HomeViestejäAluna Joy17.8.2024 - Meistä on tulossa Jumalan kanavia

17.8.2024 - Meistä on tulossa Jumalan kanavia

MEISTÄ ON TULOSSA JUMALAN KANAVIA

Kirjoittanut Aluna Joy, Tähtivanhimpien viisauden kera (www.alunajoy.com)
17.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaat ja nopeasti muuttuvat energiat kylvettävät meitä korkeataajuisessa energiassa/valokentässä Äiti Maasta ja Isä Taivaasta. Se ankkuroituu nyt, minkä aloitimme heinäkuun täysikuussa 2024.

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, ruoho, rakennus, piha-

Kuvaus luotu automaattisesti

(Ryhmämme työskenteli Moel Ty Uchaf -kiviympyrän kanssa ja kylpi voimakkaassa kosmisessa valossa. Tällä paikalla on ufo-toiminnan historia, ja pystyimme tosiaankin tuntemaan miksi.)

Maa tukee transformaatiotamme nousemalla lävitsemme kultaisena valopilarina ja tyhjentää sen, mitä meissä on vielä parannettavaa. Aurinko, tähdet ja kaikki kauniit kosmiset yhteytemme tukevat meitä täyttämällä meidät paljon korkeammalla taajuudella, kuin olemme koskaan ennen tunteneet. Taivas ja Maa kudotaan voimallisesti yhteen, koska ihmiskunta on kollektiivina herännyt riittävästi sallimaan tämän kutomisen tapahtua.

Tämä energia virtaa muinaisten temppelien, kiviympyröiden ja muiden muinaisten portaalipaikkojen läpi ympäri Maata ja sitten peittää anteeksipyytelemättä koko Maan. Toisin sanoen, tämä on erittäin voimakas ja upea päivitys. Ihmis-henkimuodoistamme tulee silta Maan ja taivaan välille, maallisten esi-isiemme ja kosmisen perheemme välille, ja kaikkeen viisauteen, mitä he kantavat. Meistä tulee jumalan kanavia. Viime vuoden aikana Maan energia, ley-linjat ja pyhät paikat ovat huomattavasti lisääntyneet, vahvistuneet ja kasvaneet eksponentiaalisesti.

Voimme tuntea tämän energian nyt, kun kuljemme meitä ympäröivillä mailla. Monet teistä ovat jo löytäneet pyhiä energiakohtia alueilta, joilla asutte. Kosmos ja aurinkomme upottavat meidät myös yhä korkeampiin taajuuksiin. Jotkut saattavat nähdä tämän kosmisen energian pieninä, kimaltavina valoina ilmakehässä tai nähdä valonvälähdyksiä, uusia värejä tai vaihtoehtoisia ulottuvuuksia maan päällä.

Huomaamme, että pakahtumisen ja loppuunpalamisen tunteemme alkavat kehittyä oudoksi turtuneisuudeksi, ja usein tuomitsemme tämän tunteen, koska meistä tuntuu, että saatamme kadottaa empatiamme, tarkoituksemme tai intohimomme. Mutta niin ei ole. Tämä on osa evoluutioprosessia. Alamme kadottaa ”reaktiomme” 3D-elämän tapahtumiin (positiivinen tai negatiivinen), kun pidämme tiukasti kiinni puhtaan tasapainon keskittyneestä taajuudesta. Olemme alkaneet päästä ”valaistuneeseen neutraalisuuteen/puolueettomuuteen” (tämä tuli meille viestissä, jonka saimme Englannissa viime heinäkuussa).

Tämä jumalaisen läsnäolon, valaistuneen neutraalisuuden, kehittynyt muoto saattaa tuntua vähän tylsältä verrattuna ulkoiseen kaaokseen maailmassa, jonka näemme. Mutta olemme nyt maailmassa, emme maailmasta. Saatamme kaivata draaman tunnekiihtymystä. Mutta tämä valaistuneen neutraalisuuden tila tarjoaa meille kykyjä ja rajattomia mahdollisuuksia, joita olemme kauan kuvitelleet. Ylösnousseet mestarit jakavat uudestaan ja uudestaan … ruokkikaa valoa, nälkiinnyttäkää pimeys. Ruokkikaa rakkautta, nälkiinnyttäkää pelko.

”Reagoimisemme” maallisiin tapahtumiin on väliaikainen tasapainoton olotila. Se on vaikea fyysiselle kehollemme ja haittaa yhteyttämme korkeampaan itseemme. Meidät on ohjelmoitu ajattelemaan, että kun meillä on ”oikeutettua vihaa” maailman epäoikeudenmukaisuuksia kohtaan, meitä pidetään henkisesti valaistuneina. Tällä reagoinnilla on kuitenkin vastakkainen vaikutus yksilöön ja kollektiiviin, ja se ruokkii vain sitä hirviötä, jota vastaan taistelemme.

Kun pääsemme valaistuneeseen neutraalisuuteen, meistä tuntuu syvän maadoittuneelta ja lempeän tasapainoiselta, ja meistä tulee vaivattomasti rauha myrskyssä. Meistä tulee itseuudistuva, koska käytämme universumin luovaa voimaa asiaankuuluvasti ja tavalla, jolla sitä oli aina tarkoitus käyttää. Kyse ei ole maailman kaoottisten myrskyjen välttämisestä, vaan olemisesta reagoimatta niihin. Tässä ajassa on kyse jumalaisen tasapainomme säilyttämisestä hämmentävän kaaoksen keskellä. On kyse henkisen totuutemme säilyttämisestä maailmassa, joka heijastaa illuusiomatriisia. On kyse pimeyden nälkiinnyttämisestä olemalla ruokkimatta sitä.

Tämä aika ei ole meille korkeampien taajuuksien ”räjähdys”, vaan paremminkin valon ”luhistuminen” itseksi/itseen. Olemme oppineet kaiken, mitä meidän täytyy tietää mekanistisella mielellämme – kaikkea muuta pidetään nyt älyllisenä viihteenä. Universumi pyytää meitä toteuttamaan henkisen tietomme koko olemuksellamme. Tämä merkitsee, että kaikki viisautemme ja tietomme ylösnousee nyt meluisesta ja täpötäydestä mielestämme ja herää ajattomaan ja rajattomaan luovaan sydämeemme. Meistä tulee vapaa entisestä ohjelmoinnista yksinkertaisesti ylösnousemalla täyteen, jumalaiseen läsnäoloomme. Tavoite on ankkuroida jumalainen sydämemme aineelliseen maailmaan, ulkoisten illuusioiden, draamojen tai kaaoksen saastuttamatta.

Muutaman viime vuoden aikana monet ihmiset ovat tunteneet, että heidän henkiset uskomuksensa ovat tuottaneet heille pettymyksen, ja näin oli, koska odotimme tulevamme ”pelastetuksi” itsemme ulkopuolelta. Tietysti meitä oli aioneita ohjelmoitu luottamaan ulkopuoliseen energiaan. Kukaan ei kertonut meille, että voisimme olla itsevoimantuneita. Kutenkin olemme kasvaneet tämän entisen, vanhan ohjelmoinnin yli. Emme ole yhtä yksinäisiä kuin aiemmin, ja olemme kadottaneet kiinnostuksen paljoon siitä, mitä ulkoinen maailma tarjoaa. Meistä on tullut itsevarma ja tarvitsemme vähän vahvistusta ulkopuolisesta maailmasta tietääksemme totuutemme. Me vain tiedämme – ei epäilystäkään! Olemme puhtaan rajattomuuden omavaraisia valogeneraattoreita.

Seuraava askel ihmiskunnalle on työskennellä yhdessä kollektiivisesti niiden kanssa, joiden kanssa resonoimme läheisesti, tehden tätä yhtenäisyyden ja ykseyden kera, jolloin meitä kaikkia kunnioitetaan ainutlaatuisten lahjojemme vuoksi. Ihmiskunta valitsee nyt monia polkuja ja projekteja, joiden kanssa se haluaa jatkaa eteenpäin. Opimme puhumaan ja elämään aidosti muiden kanssa, joilla on erilainen ajattelutapa, menettämättä omaa totuuttamme. Kaikessa moninaisuudessamme ja kaikkien lahjojemme kera, opimme hyväksymään toisemme ja löytämään tapoja työskennellä yhdessä ykseydessä, rauhan ja tasapainon kera. Mikä tahansa yhdessä luotu ilmentymä joka toimii jollain vähäisemmällä kuin nämä uudet periaatteet, ei kestä kovin kauan.

Tässä ajassa on kyse uskomattoman, omavaraisen, kestävän ja itsegeneroivan valomme lisäämisestä johonkin, mistä tulee suurempi kuin itsemme. Voimme nähdä tätä kaikkialla ympärillämme. On sydämen ja hengen keveyttä, toimien spontaanista ja ennalta suunnittelemattomasta energiasta siinä työssä, jota teemme nyt. Tämä antaa minulle paljon toivoa sydämeeni. Työmme ei ole enää ankkuroitu hyväksi havaittuihin tekniikkoihin tai prosesseihin, tai ei tarvita laajaa, monimutkaista ja okkulttista tietoa, jonka vain henkinen älykkö voi ymmärtää. Tämä aika on kaikkia ihmisiä varten, ei vain henkistä eliittiä.

Ilmennämme puhtaasti sydämestä, intuitiosta ja aikomuksesta. Tämä ei ole oikeasti enää "työtä” meille, eikä meidän pitäisi kohdella sitä sellaisena. Se on tulemista luonnostaan siksi, kuka olemme. Kiihdytämme omavaraista, sisäistä valoamme lisäämällä sen kollektiiviseen tavoitteeseen, mikä tuo meidät askeleen lähemmäs itseä ja globaalia mestaruutta pelkästään elämällä ja toimimalla sydämestä.

Kirjoitan tänään muistuttamaan sinulle, että jos sinusta tuntuu oudon ikävystyneeltä, pysähtyneeltä tai epämukavan puolueettomalta, kun tarkkailet kaikkea kaaosta ja illuusiota ympärilläsi, et ole eksynyt henkiseltä polultasi, koska sinulla ei ole enää tunnereaktiota. Sinä olet uusi polku ja tie eteenpäin ihmiskunnalle. Alamme ruumiillistaa valaistuneen neutraalisuuden.

On ollut todella intensiivinen ja hullu pari kuukautta. Kollektiivisesti meistä tuntuu, että olemme saavuttaneet valtavan vuorenhuipun. Meistä tuntuu, että nousimme onnistuneesti tämän viimeisimmän vaiheen läpi evoluutiossamme. Ja katso nyt sinua! Olet täällä tekemässä sitä! Mitä aikaa elää!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

Next >