HomeViestejäLyssa RoyalLokakuu 2012 - Salaliittojen yli siirtyminen

Lokakuu 2012 - Salaliittojen yli siirtyminen

SALALIITTOJEN YLI SIIRTYMINEN - SYVEMPI YMMÄRRYS SÄTEILYSTÄ JA TIETOISUUSTRANSSENDENSSISTÄ

Sashaa kanavoinut Lyssa Royal Holt (www.lyssaroyal.net)
Lokakuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on ote yksityistulkinnasta Japanissa, missä asiakkaan kysymykset keskittyvät salaliittoteorioiden pätevyyteen, Japanin maanjäristyksen jälkiseuraamuksiin ja säteilyn ja tietoisuuden väliseen yhteyteen. Tämä julkaistiin Sedona Journal of Emergence -lehden lokakuun numerossa 2012.

Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat huolissaan salaliitoista ja maapallomme transformoitumisesta. Vuoden 2011 suuren maanjäristyksen ja tsunamin sekä Fukushiman ydinreaktorin sulamisen jälkimainingeissa, erityisesti japanilaiset ovat pyytäneet opastusta ja näkemystä tähän vaikeaan katastrofiin. Yksityissessiossa Sashaa kanavoivan Lyssan kanssa, eräs asiakas meni asian ytimeen kysymällä syvempää ymmärrystä oppitunneista, joita on opittu keskittymisestä salaliittoteorioihin, ja säteilyyn liittyvistä peloista.

Kysymys: Olet ennen kanavoinut, että luonnonkatastrofeja tapahtuu tunteiden tukahduttamisen vuoksi. Ihmiskunta on tullut siihen pisteeseen, missä se ei tarvitse katastrofaalisia tapahtumia tai sotia kehittyäkseen. Mutta silti näemme näitä katastrofiennustuksia tulevan esiin internetissä koko ajan, erityisesti vanhempia ennustuksia 1940-luvulta. Näen näitä juttuja joka puolella ja joka kerta nähdessäni luen kirjanne uudestaan. Kenties silloin on tyhmää kysyä teiltä, millainen tulevaisuus on!

Sasha: Ei tietenkään ole mitään tapaa ennustaa 100%:n tarkkuudella. Olet oikeassa, se riippuu massatietoisuuden valinnoista. Se riippuu myös laajasti tukahdutetuista tunteista. Jos puhuisimme tästä hetkestä juuri nyt ... ja nyt sekunnin päästä tämä hetki muuttuu taas, eikö? Tällä hetkellä sanoisimme, että planeettanne on parantumisen kehityskaarella. Se on evoluution ja heräämisen kehityskaari. Mutta miten se tapahtuu - se muuttuu hetkestä toiseen.

Tiedämme, että yksi suurimmista peloista planeetallanne on, että muutos tulee ehdottoman ja totaalisen katastrofin kautta. Emme näe sitä suurena todennäköisyytenä. Saattaa olla maaliskuun 11. päivän kaltaisia katastrofitaskuja [Japanin tuhoisa maanjäristys ja tsunami], sotia ja vastaavia asioita, mutta nekään eivät ole välttämättömiä. Tämä on syy, miksi yritämme aina oikeasti auttaa ihmisiä keskittymään itsensä parantamiseen. Kun teette sen, autatte massatietoisuuden taakan vapauttamisessa. Niinpä työ sisäisen lapsesi kanssa muuttaa asioita.

Kysymys: Käsitän sen. Kun tunneasioita tapahtuu elämässä, oivallan, että minun täytyy kohdata tunneongelmani ja -tukahdutukseni. Jotkut tuntemani ihmiset vastustavat ydinvoimaloita Japanissa. He aikovat protestoida niitä vastaan. Luuletteko, että tällaiset protestit ja ihmisten osallistuminen niihin, vapauttaa näitä tukahdutettuja tunteita?

Sasha: Se on todella hyvä kysymys. Protesteissa (on kyse sitten ydinvoimaloista, talousromahduksesta tai mistä tahansa) se riippuu aina protesteihin osallistuvan sisäisestä tilasta. Esimerkiksi, jos on kaveri, joka on todella uppoutunut uhriuteensa, joka tuntee olevansa kaikessa uhri ja on vihainen koko ajan, niin tuo energia ei ole vapautus. Tuo energia itse asiassa vahvistaa negatiivista energiaa. Mutta sanotaanpa, että on toinen kaveri, jolla on positiivinen visio tulevaisuudesta. Tämä visio on transformaatio ja hän tietää, että se tapahtuu ihmisten ryhmäponnistuksilla. Hän liikuttuu tai innostuu liittyessään ryhmään ilmaisemaan ajatusta. Tämä on tuon ajatuksen positiivista ilmentämistä. Se ei vahvista tuota negatiivista tunnetta. Tämäntyyppinen protesti on paljon hyödyllisempi.

Jos meillä siis olisi erityislaite ja voisimme lentää ydinvoimaprotestien yläpuolelle lukemaan, mitä kukin tuntee, havaittaisiin, että suuri määrä ihmisiä on raivoissaan, mutta suurella määrällä ihmisiä on myös positiivista muutosinnostusta. Tämä on yksi syy, miksi tällä hetkellä ei tapahdu dramaattista muutosta. Tilanne on melkein 50/50. Sitten kun positiivisemmasta ja hyödyllisemmästä integroivasta energiasta tulee riittävän voimakasta, se voi auttaa sen energian parantamisessa, mikä toimii raivosta. Näetkö, miten tämä dynamiikka toimii?

Tässä mielessä emme voisi koskaan sanoa: "Älkää protestoiko, koska se on vain vihaa." Niin ei aina ole. Kaikki liittyy protestiin menevän ihmisen sisäisestä tilasta. Sisäinen tila (tunteet) tietysti luovat värähtelykentän. Jos on suuri ryhmä, mikä on erittäin tasapainoisessa tilassa, se voi neutraloida negatiivisen energian. Kyse on energiavärähtelystä. Tämä on optimistinen näkemys. On itse asiassa paljon enemmän ihmisiä, joilla on positiivinen mielentila. Kyse on vain siitä, etteivät he ole motivoituneita yhdistymään. Usein negatiivinen energia motivoi enemmän yhdistymään. Tämä on haaste.

Kysymys: Lyssa on kanavoinut aiemmin salaliittoteorioista ja sanonut, että uskoessasi niiden olevan totta, niistä tulee totta, koska kaikki luovat oman todellisuutensa. Mutta minusta tavallaan tuntuu, että on varmaan joitain salaisuuksia, joita enemmistö ei tiedä.

Sasha: No, se on totta, kyllä, mutta kysymys palaa taas tietoisuuteen. Jos ihmiset keskittyvät noihin salaisuuksiin ja vihaan noiden salaisuuksien pitämisestä, niin mitä he luovat? Lisää tuota vihaa! Kyllä, maailmassanne on tapahtunut ilkeitä asioita ja monet niistä on pidetty salaisuutena. Mutta mihin haluat keskittyä? Loppujen lopuksi tietoisuuden nostaminen muuttaa toimintamallia eikä tuo tietoisuuden nostaminen tule "totuuden tietämisestä" mielellä, mikä on oikeasti ego. Planeettanne ei pysty nostamaan massatietoisuutta, jos se keskittyy vihaan salaliittoteorioista tai "totuuden" tietämisen vaatimiseen. Se on häiriötekijä.

Kysymys: Aivan, minusta tuntuu, että ihmiset jotka puhuvat aina salaliitosta, ovat linkitettyjä niissä mukana oleviin - kuin heidän varjoheijastuksiaan.

Sasha: Se on hyvin oivallettu! Tapahtuu heijastevaikutus. Salaliitoissa on mukana niitä, jotka vuotavat informaatiota salaliitoista. Mutta heidän vuotamansa informaatio ei ole totta - se on tarkoitettu harhauttamaan teidät aidosta totuudesta. Informaatiota vuodetaan usein ihmisille, jotka ovat opettajia, työpajojen esiintyjiä, tutkijoita jne. Informaatio saattaa näyttää todella validilta. Nämä uskottavat ihmiset levittävät sitä. Sitten todellinen ongelma hautautuu vielä lisää. Sitten kun noita uskottavilta näyttäviä asioita on levitetty, ne juurtuvat. Kun suuri yleisö alkaa kiinnittää huomiota noihin leviäviin juuriin, aito totuus tapahtumista pysyy koskemattomana. Suuri yleisö harhautuu näihin mehukkaisiin tarinoihin eikä tietoisuus nouse.

Tämä dynamiikka on hyvin salakavala. Se on yksi pääsyy, miksi emme anna voimaa salaliittoteorioille. Haluamme nostaa tietoisuutta, emme auttaa sitä kiinnittymään noihin leviäviin juuriin.

Jos siis nautit salaliittoteorioista, pidä niitä viihteenä, kuin huhuautomaattina, mutta älä anna energiaasi niille.

Kysymys: Monet ihmiset puhuvat edelleen Fukushimasta ja sen vuotamasta säteilystä. Mitä luulette oikeasti tapahtuvan Fukushiman ydinreaktoreille? Siitä on niin monia salaliittoteorioita!

Sasha: Tunnemme, että tällä hetkellä ihmistasolla on erittäin paljon epäselvyyttä. Kukaan ei tiedä oikein varmasti. Ihmiset eivät voi mennä sinne riittävän pitkäksi aikaa tutkiakseen kunnolla. Kenenkään ihmisen on todella vaikeaa tietää, mitä oikeasti tapahtuu. Siksi on teorioita. Niiden olentojen näkökulmasta jotka auttavat teitä ei-ihmistasolla, on tiimejä, jotka auttavat säteilyn neutralisoinnissa. Mutta osa sitoutumistamme sivilisaatioiden kasvun auttamiseen on, että tietyn pisteen jälkeen emme voi puuttua asiaan. Sen vuoksi voimme auttaa vain tiettyyn pisteeseen saakka - muuten otamme pois oppitunteja, joita tarvitaan.

Korkeammalla tasolla yksi Fukushimaan liittyvä oppitunti liittyy siihen, että opitaan ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja tekemään asioita standardin, perinteisen tapojen ulkopuolella. Toinen ihmisoppitunti liittyy avun pyytämiseen ulkopuolelta. On monia asiantuntijoita, jotka tarjoavat apua ja jotka on torjuttu. Kyse on osittain kaaoksesta ja osittain ylpeydestä. Tapahtuu monia asioita, jotka hidastavat tilanteen siivoamista. On peittelyä ja halu suojella joitain ihmisiä, jotka ovat vastuussa tietyistä asioista. On myös sensuroitu informaatiota säteilyn voimakkuudesta. Mutta toisaalta säteily on levinnyt hyvin monille odottamattomille alueille odottamattomalla tavalla. Ei tiedetä ja yksin se on jo noloa.

Jos maapallon ihmiset yleensä (ei vain japanilaiset) voisivat yhdistyä ja tehdä yhteistyötä, tämä tilanne voitaisiin kääntää ympäri hyvin nopeasti. Tämäkin on osa oppituntia. Jossain määrin osa Japanin hallitusta ei halua katsoa joitain erittäin epämiellyttäviä asioita. Monia asioita on meneillään.

Kysymys: Kuten sanoitte, ajattelin, että saamme paljon tukea ihmistason ulkopuolelta. Nagasaki ja Hiroshima kokivat atomipommin, mutta ne toipuivat erittäin nopeasti. Ihmiset sanoivat tuolloin, että toipuminen olisi mahdotonta.

Sasha: Toipumisessa on erona 1940-lukuun verrattuna, että tuolloin oli paljon enemmän harmonisia yhteisponnistuksia. Tavallaan oli yksinkertaisempaa. Pommi putosi, monia ihmisiä kuoli ja asenteena oli yhdistyä korjaamaan tilanne. Fukushiman tilanne on monimutkaisempi. Käsittelette maanjäristyksen, tsunamin ja ydinonnettomuuden jälkiseuraamuksia ja kaikkea ydinlaitokseen liittyvää byrokratiaa. Byrokratia luo esteen eikä suurempi yleisö voi auttaa enempää tilanteen korjaamisessa. Se on oppitunti, minkä TEPCO [energiayhtiö] ja hallitus antavat. Jossain kohtaa sen on muututtava. Ylläpidetään visiota, että se muuttuu ilman tarvetta uuteen dramaattiseen tilanteeseen.

Tämä on upea tilaisuus - ei ainoastaan Japanille, vaan koko planeetalle. Japanilla on tilaisuus olla maailman johtaja toimintatavan muuttamisessa, jos se haluaa hyväksyä tuon roolin.

Kysymys: Miksei ole useampia byrokraatteja, joilla on korkeampi tietoisuus?

Koska byrokraatit esittävät ihmisegon ulkoistamisen roolia. Ihmisegolla on positiiviset ja negatiiviset puolensa. mutta kokonaisuutena ego on yleensä valaistumisen este. Näemme mielellämme makrokosmisen ja mikrokosmisen tason, joten aivan kuten ihmisego on valaistumisen este, byrokratia (poliitikot ja hierarkkiset liiketoimintarakenteet jne.) ovat negatiivisen egon ulkoisia ilmentymiä.

Jos esimerkiksi vertailtaisiin teidän kulttuurianne ja omaa neljännen tiheyden plejadilaista kulttuuriani, niin kyllä, meillä on edelleen keho, joten meillä on edelleen ego. Mutta ego on puhtaasti funktio, mikä pitää meidät fyysisessä todellisuudessa. Se ei ole polarisoitunut eikä se estä evoluutiota. Kun ihmiskunta on siirtymässä kolmannesta neljännen tiheyden todellisuuteen, tunnette, että noiden ulkoistettujen egojen ja sen transformaatiovoiman välillä on ristiriita, mikä kulkee voimakkaana massatietoisuudessa. Se on yksi syy, miksi nyt tulee esiin paljon informaatiota peittelystä ja epärehellisistä liiketoimintakäytännöistä. Se on puhdistumista. Kun noita juttuja tulee esiin, tuo puhdistuminen voi avata tien positiivisemmille voimille, evoluution jälleenrakennuksen aloittamiseksi.

Emme näe maailmanne tapahtumia sairauden merkkinä, vaan puhdistumisen merkkinä, mikä johtaa transformaatioon.

Kysymys: Jos byrokraatit ja poliitikot ovat ihmisegon ulkoistamista, mitä säteily edustaa? Mikä merkitys tällä on?

Sasha: Miten upea kysymys! Kukaan ei ole koskaan esittänyt kysymystä noin. Käsitä, että tulkintamme on vain tulkinta. Silloin ollaan tekemisissä symbolimaailman kanssa, symboleja voidaan tulkita monin tavoin. Miten tulkitsisimme säteilysymbolin? Se liittyy transformaatiotuleen. Tämä merkitsee, että kun ego muuttuu ja ihminen valaistuu, tapahtuu palamista. Ego tavallaan polttaa pois lastia, niitä asioita jotka estäneet teitä kehittymästä. Tietoisuus vapautuu.

Säteily on enemmän kun tuli, koska säteily leviää ulottuvuuksiin. Symbolisesti se aktivoi tuon transformaatiotulen. Koska se vaikuttaa fyysiseen todellisuuteen, se edustaa itsen tiheämpien aspektien polttamista. Joka kerta kun on tapahtuma, joka liittyy jotenkin säteilyyn, se voidaan nähdä tilaisuutena transformoitua todella nopeasti. Vaikka saattaa näyttää siltä, että Fukushiman tilanteen käsittely epäonnistui, sitä on itse asiassa liian aikaista sanoa. Se on edelleen kesken. On edelleen transformaatiotilaisuuksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >