paljon naamion pitämisestä - ei vain sen kätkemiseksi, kuka olemme, vaan luodaksemme tässä maailmassa tarpeellisen tilan päästääksemme ulos sen, kuka olemme, jotta voimme tehdä työmme. Mikä on ohi? Mikä on valmis? Ettei meidän tarvitse käyttää enää naamiota. Kultaiset suojelijat puhuvat aidon voiman käyttämisestä, ei valheellisen voiman. Olen varma, että tämän paikan mahtavuudesta huolimatta olette myös virittyneet suloisuuteen. Tämän temppelin mahtavuus on siis naamio. Suloisuus on sydän tai kohtalo.

Tunnen nyt Jumalatar Hatshepsutin ja hän kertoo, että me kaikki maahanmuuttajat (sopeutumattomat ja kapinalliset) voimme nyt ottaa pois naamiomme. Hän kertoo myös, että useimmat tässä ryhmässä eivät käytä enää naamiota ja ne jotka käyttävät, ovat melkein riisuneet sen. Kun kävelimme ylös portaita päätemppeliin, tunsin upeaa tunnistusta ja tunnustuksen saamista Kultaisilta suojelijoilta. Tämä tunnustus vahvisti, miten sitoutuneita olemme olemaan aito itsemme. Tiedämme sen olevan kesken, mutta meidän ei tarvitse pukeutua esittääksemme roolia. Meidän ei tarvitse näyttää henkiseltä ulkopuolelta, koska olemme jo heränneet sille, mitä on sisällämme. Silloin kun meidän täytyy teeskennellä ulkopuolella, että olemme jotain muuta, kun meidän täytyy luoda harhakuva ulkopuolelle, se tavallisesti merkitsee, että jotain puuttuu tai jokin ei ole herännyt sisällä. Tämä ei enää toimi niillä, jotka yrittävät tätä metkua. Maailmasta on tulossa läpinäkyvä.

Tiedän, että jotkut meistä ovat tänään pukeutuneet egyptiläiseen asuun, mutta Suojelijat eivät pidä näitä rooliasuna tai naamiona. He ymmärtävät, että käytätte näitä huvin vuoksi. On ok pukeutua huvin vuoksi ja koristella ja juhlistaa itseään. Te ette käytä näitä asuja yrittääksenne vaikuttaa joltain, joka ette ole. Puhumme tässä aikomuksesta pettää. Aiotteko luoda harhakuvan tai vaikutelman, että olette jotain, mitä ette ole? Tästä he puhuvat. Arvostan todella ryhmiämme, koska teemme työtä kohti täydellistä aitoutta, koska tiedämme, mitä meillä on täällä (Aluna näyttää sydäntä).

Kun siis kävelimme tähän temppeliin, Suojelijat sanoivat sen olevan valmis - ei vain meidän tai ihmiskunnan, vaan koko aikakauden osalta. Olemme saapuneet perille. Olemme heränneet sille tosiasialle, ettei ulkoinen liity mitenkään siihen, mitä meillä on sisällä. Sillä ei ole merkitystä, miten pukeudumme tai miltä näytämme. Meidän ei tarvitse puhua pyhillä kielillä tai pitää pyhiltä näyttäviä vaatteita. Voimme vain puhua ja elää sydämestämme. Olemme aitoja. Olemme todellisia. Tämä on tavoite, mitä ylläpidämme päivittäin joka teolla, mitä teemme maailmassa.

Jumalatar Hatshepsut halusi olla aito, kun hän asui täällä. Mutta hän ei voinut, koska tuo aikakausi ei tukenut naista asemassa, missä hänen oli määrä olla. Mutta se oli silloin ja tämä on nyt. Tunnen hänen kunnioituksensa tulevan ryhmälle (ja tätä lukeville). Hän sanoo, että hänen lapsensa ovat tulleet takaisin ja elämme nyt viestiä, minkä hän kuvitteli hyvin kauan sitten. Olemme aito, olemme totuus, olemme valo. Olemme, kuka olemme.

Jokainen on ainutlaatuisesti erilainen. Sallimme jokaisen ihmisen saada oman yksilöllisen polkunsa, mikä tahansa se onkin, ja kuitenkin olemme kaikki yhdessä tässä monimuotoisuudessa. Juuri tätä hän tuli tänne opettamaan. Siemenet kasvavat hitaasti, mutta hän sanoo onnistuneensa, kun seisomme tässä nyt. Olemme vahvistaneet hänet ja hän on vahvistanut meidät. Mutta koska tiedämme, mitä meillä on sydämessä, emme tarvinneet vahvistusta. Hän katseli meidän tulevan ylös temppeliin hyvän sydämen kera ja hän tietää, että se mitä hän ankkuroi tänne, on saanut otteen tässä maailmassa.

Hatshepsut on nöyrä olento. Mutta ulkopuolelta hän näytti hyvin mahtavalta. Hän käytti rooliasua. Hän huokui tätä voimakasta olemusta, jottei kukaan kyseenalaistaisi häntä ulkopuolen perusteella. Mutta sisällä hän oli kuin me. Hän oli vain nöyrä ja yksinkertainen elämän opiskelija, joka halusi täyttää kohtalonsa ja palvella ihmiskuntaa aikana ja kulttuurissa, missä tämäntyyppistä opetusta ei tuettu. Hän oli totuuden soturi ja totuus on silta valoon.

Hatshepsut sanoo myös, että mekin olemme sotureita, koska meidän on täytynyt kestää tämä elämä. Vasta viime vuosina olemme voineet todella olla sitä, kuka tulimme tänne olemaan. Niinpä monin tavoin olemme kuin Hatshepsut. Nyt meitä vain on monia sen sijaan, että ainoastaan yksi olento pitää tilaa aitoudelle, totuudelle ja valolle. Ympäri maapalloa on tuhansia ja tuhansia, jotka pitävät tätä tilaa. Siemen on siis itänyt, versonut ja nyt kylvetty uudestaan.

Niinpä Hatshepsut sanoo kunnioittavansa meitä siitä rohkeudesta, mitä vaati ottaa pois naamiomme, tulla ulos kaapista ja olla sitä, kuka olemme, huolimatta siitä tosiasiasta, etteivät monet asiat joihin uskomme, ole sosiaalisesti erityisen hyväksyttäviä. Jotkut visioistamme voivat kiistellä dogmaattisten uskontojen kanssa. Uskomuksemme voivat kiistellä sanomattomien sääntöjen kanssa tämän maailman sosiaalisessa järjestyksessä. Olemme sotureita ja järjestelmän rikkojia. Olemme se heikko lenkki, joka hajottaa maailman, jotta voimme rakentaa uuden. Näin heikkona lenkkinä oleminen vaatii eniten vahvuutta, koska on päästettävä irti siitä, mikä on helppoa, ja tehtävä oikeita asioita. Onko tässä järkeä? Meidän on hajotettava vanha maailma. Niinpä olemme tarjoutuneet heikoksi lenkiksi, jotta voimme antaa maailman hajota. Tämä vaatii vahvuutta ja rohkeutta.

Nyt kaikki Suojelijat jotka ovat ympärillämme, näyttävät lähettävän alas kuin kauniita maljakoita tai uurnia, jotka ovat täynnä jotain. He kaatavat kultaista energiaa yllemme. Tämä on siunaus, mutta teidän on annettava lupa sydämessänne tämän tapahtumiseksi. Jotkut Kultaisista suojelijoista auttavat sen hävittämisessä, mitä on jäljellä naamiostamme ja roolipuvustamme. He huolehtivat meistä. Näyttää siltä, että nämä kaikki ovat Hatshepsutin sielunsiskoja.

Olemme siis kukoistaneet sisällämme tasolle, millä hän oli rakentaessaan tämän temppelin. Nyt hän pyytää meitä viemään sen vielä toiselle tasolle. Toisin sanoen, meitä pyydetään olemaan ulkopuolisessa maailmassa enemmän sitä, kuka olemme, vaikka mikä olisi. Ja hän kutsuu meitä, jos haluamme sitoutua tähän hankkeeseen, ottamaan vielä askeleen - antamaan tämän heräävän tietoisuussiemenen kasvaa vielä pidemmälle sisällämme. Ja se mitä sisällämme tapahtuu, vaikuttaa muuhun maailmaan. Omana aikanaan Hatshepsut pystyi viemään tämän käsityksen, vision ja energian vain näin pitkälle. Hatshepsut haluaisi auttaa meitä paljastamaan itsemme ja olla läpinäkyvämpi.

Okei, etsin aina taustatarinaa … Niinpä kysyn: "Okei, kuulostaa todella mukavalta ja kauniilta olla ilman naamiota, olla aidompi, mutta mitä ovat seuraamukset?" Koska olen havainnut, että on aina toinen puoli, mihin meidän kannattaa varautua. Muutos laukaisee aina odottamattomia kokemuksia. Ja he sanovat: "Olette haavoittuvia, koska astutte uudelle alueelle. Avaudutte ja päästätte jotain sisältänne ulos. Säteilette valoa, mitä ette ole koskaan ennen antaneet kenenkään nähdä." Teistä siis tuntuu vähän haavoittuvalta ja haavoittuvuus tuntuu vähän epämukavalta. Teettekö tämän silti? Kyllä! Ehdottomasti! Tätä tulimme tänne tekemään. Muistakaa siis, että on hyvä merkki, että tunnutte vähän haavoittuvammalta tullessanne aidommaksi. Astutte paikkaan, minne ette ole ennen menneet. Antakaa siis vain valonne loistaa.

Hatshepsut kertoo vähän omasta historiastaan. Hän oli yksi valaistuneista, joka selvisi Atlantikselta, ja hän rakensi tämän temppelin Atlantiksen energialla, mitä hän edelleen sisälsi. Ainoa toinen tuntemani temppeli joka rakennettiin Atlantiksen romahduksen jälkeen ja joka on tällainen, on Luxor. Hän ymmärsi Atlantiksen alkemiaa ja hän teki parhaansa ankkuroidakseen sitä tänne. Se oli kovaa työtä. Mutta aikakausi mihin maailma siirtyi Atlantiksen romahduksen jälkeen, ei tukenut sellaista energiaa. Tämä on se aikakausi, minkä olemme nyt jättämässä. Maapallon oli käytävä läpi pimeä syklinsä. Meidän oli uudestisynnyttävä. Saamme uudestisyntyä henkisellä polullamme ja myös maapallo saa uudestisyntyä.

Okei, nyt tulee uusi energia eikä minulla ole aavistustakaan, kuka se on. Se on kaunis energia ja se on saanut huomioni. Se on tavallaan kuningasmaista energiaa, mutta sydämen kuningas, ei mielen kuningas. Ohh, tämä on ensimmäinen kerta, kun tunnen Ekhnatonin. Voi, hän oli myös suuri järjestelmän hajottaja, soturi ja kapinallinen. Hän oli heikko lenkki, koska hän muutti sitä tapaa, millä kaikki ajattelivat Jumalasta, koska hän tiesi, että oli vain yksi. Hän saattoi alemman ja ylemmän Egyptin yhteen. Hän hankkiutui eroon kaikista jumalista ja alkoi ankkuroida ykseyttä ja monimuotoisuutta.

Tuntevatko kaikki painetta nyt rinnassaan, aivan sydämen alueella? Ekhnaton antaa meille kauniin energialatauksen. En tunne paljon hänen tarinastaan. Tarkoituksellisesti en lue historiaa tai arkeologiaa matkoja varten, koska tiedän sen muuttavan havaintotapaani suuresti. Niinpä en tiedä, mitä tekemistä Ekhnatonilla on Hatshepsutin kanssa. Mutta hän on ehdottomasti täällä. Nyt kun olen tuntenut hänet nyt, tunnistan hänet seuraavalla kerralla tavatessamme.

Ryhmän jäsen Jyri: Tunnen olevan kyse ydinenergiasta. Kun tulin tänne, tunsin suuren energiapallon ja renkaita sen ympärillä, ja mietin, mitä se oli. Ja sitten oli yhteys maan ytimeen ja ajattelin (ihmettelin), tehtiinkö työtä maapallon ytimessä, mutta kyse on vain ydinenergiasta. Samasta mitä meillä on valokehossa … Ydinkristalli.

Aluna: Tunnen myös Horuksen siivet kiedottuna ympärillemme. Mutta hän on ollut kanssamme aina Edfulta, Horuksen temppelistä saakka. Horuksessa on kyse vilpittömyydestä ja pimeyden voitosta. Hatshepsut on aitous. Ekhnaton on jumalainen rakkaus. Hathoreissa on kyse rakkaudesta, kauneudesta, musiikista ja ilosta. Ja aivan kulman takana on Hathorien temppeli, joten menemme sinne seuraavaksi. Mutta haluan kunnioittaa ja antaa tunnustusta siitä, miten monia kauniita olentoja kulkee kanssamme tänään. Luulen, että sen he aikovat antaa meille tänään. Ja voin nähdä, että he ovat jo edellämme ja tietävät, minne menemme seuraavaksi. Näemme, mitä kehittyy.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

 

< PrevNext >