HomeViestejäDana Mrkich17.8.2019 - Vanha elokuva on loppumassa

17.8.2019 - Vanha elokuva on loppumassa

VANHA ELOKUVA ON LOPPUMASSA
 
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
17.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mikä viikko! Jupiter alkoi kulkea eteenpäin 11./12.8., kun taas Uranus alkoi perääntyä 12./13.8., mikä johti 15.8. täysikuuhun Vesimiehessä.
 
Henkilökohtaisella tasolla, Jupiter rakastaa laajentumista ja Uranus rakastaa sitä, että ilmaisee ainutlaatuista itseään. Niinpä tunnet ehkä tällä hetkellä suuren impulssin TEHDÄ jotain, toteuttaa muutoksia, jotka ovat hautuneet jonkin aikaa, voidaksesi OLLA enemmän, kuka oikeasti olet. Samaan aikaan Uranus on Kapteeni Aitous ja se sanoo: "Kyllä, laajennu vaan, mutta sen täytyy tapahtua niin, että olet aidosti uskollinen itsellesi." Saan kuvan, että jokainen meistä puhaltaa ilmapalloa, mikä edustaa itsemme laajentamista. Mutta joka kerta kun puhalluksemme tulee jostain vanhentuneesta tai valheellisesta uskomuksesta (Jupiter hallitsee uskomuksia), pallo ei kasva. "E-ei", sanoo Uranus. Tuollaisissa puhalluksissa ei ole enää energiaa, ja ole kiitollinen, ettei ole, koska et halua ilmapalloosi yhtään tuota vanhaa ilmaa!
 
Jos asiat ovat viivästyneet tai eivät tapahdu niin nopeasti, kuin haluaisit, kysy itseltäsi:
* Onko minulla edelleen vanhoja uskomuksia tähän liittyen?
* Tai vanhoja uskomuksia, jotka mahdollisesti päätyisivät sabotoimaan minua matkan varrella, jos saisin haluamani nyt?
* Mitä uusia uskomuksia haluaa syntyä nyt?
 
Saturnus ja eteläsolmu ovat yhdistäneet voimansa melkein koko tämän vuoden huutaen megafonista: "Kitke vanhat uskomuksesi! Selvitä vanha perhekarmasi! Siivoa, mikä täytyy siivota!"
 
Usein kirjaimellinen kotisi siivoaminen – tai vain huoneen, kaapin tai hyllyn – voi tehdä ihmeitä ja alkaa muuttaa sitä sisäistä roskaa, joka on enemmän kuin valmista irtipäästettäväksi tai transformoitavaksi.
 
Eteläsolmusta puheen ollen, tänä viikonloppuna se on samassa asteluvussa (Kauriissa), kuin auringonpimennys oli 6.1.2019. Niinpä jos sinulla tai rakkaillasi tapahtui jotain merkittävää niillä main, nyt voisi olla joitain ympyrän sulkeutumishetkiä. Jos sait silloin merkittäviä oivalluksia, parannuksia tai tilaisuuksia, aika tästä viikonlopusta eteenpäin edustaa jotain uutta vaihetta tai jaksoa, joka liittyy tuohon tarinaan.
 
Globaalilla tasolla, vau, maailmassa on tullut järkytyksiä (Uranus), jotka liittyvät kansainvälisiin rikkaisiin ja kuuluisiin (Jupiter), mikä vaikuttaa kollektiivisiin uskomuksiimme siitä, miten maailma toimii (Jupiter taas).
 
Ensinnäkin viime perjantaina avattiin 2000 sivua dokumentteja, jotka liittyvät Epstein-caseen. Heti seuraavana aamuna kiiri uutinen Epsteinin oletetusta itsemurhasta, jota kukaan ei usko itsemurhaksi, ja monet kyseenalaistavat, onko hän edes kuollut.
 
Tämä uutinen on massiivinen vedenjakajakäännekohta kollektiivipsyykessä. Ensimmäistä kertaa ihmiset jotka eivät ole koskaan juurikaan uskoneet "salaliittoteorioihin", kysyvät: "Hetkinen nyt. Mitä helvettiä tässä tapahtuu?" Ensimmäistä kertaa kaikkien poliittisten puolien ihmiset yhdistyvät saadakseen vastauksia ja nähdäkseen oikeutta monille lapsille (jotkut nyt aikuisia), jotka ovat niiden globaalien lapsiseksi-ihmiskaupparinkien uhreja, joihin kuuluu varakkaita ja vaikutusvaltaisia ihmisiä.
 
Sitten löysimme lopultakin vastauksen kysymykseen #MissäonGhislaineMaxwell. Ilmeisesti ulkona syömässä burgereita ja ranskalaisia, kuten tehdään silloin, kun on syytettynä kansainvälisestä lapsiseksi-ihmiskaupasta – ja varmasti monia ihmisiä perässään, vaikutusvaltaisista ystävistä jotka eivät halua salaisuuksiensa paljastuvan, poliiseihin jotka ovat yrittäneet jäljittää hänet. Kyllä, hänet nähtiin tällä viikolla In and Out Burgerissa Los Angelesissa lukemassa kirjaa: "The Book of Honer: The Secret Lives ja Deaths of CIA Operatives". The NY Post "sattui olemaan siellä" ottamassa kuvan ja rupattelemassa! Ei tätä juttua voi keksiä!
 
Monet ihmiset ovat sanoneet viime aikoina, että he tuntevat olevansa elokuvassa. Monin tavoin olemme eläneet elokuvassa. Elämme nyt aikoja, jolloin vanhat lavasteet alkavat romahtaa, ja kun tämä tapahtuu, näemme kulissimiehet ja meikkaajat näyttämön takana. Näemme kaikkialla käsikirjoituksia, jotka ovat luoneet globaalia tarinaamme ja manipuloineet sitä. Googlen entinen insinööri Zach Vorhises on tullut esiin ilmiantajana, joka vuoti 1.000 sisäistä dokumenttia, jotka osoittavat väitetyn hakusanojen puolueellisuuden ja sensuroinnin ja tiettyjen sisältöjen nostamisen tai alentamisen ja vaalien peukaloinnin.
 
Tämä tekemällä tehty ja kontrolloitu todellisuus ei ole se, johon tulimme tänne elämään. Kuitenkin olemme eläneet siinä kollektiivisesti. On jännittävin ja vapauttavin asia nähdä tuon todellisuuden romahtavan reaaliajassa. (Samanaikaisesti on käsiteltävä murhe ja traumat.) Tulimme tänne elämään orgaanisessa todellisuudessa, jonka me teemme, luomme ja valitsemme omasta vapaasta tahdostamme muiden sekaantumatta asiaan. Kerran ihmiskunta eli tällä tavalla maan päällä. Ja tässä ajassa teemme sen taas.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >