HomeViestejäDana Mrkich19.9.2019 - Tienhaaroja ja uusia perustoja

19.9.2019 - Tienhaaroja ja uusia perustoja

TIENHAAROJA JA UUSIA PERUSTOJA
 
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
19.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaksi tietä erosi metsässä, ja minä –
minä valitsin vähemmän kuljetun,
ja sillä on ollut suuri merkitys.
–Robert Frostin runosta "Valitsematon tie"
 
Kun Saturnus pysähtyy tänään lähteäkseen eteenpäin, se aloittaa lopullisen eroamisensa eteläsolmusta (joka perääntyy aina), mikä merkitsee sinun maailmassasi lopullista eroamista jostain vanhasta karmatarinasta tai kaavasta, joka on valmis, valmis, valmis!
 
Koska Saturnus on perääntynyt melkein viisi kuukautta, se on kulkenut yhdessä eteläsolmun kanssa huhtikuusta saakka. Tavallisesti ne viettäisivät vain viikon yhdessä, joten niiden on hyvin epätavallista olla näin pitkän aikaa rinta rinnan. Ne eivät ole ainoastaan olleet yhdessä, vaan ne ovat tehneet tämän vaelluksen Kauriissa, Saturnuksen kotiareenalla. Kapteeni Vakava taas kotona Vakavassa Kaupungissa. Jos vaellus olisi tapahtunut jossain muussa merkissä, niiden keskustelu olisi saattanut olla kevyempää –Kalat olisi kannustanut parantaviin kylpyihin tai rauhoittaviin kristalleihin (Saturnus ja eteläsolmu olivat viimeksi yhdessä Kaloissa 2007), Kaksoset olisi laittanut pyörimään hauskoja elokuvia taukona muutaman mailin välein (seuraavan kerran ne ovat yhdessä Kaksosissa 2030), mutta matkalla Kauriissa ei ole sellaista onnea. Toisella tavalla katsottuna, se on itse asiassa ollut suuri onnenpotku. Se mitä koimme, oli kuin luento, jota todella vihasit kuunnellessasi sitä, mutta 20 vuotta myöhemmin oivallat: "Tuo luento todella muutti elämäni."
 
Tämä Saturnuksen ja eteläsolmun matka on antanut vuodelle 2019 tietyn aromin ja tunnun. Nämä kaksi eivät varsinaisesti ole juhlaelämää, kaukana siitä. Ne ovat kuin isä, joka puhuu tiukasti 30-vuotiaalle lapselleen, joka ei halua muuttaa pois kotoa, kasvaa ja astua aikuisuuteen, bisnesesimies joka tapaa työntekijät, jotka nauttivat vähän liikaa tupakkatauoista, tai rehtori joka juttelee oppilaan kanssa, jolla on potentiaalia suuruuteen, mutta joka töpeksii koulussa.
 
Joillekin tämä vaikutus on tuntunut hyvin raskaalta, kun taas toisille se on ollut kovasti kaivattu herätys kertomaan, että on aika olla vakavissaan, ryhdistäytyä ja tehdä, mitä täytyy, päästäkseen, minne haluaa mennä. Karma ja entisten tekojen seuraamusten kohtaaminen ovat olleet valtava teema.
 
Eteläsolmusi on kuin vanha tuttu selkäreppu, jossa lukee "menneisyys". Tämä selkäreppu voi edustaa mukavuusaluettasi, asioita jotka tuntuvat luonnollisilta sinulle (kävi miten kävi). Se voi myös edustaa asioita, joista olet kasvanut yli, asioita jotka voivat pitää sinut jumissa, jos pidät niistä liian tiukasti kiinni. Se voi sisältää henkilökohtaisia ja perheesi karmatarinoita, kaavoja ja historiaa (ulottuen elämien taakse).
 
Jotkut ihmiset tuntevat, että olemme täällä päästääksemme irti eteläsolmujutuistamme ja siirtyäksemme kasvualueen uusille ja raikkaille niityille – pohjoissolmuun. Minä näen enemmänkin nämä solmut kiikkulaudan päinä, jotka täytyy tasapainottaa. Elämä ei ehdottomasti anna meidän roikkua kodikkaassa eteläsolmussamme ikuisesti, eikä meidän myöskään tarvitse tuhota sitä elämästämme. Täysin päinvastoin, mitä enemmän uskaltaudumme rohkeasti vastapäiseen pohjoissolmuumme, sitä enemmän meidän sallitaan "syleillä" eteläsolmuamme terveellä tavalla, epäterveen ja riippuvaisen tavan sijasta.
 
Esimerkiksi sanotaanpa, että eteläsolmusi on kodin ja perheen 4. huoneessa, mikä merkitsee, että pohjoissolmusi on uran 10. huoneessa. Niin paljon kuin ehkä haluaisitkin omistaa elämäsi kotiäitiydelle, elämäsi ei vain järjesty niin. Joko sinua estetään jatkuvasti saamasta elämäsi koti- ja perheosaa kukoistamaan, ennen kuin hoidat urasi, tai uppoudut kotiin ja perheeseen, kunnes yhtäkkiä olosuhteet pakotavat sinut ulos maailmaan ottamaan vastuun muutamista asioista.
 
Tasapainottuminen tapahtuu, kun pohjoissolmu antaa sinulle hyväksymismerkin mahtavasta työstä, jonka olet velkaa pohjoissolmullesi … aah, nyt voit integroida eteläsolmun paremmin. Maallinen menestys antaa sinulle keinon viettää enemmän aikaa kotona lastesi kanssa. Tai urasi sallii sinun turvata kotisi ja perheesi vauraammin. Tasapainotettuna saat parhaan irti sekä pohjois- että eteläsolmustasi.
 
Tämä tuo meidät takaisin tähän kävelyyn, jolla Saturnus ja eteläsolmu ovat olleet. Minulla on kuva Saturnuksesta, joka kulkee kädet selkänsä takana antaen viisasta konsultointia: "Sinun täytyy päästää irti tästä. On aika astua tuohon." Eteläsolmu on vähän hermostunut: "Hmm, ahaa, en ole varma, pystynkö. Olen vähän peloissani. En ole koskaan ennen tehnyt tätä. Miten teen tämän? Mitä jos en pysty tekemään tätä?"
 
Saturnus, tuo aina rauhallinen järjen ääni: "Älä ole huolissasi." Saturnus ei sano tätä, koska hän on myötätuntoinen. Saturnus sanoo tämän, koska hän on käytännöllinen. "Huolehtimisessa ei ole mitään tarkoitusta. Siitä ei ole mitään hyötyä sinulle. Siitä on jotain hyötyä sinulle, että teet päätöksiä, valintoja, siirryt sanoista tekoihin, kuljet selkä suorassa, kuljet linjassa oman polkusi kanssa, suuntaat sinne, mihin olet menossa, lakkaat sanomasta, että haluat jotain asiaa, ja sitten toimit tavoilla, jotka tuovat sinulla muita asioita. Leuka pystyyn." Eteläsolmu edelleen epävarmana: "Hmm, okei."
 
Saturnus: "Pudota selkäreppusi. Katsotaanpa, mitä sinulla on siellä. Pidä hyvät jutut ja päästä irti muusta." Eteläsolmu: "Voi luoja, että hän on vakava. Hän todella panee minun tekemään tämän."
 
Samaan aikaan hilpeä Pohjoissolmu on niityllä muokkaamassa maata ja valmistautumassa uusien siemenien kylvämiseen. "Ihan oikeasti, Eteläsolmu!" hän huutaa. "Mitä pikemmin siivoat selkäreppusi, sitä nopeammin saan satoa. Ja kun alan korjata sitä, lähetän sinulle vähän jaettavaksi!" Eteläsolmu: "Hmm … Se kuulostaa melko hyvältä!!!"
 
Siis tällä matkalla olemme kaikki olleet tänä vuonna. Saturnus on pannut meidät pudottamaan selkäreppumme. Eteläsolmu on paljastettu kaikkien nähtäväksi (tai ainakin meidän itsemme). Meidät on tehty hyvin tietoiseksi kaikista kaavoista ja tarinoista, jotka meidän täytyy muuttaa, uusista tavoista jotka meidän täytyy muodostaa, ja uusista toimista ja ajattelutavoista, jotka on aika hyväksyä.
 
Kun Saturnus eroaa eteläsolmusta, on yhden vaiheen päättymisen ja uuden vaiheen alkamisen tuntua. "Olen tehnyt kaiken voitavani kanssasi tällä erää. Tiedät, mitä tehdä. Sinulla on kaikki työkalut. Tulen tarkistamaan tilanteesi 12 vuoden kuluttua. Olet tajunnut tämän!" No, okei, Saturnus ei sanonut viimeistä lausetta. Se säästää tuollaisen ylistyksen siihen, kun näytät sille tuloksia … mutta tarvitsemme kaikki vähän kannustusta, eikö vain!?!
 
Miten tämä Saturnuksen ja eteläsolmun vaellus vaikutti sinuun?
Minkä suhteen sinua on pyydetty olemaan vakavissasi huhtikuusta saakka?
Mitä päätöksiä olet tuntenut pakolliseksi tehdä?
Mihin tekoihin sinua on kehotettu ryhtymään?
Mitä olet tuntenut tarvetta tehdä perustan muodostamiseksi seuraaville 12 kuukaudelle (kunnes Saturnus kohtaa seuraavan kerran eteläsolmun)?
 
Viimeiset viisi kuukautta ovat olleet lahja … periaatteessa pidennetty aikajakso saadaksemme järjestettyä asiamme mahdollisimman paljon ennen tärkeää uutta elämänvaihetta. Nämä Saturnuksen ja eteläsolmun tapaamiset ovat kuin varikko, jonne kilpa-autot menevät nopeaan renkaanvaihtoon ja supernopeaan huoltoon, ennen kuin ne suuntaavat seuraaville kierroksille. Tavallisesti saamme viikon tuolla varikolla … tänä vuonna saimme viisi kuukautta.
 
Kun ilmestyt esiin tästä ajasta, sinulla on toivottavasti tunne, että elämäsi jollain alueella tai alitajuntasi jossain osassa on uusi pomoversiosi ohjaksissa. Ei enää lankeamista vanhoihin kaavoihin – ei. Olet nyt nainen tai mies, jolla on suunnitelma, juuri puhdistettu selkäreppu ja uutta motivaatiota panna töpinäksi pohjoissolmusi niityn kanssa.
 
Dramaattisimmat muutokset liittyvät siihen, missä kohtaa olit ennen luopunut auktoriteetistasi (tietyn elämänalueesi kirjoittamisesta tai tietystä aspektistasi). Tiedät, mikä elämänalue tai aspekti se on, koska se on työntänyt sinua tänä vuonna sanoen: "On aika muuttua!!"
 
Maailmannäyttämöllä muutamme suhdettamme auktoriteettiin. Olemme nopeasti kadottamassa sen menneiden vuosikymmenten taipumuksen, että useimmat ihmiset kuuntelivat, seurasivat ja uskoivat automaattisesti "auktoriteettihahmoja". Tämä tapahtuu kahdesta syystä: 1) luonnollinen evoluutiomme yllyttää meitä siirtymään omaan sisäiseen auktoriteettimme ja 2) paljastus paljastuksen jälkeen kaataa auktoriteettihahmoja ja arvovaltaisia instituutioita jalustaltaan yksi toisensa jälkeen, kun niiden todellinen luonne paljastuu.
 
Kun vuosi 2020 saapuu, pitäkää hatuistanne kiinni, koska Pluto (vanhan totaalinen hajottaminen) ja Saturnus (karmakuningas) yhdistävät voimansa, mikä saa vuoden 2019 näyttämään autuaalta puistokävelyltä. Lisää tästä ensi viikon energiaviestissä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >