HomeViestejäAluna Joy13.7.2024 - Energialataus rajoituksetta elämiseen

13.7.2024 - Energialataus rajoituksetta elämiseen

ENERGIALATAUS RAJOITUKSETTA ELÄMISEEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
13.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko viestimme Chalice Wellissä (Glastonbury, Englanti)
Aluna Joy Yaxkin, Chalice Wellin suojelijoiden kanssa, Marioiden jumalaisen sisarkunnan taajuuden ylivalaisemana

*** Lue hiljaisen introspektion tilassa

Chalice Wellin suojelijat pyytävät meitä palaamaan sielumme silmin ajassa taaksepäin, viattomuuden aikaan. He pyytävät meitä muistamaan maailman, jossa oli enemmän luottamusta ja vähemmän pelkoa. Heidän aikanaan otettiin itsestäänselvyytenä, että luoja antoi kaiken, mitä he tarvitsivat – ei epäilystäkään. Nykyinen kollektiivinen yhteiskuntamme on menettänyt tämän ydinluottamuksen universumin kykyyn antaa kaikki, mitä tarvitsemme.

He näkevät meidän murehtivan liikaa selviytymistämme, mikä hämmentää heitä, koska se on epäluonnollista. He toivovat inspiroivansa meidät luottamaan universumiin niin, kuin he luottavat. He haluavat meidän muistavan, että olemme jumalaisia olentoja. Koska kaikki universumissa tulee meille, jos vain luotamme, että se on siinä. Niinpä he pyytävät sinua lukemaan tämän viestin syvän aikomuksen kera, tietäen, että se sisältää energiakoodausta, joka herättää tämän muinaisen muiston.

He jakavat, että tiedämme toki sen viisauden, että universumi antaa, mitä tarvitsemme, mutta surullista kyllä, emme elä tai harjoita sitä. Elämme maailmassa, jossa puhdasta luottamusta ei mallinneta tai opeta meille mahdollisuutena. Kukaan ei näytä meille, miten eletään syvän luottamuksen kera. He tietävät, että ihmisinä useimmat meistä elävät sen mukaan, mitä meille on mallinnettu, opetettu tai mihin meidät on ohjelmoitu. Kuitenkin olemme täällä ollaksemme siltoja ja järjestelmän tuhoajia ja elääksemme yltäkylläisesti. Meidän täytyy ankkuroida tämä totuus, joka ylittää vanhan mallinnuksen ja negatiivisen ohjelmoinnin.

He haluavat meidän katsovan mielessämme muinaiseen ja ajattomaan, puhtaan potentiaalin aikaan, paikkaan jossa oli erittäin vähän mentaalista sotkua ja joka oli täynnä rajatonta tilaa josta luoda. Menneisyydessä oli myös minimaalisesti häiriötekijöitä. He haluavat meidän luottavan itseemme aivan ytimessä, kattavalla ja kauniilla tavalla. Jos todella luotat elämääsi ja jumalaiseen polkuusi elämällä tämän, universumi antaa joka hetki kaiken, mitä tarvitset.

He haluavat meidän sukeltavan syvälle tuohon puhtaaseen paikkaan, missä sinä ja universumi olette YHTÄ. Paikkaan jossa mitään ei voi kieltää. He haluavat meidän murtautuvan ulos vanhoista kaavoista, joiden kanssa kasvoimme ollessamme ympäristössä, joka oli rajoitusten ja kärsimyksen kyllästämä. Meidän täytyy olla vapaa niistä egopohjaisista olennoista, jotka yrittivät kontrolloida meitä tai ohjelmoida meidät luottamaan ”totuuden” ulkopuolisiin lähteisiin selviytyäksemme. Sinun ei tarvitse tehdä sitä enää, eikä sinun ole koskaan tarvinnut. He tietävät, että olemme nyt avoimia tähän luottamushyppyyn. He näkevät, että etsimme ja olemme halukkaita kasvamaan. Siis, he jakavat innokkaana tämän energian kanssasi.

Mene tuohon puhtaaseen paikkaan sisälläsi, jossa kaiken elämän lähde on SINUSSA ja olet YHTÄ KAIKEN ELÄMÄN kanssa ja yhteydessä KAIKKIIN ja KAIKKEEN.

Myös heidän aikanaan – Maria, Jeshua ja Joosef Arimatialainen, ja kaikki naiset ja miehet, jotka matkustivat heidän kanssaan tälle alueelle – suuri osa maailmasta ei elänyt totuudessa. He pitivät tämän viisauden viimeisiä jäänteitä, ja varmistivat, ettemme menettäisi tätä rajatonta kykyä maan päällä. Mutta he surivat sitä tapaa, jolla maailma oli nopeasti eksynyt. Sen on hyvin samalaista, miten me suremme, kun katselemme maailman eksyneen nykyaikanamme.

He uskovat, että tämä eksyminen on tilaisuus. Järjestelmään muodostuu halkeamia, ja voimme laittaa viisauden valoa niihin. Voimme laajentaa noita halkeamia, jotta kaikki planeetalla voivat lopulta ymmärtää rajattoman luomisen vapauden ja että he ovat YHTÄ universumin kanssa.

Tässä maailmassa ei ole mitään, mistä taistella/riidellä, ei mitään hamstrattavaa, ei mitään pelättävää, ei mitään täydennettävää, eikä meiltä ole mikään hukassa. Koko luomakunta on edelleen sisällämme. Meidän täytyy myöntää tämä totuus syvällä tunne- ja kokemusperäisellä tasolla.

Viestin tässä kohtaa he lähettävät meille ENERGIAA, RAKKAUTTA, TASAPAINOA ja PARANNUSTA. He lähettävät tätä meille, koska muut ovat väheksyneet meitä monien elämien ajan ja olemme kadottaneet tämän viisauden rajattomasta universaalista yltäkylläisyydestä, ja se korvattiin pelolla ja puutteella. Monia jotka lukevat tätä nyt, vainottiin totuutensa puhumisesta. Tämä sai meidät menettämään luottamuksen itseemme ja loi huomaamattomia ja salaisia tapoja, joissa emme kuuntele sydäntämme. Käyttäydymme kiltisti muiden kanssa, jottemme keikuta venettä, mutta oman rauhamme kustannuksella. He haluavat meidän lopettavan sisäisen rauhamme uhraamisen tehdäksemme muiden olon mukavaksi. Silloin kun uhraamme sisäisen rauhamme, se on vastoin rajatonta voimaamme luoda luonnollinen universaali tasapaino.

He haluavat sinun ja minun tietävän sydämessä, että olet PYHÄ ja YHTÄ universumin kanssa, ja olemme osa toisiamme.

(Sinut on nyt lempeästi ladattu loputtomalla, uudelleentäyttyvällä valolla. Tämä tapahtuu vain, jos olet suostunut.)

Halkeamia muodostuu kaikkiin maailman järjestelmiin, globaaleista hallituksista yksilötasolle saakka. Näihin halkeamiin ”rokotamme” lempeästi valoamme. Käytämme tätä loputtomasti täydentyvää valoa maailman rokottamiseen. Tämä energia on kuin homeopaattinen lääke. Uudelleenaktivoi valosi kuin homeopaattinen lääke. Olet elävää, hengittävää ja 100 % ympäristöä säästävää maailmanparannuslääkettä ja silta kevyemmän taajuuden maailmaan. Kun annamme tätä energiaa, emme koskaan menetä mestarienergiaa sisältämme. (Tämä on energia, jota ryhmällemme annettiin eilen Lady Chapelissa, Glastonbury Abbeyssä, mutta se on nyt koodattu tähän viestiin.) Tämä energia ei häviä ja siitä tulee sitä voimakkaampaa, mitä enemmän käytämme sitä. Siis, rokotamme hurjaa hillittömyyttä halkeamiin maailman järjestelmissä.

Valo-olennot jotka ovat kanssamme nyt, ovat innostuneita puolestamme. He tietävät, etteivät he pystyisi siihen, mitä tulemme tekemään. Mutta he kuitenkin rakentavat sillan meille, ja ylitämme sen nyt. He ovat pitkään pitäneet tilaa tälle ajalle!

He tarjoavat tämän viestin jokaiselle, jolla on avoin sydän, ja annetaan tilaisuus palvella tällä tavalla. He pitävät tilaa kaikkien sisarien ja veljien heräämiselle ja jumaluuden tuntemiselle sisällään. Tämän jumaluuden tietäminen on ensimmäinen askel, mutta aistimuksellinen ”lamppu syttyy” -kokemus tästä jumaluudesta on totuus. He eivät halua sinun vain tietävän sitä – he haluavat sinun KOKEVAN sen.

Menemme tähän uuteen maailmaan valaistuneen neutraaliuden myötä. Valaistuminen on totuutemme ja jumaluutemme aistimuksellista muistamista sydämessämme. Neutraalius on elämistä paikasta, jossa on ehdotonta rakkautta ja elämänprosessin puhdasta, virtaavaa hyväksyntää elävien olentojen monimuotoisuudessa maan päällä. Nousemme jakautumisen ja erillisyyden yläpuolelle. Olemme tasavertaisia, eikä kukaan ole parempi tai huonompi kuin toinen. Olemme YHTÄ perhettä.

Anna nyt kaiken, mitä on jaettu kanssasi, laskeutua sydämeesi. Ankkuroi se kehosi kautta Maan keskukseen, maadoittaen sen kuin puun juuret. Muutoksentuulet voivat puhaltaa puun oksistossa, mutta juuret eivät liiku koskaan. He tietävät, että muutoksentuulia tulee, ja elämme levollisina myrskyssä. Ole puu. Ole valon rokottaja!

Toiveeni on, että ne kauniit taajuudet joita tunsimme tämän viestin aikana, tulevat sinuun, joka luet tätä.

Suuria siunauksia teille kaikille.

Aluna Joy

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >