HomeViestejäDana Mrkich8.10.2021 - Lokakuun viesti - ihmiskunnan tietoisuuskriisi

8.10.2021 - Lokakuun viesti - ihmiskunnan tietoisuuskriisi

LOKAKUUN VIESTI – IHMISKUNNAN TIETOISUUSKRIISI

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
8.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niin mullin mallin kuin maailma onkin tällä hetkellä, lokakuu tuo mukanaan ainakin tunteen siirtymisestä ajankohtaisen tarinamme/tarinasi seuraavaan lukuun. Kuin olisimme tarponeet tätä viimeisintä mäkeä kuukausia, olematta varma, mitä toisella puolella on. Lopultakin, kun merkittävä planeetta toisensa jälkeen alkaa kulkea eteenpäin, meistä tuntuu, kuin olisimme saavuttaneet seuraavan huipun ja voimme katsoa, mitä edessämme on.

Saatat pitää tämänhetkisestä näkymästä tai sitten et. Saatat tuntea, että pakahdut tai sinut haastetaan sen oivalluksen vuoksi, että edessä on useita muita mäkiä ja vuoria patikoitavana ylös ja alas. Toisinaan saatat tuntea myös kummallista innostusta, jossa ei ole mitään tolkkua loogiselle mielellesi. Nyt pystyt katsomaan taaksepäin ja näkemään vähän selvemmin, mistä monissa kuluneissa kuukausissa on ollut kyse. Pystyt katsomaan eteenpäin ja saamaan tunteen, mistä tämän elokuvan seuraavassa osassa saattaa olla kyse ja mitä se vaatii sinulta. Selkeys sallii toiminnan. Se rohkaisee ja kannustaa sinua tekemään päätöksiä, jotka olivat kenties hämäriä aiemmin.

Suurimman osan vuodesta meillä on valtaosa ulkoplaneetoista perääntynyt: Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Pluto. On ollut tunne, että otetaan kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin, on paljon auton revittelyä mutta ei vihreitä valoja, ja on savua muttei sikaria. Saat kuvan tästä.

Vaikka nämä planeetat vaikuttavat meihin henkilökohtaisesti, näillä ulkoplaneetoilla on myös vaikutusta yhteiskunnallisiin muutoksiin, tapahtumiin ja kollektiiviseen energiaan. Niiden kaikkien perääntyessä ei ole yllätys, että 2021 on ollut kollektiivisen "sielunetsinnän" ja introspektion vuosi. "Mitä teemme? Mihin menemme? Millaista maailmaa luomme?" ovat joitain yleisimmin esitettäviä kysymyksiä.

Milloin viimeksi miljoonat, jos eivät miljardit, ihmiset ovat esittäneet näitä kysymyksiä, kaikki samaan aikaan?

Niin vaikeita kuin viimeiset 18 kuukautta ovat olleetkin, kaiken sen hopeareunus (ja joku voisi sanoa suurempi tarkoitus korkeammalla, jumalaisella tasolla) on, että ihmiskunta tarvitsi "tietoisuuskriisiä". Kriisit laukaisevat muutoksen tai tässä tapauksessa joukkotransformaation, oli siihen valmis tai ei. Kriisit laukaisevat vanhan romahtamisen ja uuden syntymisen. Ne laukaisevat hajoamisia, jotka johtavat läpimurtoihin. Ne kristallisoivat prioriteettisi, saavat sinut tutkimaan uskomuksiasi ja näyttävät sinulle, mistä sinut on tehty ja missä haavasi, haavoittuvuutesi ja vahvuutesi ovat. Kriisit saattavat ihmisiä yhteen ja repivät toisia erilleen. Ne paljastavat ihmisten todellisen karvan ja haastavat epämukavilla totuuksilla ja tuskallisilla epätotuuksilla. Henkilökohtaiset kriisit tekevät kaikkia näitä asioita henkilökohtaisella tasolla. Yhteiskunnalliset ja globaalit kriisit tekevät kaikkia näitä asioita kollektiivisella tasolla.

Ihmisinä meillä on taipumusta pitää mukavuusalueistamme. Emme pidä kriiseistä kovin paljon, koska ne järkyttävät meille mieluisampaa tilaa – kontrollissa olemista. Siis emme yleensä ravistele yhteiskunnallisia järjestelmiämme, globaaleja rakenteita tai henkilökohtaista elämäämme ilman merkittävää laukaisijaa – silloinkin kun ravistelua tarvitaan. Kriisi toimii tuona laukaisijana, periaatteessa pakottaen suhteellisen nopeaan muutokseen suhteellisen lyhyessä ajassa.

Jos katselisimme kaikkea tätä ahmimisen arvoisena Netflix-sarjana nimeltään "Ihmiskunnan tietoisuuskriisi", tämän hetkinen "kausi" olisi alkanut maaliskuussa 2020 ja jatkuu maaliskuuhun 2023 – Saturnuksen aika Vesimiehessä. Tuohon kauteen mahtuu monia "jaksoja".

Lokakuu aloittaa seuraavan uuden jaksomme, monien merkittävien planeettojen kulkiessa lopultakin eteenpäin. Tämä ohjaa meidät pimennysjaksoja kohti (kuunpimennys 19.11. Härässä ja auringonpimennys 4.12. Jousimiehessä). Tällä erää katsotaanpa, mitä tällä eteenpäin liikkumisella on tarjottavana.

Aloitimme 6.10. uudella kuulla Vaa'assa.

Tämä sanoo paljon ajankohtaisesta teemasta. Vaa'assa on kyse suhteista, harmoniasta, kauneudesta ja rakkaudesta. Jos tunnet joitain Vaakoja tai olet itse sellainen, tiedät, että he eivät pidä vastakkainasettelusta, haluavat kaikkien tulevan toimeen ja ovat yleensä melko hyviä näkemään kiistan kaikki puolet. He ovat välittäjiä jokin perhetaistelun keskellä ja auttavat jokaista ymmärtämään, mistä vinkkelistä kaikki muut tulevat. Siis Vaa'an teema "älä tuomitse, ettei sinua tuomittaisi" on kanssamme tämän kuukauden.

Jos huomaat olevasi eri mieltä jonkun kanssa – erityisesti jos se on joku, jota rakastat ja josta välität – ota askel taaksepäin ja katso, voitko nähdä asiat hänen perspektiivistään. Jos huomaat tuomitsevasi jonkun, ota askel taaksepäin ja kysy itseltäsi: "Onko se tarina totta, jota kerron itselleni tästä ihmisestä?" Tavallisesti emme todellisuudessa tiedä, miksi joku tekee tai ei tee jotain, ellei hän kerro sitä meille. Emme tiedä kaikkia yksityiskohtia hänen elämäntilanteestaan, olosuhteistaan, historiastaan tai sielusuunnitelmastaan. Uutismedia ja sosiaalinen media haluavat maalata ihmisryhmiä suurella pensselillä, mutta todellisuudessa jokainen on ainutlaatuinen yksilö, jolla on oma tarinansa kerrottavana.

Tässä kuussa meitä kehotetaan laittamaan myötätuntolihaksemme päälle ja tietämään, että yhteisö ja yhteys ovat saaneet ihmisen selviytymään ja kukoistamaan satojatuhansia vuosia. Nyt on hyvä aika muistaa, että ihmiskunnan historiassa erottelu, jakaminen tai syrjiminen ei ole koskaan voittanut ja palvellut meitä, tai sitä ei ole jälkiviisaana katsottu positiivisella tavalla. Kuitenkin tässä maailma on, jakaen yhteiskunnan, ystävät ja perheen, ja sitä lisää enemmistö politiikoista ja valtavirtamediasta. Se ei ole kestävää, jos ei mistään muusta syystä, kuin nuo ikivanhat sanat: talo joka on jakautunut, ei voi seistä (= eripurainen ryhmä hajoaa).

On erittäin helppoa tehdä yleistuomitsemisia ja -olettamuksia minkä tahansa toiminnan puolesta tai sitä vastaan. Kuitenkin jokaisessa valinnassa tai päätöksessä, jonka yksilö tekee, erityisesti näinä aikoina, on taustalla henkilö, jolla on omat ainutlaatuiset olosuhteensa, tunne- ja energia-aikomuksensa, tarpeensa, haavoittuvuutensa ja kokemuksensa. Sinä ja ystäväsi saatatte yhtä lailla välittää yhteisönne hyvinvoinnista ja olla kuitenkin eri mieltä siitä, miten tuo hyvinvointi saavutetaan, tai niistä tavoista joilla osoitatte välittämisenne. Sinä ja naapurinne saatatte yhtä lailla haluta vapautta, mutta olla eri mieltä siitä, miltä vapaus näyttää ja miten tuo vapaus saavutetaan.

Siis tämä on hyvä kuukausi yrittää lakata tuomitsemasta ihmisiä, jotka tekevät asiat eri tavalla kuin sinä. Aseta itsellesi haaste luopua kaikista tarinoista tai uskomuksista, joita sinulla on muista, ja kysy itseltäsi: "Miksi ajattelen niin? Onko se oikeasti totta?"

Tämä sitaatti oli eräässä sähköpostissa, jonka sain tällä viikolla, ja minusta se on ajankohtainen tähän uuteen kuuhun ja lokakuulle:

"Rakkaus on korkeampi kuin mielipide. Jos ihmiset rakastavat toisiaan, mitä erilaisimmat mielipiteet voidaan sovittaa. Näin ollen yksi tärkeimmistä tehtävistä ihmiskunnalle tänä päivänä ja tulevaisuudessa on, että meidän pitäisi oppia elämään yhdessä ja ymmärtämään toisiamme. Jos tätä toveruutta ei saavuteta, kaikki puhe kehityksestä on tyhjää." –Rudolf Steiner, 1906

Lokakuun 6. päivänä myös Pluto lähtee eteenpäin Kauriin 24 asteessa.

Pluto on transformaation kuningas ja näyttää, usein säälimättä, missä olet kasvanut yli vanhasta versiostasi ja mikä uusi Feenix-versiosi kutsuu sinua nousemaan tuhkasta. Jos sinulla on planeettoja tai merkittäviä kohtia syntymäkartallasi Kauriin 24 asteen paikkeilla, tunnet tämän hyvin henkilökohtaisesti nyt.

Kaikille Pluto on saattanut hiljattain näyttää, missä olet omassa voimassasi tai missä et. (Huom. voimamme sisältää sen, miten reagoimme/vastaamme mentaalisesti, tunteellisesti ja henkisesti johonkin.) Olet ehkä saanut uuden oivalluksen siitä, mitä tunnet vallassa olevista ja miten se on vaikuttanut omaan suhteeseesi valtaa. Onko aika rukata noita uskomuksia, jos ne ovat estäneet sinua päästämästä vapaaksi todellisen itsesi, täyden potentiaalisi ja ydinolemuksesi? Onko aika astua omaan voimaasi/valtaasi uudella tavalla? Jos meillä on negatiivinen suhde siihen, mitä tunnemme vallan olevan, sen vuoksi miten olemme nähneet sitä käytettävän/väärinkäytettävän maailmassa, voimme tiedostamatta vältellä oman voimamme ilmaisemista. Jos resonoit tähän, kysy itseltäsi:

"Miltä terve sisäinen voima/valta näyttää minulle? Miltä terve ulkoinen valta/voima näyttää minulle?"

Nyt on aika olla esimerkki uudenlaisesta vallasta ja sydänkeskeisestä johtajuudesta. Pluto kiinnittää huomiomme myös varjoomme:

"Mitä varjossasi on sellaista, mikä on valmis tulemaan nähdyksi, ilmaistuksi, parannetuksi tai transformoiduksi?"

Sen on aika lähteä.

Kauriin 25 asteen (johon Pluto on nyt matkalla) saabinen symboli on "itämainen mattokauppias". Mielenkiintoisesti tämän asteluvun kuvaus sopii täsmälleen tämän kuukauden energiaviestiin:

"Itämainen mattokauppias" ilmaisee tietoisuutta siitä, että ihmisenä olemiseen liittyy jollain tavalla suuntautuminen. Ei voida kattaa kaikkia lähtökohtia. (Suom. huom. itämainen = oriental, suuntautua = orient.)

"Matto" on lattian päällyste … jotain jolla seisot tai kävelet. Ajattele sen vastaavan karttaa. Katsot karttaa, ja paikannat kartalta, missä olet ja mihin haluat mennä. Tuosta suuntautumisesta tiedät, mihin suuntaan pitää matkustaa.

"Matto", "kartta", on myös yhteydessä tuntuun kaikkien asioiden ja kaikkien olentojen kokonaisuudesta. Yksilönä voit olla suuntautunut vain yhdellä tavalla tiettyyn aikaan. Tämä on kuin seisoisi auringonvalossa. Asentosi ja suuntasi heittää aina varjon. Kävele kohti aurinkoa, ja varjosi on takanasi. Kävele poispäin auringosta, ja varjosi on edessäsi.

Se että olet aina suuntautunut jollain tavalla, ei ole kauhistuttava tilanne. Se on olemassaolon fakta. Viidentenä asteena tässä symbolisarjassa, pelissä on usein luovaa neroutta … asioilla on taipumusta selvitä. Siis, jos otat jonkin asennon, otat jonkin kannan ja lähdet tiettyyn suuntaan, heität tosiaankin varjon. Kuitenkin sillä on taipumusta olla hyvä asia, kenties vaikean tilanteen selkeytyminen.

Kauriin 25 astetta viittaa vahvuuteen ottaa kantaa, tehdä valinta ja hyväksyä tuon valinnan täydet seuraamukset. Tämä indikoi luonteen vahvuutta, joka tuo virkistävää selkeyttä kaikille sosiaalisen kanssakäymisen alueille." –Blain Bovee

Lokakuun 11. päivänä Saturnus lähtee eteenpäin Vesimiehen 6 asteessa.

Aa, Saturnus. Tämä matka Vesimiehen läpi tuntuu siltä, kuin olisimme olleet siinä ikuisuuksia, ja olemme vasta 6 asteessa perääntymisten vuoksi. Aaarrgggghhhh! Yhteenvetona, Saturnuksen matka Vesimiehessä on maaliskuusta 2020 maaliskuuhun 2023. Saturnus on autoritaarinen ja rajoittava isä, joka on sanonut kaikille: "Mene huoneeseesi, äläkä tule ulos, ennen kuin annan luvan!" Vesimies on ihmiskunta. Saturnus menee Vesimieheen joka 29. vuosi, mutta tällä kertaa se vie asiat uudelle tasolle: "Älä tanssi siellä! Eikä ystäviä saa tulla käymään! Älä mene töihin tai kouluun! Älä laula!" Vesimies eli ihmiskunta on ollut lukittuna huoneisiinsa jossain määrin – ja sen vuoksi jokaisella on omana aikanaan henkilökohtainen "hetkinen nyt" -hetkensä. "Hetkinen nyt, tämä on vähän liian äärimmäistä!", "Hetkinen nyt, onko sinulla todella oikeus tehdä tämä?", "Hetkinen nyt, mitä haluat minun nyt tekevän?"

Ja se on pointti. Mitä ankarampi isä, sitä suurempaa kapinointia. Mitä suurempi työntö, sitä suurempi vastustus. Katselin taannoin mahtavan videon psykologisesta prosessista, joka tapahtuu ihmisillä totalitaarisen järjestelmän luomisen aikana. Yksi pointti joka kliinisen psykologian edustajalla oli lopussa, on: totalitaarinen järjestelmä tuhoaa aina itsensä, ja mitä laajemmalle levinnyt ja voimakkaampi se on, sitä nopeampi ja dramaattisempi tuho on. Ihmisiä ei ole suunniteltu kontrolloitavaksi ja tukahdutettavaksi. Olemme ELÄMÄNVOIMAA, ja elämä suunniteltiin kasvamaan, kehittymään ja laajentumaan.

Siis Saturnuksen kääntöpuolessa on kyse kasvamisesta, vastuun ottamisesta ja lopulta astumisesta täysivaltaisuuteemme ja henkiseen aikuisuuteemme. Joskus päästämme ulkoisen auktoriteetin tarpeesta irti vasta sitten, kun tuosta ulkoisesta auktoriteetista tulee niin tukahduttava, ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin sanoa "ei enää". Vesimiehessä on myös kyse vapaudesta, joten Saturnuksen Vesimies-matkan kontekstissa, ihmiskunnalla on tilaisuus ja haaste tämän kolmen vuoden aikana tehdä todellinen kvanttihyppy hyvin uuteen olemistapaan, päästää irti vanhoista auktoriteettijärjestelmistä, jotka eivät enää palvele meitä, ja astua todelliseen vapauteen.

Vesimiehen yksi puoli on teknologia, ja sen varjopuoli on transhumanismi: ihmisen teknologinen "kohennus/parannus", jonka jotkut näkevät kehitysaskeleena ja toiset luonnollisen sielumme ja ihmisyytemme hävittämisenä. Tästä ihmisten ohjaamisesta kohti elämää, jossa jäljitetään, seurataan, manipuloidaan geneettisesti ja ollaan riippuvaisia digitaalisesta passijärjestelmästä peruselämisessä, työntekemisessä, kaupassakäynnissä ja liikkumisessa, on tulossa hyvin nopeasti "normalisoitua". Tämä kolmen vuoden jakso on meidän aikamme yksilöinä ja kollektiivisesti päättää, kumpaa Saturnuksen ilmaisumuotoa pidämme parempana (autoritaarinen kontrollointi vs. täysivaltainen henkinen aikuisuus) ja kumpaa Vesimiehen ilmaisumuotoa pidämme parempana (vapaus ja luonnollinen ihmisyys vs. transhumanismi ja kehomme kytkeminen verkkoon).

Muinaiset profetiat vihjaavat kaikki, että vapaus, luonnollinen ihmisyys, täysivaltaisuus ja henkinen aikuisuus ovat seuraava evoluutioaskel uuteen sykliimme. Energia vanhan syklimme takana haluaa uutta kierrosta pyörässä. Olemme tässä ratkaisevassa hetkessä, jossa saamme valita, minkä haluamme teemaksi – ei vain seuraavaan 29 vuoteen, vaan todellisuudessa seuraavaan 5125 vuoden evoluutiosykliin (Mayojen pitkä sykli), tai jopa noin 26000 vuoteen, jos puhutaan Mayojen suuresta syklistä. Huom. muinaisessa kalenterissa jota käytetään edelleen Etiopialaisena kalenterina, 21.12.2012 oli itse asiassa vasta 27.8.2020. Siis olemme aivan aikataulussa.

Oikeasti tuo valinta on jo tehty. Samalla tavalla kuin kevät seuraa talvea ja päivä seuraa yötä, vapaussyklin on aina ollut tarkoitus seurata tätä kontrollointisykliä. Kuitenkin meidän täytyy vielä käydä läpi se romahtaminen, joka edeltää uudestisyntymää ja transformaatiota. Meidän täytyy vielä käydä läpi epätoivoinen roikkuminen vanhassa kuolevassa energiassa, joka on jo tarkoituksensa elänyt. Pysy vahvana, ja pidä gps-laitteesi asetettuna siihen, mitä tiedät ihmiskunnan tulleen tänne luomaan.

Lokakuun 18. päivä Jupiter lähtee eteenpäin Vesimiehen 22 asteessa.

Jupiter on yltäkylläisyyden, onnellisuuden ja hyvän tuurin planeetta, joten elämä tuntuu aina laajemmalta, kun se alkaa kulkea eteenpäin. Jupiter hallitsee myös matkustusta, joten jos pieni lomamatka ei ole ollut mahdollinen, saatat saada tilaisuuden päästä lomalle, kun lähestymme vuoden paria viime kuukautta. Samana päivänä Merkurius lähtee eteenpäin Vaa'an 10 asteessa, joten se on täydellinen päivä/viikko tehdä suunnitelma edessä oleville viikoille ja kuukausille fokusoituen siihen, mikä tuntuu hyvältä ja mikä tekee sinut onnelliseksi.

Vaikka on vaikea suunnitella eteenpäin (mikä on ollut hyvää harjoitusta nykyisyydessä ja hetkessä elämiseen), tee luettelo asioista, joita haluaisit tehdä, uusista projekteista joita haluaisit aloittaa, perheen huviretkistä joita haluaisit jatkaa.

***

Loppukommenttina, haluan mainita erityisesti ne kymmenettuhannet sairaanhoitajat, lääkärit, ensihoitajat, terveydenhoitoalan työntekijät, opettajat, koulutyöntekijät, poliisit, lentäjät, lentohenkilöstö, muut elintärkeät työntekijät ja kaikki ne maailmanlaajuisesti, jotka on irtisanottu työpaikoistaan tai ollaan irtisanomassa rokotusmääräyksiin liittyen. Olen solidaarinen oikeudestanne valita, mitä kehoonne menee. Kiitos kaikille, jotka puolustavat ihmisoikeuksiamme ja lääketieteellistä vapauttamme, henkilökohtaisesta valinnastaan riippumatta.

Haluan antaa tunnustusta myös niille monille, jotka ovat ottaneet rokotuksen omasta haluttomuudestaan huolimatta, voidakseen pitää työpaikkansa, jatkaa yhteisönsä palvelemista, pitääkseen katon päänsä päällä tai tavatakseen perhettään. Ketään ei pitäisi koskaan laittaa siihen asemaan, että häntä painostetaan, häpäistään, kiusataan tai manipuloidaan tekemään jokin lääketieteellinen päätös (tai itse asiassa mikään päätös). Hyvin paljon tiedetään (ja ei tiedetä) nyt erilaisista turvallisuus- ja tehokkuuskysymyksistä, ja hyvin paljon ei vielä tiedetä keskipitkän ja pitkän ajan vaikutuksista. Ja kuitenkin hallitukset painostavat ja painostavat jatkuvasti …

"YK:n taloudellisten, sosiaalisten ja sivistyksellisten oikeuksien komitea on todennut, että oikeus terveyteen sisältää: oikeuden kontrolloida omaa tervettä ja kehoa, mukaan luettuna seksuaalinen ja lisääntymisvapaus, ja oikeuden olla vapaa kajoamisesta, kuten oikeus olla vapaa kidutuksesta, ei-konsensuaalisesta lääketieteellisestä hoidosta ja kokeilusta." –Right to Health, Australian Govt, Attorney-General's Department

Pätevän suostumuksen kriteerit Australian Immunisation Handbookista (Australian rokotussuojakäsikirja):

Jotta suostumus on laillisesti pätevä, seuraavat ehdot pitää täyttyä:

1. Sen antajan täytyy olla henkilö, jolla on oikeustoimikelpoisuus ja riittävä älyllinen kapasiteetti ymmärtää rokotuksen ottamisen seuraamukset.
2. Se täytyy antaa vapaaehtoisesti, ilman aiheetonta painetta, pakotusta tai manipulointia.
3. Sen täytyy koskea tiettyä menettelytapaa, joka on tarkoitus suorittaa.
4. Se voidaan antaa vasta, kun henkilölle on selitetty rokotuksen mahdolliset riskit ja hyödyt, sen ottamattomuuden riskit, ja muut vaihtoehdot.

Kuten useimmat teistä tietävät, tässä on kehittymässä suurempi kuva. Pysykää sydämessänne. Pysykää yhdistyneenä. Jatkakaa vision ylläpitämistä vapaasta, hereillä olevasta ja tietoisesta ihmiskunnasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >