HomeViestejäLyssa Royal29.8.1995 - Siriuslainen aikakapseli - esi-isiemme jättämien geenikoodien tutkimista

29.8.1995 - Siriuslainen aikakapseli - esi-isiemme jättämien geenikoodien tutkimista

SIRIUSLAINEN AIKAKAPSELI - ESI-ISIEMME JÄTTÄMIEN GEENIKOODIEN TUTKIMISTA

Siriuslaista kanavoinut Lyssa Royal ( www.lyssaroyal.com)
29.8.1995
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille kaikille tänä iltana. On suuri kunnia, että olette kutsuneet meidät tänne energianne kanssa. Olemme hyvin kiitollisia. Yhdessä luomme iloisen ajan. Voitte viitata tähän energiaan vain "siriuslaisena". Tiedämme, että maan ihmiset rakastavat nimikkeitä, joten siinä on teille nimike. Lupaamme, ettemme ole tämä iltana liian "Siriusta".

Annamme teille tämän illan aikataulun. Tiedämme, että meillä on vain lyhyt aika puhua teidän aikaanne. Aika hämmentää meitä edelleen. Mutta pyrimme ymmärtämään lineaarisuutta tänä iltana ja kunnioitamme tarpeitanne. Lyhyenä käytettävissämme olevana aikana tämä on aikataulu. 1) Puhumme "laskeutumisajatuksesta". Annamme teille toivottavasti laajemman näkökulman siihen. 2) Puhumme siitä, mitä olemme kutsuneet "aikakapseliksi", mikä on olemassa ihmisten energiakehossa. Olemme yksityiskohtaisempia hetken. Tämä aikakapseli on alkamassa nyt aktivoitua maailmanne lisääntyvän energian vuoksi. Kun olemme saaneet tämän loppuun, kenties on aikaa muutamille kysymyksille.

Maailmaanne on kiertänyt paljon informaatiota, mikä liittyy laskeutumisajatukseen - olisi kyse sitten siriuslaisista, plejadilaisista tai mistä tahansa tähtiolennoista. Haluaisimme puhua teille vähän tästä ajatuksesta. Valitettavasti tämän tiedon tullessa teille toisista ulottuvuuksista, se on "3-deistettävä". Siinä on monta kiemuraa, eikö vain? Tässä "3-deistämisessä" asia ymmärretään vähän väärin. Niinpä yritämme laajentaa tätä käsitettä vähän teille.

Ajatus on ollut, että eräänä taianomaisena päivänä … (ja tätä päivää on odotettu tuhansia vuosia) alus laskeutuu. Avaruusolentoja tulee ulos ja kaikki on ok. He elivät onnellisena elämänsä loppuun asti. Ja monet teistä ovat vieneet ahkerasti ulos puutarhatuolinsa ja istuneet pensaikossa odottaen tuon päivän saapumista. Kuitenkin kysytte edelleen kaikilta kanavilta: "Milloin tuo päivä koittaa?"

Tunnistakaa, että ajatus kiinteästä päivämäärästä on "3-deistämistä". Kiinteät päivämäärät ovat kivoja - ne ilmaisevat tavallaan lineaarisen informaatioajatuksen, "3-deistämisen". Tämä ei salli ajatusta jatkuvasti laajentuvasta, aina muuttuvasta moniulotteisuudesta.

Pitäkää päivämäärien ja aikojen osalta kieli tiukasti poskessa ja vain antakaa itsenne elää täysillä ja jatkaa omaa avautumis- ja heräämispolkuanne. Koska tämä polku itse asiassa nopeuttaa kaikenlaisia avoimia laskeutumistilanteita.

Silloin ei tapahdu niin, että maa istuu odottamassa, aluksia laskeutuu, kaikki on ok ja elätte jokainen onnellisena elämänne loppuun asti. Ei. Se mitä tapahtuu, on vähän kimuranttia. Se on enemmän 4-deistämistä kuin 3-deistämistä. Se näyttää tältä. Ihmiset maan päällä (minkä ei tarvitse olla kaikki, vain riittävästi sadannen apinan vaikutusta varten) aloittavat henkilökohtaisen kasvun ja henkisen heräämisen prosessin, kulkemisen moniulotteisesti merkaba-tutkimusten tai muiden laajentumismuotojen kautta. Näin tekemällä he avaavat tietoisuuttaan. He kaivavat käytäviä siihen tiukasti kudottuun ajattelutapakudokseen, mikä on ollut olemassa sen suuren galaktisen syklin aikana, minkä olette olleet unessa. Jotkut teistä ovat kuulleet yugoista, sykleistä joita tapahtuu galaktisesti. Olette juuri tulossa tuosta unisyklistä valvesykliin.

Silloin kun olette unisyklissä, teidät sisäänsä kietova massatietoisuus on tiukasti kudottua kuin kovaa kanvaasikangasta. Siksi uusien ajatusten on vaikea tunkeutua tuon tiukasti kudotun kankaan läpi. Tämä pitää teidät hyvin varmasti unessa tuossa syklissä. Kun alatte siirtyä pois tuosta syklistä ja siirtyä heräämissykliin, kangas alkaa löystyä ja keventyä. Valo voi alkaa tunkeutua läpi. Ajattelu ja tietoisuus voivat alkaa tunkeutua läpi. Kangas itse alkaa näyttää vähän kuin emmentaljuustolta, jossa on paljon, paljon reikiä. Silloin koette ajattelutapamuutoksen. Kun ajattelutapamuutos tapahtuu, todellisuuskudos muuttuu. Sellaisesta tulee nyt näkyvää, mitä ei ennen nähty.

Silloin kun heräätte ja teette kaikesta "ok", niin alatte nähdä olentojen laskeutuvan ja kommunikoivan avoimesti. Alatte ymmärtää, että he ovat olleet maisemissa koko ajan. Mutta ajattelutapakudos oli niin tiukasti kudottua, että te ette voineet nähdä sen läpi. Riippumatta niiden valojen kirkkaudesta, joita loistitte kudoksen läpi, ette silti voineet nähdä selvästi. Nyt kun kudos löystyy, kaivatte tunnelin sen läpi. Näette sen, mikä oli kaiken aikaa. Tämä on 4-deistämistä. Sitä teidän on odotettava innolla. Te kaikki luotte yhdessä sen päivän - täysin.

Siksi jokainen teistä ja ne lahjat, joita teillä on annettavana planeetallenne, toisillenne ja itsellenne, ovat hyvin tärkeitä ja oleellisia. Koska jokainen avautuminen joka teillä yksilöinä on, kaivaa tunnelin tuon tiukasti kudotun ajattelumallikankaan läpi. Jokainen teistä on vastuussa tuosta avautumisesta. Kukaan ei tee sitä teidän puolestanne.

Tämä tuo meidät ajatukseen siitä, miten olette 3-deistänyt kautta historian. Kautta historian on ollut monia maan ulkopuolisten vierailuja. Olette kirjanneet niitä moniin muinaisiin tiedostoihinne. Hyvin monet muinaisihmiset 3-deistivät (palvoivat) näitä olentoja parempina, voimakkaampina, henkisempinä kuin itseään. Näin tehdessään ihmiset vahvistivat ajatusta erillisyydestä ja siitä, että jonkun on pelastettava teidät itseltänne. Perimmiltään ei kukaan, ei kukaan voi pelastaa teitä itseltänne. Me kaikki muissa ulottuvuuksissa autamme mielellämme, mutta emme koskaan tule tekemään työtä puolestanne. Emme koskaan epäkunnioittasi teitä ottamalla pois noita oppitunteja.

Teillä ihmisinä on nämä oppitunnit, nämä hyvin tuskalliset oppitunnit, muinaisesta vuorovaikutuksesta maan ulkopuolisten olentojen kanssa lukittuna syvälle solumuistiinne. Niinpä silloin kuin ajatus laskeutumisesta ja avoimesta kontaktista esitetään massatietoisuudelle, on vähän hermostuneisuutta ja pelkoa. Muinainen solumuistinne muistaa, että muinaismenneisyydessä (koettuanne toisinaan pelastuksen ilon, kun jotkut meistä tulivat työntämään nenänsä sinne, minne se ei kuulunut) koitte myös tuskan eroamisesta tai hylkäämisestä, kun lähdimme emmekä enää voineet auttaa teitä.

Olemme olleet hiljaa pitkään, jotta voisitte alkaa oppia ajatuksen itsenne voimaannuttamisesta ja oppia, että kaikki mitä tarvitsette, on sisällänne. Teidän ei tarvitse katsoa kehenkään meistä, jotta tekisimme kaiken puolestanne. Voimme kannustaa teitä, mutta emme tee sitä puolestanne. 3D, vanha unisykli, oli jumalointisykli. Se oli sykli, missä Jumala näytti olevan ulkopuolellanne.

Se oli harhaa. Se oli vanha malli. Sitä ei enää voi ylläpitää, kun nyt tökitte reikiä tuon tiukan kankaan läpi ja alatte luoda uutta ajattelumallia. Nyt alatte koskettaa ajatusta kaiken keskinäisestä yhteydestä.

Kauniit olennot joille puhutte [kanavoinneissa ympäri maailmaa], ovat sisällänne. Ne eivät ole ulkopuolellanne, ne ovat osa teitä. Teillä on heidän viisautensa sisällänne ja he vain heijastavat sitä, minkä jo tiedätte. Siksi voimme tänä aikana palata jossain kohtaa pian (teidän elinaikananne) ja auttaa teitä. Massatietoisuudessa on nyt sellainen valinta, että te ette enää kulje jumaloinnin tietä. Lopultakin kohtaamme tasavertaisina. Ennen kuin se päivä koittaa, kuvittelemianne massalaskeutumisia ei tapahdu. Emme enää vahvista sitä ajatusta, että olette erillään meistä ja että olemme tietävämpiä kuin te. Se ei ole totta.

Tämä johdattaa meidät sitten toiseen ajatukseen, josta haluamme puhua. Planeettanne muinaisina, muinaisina päivinä kun homo sapiensissa tapahtui geenimuuntelua, oli paljon poliittista taistelua eri maan ulkopuolisryhmien välillä. Tietysti myönnämme, että olemme olleet ja olemme edelleen oppimis- ja kasvuprosessissa. Meilläkin oli omat konfliktimme. Siriuslaiset kokonaisuutena ovat aina olleet syvästi suojelijoitanne. Olemme taistelleet puolestanne (joskus avoimesti, joskus hyvin salaisesti). Geenimanipuloinnin aikana tiesimme, että monien maan ulkopuolisryhmien silmät oli kohdistettuna teihin ja he halusivat luoda teidät omien yksityiskohtiensa mukaisiksi ja käyttää teitä omiin tarkoituksiinsa. Puutuimme vähän asiaan. (Tämä on kohtelias tapa ilmaista asia.)

Kehon ympärillä on monia energiakenttiä. Jotkut teistä ovat oppimassa tetraedrikentistä, jotka muodostavat merkaban. Päätimme, että istuttaisimme useiden tetraedrikenttien energeettiselle ja eteeriselle tasolle aikakapseleita, kuten voimme niitä kutsua. Nämä aikakapselit sisältävät galaktisen muistin, maailmanne historian ja sukulinjanne historian. Se on kaikki hologrammi-informaatio, minkä tarvitsette muistaaksenne, jotta voitte kokea tuon koko itsen, joksi pyritte tulemaan.

Tätä ei ole koskaan pidätelty teiltä. Se on harhaluulo. Olette yksinkertaisesti kehityspolulla. Istuttamamme aikakapselit varmistivat lajillenne, että kun tietty värähtelytaso saavutettiin tietoisuudessanne ja galaktisesti, se käynnistäisi aikakapseli-informaation vapautuksen. Ei kaikkea kerralla. Se aiheuttaisi teille vähän päänsärkyä. Se vapautetaan erinä, mitkä voidaan sulattaa.

Olette kuulleet paljon informaatiota fotonienergiasta. Jotkut ihmiset kutsuvat sitä eri tavalla. Miksi tahansa kutsuttekin sitä, tiedätte, että lisää energiaa tulee nyt maailmaanne. Tämä lisäenergia alkaa laukaista näitä aikakapseleita. Itse asiassa se on jo alkanut.

Ensimmäisenä laukaistaan se aikakapseli, joka istutettiin mentaalikehon tähtitetraedrikenttään. Se on ensimmäinen. Tämän verran voimme antaa nyt liittyen tähän informaatioon. Tällä hetkellä emme kerro teille, miten sitä kiihdytetään, koska jos kiihdytätte sitä [pakolla], aikakapseli ei tee tehtäväänsä. Se tapahtuu luonnollisesti kuten pitääkin, kunhan jatkatte resonoimista lisääntyneen energian kanssa, sen vastustamisen sijasta. Myöhemmin puhumme teille muista aikakapseleista, joita on istutettu toisiin kenttiin kehon ympärille. Tämä on ensimmäinen. Lähitulevaisuudessa puhumme teille sen "yhdistelmälukon" avaamisesta.

Nyt kun tiedätte sen olemassaolosta, niiden teistä jotka haluavat olla pioneereja ja tutkia, kannattaisi ehkä tehdä kokeiluja, kun teette merkaba-meditaatioita. Menkää tähtitetraedrikenttään, miespuoliseen tetraedrikenttään ja katsokaa, voitteko löytää sen. Jotkut teistä ehkä näkevät sen, jotkut ehkä aistivat sen. Teidän ei tarvitse tehdä sillä mitään. Katsokaa vain, voitteko löytää sen. Siinä kaikki. Tämä on upea harjoitus, mikä sallii teidän alkaa aistia varsinaista tietoa, mikä on tallennettuna kenttiin kehonne ympärillä. Pitäkää hauskaa. Älkää pelätkö. Tässä ei ole mitään pelättävää.

Siitä mitä olemme sanoneet - harhailematta toisiin suuntiin, sillä meidän on kunnioitettava lineaarisuuttanne - onko jotain kysymystä selkeyttämään?

Kysymys: Mitä roolia ego esittää tässä?

Ego on auttanut pitämään kudoksen paikoillaan. Ego on ollut erittäin arvokas työkalu teille kaikille 3-deistämisessä, koska teidän on tarvinnut oppia erillisyyttä. Se oli osa oppituntia 3D:ssä. Ego on "taksikuski", joka vie teidät 3D-kokemuksen läpi. Ego pitää tuon vaipan, tuon kudoksen paikoillaan. Nyt kun siirrytte enemmän toisiin ulottuvuuksiin, ego esittää pienempää roolia.

Muuten, tämä liittyy siihen, miksi hyvin monet teistä eivät voi muistaa kokemuksia, joita teillä on toisissa ulottuvuuksissa. Tämä turhauttaa teitä hemmetisti! Yritätte muistaa toisten ulottuvuuksien kokemuksia tässä egon hallitsemassa ulottuvuudessa, kun kokonaisuutenne on useammassa ulottuvuudessa. Ego kamppailee muistaakseen jotain, mitä on tapahtunut egottomassa ulottuvuudessa. Näettekö dikotomian? Se on erittäin vaikeaa.

Siksi jos kamppailette muistikuvienne kanssa, kokeilkaa uutta taktiikkaa. Älkää yrittäkö tuoda sitä muistinne läpi lineaarisessa muodossa - päivämäärinä, paikkoina, aikoina, planeettajärjestelminä jne. Se ei toimi. Tuokaa muistikuva sen sijaan tunnekehonne kautta. Tuokaa se intuitiivisen kehonne kautta. Tuokaa se mielikuvituksenne kautta ja käyttäkää arkkityyppejä ja symbolismia. Tämä auttaa sitä vuotamaan läpi ja vuotamaan läpi, kunnes ego alkaa ymmärtää, ettei se ehkä koskaan pysty ilmaisemaan verbaalisti, mutta ymmärtää silti.

Älkää hermoilko. Älkää repikö hiuksianne, jos ette voi muistaa, mitä tapahtuu merkaba-meditoinneissanne tai kun vierailette aluksilla. Se ei ole merkki tiheydestänne. Kyse on vain siitä, että tällä hetkellä ego kamppailee sellaisen tiedon kanssa, mikä ei ole egon hallitsemaa ulottuvuutta! Älkää huolestuko. Ja jos tiedätte tapahtuneen jotain ettekä oikein muista sitä, niin se ei merkitse, että kehitytte hitaasti kuin kilpikonna. Älkää huolestuko. Kaikki on ok. Kaikki on täydellistä. Antakaa itsenne olla.

Lineaarisuutenne kunnioittamiseksi lähdemme nyt. On ollut ilo puhua teille. Olemme hyvin kiitollisia luvastanne ja kutsustanne. Olemme nauttineet "Sirius"-rupattelusta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >