HomeViestejäRonna VezaneMarraskuu 2021 - Paratiisin uudelleenluominen maan päälle

Marraskuu 2021 - Paratiisin uudelleenluominen maan päälle

PARATIISIN UUDELLEENLUOMINEN MAAN PÄÄLLE

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Vezane (www.starquestmastery.com)
Marraskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, kun ihmiskunta ja Maa valmistautuu seuraavaan suureen hyppyyn evoluutiossa ja tietoisuuden laajentumisessa, kaikkea ravistellaan olemassaolon syvimpään ytimeen saakka. Mitä korkeammalle valaistumiseen kurkotatte, sitä syvemmälle teidän täytyy mennä menneisyytenne ydinolemukseen. Kun yhdistytte kosmisen menneisyytenne muistisoluihin ja tulette tietoiseksi kuninkaallisesta perinnöstänne, muistatte myös, miten muinaisessa menneisyydessä todellisuutenne ja maailmanne tuntui kääntyvän kerta toisensa jälkeen ylösalaisin ja kaikki, mikä oli tuttua, muuttui nopeasti jollain tavalla tai pyyhkäistiin pois, usein rotujen ja kansojen välisillä sodilla tai ekologisilla katastrofeilla luonnonvoimien kautta – tuli, vesi, ilma/tuuli ja maan liikkuminen.

Jokainen ihminen maan päällä on jollain tavalla evoluutiokriisin keskellä. Monet pyrkivät karistamaan eläin/ihmisluontonsa jäljellä olevat ajatusmallit, tavat ja tiheyden. On myös hyvin monia teitä, jotka olette toimineet monta elämää ihmisyyden jalostuneina olentoina ja jotka olette siirtymässä henki-ihmisolentojen ulottuvuuteen, minkä myötä kuolematon sielunne palaa kirkkaasti sisällä ja aurakenttäänne ylivalaisee Isä/Äiti Jumalamme ikuinen henkiolemus.

Kuten olemme todenneet monta kertaa aiemmin, Jumala/Jumalatar ei rankaise. Kuitenkin kun universaalit muutosmallit tulevat voimakkaammiksi ja aikakauden vaihtuminen kiihtyy, kaikkea mikä ei perustu totuuteen, tasapainoon ja harmoniaan, ravistellaan ytimeensä saakka. Kuten olette alkaneet tiedostaa, monien hallitusten ja kulttuurien jotka on rakennettu vallan, ahneuden, kontrolloinnin ja epärehellisyyden negatiivisille kolmannen ulottuvuuden värähtelytaajuuksille – ja ovat näiden läpitunkemia – täytyy nyt kohdata väärintekonsa, ja niille annetun luottamuksen pettäminen paljastuu. Niiden jotka välttämättä haluavat rakentaa tai asua matalilla rannikkoalueilla, pitäisi nyt jo tietää, että radikaalit maanmuutokset jatkuvat ja lisääntyvät jonkin aikaa, elleivät he lakkaa rakentamasta negatiivisuuden ja vastuuttomuuden juoksuhiekalle.

Rantaviivanne ovat muuttuneet monta kertaa aiemmin ja muuttuvat taas, sillä se kaikki on osa luonnon syklejä ja Maan pinnan puhdistumista. Menneisyydessä maamassoja on hukkunut, noustakseen jälleen virkistyneinä ja uudistuneina ja pian uutta elämää kuhisevina. Kuivuutta tulee niille alueille, joilla on käytetty liikaa tuholaismyrkkyjä ja kemikaaleja ja jotka on näin tuhottu, ja erämaat ovat puhjenneet kukkaan oltuaan "kesannolla" satoja vuosia.

Teidän täytyy vain tutkia ihmiskunnan ja Maan historiaa tietääksenne tämän olevan totta. Miksi siisi olette niin yllättyneitä, kun siirrytte taas kerran vallitsevasta tilasta muutosaikaan? Evoluutioprosessin osana on aina ollut kuoleman- ja uudestisyntymänkiertoja, ja nämä syklit vaikuttavat luomakunnan joka osaan.

Emme halua iskostaa pelkoa tai epäilyä teihin. Itse asiassa juuri sitä haluamme hälventää, kun pyrimme vakuuttamaan teille, että te ja yksin te päätätte, siirryttekö uuteen aikaan helposti ja armollisesti vai luonnonmullistusten ja kaaosten kautta. Haluamme auttaa teitä ymmärtämään, mitä teille on varastossa tulevina kuukausina ja vuosina. Useimmat teistä jotka lukevat näitä viestejä, tietävät, että nämä ovat tärkeimpiä aikoja, jotka koskaan vietätte Maa-planeetalla. Päätökset joita teette nyt, ja ne energiat joita säteilette ulospäin itsestänne ja jotka luovat voimakentän, jossa elätte, määrittävät todellisuutenne ja sen, miten koette nämä merkitykselliset siirtymävuodet. On aika päättää, siirryttekö ylösnousemusspiraalia eteenpäin elämänprosessin antaman lahjan kautta vai kuolemanprosessin vanhojen energioiden kautta. Siitä voitte olla varma, että jokainen ihminen tällä planeetalla on tämän transformaatioprosessin keskellä – jollain tasolla ja jossain muodossa – tiedostaa hän sen tai ei.

Pyydän teitä projisoimaan tietoisuutenne ulospäin, pois itsestänne ja pienestä todellisuuskuvastanne. Omaksukaa laajentunut tietoisuus. Jos se auttaa, kuvitelkaa, että näette oman elämänne ja ympärillänne olevien elämän meidän näkökulmastanne, mikä antaa teille kyvyn nähdä panoraaman siitä, mitä tapahtuu hetki hetkeltä. Katsokaa taaksepäin omaa vuottanne, useita vuosianne. Ettekö ole tehneet suuria harppauksia? Ettekö ole paljon viisaampi, myötätuntoisempi ja valaistuneempi ihminen? Ettekö näe täydellisyyttä tai ainakin oikeudenmukaisuutta siinä, mitä on tapahtunut menneisyydessänne? Ettekö ole voimakkaampi ja viisaampi koettelemuksienne ja testienne vuoksi matkan varrella?

Tarkkailkaa lähimpiänne. Ovatko he menneet eteenpäin ja laajentaneet tietoisuuttaan, vai ovatko he edelleen jumissa pysähtyneisyyden oravanpyörässä – pelokkaana omassa putkinäköelämänkatsomuksessaan? Tuleeko teistä taitavampi päästämään irti vanhoista, vanhentuneista tavoista ja ajatusmalleista? Eikö ole helpompaa suodattaa yletön määrä informaatiota, jota teille tulee, ja määrittää, mikä on teidän totuutenne, ja myös mikä ei enää palvele suurinta hyväänne?

Olette luomassa uudelleen pyhän sydämen ja pyhän mielen yhteyttä Henkeen. Vaatii yhdistynyttä sydäntä ja mieltä tuoda yhteen Isä/Äiti Jumalamme koossapitävä voima. Ehdoton rakkaus on taika-avain, joka sytyttää luomisen tulet. Rakkaudesta ehtojen kera, tuli normi, kun ihmiskunta vajosi tiheyteen, ja näistä negatiivisista ajatusmalleista tuli kaikki muut itseä rajoittavat käsitykset, joista tuli totuutenne. Nyt on aika kääntää ympäri, vapauttaa ja jäsennellä uudelleen nykytodellisuutenne – luoda uusi todellisuus, joka sisältää kaikki ne mestaruusopetukset, joita olemme antaneet teille kuluneiden vuosien saatossa. Olemme antaneet teille tapoja valvoa ajatuksianne ja hiljentää mielenne, voidaksenne ohjelmoida uudelleen alitajuisen ja tietoisen mielenne jumalaisen itsenne korkeammalla viisaudella.

Olemme auttaneet teitä saattamaan chakrajärjestelmänne monet mielet tasapainoon, jotta ne toimivat taas kerran harmoniassa toistensa kanssa. Ei mikään ihme, että olette olleet sodassa ympärillänne olevien kanssa, sillä olette käyneet toivotonta taistelua oman varjoitsenne kanssa hyvin pitkään.

Teidän täytyy sallia luomisen jumalaisen voiman suodattua lävitsenne, alas Maahan ja ulos aurinko-sydänkeskuksestanne, jotta tämä ihmeellinen eliksiiri voi vähitellen kietoa sisäänsä Maan ja auttaa ihmisiä heräämään. Tulee aika, jolloin radikaalit luonnonvoimat eivät ole enää tarpeellisia, jotta voidaan puhdistaa ja tuoda harmoniaa Maahan.

Ettekö näe, miten valtavan tärkeä jokainen teistä on tässä puhdistus- ja transformaatioprosessissa? Tavoitteenne ei ole vain ylösnousta, vaan myös sallia henki-itsenne laskeutua, jotta voi tapahtua niiden monien monimutkaisten osienne integroituminen ja sulautuminen, joita luotiin monimuotoisella ja ihmeellisellä matkallanne ympäri tätä universumia, galaksia ja kaikkien Maa-kokemustenne aikana. Tähtisiemensieluina teillä oli, ennen laskeutumistenne moniulotteisen universumin läpi, runsaasti kokemuksia, joissa ilmensitte Luojan kaikki hyveet ja laadut täydellisessä harmoniassa ja täysin linjassa jumalaisen tahdon kanssa. Monissa muissa kokemuksissa käytitte melkein yksinomaan valtavia mentaalikykyjänne fokusoitumalla tiettyyn ajatusmuotoon tai -luomukseen. Tietoisen aikomuksenne avulla saitte aikaan tarpeellista, puhdasta Luojan valosubstanssia ja lasersäteen lailla projisoitte tuota täydellistä kuvaa, kunnes se ilmentyi taianomaisesti fyysiselle tasolle.

Teillä on myös ollut ihmeellisiä seikkailuja, jotka fokusoituivat melkein yksinomaan moniulotteisen itsenne tunnepuoliin. Käyttäen jumalatarluontonne hyveitä ja ominaisuuksia ollessanne korkeammissa olemassaoloulottuvuuksissa, yhdistitte iloisesti tietoisuutenne enkeliulottuvuuteen, ja näin koitte ihastuttavaa luomakunnan rakkautta puhtaimmassa muodossaan, kun menitte auttamaan sanoinkuvaamattomien maailmojen ja todellisuuksien luomisessa.

Koko ajan kun koitte näitä Luojan monimuotoisia puolia, yksilöllistynyt henki-itsenne rekisteröi ja tallensi jokaisen kokemuksen valtavaan muistipankkiinne, sillä tiesitte, että tulisi aika, jolloin teidän tarvitsisi vetää tietoisuuteenne kaikki se viisaus, jota olitte saavuttaneet menneisyydessä. Fyysiseen maailmaan laskeutumisestanne lähtien, henki-itsenne on yrittänyt toimia fyysisessä "päällysteessään", kun olette pelanneet kaksinaisuus- ja erillisyyspeliä. Lukuisissa elämissä fokusoiduitte pääasiassa henkiluontoonne, sulkien pois olemuksenne muut osat. On aika tuoda kaikki nämä moninaiset osanne takaisin harmoniaan, jotta voitte toimia taas kerran yhtenäisessä tietoisuustilassa.

Toimiessanne kolmannen/neljännen ulottuvuuden illuusioympäristössä, olemuksenne laiminlyödyin puoli oli intuitiivinen mielenne tai sielumielenne. Se on yksi mahtavimmista resursseista, joka teillä on sisällänne, sillä se on yhteytenne korkeampaan itseenne ja perimmiltään Luojalähteeseen. Sieluitsellänne ja pyhällä mielellänne on loputon varasto uusia ideoita ja luovia ajatusmuotoja, jotka odottavat vain teitä hyödyntämään. Intuitiivinen mielenne tai tuo pieni sisäinen ääni osoittaa teidät aina oikeaan suuntaan ja auttaa teitä tekemään oikean päätöksen, jos vain kuuntelette sitä.

Tiheyteen putoamisestanne lähtien, sielun viisaus on ollut lähes kokonaan suljettuna useimmissa tavallisista ihmisistä. Kun tuo sisäinen ääni oli sivuutettu monta tuhatta vuotta, sielu vetäytyi hyvin surullisena melkein täydelliseen hiljaisuuteen ja lepotilaan tarkkailijana, ja odotti, jolloin se kutsuttaisiin takaisin toimintaan, kumppaniksenne elämänmatkalla. Se säteilee kirkkaammin ja kirkkaammin teissä, jotka ovat uutterasti pyrkineet yhdistymään taas sieluunne, korkeampaan itseenne ja jumalasäteeseenne (minä olen olemus), ja nyt se on jatkuva ja rakastava seuralainen, joka ohjaa, inspiroi, hoivaa ja suojelee teitä.

Se saattaa teidät yhteen sieluperheenne jäsenten kanssa tai niiden, joiden kanssa teillä on jotain tärkeää jaettavana. Se inspiroi ja auttaa teitä tavoilla, jotka avaavat yltäkylläisyyden tulvaportit, sekä korkeimpien visioidenne ilmentämisessä, kun ne ovat linjassa kaiken korkeimman hyvän kanssa. Innostuneita ajatuksia ja uusia, luovia ideoita virtaa vaivattomasti, kun palvelette itseänne ja muita tulemalla kaiken sellaisen kanssaluojaksi, mikä on harmonisen kaunista, rakastavaa ja korkeimman järjestyksen mukaista.

Ei ehkä siltä näytä, mutta uusi ihmeellinen visio, voimallinen todennäköinen tulevaisuus ihmiskunnalle ja Maalle, on ottanut muodon ja vahvistuu ja voimistuu hetki hetkeltä – tulevaisuus jossa koko ihmiskunta, sekä kivi-, kasvi-, eläin-, ihmis-, deeva- ja elementaalikunta elävät rauhanomaista rinnakkaiseloa Maassa. Se on Maa, jonka kauneus on turmeltumatonta, jossa on sädehtivän kirkasta vettä ja puhdasta, terveellistä ilmaa hengitettävänä. Se on yltäkylläisyyden ja runsauden maailma, jossa kukaan ei kärsi riittävän ruuan, suojan tai tilaisuuksien puutteesta, ja maailma jossa eri rotuja, kulttuureja, uskomuksia ja perinteitä kunnioitetaan ja arvostetaan – jossa kukaan ei yritä pakottaa omia uskomuksiaan muille tai kieltää muiden oikeutta elää omia totuuksiaan ja noudattaa omia tapojaan.

Kun useammat ja useammat teistä vetävät hitaasti huomionsa ja ajatuksensa itseä rajoittavista, vanhoista ajatusmalleista, ne kadottavat vähitellen voimansa ja tulevat tehottomiksi. Emmekö ole kertoneet teille kerta toisensa jälkeen: ajatuksissa on energiaa – positiivista tai negatiivista – ja lisäätte omalla energiallanne sitä, mihin fokusoidutte?

Kun sallitte jumalaitsenne ominaisuuksien tulla esiin ja hengen jalostuneesta energiasta tulee hallitseva voima elämässänne, on raivattu polku sille prosessille, että alatte päästä käsiksi timanttiytimellisen jumalasolunne koko 12 säteen asteikon jalostuneisiin taajuusmalleihin. Integroitte myös myriadien osienne lahjat – niiden sielusirpaleiden jotka myös tekivät matkan tiheyteen ja jotka ovat valmiita jakamaan viisautensa ja seikkailunsa kanssanne. Siksi teillä ei tarvitse olla kaikkia vastauksia, aivan kuten teidän ei ollut tarpeellista kokea Maa-elämän joka ikistä puolta. Jumalaiset sielukumppaninne ovat tehneet sitä puolestanne, aivan kuten teillä on ainutlaatuisia kokemuksia ja viisautta jaettava heidän kanssaan.

Muistakaa, urheat soturini, että teillä on nyt pääsy uuteen jumalaiseen suunnitelmaan, paratiisin uudelleenluomiseksi maan päälle Vesimiehen aikakauden tullessa esiin. Olemme täällä auttaaksemme teitä kaikkien taivaan joukkojen kanssa, aina kun pyydätte. Kurkottakaa sisäänpäin ja ylöspäin – me vastaamme. Rakkaudessa ja kiitollisuudessa teen kunniaa teille, rakkaat ystäväni. Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >