HomeViestejäAluna Joy27.6.2024 - Päivänseisaus laukaisi syvän muistamisen

27.6.2024 - Päivänseisaus laukaisi syvän muistamisen

PÄIVÄNSEISAUS LAUKAISI SYVÄN MUISTAMISEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
27.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mennyt päivänseisaus on tuonut ihmiskunnan käännekohtaan evoluutiossaan. Mutta emme kasva yli siitä, mitä olemme olleet. Palaamme siihen alkuperäiseen jumalaiseen taajuuteen, ainutlaatuisen Jumalataajuuteemme, joka on sielumme ikuinen syntymäoikeus.

Seuraavana askeleena astumme maailmaan, jossa vääristynyttä egoa aletaan kohdella sairautena. Ihmisten hyvinvoinnin ylittävää ahneutta kohdellaan rikoksena. Alamme nähdä tätä tapahtuvan kaikkialla ympärillämme. Kasvavat repeämät järjestelmässä ovat nyt näkyviä useimmille. Ykseys ja yhtenäisyys aloittaa syntymisensä kollektiivimme monimuotoisuuteen. On aika. Olemme hyvin valmiita.

Samaan aikaan vastarinta lisääntyy, ja jonkin aikaa voi näyttää siltä, että ”kontrolloijat” ovat maailmassa voitolla, mutta he eivät menesty. He yrittävät väheksyä pyhää tai poistaa sen saadakseen vallan siihen, kontrolloidakseen sitä, hyväksikäyttääkseen sitä ja hiljentääkseen kaikki ne, jotka näkevät sen. He eivät onnistu, henkinen vapautumisemme lisääntyy kollektiivin sydämissä. Tätä ei voi pysäyttää. Universumi vaatii tasapainoa, ja ”itsetasoittumisprosessi” kiihtyy nyt. Se tuntuu sotkuiselta ja epävarmalta.

Maailmannäyttämö on kuorittu paljastamaan vain kaksi jäljellä olevaa puolta. Sillä ei ole merkitystä, missä maassa elät, tai mitä uskontoa seuraat, tai mikä taloudellinen tai sosiaalinen statuksesi tai ihonvärisi on jne. Mennyt maailma on tulossa näiden kahden viimeisen ydinongelman eeppiseen parantumiseen. Tämä ongelma on kuilu niiden välillä, jotka ottavat liikaa tai jotka antavat liikaa. Nämä kaksi puolta ovat taistelu, jota on käyty ajan, paikan ja ulottuvuuden alusta saakka. Tasapaino palaa.

Toinen puoli on etuoikeuksia vaativat kontrolloijat, syyttelijät (jotka syyttävät reagoinnistasi loukkaukseen/pahaan tekoon, jonka he tekivät) ja hyväksikäyttäjät. Nämä ovat niitä, jotka tuntevat sammumatonta puutetta ja käsittämätöntä häpeää tästä puutteesta. Heistä tuntuu hyvältä ottaa. He etsivät niitä, joilta he voivat ottaa, ja niitä joilla on, mitä he luulevat, ettei heillä itsellään ole. He eivät voi koskaan parantaa tätä puutetta ottamalla muilta. Tietysti tämä puute on heidän illuusionsa.

Toinen puoli on sydänkeskeiset, ehdottomat ja tuntevat olennot, jotka tietävät hyvin sisäisen jumaluutensa. He elävät sen koodin/säännöstön mukaan, että saamme sitä, mitä annamme, saamme niin, kuin annamme, ja silloin kun annamme, saamme. Tuntuu hyvältä olla muiden palveluksessa. Nämä tuntevat vetoa niihin, joita he tuntevat voivansa auttaa oivaltamaan oman jumaluutensa, mutta he näännyttävät ja kuluttavat itsensä loppuun tuossa prosessissa. Tietysti tämä on heidän illuusionsa.

Useimmilla meistä on kaikuja kummastakin puolesta sisällämme, ja ulkoinen maailma peilaa nyt näitä kahta puolta äärimmäisyyteen saakka maailmannäyttämöllä. Jujuna on lopettaa liikaottaminen ja liika-antaminen. Universumi tekee koko ajan töitä säilyttämään tasapainon fyysisessä ja henkimaailmassa. Tätä tapahtuu sisällä ja ulkopuolella, ihmiskollektiivissa, aurinkokunnassa, universumissa ja sen yli.

Mutta fakta on, että kumpikin puoli tarvitsee parannusta. Kummankin puolen täytyy löytää tasapaino yliottamisen ja yliantamisen välillä itsessään. Mutta tätä esitetään maailmannäyttämöllä jonkin aikaa, kuten voimme jo nähdä. Minua lohduttaa tietää, että kumpikin parantuu aikanaan. Eikä maailma pysy koskaan pitkään pois tasapainosta. Kun asiat alkavat kuumentua ympäri maailmaa, muista, että suuri tasapainottuminen tulee nyt peliin. Se voi aiheuttaa sotkua, jos olet kiinni jommassakummassa ääripäässä.

Asiat ovat muuttuneet dramaattisesti pimennyksen jälkeen huhtikuussa 2024 ja nyt uudestaan tämän päivänseisauksen jälkeen. Asiat menevät nyt hyvin syvälle. Meillä on enemmän läpimurtoja ja nousemme pois polarisoitumisen sokeuttavasta pölymyrskystä.

Olemme tulossa ulos kaikista illuusioista, jotka olemme hyväksyneet ”totuutena” itsestämme. Yksin vietetty aika on kriittistä meille nyt. Tutustumme jälleen todelliseen itseemme. Olen hyvin iloinen, että olen ollut pari viime vuotta täysin itsekseni. Tämä aika ei muuta meitä, vaan palauttaa meidät siksi, kuka olimme alun perin, ennen kuin putosimme tiheään fyysisyyteen maan päälle. Menemme takaisin Lähteeseen, pysyen samalla kehossamme. Mikä matka! Lähde pyytää meitä esittäytymään alkuperäiselle itsellemme ja tutustumaan jälleen tuohon kauniiseen, jumalaiseen ja viattomaan sieluun.

Rakas Luoja,
Auta meitä palaamaan universaaliin tasapainoon.
Niin ylhäällä, kuin alhaalla …
Sisältä ulospäin …
Helposti ja huolettomasti …
Rakkauden ja myötätunnon kera …
Itsemme ja kaikkien muiden vuoksi.

Niin olkoon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >