HomeViestejäAluna Joy17.4.2024 - Pimennyksen jälkeen

17.4.2024 - Pimennyksen jälkeen

PIMENNYKSEN JÄLKEEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
17.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

May be an image of eclipse

Olen kiinnittänyt huomiota muutoksiin kollektiivissa auringonpimennyksestä 8.4. lähtien. Olen nähnyt, että kollektiivissa on tullut esiin paljon hyvin syviä asioita, jotka ovat nykymuistimme ulkopuolelta. Suurin osa siitä, mitä puhdistuu, liittyy hyvin vähän nykyiseen elämäämme. Se mitä puhdistamme nyt, liittyy esi-isiltä perittyihin kaavoihin, entisiin elämiin ja massiiviseen, globaaliin kollektiivikarmaan. Parannamme ihmiskunnan traumaa. Jokainen kerros jonka parannamme itsessämme, on kaiku aiemmista sukupolvista ja ikivanhoista sukulinjoista, jotka eivät voineet parantaa sitä. Tulevien sukupolvien ei enää tarvitse käsitellä tätä raskasta traumakerrosta. Tämä parantaminen on perintömme, lahjamme tulevaisuudelle.

Auringonpimennys meni hyvin syvälle ja laukaisi kollektiivisen solar plexuksen. Se on vaikuttanut moniin ihmisiin, eri tavoin riippuen siitä, missä kehitysaallossa he ovat. Muista, että ylösnousemusprosessi ei ole suora polku. Universumi aaltoilee kuin jättimäinen energialohikäärme. Se aaltoilee luonteensa mukaisesti. Voimme nähdä sen ajan kuluessa – kehitymme takaiskuista huolimatta.

Tämä pimennyksen jälkeinen aika vaikuttaa KAIKKEEN auringon alla. Emme tiedä tarkkaan, mitä ongelmia raivataan. Älä etsi korjattavia ongelmia. Jos jokin ongelma marssii ovellesi, se on sinulle käsiteltäväksi. Rämmimme tämän evoluutio-osamme läpi kuin vanhassa liejussa. Siis kaikki, tuokaa esiin sisäinen lapsenne ja värikkäät kurasaappaanne! Onnistumme tässä!

Useimmilla ihmisillä maan päällä ei ole aikaa huomata, miten asiat muuttuvat kollektiivisesti. Siis meidän täytyy olla ystävällinen ja kärsivällinen kaikkien kanssa, myös itsemme. Saatamme nähdä, että ihmiset ovat enemmän eristäytyviä, reaktiivisempia, helposti suuttuvia, tekevät hätiköityjä päätöksiä ja polttavat siltoja tarpeettomasti. Fyysisesti saatamme tuntea syvää uupumusta tai kiihkomielisyyttä, ja meillä on päänsärkyä, pientä kuvotusta, eli ylösnousemuksen aamupahoinvointia. Unitilamme voi olla korostunut ja paljastaa vihjeitä siitä, mitä tyhjennetään.

Meidän täytyy ehkä perua myöhemmin päätöksiä, joita teemme nyt. Etsimme jalansijaamme uusissa taajuuksissa, joita emme ole koskaan ennen kokeneet. Oivaltamatta sitä voisimme ryhtyä toimeen vanhojen tapojen perusteella, mutta jotkut näistä toimista eivät toimi samalla tavalla kuin aiemmin. Tässä kohtaa meidän täytyy perua ja löytää toinen ratkaisu. Älä lannistu. Jatka vain uuden tavan etsimistä. Minulle kerrotaan, että tuo ratkaisu on. Meidän täytyy olla kärsivällinen ja hyödyntää uutta luovuustasoa.

Voimakkain asia jonka tunnen, on tämä … Mitä ikinä nyt puhdistetaan kollektiivista, se ei voi mennä uusiin taajuuksiin. TÄMÄ LOPPUU MEIHIN! Nämä vanhat pilaantuneet kaavat, ohjelmat, haavat, toimimattomuudet ja läheisriippuvuudet eivät voi jatkua. Ihmisten loismaiset toimet eivät voi enää mennä eteenpäin. Ihmisten täytyy elää Jumalaitsestään ja sisäisestä voimastaan käsin, sen sijaan että haalivat energiaa muilta. Meillä kaikilla on sisällämme käytettävissä loistavaa energiaa. Jokaisella meistä. Mitään mikä on ankkuroitu ahneuteen, projisoi pelkoa tai johtaa tarkoituksella harhaan haalimaan voimaa/valtaa tai valoa muilta, ei suvaita enää paljon pidempään. Tämä ajankohtainen puhdistus vaikuttaa moniin ihmisiin, jotka tarvitsevat ulkopuolista vahvistusta, joilla on vaikeuksia reflektoida itseä, jotka eivät voi ottaa vastuuta ja ovat oppineet, että ongelmiensa projisoiminen muihin tai muiden syytteleminen auttaa heitä selviytymään. Meidän täytyy olla elävä esimerkki eri tavasta.

Tämä aika vaikuttaa perheisiin, yhteisöihin ja maailman hallituksiin. Sitten … kutsun kaikkia teitä taas ankkuroimaan rakkautta ja rauhaa energiaverkkoihin ja pyhille alueille, joilla asutte. Maailman hallituksilla ja organisaatioilla on merkittävin ongelma ottaa vastuu toimistaan, ja niiden projisoinnit aloittavat sotia tai pahentavat olemassaolevia. (Ja jo ennen kuin pystyin postaamaan tämän viestin, Iran aloitti hyökkäyksen Israeliin.) Heijastakaa valoanne ja rakkauttanne maan päällä kaikkiin paikkoihin, jotka eivät ole harmoniassa uusien taajuuksien kanssa. Tehkää tämä tuomitsematta tai kiinnittymättä lopputulokseen. Valo ja rakkaus hallitkoon.

Yksinkertaista … maa kasvaa, ja kasvamme sen mukana. Siis, vaikkemme ymmärrä, mitä puhdistamme nyt, se on itse asiassa hyvin eeppistä! Mutta tämän rakentaminen on meidän perintömme. Meillä on resurssit, joita tarvitsemme. Meillä on vahva tahto, lempeää vahvuutta, suurta sinnikkyyttä ja loistavaa valoa saada se tehtyä. Ja niin se on. Siunausta.

– Aluna Joy

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >