HomeViestejäAluna Joy28.5.2023 - Supernovaylösnousemusportaaliin astuminen

28.5.2023 - Supernovaylösnousemusportaaliin astuminen

SUPERNOVAYLÖSNOUSEMUSPORTAALIIN ASTUMINEN

Kirjoittanut Aluna Joy ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
28.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oivalluksia joita ovat laukaisseet ja palauttaneet mieleen vuodet kosmoksen elämän silminnäkijänä.

Jumalaisen tarkoituksemme ja työmme syvempi ja syvällisempi taso maan päällä, on nyt syntymässä kauttamme. Mutta sen myötä tulee myös hyvin ikivanhaa, mutta laajentavaa kosmisen tason myrkynpoistoa. Tämän on laukaissut tähti (aurinko), josta on tullut supernova kaukaisessa Tuulimyllygalaksissa, Ison karhun lähellä. Astronomit voivat jo nähdä tämän valon. Nyt tämä valo saavuttaa meidät 21 miljoonan valovuoden päästä. (Vähän perspektiiviä ... yksi valovuosi on pituudeltaan noin 6 triljoonaa mailia!)

Jos voimme nähdä tämän valon tässä ja nyt, se merkitsee myös, että meitä nuijitaan uusilla taajuuksilla, joita emme ole koskaan ennen tunteneet. Informaatiota, koodeja ja muistoja tästä tähdestä tulvii Maahan ja kehoomme. Tämän ajoitus on lupaava, kun 3.6. astumme seuraavaan 20 ydinpäivän ylösnousemusportaaliin, jota tulevat tähtitaajuudet tehostavat. Tämä on feenikslinnun kaltainen sykli, jossa menneisyyden täytyy kuolla pois, kun uudestisynnymme.

Celia Fenn postasi tästä supernovasta: "Jos olemme herkkä, olemme ehkä tunteneet tämän merkittävän informaatiolatauksen "juttujen ylikuormana". Olemme ehkä pakahtunut ja kyvytön "pysymään perässä", koska korkeammilla tasoilla tulvii niin paljon informaatiota rekisteröintijärjestelmiimme. Toiseksi, saatamme myös tuntea kuolevan tähden "tunteita" suruna, haluna päästää irti ja myös ilona, kun tuo valo menee kosmokseen."

Edesmennyt Tina Turner sanoi kerran: "Voimme muuttaa myrkkymme lääkkeeksi!" Tämä on sykli, jossa meillä on suuri tilaisuus muuttaa elämämme eläväksi lääkkeeksi! Olemme tehneet uutterasti työtä ja päästäneet irti vanhentuneista ohjelmistamme ja uskomuksistamme. Olemme järjestäneet uudelleen elämämme, suhteemme ja palvelumme maailmassa. Olemme päässeet melkein läpi tämän kovan ja uuvuttavan työvaiheen syvimmästä osasta. Ne joilla on ollut rohkeutta kohdata syvimmät varjonsa – uudestaan ja uudestaan – palkitaan upeasti. Sillä tämä syvä työ tekee tästä seuraavasta vaiheesta paljon helpomman navigoida.

Meillä kaikilla asuu nyt sisällämme syvempi viisaus ja totuus. Intuitiostamme ja vaistoistamme on tullut äärimmäisen jalostuneita. Perustamme on enemmän yhtenäisyydessä, kun jakautumisessa. Rakastamme enemmän ja taistelemme vähemmän. Meistä on tulossa tietoisempi siinä, mihin käytämme energiaamme. Ruokimme valoa enemmän kuin koskaan, ja näännytämme pimeyden nälkään aktiivisella huomiottomuudellamme. Tunnemme jo syvemmän, sydänkeskeisen palvelun heräävän työssämme, ja olemme nähneet tämän laajentuneen sydänpalvelun viimeaikaisilla pyhiinvaelluksillamme.

Ympärillämme on niitä, joilla ei ole vielä ollut armoa ja etuoikeutta päästä käsiksi syvempään varjotyövaiheeseensa. Meidän pitäisi aina ojentaa käsi tai tarjota olkapää niille, jotka kamppailevat. On aika näkyä – ei korjataksemme tai parantaaksemme heidät tai edes neuvoaksemme heitä, vaan KUULLAKSEMME HEIDÄT ja kertoaksemme, että tämä aika ei kestä ikuisesti. Laita rakastava myötätuntosi ja viisautesi peliin, kun tilanne ilmenee. Sen mitä teemme muiden hyväksi, teemme kaikkien ja myös itsemme hyväksi.

Astumme 3.6. (myös täysikuu) seuraavaan 20 ydinpäivän ylösnousemusportaaliin, joka jatkuu 22.6.2023 saakka – feenikslintusykli joka synnyttää meidät tulevaisuuteen, mutta myös puhdistaa meistä menneisyytemme myrkyn. Meidän täytyy kuolla menneisyydelle, ennen kuin voimme uudestisyntyä tulevaisuudessa. Suremme menneisyyttä, mutta myös juhlimme nykyhetkeä. Tätä kiihdyttävät ja syventävät kovasti ne valohiukkaset, joita tulee tuosta räjähtävästä tähdestä Tuulimyllygalaksissa. Se mitä tapahtuu universumissa, tapahtuu myös meissä. Meistä on tulossa supernova! Olemme jo tunteneet tämän. Se syvenee.

20 ydinpäivän ylösnousemusportaalin aikana ihmiset kulkevat kosmisen chakrajärjestelmän läpi, kundaliinijärjestelmämme ajassa. Nämä ydinpäivät ohjelmoivat uudelleen ytimemme ja rakentavat uusia perustoja. Tämä aika on voimakasta ja syvältä aktivoivaa, kun yhdistämme menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Tämä aika on voimakkaampi, kuin päiväntasaus tai X-luokan auringonpurkaus. Nämä päivät palavat/polttavat lävitsemme 20 päivää putkeen.

Nämä 20 ydinpäivää ovat modernin Maya-kalenterin keskuspilari. Nämä päivät edustavat ihmiskehon selkärankaa, mutta myös Maan ydintä, joka kulkee pohjoisesta etelään. Tämä käynnistää syvän transformaation elämässämme. Tämä on elämämme, joka kulkee ajan läpi, putkitoruksen keskuksen läpi, kuin menisi universumin mustan aukon läpi, neulansilmän läpi, syntyäkseen joksikin täysin uudeksi. Astumme sisään toukkana, mutta tulemme toisella puolella esiin perhosena, ankkuroituneena seuraavaksi korkeampaan taajuuteen.

Näinä 20 päivänä, jotka toistuvat joka 260. päivä, kosmos avustaa meitä hienoviritetyillä taajuuksilla, jotka on suunniteltu juuri tätä kirkastus/muodonmuutosprosessia varten. Sisäinen työmme on paljon tehokkaampaa taajuuksiemme päivittämisessä ja näin henkisen ja fyysisen elämämme voimaannuttamisessa. Vie 20 fokusoitumispäivää luoda itsemme uudelleen ja ankkuroitua seuraavaksi korkeampaan taajuuteen. Voi viedä myös 20 fokusoitumispäivää mallintaa uudelleen vanhat tavat tai vapautua vanhentuneista ohjelmista.

Ylösnousemusprosessimme tapahtuu askel askeleelta. Se herättää meidät totuuteen jumaluudestamme ja Jumalan antamista luonnollisista kyvyistämme. Nämä 20 ydinpäivää polttavat kaikki illuusiot kuin pyhä tuli. Ne puhdistavat chakroistamme menneet ja nykyiset väärinluomuksemme ja alkavat luoda uutta perustaa tulevaisuudelle.

Tämä kosminen energia laskeutuu Maahan Suuresta keskusauringosta ja Suuresta luojasta/Hunab Ku'sta. Voimme vain arvailla, mitä supernovan tähtienergia lisää tähän prosessiin. Nämä energiat palaavat joka 260. päivä, uudestaan ja uudestaan, mutta joka kerta alati nousevana ja voimakkaampana taajuutena. Nämä 20 päivää ovat keskeisiä ja ainutlaatuisia joka kerta, kun käymme läpi tämän prosessin. Meidät työnnetään mukavuusalueemme yli, ja huomaamme, ettei meillä ole enää energiavaroja kontrolloida asioita, jotka eivät mene eteenpäin kanssamme. Kuitenkin nämä 20 ydinpäivää voivat auttaa ankkuroimaan ja ilmentämään uudet taajuudet muotoon, jos niiden kanssa työskennellään tietoisen aikomuksen kera.

Nämä 20 voimakasta päivää alkavat 3.6.2023. Meitä pyydetään omaksumaan tämä pyhän tulen koettelemus, nostamalla taajuuttamme sisältämään enemmän energiaa ja valoa kuin koskaan ennen. Meitä pyydetään löytämään uusi tasapainotila ja ankkuroimaan korkeamman itsemme suuntautumispiste. On aika tulla itsevoimaantuneeksi ja sisäisen totuutemme suojelemaksi ja opastamaksi ja olla häiriintymättä romahtavista vanhoista ohjelmista.

On viisi energiasykettä/pulssia, jotka palavat/polttavat viidessä Maya-chakrassa – kruunu, kurkku, sydän, solar plexus ja juurichakra. Jokainen syke sisältää neljä päivää, ja jokainen päivä sisältää jonkin neljästä suunnasta (itä, pohjoinen, länsi ja etelä).

Näiden 20 päivän aikana tapahtuu seuraavaa. Uutta kosmista energiaa jota tulee Suuresta keskusauringosta, alkaa laskeutua fyysiseen kehoomme kruunuchakrasta. Samaan aikaan vastikään päivitettyä energiaa jota tulee Maan ytimestä, alkaa nousta fyysiseen kehoomme, juurichakrasta alkaen. Tämä prosessi on hyvin samanlainen, kuin salaman iskiessä maahan. Kun salama tulee alas taivaasta, Maan energia kurkottaa kohtaamaan tuon salaman. Tämä laskeutuva kosminen energia ja nouseva maaenergia saavuttavat toisensa hyvin voimakkaassa keskipisteessä ... SYDÄMESSÄMME. Sydän on keskuksien keskus. Pyhimmistä pyhin.

Sitten uusi kosminen energia joka laskeutuu Suuresta keskusauringosta, jatkaa chakrojemme läpi alaspäin, kunnes se maadiottuu fyysiseen kehoomme ja ankkuroituu Maan ytimeen. Nouseva fyysinen maaenergia kulkee myös sydämemme kautta ja nousee kruunun läpi ja sen ulkopuolelle, kunnes se saavuttaa Suuren keskusauringon ja ankkuroituu sinne. Rakennamme kirjaimellisesti sillan taivaan ja Maan välille ihmismuotomme kautta.

Ehdotuksia työskentelyyn tämän 20 ydinpäivän ylösnousemusportaalin kanssa.

Perinteisimmät Maya-seremoniat alkavat kutsumalla sisään seitsemän pääilmansuuntaa ja lähettämällä rakkautta niille. Seitsemän on yhteydessä myös Plejadeihin, josta alun alkaen informaatio tästä pyhästä syklistä tuli alkuperäiskulttuureille. Voimme aloittaa jokaisen päivän kunnioittamalla auringon noustessa näitä seitsemää pääilmansuuntaa, suuren rakkauden ja nöyryyden kera.

Lähetä sydämesi kaiken elämän Suureen luojaan, Suureen keskusaurinkoon, Hunab Ku'hun ja Äiti Maahan ...

Uk'ux Kaj – taivaiden sydän

Uk'ux Ulew – Maan sydän

Lähetä sitten sydämesi neljään suuntaan. (Tuntemiamme suuntia ei ole muissa ulottuvuuksissa tai ulkoavaruudessa. Mutta ne ovat välttämättömyys maaplaneetalla.)

Relab'al Q'ij (itä) TULI – Itä on elämän sydän.

Uqajib'al Q'ij (länsi) TUULI – Länsi on henkimaailman sydän.

Relab'al Kaq'iq' (pohjoinen) VESI – Pohjoinen on viisauden sydän.

Uxkut Ulew (etelä) MAA – Etelä on aineellisen maailman/universaalin Maan sydän.

Lopuksi lähetä sydämesi oman sydämesi keskukseen.

Sydänten sydän. Keskuksen sydän. Sydän SINUSSA.

VIISI SYKETTÄ, ja mikä niiden luonne on.

ENSIMMÄINEN SYKE on 3.6.–6.6.2023.

Nämä päivät ovat 4 IMIX, 5 IK, 6 AKBAL ja 7 KAN.

Tämä ensimmäinen vaihe aktivoi kruunuchakran Suuresta keskusauringosta ja juurichakran Maan ytimestä. Nämä päivät vihkivät luomisen suuren meren, hengittävät elämää tähän prosessiin, vapauttavat valtavaa viisautta sisäisen temppelimme syvyyksistä ja kylvävät tämän prosessin aikomuksen siemenen. Tämä aloittaa taivaan ja sisäisen Maan yhdistymisprosessin. Jos kiinnitämme huomiota, voimme kokea valaistuneita tietoisuusvälähdyksiä, ja meistä voi tuntua hyvin kohotetulta.

TOINEN SYKE on 7.6.–10.6.2023

Nämä päivät ovat 8 CHICCHAN, 9 CIMI, 10 MANIK ja 11 LAMAT.

Tämä toinen vaihe aktivoi kurkkuchakran laskeutuvalla kosmisella energialla ja solar plexuksen Maan ytimestä nousevalla energialla. Nämä neljä päivää alkavat kerätä perustavanlaatuista viisautta. Alamme päästää irti – kuin menneisyyden kuolema – ja harmonisoitua puhtaan, parantavan luomisen kanssa, mikä aktivoi ja muuttaa viisauden käyttökelpoiseen muotoon. Poistumme mentaalimaailmasta ja astumme henkimaailmaan.

KOLMAS SYKE on 11.6.–14.6.2023.

Nämä päivät ovat 12 MULUC, 13 OC, 1 CHUEN ja 2 EB.

Tämä kolmas vaihe aktivoi keskipisteemme, SYDÄMEMME, nyt tasapainossa kosmoksen ja Maan välillä. Nämä päivät aloitetaan luomisen kosmisella kuuenergialla. Informaatio jalostetaan tavallaan hengen avulla tekemään siitä ymmärrettävämpää. Joitain syvempiä ongelmia voidaan laukaista, tunteiden ja korostuneen herkkyyden kera. Voimme joko tuhota tai luoda avarassa sydämessä. Se aloittaa prosessin aloittaa alusta. Terveys vaatii huomiota.

NELJÄS VAIHE on 15.6.–18.6.2023.

Nämä päivät ovat 3 BEN, 4 IX, 5 MEN ja 6 CIB.

Tämä neljäs vaihe aktivoi nyt solar plexuksen energioilla, joita laskeutuu Suuresta keskusauringosta. Se aktivoi myös kurkkuchakran Maan ytimestä nousevilla energioilla. Nämä neljä päivää alkavat "valopilarit"-nimisellä aktivoinnilla. Silloin Maan energia alkaa punoutua yhteen Suuren keskusauringon energian kanssa. Tähän vaiheeseen sisältyy myös shamaanimaista viisautta, joka on ajatonta. Meillä on pääsy kosmoksen luonnonvoimien korkeampiin muotoihin, ja voimme ankkuroida ne käyttökelpoisempaan muotoon maan päällä. Tässä kohtaa alkaa oikeasti myös todellinen työ. Monimutkaiset ihmissuhteet voivat tuntua hankalasti käsiteltäviltä, kun kohoamme korkeuksiin tämän laajemman kuvan ja selkeyden kera palvelustamme maailmassa. Saamme uudet rajat, jotka vastaavat korkeampaa standardia. Tämä laukaisee rehellisemmän itseluottamuksen, mikä auttaa meitä olemaan rento auktoriteettihahmojen kanssa, luopumatta henkilökohtaisesta voimasta. Näiden päivien aikaan voimme oppia edistämään todellista yhteisöä, jos siihen fokusoidutaan.

VIIDES SYKE ja viimeinen vaihe on 19.6.–22.6.2023.

Nämä päivät ovat 7 CABAN, 8 ETZNAB, 9 CAUAC ja 10 AHAU.

Tämä viides vaihe aktivoi juurichakran Suuresta keskusauringosta laskeutuvilla energioilla. Se aktivoi myös kruunuchakran Maan ytimestä nousevilla energioilla. Nämä neljä päivää ovat kaikkien 20 päivämerkin korkeinta taajuutta, ja ne tarjoavat eniten evoluutiota, mutta voivat laukaista myös syvintä työtä. Edistysmielisiä ja kiistanalaisia luomuksia voi syntyä voimakkaan vakaumuksen/varmuuden kera, mutta haasteena on pitää homma kasassa. Saatamme tarvita tilaa kohdata monia uusia asioita, jotka heijastuvat meille takaisin maailman peilistä. Jos fokus on yhteisössä, voimme kehittää yhteistyötaitoja sen sijaan, että täytyy rajoittua omaan etuun vs. itsensä uhraamiseen. Omaan sisäiseen totuuteen liittyen voi tulla selkeyttä salamanvälähdyksenä. Saatamme saada viisautta fyysisistä tai eetterilähteistä. Voimme pettyä epärealistisiin odotuksiin, joita laukaisee jalostunut idealismimme. Nämä ovat neljä hyvin henkistä päivää, jolloin puhdistaminen nousee etualalle ja laukaisee myös sisäisen parantajamme.

Olemme nyt omaksuneet luomisen koodit lyhyessä ajassa, vain 20 päivässä. Meidän täytyy ehkä ottaa vähän aikaa hengähtää ja antaa kaiken sen ankkuroitua sisälle. Älä yritä pakottaa itseäsi ymmärtämään mitään alkuun, koska jos teet niin, työnnät viisauden pois. Tarve ymmärtää tulee egosta ja mielestä. Salli vain uusien taajuuksien asettua kehoon, samaan aikaan kun Suuri keskusaurinko ja Maan ydin ankkuroituvat sisälläsi. Sitten kun kuluu vähän aikaa näiden 20 päivän jälkeen, voit katsoa taaksepäin ja ymmärtää, missä kohtaa olet kasvanut ja mitä tapahtui näiden voimallisten päivien aikana.

Pidä mielessä, että näitä 20 ydinpäivää voitaisiin tarkastella monista perspektiiveistä. On kerroksia kerroksissa ja syklejä syklissä, äärettömässä "pallomaisessa" ajassa. Tämä on vasta sen valtavan tietokirjan etusivu, johon meillä kaikilla on pääsy. Pidä silmät ja sydän auki. Tämä on energiaa, jonka läpi kuljemme kaikki yhdessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >