HomeViestejäAluna Joy19.10.2023 - Isiksen temppelin vihkimys

19.10.2023 - Isiksen temppelin vihkimys

ISISIKSEN TEMPPELIN VIHKIMYS

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
19.10.2023 (postattu 17.11.23)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuolemattomat Aluna Joy Yaxkinin kautta, Isiksen temppelissä Filaissa, Egyptissä

(Lue tämä viesti hiljaa ja meditatiivisesti, kun Kuolemattomat jotka ankkuroivat tämän temppelin, vakuuttavat meille, että se energia jonka tunsimme ollessamme temppelissä, siirtyy sinulle, joka valitset lukea tämän viestin nyt. Tämä viesti on paranneltu ja editoitu versio, ja varsinaiseen viestiin on lisätty vähän taustatarinaa tekemään siitä hyvin maadoittuneen ja selkeyttämään asiaa niille, jotka eivät olleet kanssamme temppelissä tuolloin. Jaettu rakkaudella.)

Menimme Filain temppeliin ennen aamunkoittoa yksityisvierailulla, mikä salli meidän olla tässä temppelissä muiden häiritsemättä. Kävelimme syvän aikomuksen kera suoraan keskelle, kaikkein pyhimpään, paikkaan johon menneisyydessä vain korkeimmat vihittävät voivat astua.

Teemme yksinkertaisen alttaritilamme ja valmistauduimme avautumaan siinä toivossa, että voisimme päästä tämän temppelin elävään muistiin ja kuulla, mitä sillä voisi olla jaettavana kanssamme. Käytimme ensimmäiset hetkemme rakkauden ja kiitollisuuden lähettämiseen tähän paikkaan ja Lähi-itään ja maailmaan.

Aloin kertoa, mitä näin ja tunsin …

Haluamme lähettää rakkauttamme vartijoille täällä, muinaisille olennoille, ikuisille olennoille. Tulemme tänne nöyrien ja avointen sydänten kera. Ja pyydämme, että …

näemme, kuin luoja näkee,
tiedämme, kuin luoja tietää,
kuulemme, kuin luoja kuulee,
rakastamme, kuin luoja rakastaa,
ja kuljemme tällä Maassa oikealla tavalla.

Siitä lähtien kun astuimme tähän temppeliin, jokainen tässä ryhmässä (ja sinä joka luet tätä viestiä) on tunnistettu/hyväksytty. Meille on annettu suojakilpi. Mutta näen, ettei ole mitään, miltä tarvitsemme suojelua. Se on enemmän kuin pyhän paikkamme kunnioitusta ja vartioimista. Se kunnioittaa, keitä olemme ja keitä olimme, silloin kun olimme täällä muinaisessa menneisyydessä. Tunnistetaan tuo muinaisuus meissä, koska olemme olleet täällä aiemmin.

Tunnen energiamme ”vedettävän sisään”. Se on, kuin kyyristyisimme jonkin suuren tapahtuman vuoksi. Mutta emme mene maan alle, kuin entisinä aikoina. Se on enemmän kuin energiasäikeidemme vetämistä sisään, jotta olemme vahvempia ja kokonaisempia/eheämpiä. Se tuo meidät kotiin. Fokusoidumme uudella intensiivisellä tavalla. Paikka jota pidämme, on kuin yksi kynttilä tässä valaisemattomassa temppelissä. Yksi kynttilä voi syrjäyttää ja neutralisoida pimeyden.

(Tässä kohtaa oivalsin, että ne fyysiset oireet joita tunsin, eivät ehkä olleet vain minulla. Koko temppeli huojui niin voimakkaasti, että olin huolissani, pystyisikö jatkamaan seisomista. Ne lähentelivät merisairautta. Viimeksi tunsin näin uskomattoman voimakasta energiaa Rosslynin kappelissa Skotlannissa viime kesänä. Niinpä kysyin ryhmältä, tunsivatko he samoin.)

Huojuuko tämä temppeli kaikilla teillä? Kaikki nyökkäsivät myöntävästi, ja istuuduimme tuon kaikkein pyhimmän ruusugraniittialttarin ympärille.

Temppeli ja vartijat tällä pitävät meitä kuin vastasyntyneitä vauvoja. Lempeästi, lempeästi keinuttaen meitä edestakaisin. Voi kyllä, istuminenkaan ei juuri auttanut, mutta ainakaan emme kaadu. Tämä kokemus on epätavallinen tässä temppelissä, ja se on hyvin voimakas.

Vartijat joita kutsun Kuolemattomiksi, tekevät kaksi asiaa meille, jos haluat hyväksyä heidän tarjouksensa. Ensinnäkin he pyyhkäisevät meistä pois kaikki asiat, jotka eivät voi siirtyä tulevaisuuteen kanssamme. He pujottelevat edestakaisin siinä välillä, missä olemme olleet ja mihin olemme menossa.

Kuolemattomat tarjoavat meille homeopaattista rokotusta niitä tulevia energioita, joita tulee koko ihmiskunnalle hyvin pian. Pyhät paikat, pyörteet, vuorenhuiput ja muut pyhät tilat saavat aina uudet kosmiset taajuudet ensin, ja sitten ne levitetään ympäri Maata ley-linjojen ja maan energiavirtausten kautta. Tämä on yksi syy, miksi meidät on kutsuttu pyhien paikkojen matkoille, koska olemme opettajia, johtajia, valotyöntekijöitä, parantajia jne. tulevaisuutta varten.

Niinpä kysyin ryhmältä … tunnetteko sen vatsakuopassanne nyt? Tuntuuko teistä vähän heikolta? He nyökkäsivät myöntävästi.

Tämä uusi energia osuu nyt vatsakuoppaamme, solar plexuksen alueelle. Sinne varastoimme ja kätkemme monia asioita, jotka eivät voi siirtyä eteenpäin kanssamme. Heiltä ei tule mitään tuomitsemista. Et ole tehnyt mitään väärää. Polkusi on aina ollut täysin jumalaisessa järjestyksessä. Kaikki ihmiset kätkevät asioita, jotta voimme käsitellä ne, kun on sen aika. Ilmeisesti nyt on aika mennä syvemmälle. Hengitä vain siihen.

Kuolemattomat ovat ympäröineet meidät, ja he ovat vetäneet energiamme sisään tiukasti, jotta olemme mahdollisimman lähellä 100 % läsnä, mikä paljastaa meille uusia taajuuksia. Pian koko ihmiskunta siirtyy tähän taajuuteen. Se käynnistää meillä parannusprosessin pikaraiteen.

Jotkut tuntevat sen nyt, jotkut tuntevat se myöhemmin, jollain tavalla kautta linjan, kun energia laajentuu Maan yli (tämä pätee myös niihin, jotka lukevat tätä viestiä sydän avoimena). Tämä on energiaa, jonka viemme maailmaamme. Energiamme rokottaa muut, kun olemme kontaktissa heidän kanssaan.

Rehellisesti sanottuna, en edes usko, että tämä menee seuraavaan maailmaan. Se on jotain muuta. Tällä ei ole aikajanaa. En näe aikajanaa. Sillä ei ole suuntia, sillä ei ole gravitaatiota. Se on puhdasta jumalaista potentiaalia. Hyväksy tätä niin paljon, kuin haluat tässä hetkessä. Jos olet saanut tarpeeksi, laita käsi ylös ja sano, että olet täysi. Voit aina avata tuon portin myöhemmin hyväksyäksesi lisää energiaa. Et menetä mitään tästä kokemuksesta, jos sinun täytyy ottaa se vaiheissa. Kuolemattomat ovat melko selkeitä siinä, että sitten kun lähdemme temppelistä, se ei vaikuta fyysisesti yhtä paljon kuin nyt, mutta he vain kertovat, että se miten paljon tätä jumalaista potentiaalia haluat ”imeä nyt tai myöhemmin, riippuu sinusta.

Tämä rakentaa vahvan sillan, jolle siirrymme. Kaikki meistä täällä ovat eläviä siltoja. Niinpä he lisäävät uuden kerroksen tähän siltaan. Tämä on paljon korkeampaa taajuutta, ja se saa olomme tuntumaan huojuvalta, ja on pientä vatsan vellomista, vähän kuin merisairaudessa.

He kunnioittavat meitä rohkeudestamme. He lähettävät meille rakkautta, koska he tietävät, ettei meillä ole ollut helppoa aikaa tässä elämässä. Heistä näyttää siltä, että olemme navigoineet heräämistämme pimeässä, verrattuna heidän kokemukseensa. Voin spekuloida tässä, että heidän todellisuutensa tai ulottuvuutensa jne. on se, mihin olemme menossa nyt. Paikka jossa emme pelkästään navigoi pimeässä, vaan elämme valossa. Ja kuitenkin viattomuudessamme pyydämme lisää. Näytämme heistä hyvin rohkeilta ja vahvoilta. He sanovat, että se on siunaus – olla tietämättä, missä olemme. Emme pelkää avautua, omaksua, kasvaa ja kohdata tuntematonta. Heidän perspektiivistään katsottuna, se minkä olemme ottaneet itsellemme tämän matkan myötä, on paljon suurempaa, urheampaa ja rohkeampaa, kuin ymmärrämme, ja puhdasta viattomuutta.

Energia muuttuu jälleen …

Tunnetteko nyt eräänlaista kihelmöintiä? Tulee vielä oudommaksi. Jatkakaa kukin vain hengittämistä, mukavasti ja syvään. Jos se on liikaa, pyydä heitä vähentämään volttimäärää/jännitettä. Jos se polttaa teidät, vie kauemmin toipua, joten ottakaa se annoksina.

Rakkaus jota he tuntevat meitä kohtaan, on pakahduttavaa.

Tunnetteko tuon rakkauden?

Kuolemattomat ovat pitäneet tilaa täällä pitkän aikaa. Se mitä he tarjoavat meille, se mitä viemme ulos maailmaan, on siunaus ja tapa rokottaa Maa ja ihmiskunta. Energiakenttämme tekee tämän yrittämättä, sanomatta sanaakaan, vain meidän palaamalla takaisin kotiin. Levitämme maailmaan tätä puhtaan jumalaisen potentiaalin uutta taajuutta, joka on ajan ja paikan ulkopuolella. Tämä aika tuntuu kuin lopulta heille, heidän työnsä on pian ohi, ja on meidän tehtävämme mennä eteenpäin. Mutta oletan, että tämä aikajana on paljon pidempi, kuin ymmärrämme. Tavallisesti on. Ihmiskunta on harvoin kärsivällinen.

Ymmärrätte sen massiivisen vastuun, jonka otamme itsellemme nyt. Viattomuudessamme emme oivalla sen painoa, ja koska emme oivalla, olemme valmiita ottamaan sen. Onko siinä tolkkua?

Ennen kun tulimme tänne, sielumme tiesi, mihin ilmoittauduimme. Tästä syystä on tärkeää, että kun tunnet kutsuttavan pyhille paikoille, on tärkeää mennä. Se on sielusi kutsumus.

Tämä jumalainen potentiaali jota meille tarjotaan, ylittää kaiken sen hölynpölyn, mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä. Toisin kuin Äiti Sekhmet (lue edellinen postaus, jos se meni ohi), Kuolemattomat eivät kiinnitä vähääkään huomiota siihen, mitä ulkona maailmassa tapahtuu. Nuo tapahtumat ovat vain täplä ajassa, ja ne ovat tilapäisiä. Se ei ole osa heidän luomistaan, johon meidät nyt kutsutaan.

Nykyhetki ja kaikki sen kaaos ja järjettömyys eivät ole osa seuraavaa maailmaa, ja he laittavat energiansa siihen. Ja tätä tulevaisuuden energiaa ”imemme” tällä hetkellä. Heille se on melkein kuin hyppäisi nykymaailman hulluuden yli, kuin ottaisi sivuaskeleen ja menisi sen ohi. Mutta se ei ole henkistä ohittamista. Ohittaminen on maailmassamme valtava ongelma. Kaikki mitä tuolla ulkona tapahtuu, on tarpeellista auttamaan kaikkia heräämään – haasteet, menetys, kärsimys, tuska ja asiat, joita ihmiset tekevät toisilleen tällä hetkellä. Ihmiskunta tulee kohtaan, jossa he ymmärtävät toimiensa absurdiuden, suuren illuusion ja sen faktan, ettei se ole kestävää.

Mutta ei ole Kuolemattomien kutsumus tai kohtalo osallistua, toisin kuin Äiti Sekhmetillä joka työskentelee syvällä ihmiskunnan taisteluhaudoissa tällä hetkellä. Mutta koska meidät on kutsuttu tälle matkalle yhdessä tänä ratkaisevana aikana, saatamme tehdä kaiken sen yhdistelmää. Vähän taisteluhautatyötä, vähän siltatyötä ja astumista tulevaisuuteen samanaikaisesti. Se tuntuu todella vaikealta tehtävältä.

Nämä olennot, Kuolemattomat, pitävät energiaa, joka säteilee taivaan ja universumin poikki, hyvin samaan tapaan kuin Jumalatar Nut. He pitävät koko universumia. He sallivat meidän astua sivuun maailman hulluudesta ja näyttää ihmisille, että on toinen tie, vain olemalla silta ja tekemällä jokapäiväisiä asioitamme, joita tarvitaan ylläpitämään tämä elämä eri tavoin. Kuolemattomat voivat nähdä, miten kiitollisia olemme tilaisuudesta olla tässä maassa. Olemme palanneet takaisin maille, joilla olemme olleet monta kertaa aiemmin.

Sitten huomasin energian alkavan integroitua, ja huojuminen hidastui. Mutta huomasin myös jotain muuta. Temppeli oli lämmin, kun kävelimme sisään, ja se alkoi viilentyä. Tuntui kuin uutta happea tulevan sisään. Voin hengittää! Minut teki nöyräksi se tosiasia, että luulimme valinneemme tämän reissun ja suunnitelleemme sen itse, mikä oli koomista tuolla hetkellä. Oivalsin, että se oli Kuolemattomien järjestämä. Ja koko pyhiinvaelluksen ajan olemme olleet tässä uskomattoman suojatussa ja näkymättömässä kuplassa, joka kelluu Niiliä pitkin rauhassa.

He kutsuivat meidät tänne,

Kuitenkin he … ovat te.

Tulemme kotiin itseemme. Palaamme niihin muinaisiin olentoihin, jotka laitoimme lukkojen taakse huolellisesti ja tarkkaan, ikään kuin säilyttämään tuon energian ja muiston. Luulen, että tämä tulvii nyt takaisin meihin ja tähän temppeliin. Olemme niitä, jotka tietävät … jotka muistavat maailman ilman kaksinaisuutta, jotka tuntevat todellisen rauhan, niitä jotka tietävät, että kaikki mitä ihmiskunta on luonut, on illuusio, niitä jotka tietävät, että on paljon enemmän kaikkien niiden rajoitusten yli, joita laitamme itsellemme tässä 3D-maailmassa.

Olemme lukinneet todellisen itsemme turvaan. Se on myös osamme, joka aina rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa meitä, jumaluuttamme. Tämä on puhdas osamme, jotka nyt palaa. Tämä on se osa, joka ei pelaa tämän maailman illuusiosäännöillä. Meitä eivät rajoita nykyiset luonnonlait, koska nuo lait muuttuvat, ”nousevat”/poistuvat, suoraan jalkojemme alla. On harvempia rajoituksia, mutta enemmän vastuuta elää nuhteettomasti ja omassa totuudessamme. Menemme yli kaiken sen, mitä olemme tienneet, ja kaikkien rajoitusten ja ohjelmien yli, jotka ovat laittaneet totuuden lukkojen taakse. Kaikki tämä tulvii nyt esiin uppoutuaksemme siihen.

He osoittavat sitä paikkaa, joka meillä kaikilla on sisällämme ja joka aina tuntee tarvetta jatkaa etsimistä. Tiedätte tuon paikan, jota emme pysty aivan täyttämään, tuon paikan joka tuntuu aina vähän tyhjältä? He palauttavat nyt meille sen, mikä on puuttunut.

Siis olemme saaneet ensimmäisen annoksemme tänään. Kehitymme tiheän ihmismuotomme ohi, niiksi ikuisuusolennoiksi joita todellisuudessa olemme.

Kuolemattomat ovat hyvin innostuneita siitä, että tulimme takaisin. He ovat iloisia, että kuuntelimme tuota kutsua, ja he ovat kuin ylpeitä muinaisia vanhempia. Koko tämä viisausperintö on nyt ladattu sydämiimme. He ymmärtävät tämän faktan painon ja gravitaation. Mutta me olemme viattomia kuin lapset, ja se on ainoa tapa, jolla voimme pitää tätä energiaa. Tie taivasten valtakuntaan on olla kuin pieni lapsi. Olemme täydellisiä siihen tehtävään.

Kuljemme takaisin kotiin itseemme. Kun kaikki tämä alkaa purkautua sisällämme – ja se tuo menneisyydestä nykyisyyteen kaiken, mikä on tarkoituksenmukaista – ja kun alamme astua tulevaisuuteen seuraavien päiviemme, kuukausiemme ja vuosiemme myötä, palaamme kotiin.

Nyt Kuolemattomat kietovat meidät, ja se näyttää eräänlaiselta viitalta – melko järeältä/kestävältä näyttävä viitta – ja se sinetöi energian ympärillemme pitämään meidät vähän puskuroituna ulkoiselta illuusiolta maailmassa, jotta voimme säilyttää tämän puhtaan potentiaalin tilan tulevaisuutta varten.

Emme ole koskaan enää samalla tavalla vuorovaikutuksessa maallisen illuusion kanssa. Se kaikki on erilaista. Voimme astua etäämmälle ja antaa draaman tapahtua, tietäen itsevarmasti, että kaikki menee oikeaan suuntaan. Ei ole ehdottomasti mitään, mitä kukaan tai mikään planeetalla voi tehdä hidastamaan tämän heräämisen tai evoluution etenemistä. Se on jo tehty/valmis heidän tietoisuudessaan.

Jokainen ihminen joka kulkee näiden kammioiden läpi taas, tuntee pientä tokkuraisuutta ja kyseenalaistaa vähän, onko maailma jossa he elävät, oikeasti totta.

Uusi energia-aalto tulee. Kuolemattomat sanovat, että emme ole enää osa eilistä, koska astumme kohta huomiseen. Kahdesti syntynyt … ja olemme kotona.

Tässä kohtaa tunsin, että minun tarvitsi lähteä kaikkein pyhimmästä, jotta ryhmä voisi kokea temppelin ilman minua. Halusin heidän löytävän oman äänensä tässä pyhässä tilassa. Ja juuri sen he tekivät. Monet jäivät ja alkoivat laulaa. Ja kun kävelin ulos ulkokammioista, en voinut uskoa, mitä enkelisointuja tuli heidän äänistään. Se kuulosti enkelikuorolta. Olen kokenut tämän vain kerran aiemmin, Kuninkaan kammiossa ensimmäisellä matkallani 2008, enkä oli koskaan kokenut sitä uudestaan ennen kuin nyt.

Toivon kovasti, että sinä joka luet tätä, voit tuntea energialatauksen, joka on upotettuna tähän viestiin. Olen vain viestintuoja. Tiedän, että tässä on mukana suurempia voimia, mestareita, jumalia ja jumalattaria, kun meidät kutsutaan osallistumaan näille pyhiinvaelluksille. Tämä pyhiinvaellus ei ollut erilainen, kun ensimmäiset pommit osuivat Israeliin juuri, kun suljin matkalaukkuni lähteäkseni Egyptiin. Kirjaimellisesti!

Koko pyhiinvaelluksen ajan jatkomme rukousten lähettämistä Lähi-itään, noille uskomattoman pyhille maille ja muinaisille muistoille, joita ne sisältävät. Ja jatkamme sitä nyt, kun olemme kotona kotimaissamme. Rukoilemme eri perspektiivistä nyt.

Inshallah, Salaam Alaykum, ja Shalom.

Rauha olkoon kanssasi. RAUHA NYT ja AINA.

Kiitos kovasti Andrea Nichole Kingille, joka pyyteettömästi antoi kallista aikaansa ollessamme Egyptissä ja käänsi tämän viestin ja antoi minulle paljon nopeamman tavan saada tämän viestin maailmalle. Andrea, en voi kiittää sinua tarpeeksi! Olet voimapesä ja enkeli.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >