HomeViestejäRonna Vezane1.10.2019 - Yksilöllistyneen ilmaisun uudet säteet

1.10.2019 - Yksilöllistyneen ilmaisun uudet säteet

YKSILÖLLISTYNEEN ILMAISUN UUDET SÄTEET

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Vezane (www.starquestmastery.com)
1.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, on aika päästää irti, muuntaa tai päivittää monet vanhat ja rajoittavat ajatusmuodot ja rakenteet, jotka olette hyväksyneet henkilökohtaiseksi todellisuudeksenne. Jos tarkastelette meditoidessa ja mietiskellessä niitä rakenteita, joita olette luoneet kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuteenne – joihin sisältyy mentaali-, tunne-, fyysiset ja eteeriset rajoitukset sekä joitain henkisiä rajoituksia – päätätte nopeasti, että on aika päästää irti monista siteistänne, jotta voitte liikkua nopeammin ja sujuvammin korkeampien tietoisuustasojen laajentavaan ja voimaannuttavaan maailmaan.
 
Monista teistä tuntuu siltä, kuin olisitte pitkän ja vaikean kisan loppusuoralla, ja energianne ja innostuksenne vähenee. Olette aina vain pettyneempi maallisen olemassaolonne glamouriin, ja asiat jotka ennen innostivat teitä, tuntuvat jokseenkin tylsiltä. Tämä johtuu siitä, että vaihtelette kahden hyvin erilaisen todellisuuden tai useiden ulottuvuuksien välillä samanaikaisesti ja neljä alempaa kehojärjestelmäänne (fyysinen, mentaali, tunne ja eteerinen) yrittävät sopeutua ja saada sielunne/henki-itsenne kiinni. Tämä on aiheuttanut paljon stressiä ja rasitusta maa-astiallenne.
 
Valtava määrä teistä on valmistautunut ja valmistautuu tekemään kvanttihypyn viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen, minkä myötä vanha maailmanne – olotilanne – putoaa pois paljon nopeammin, kuin pystytte integroimaan uuden korkeamman taajuuden olemassaolonne jalostuneita energioita/värähtelyjä ja käsityksiä. Kun teistä tulee tietoinen siitä, mitä tapahtuu, ette ole yhtä stressaantunut ja hämmentynyt. Uskokaa meitä, kun sanomme: helpotus on lähellä. Meidän yksi suurimmista haluistamme on auttaa teitä tässä prosessissa niin, että siirtymänne voidaan tehdä helposti ja sujuvasti. Monien kuluneiden vuosien saatossa paljon siitä informaatiosta ja niistä meditaatioista ja harjoituksista, joita olemme antaneet, on koskenut vanhojen ja negatiivisten energiamallien muuntamista. Tämä prosessi on välttämätön tekemään tietä Luojavalon jalostuneiden solujen integroimiselle – yksilöllistyneen ilmaisun korkeamman taajuuden voimakkaille uusille säteille Ylimmältä Luojalta.
 
Kun menette maailman valopyramidiin, joka sisältää hologrammikopion maailmasta, hengittäkää sisään valoa Luojalta ja hengittäkää ulos pyhää ehdotonta rakkautta. Tämä ihmeellinen energia suodattuu tai laimentuu silloin niin, että sen voivat vastaanottaa kaikki, jotka ovat valmiita ja halukkaita avaamaan sydänkeskuksensa ja näin käynnistämään transformaatioprosessin galaktiseksi henki-ihmisolennoksi.
 
Kun menette henkilökohtaiseen pyramidiinne tai rakennatte pyramidin tietylle projektille tai tehtävälle, avaatte tien uusien ilmaisusäteiden virtaamiseen täydellä voimalla, monimuotoisuudella ja asteikolla valotemppeliinne, mikä auttaa teitä pyrkimyksissänne. Avaatte henkilökohtaisen porttinne yltäkylläisyyteen, kun luotte pyhän tilan Luojavalon timantinkovien hiukkasten yhdistymiselle kanssaluomisprosessiinne. Muistakaa, että olemme kertoneet teille monta kertaa teidän olevan kanssaluomisen mestareita – olette vain unohtaneet sen. Muistakaa myös, että yltäkylläisyyttä tulee monissa muodoissa.
 
Äärettömyyshengitysprosessi on yksi tapa päästä käsiksi uusiin luomisenergioihin. Kun sytytätte ylösnousemuschakran, joka sijaitsee selkärangan yläpäässä ja aivojen pohjassa, aloitatte portin avaamisen galaktiseen tietoisuuteen. Tämä merkittävä sytyttäminen on elintärkeä osa ihmisen ajankohtaista evoluutioprosessia. Koko ihmiskunta ohjelmoitiin tätä tapahtumaa varten, ja ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu jokaisessa sieluyksilössä maan päällä. Kun hengitätte äärettömyyshengitystä ja näette sen tekevän silmukan alas Maahan ja ylös eetteriin, autatte myös tämän uskomattoman lahjan saamista ensimmäisen, toisen, kolmannen ja neljännen ulottuvuuden sekä niiden jokaisen Jumalatietoisuusosan käyttöön.
 
Rakkaat, tarjoamme teille vielä yhden tavan päästä käsiksi täyteen jumaluuspotentiaaliinne tällä evoluutiokierroksella: kaikkien jäljellä olevien sielusirpaleidenne integrointi neljännen ulottuvuuden monilla tasoilla – noiden osienne jotka ovat odottaneet aioneita jälleenyhdistymistä kanssanne. Voimme näyttää teille tietä, mutta teidän täytyy ottaa nuo askeleet ja mennä prosessin läpi. Lupaamme, että se on tuon ponnistelun arvoista. Ojennamme kätemme toveruudessa, kun sekoitamme ydinolemuksemme kanssanne. Lähetämme teille rauhan ja ilon säteitä, mutta ennen kaikkea lähetämme teille rakkauttamme. Olen arkkienkeli Mikael.
 
*** MEDITAATIO
 
Aloitetaanpa fyysisestä astiasta:
 
Mene henkilökohtaiseen valopyramidiisi ja makaa kristallipöydällä. Ehkä pyydät terveyden ja elinvoiman sädettä loistamaan fyysiseen astiaasi, tai kauneuden, nuorekkuuden, koordinaation, vahvuuden, voiman, eleganssin, selkeän näkemisen, selkeän kuulemisen ja joustavuuden säteitä, ja mitä tahansa muita fyysistä hyvinvointiasi parantavia ominaisuuksia, jotka tulevat mieleesi. Kutsu ja aktivoi vain yhtä tai kahta kunkin säteen energioista kerralla.
 
Tiedä, että jumalainen "minä olen" -olemuksesi ja ylisielusi/korkeampi itsesi valvoo prosessia ja varmistaa, että integroit vain sopivan määrän näitä voimakkaita energioita, ei enempää. Toiveenasi ei pitäisi olla ainoastaan nopeutunut transformaatio, vaan että helppouden ja sujuvuuden lakia sovelletaan aina. Tarkoituksenne on nauttia tästä prosessista, rakkaat. Tuskallisten oppituntien, traumojen, stressin ja epäonnistumisen aika voi olla ohi, jos sallitte prosessin toimia hyväksenne siirtymällä syyn ja seurauksen tai karman maailmasta korkeamman taajuuden maailmoihin, joissa armonlaki pätee.
 
Keskity nyt tunnekehoon:
 
Kun seisot kristallipöydän päässä, näe tunnekehosi ilmentyvän ja ottavan muodon pöydällä. Miltä tunnekehosi vaikuttaa sinusta? Tutki sitä hetki ja tarkkaile eri sävyjä, värejä ja muotoja, jotka muodostavat tunnekehosi. Saatat yllättyä näkemästäsi. Kaikki käy, mitä havaitset, ja jos jatkat harjoittelua, sisäiset aistisi tarkentuvat. Ehkä aloitat pyytämällä puhtaan Lähderakkaussäteen taajuuksia pulppuamaan ja täyttämään sinut ylitsevuotavaksi, mikä huutelee pois kaikki riittämättömyyden, syyllisyyden, häpeän ja epäilyn tunteet. Kutsu nyt vuorostaan myötätunnon sädettä, armon ja anteeksiannon sädettä, vastaanottavuuden, intohimon, rauhan, harmonian, hyväntahtoisuuden, jalostuneen intuition, rohkeuden säteitä jne. Näe sitten tunnekehosi täyttyvän kustakin näistä erityisenergioista, kun integroit sen maksimimäärän, joka on sopiva sinulle tiettynä aikana.
 
Keskity nyt mentaalikehoon:
 
Seiso jälleen kristallipöytäsi päässä ja näe mentaalikehosi ilmentyvän ja ottavan muodon pöydällä. Miltä mentaalikehosi vaikuttaa sinusta? Onko se voimakas ja hyvin määritelty, vai onko se vaimentunut sameista ja vääristyneistä väreistä? Pyydä totuuden, tahdon, urheuden, viisauden, älykkyyden, fokuksen, luovuuden, jumalaisen ajattelun, valokielen tai valomallien, pyhän geometrian, kurinalaisuuden, organisoinnin, tieteellisen informaation, järjestyksen säteitä, vastaanottamisen sädettä, antamisen- ja saamisen sädettä, kutakin vuorollaan, virtaamaan alas suuresta generaattorikristallista, joka roikkuu pöydän keskikohdan yläpuolella henkilökohtaisessa valopyramidissasi.
 
Jumalakipinäsi, "minä olen" -olemuksesi, suodattaa jokaisen ilmaisusäteen ydinolemuksen puhtaimmassa muodossaan eetterikopioosi. Näe pyramidisi täyttyvän kaikkien näiden säteiden ydinolemuksesta ja voimasta, kun ne leviävät kaikkeen sisälläsi. Tiedä, että tuot jokaisen säteen lahjat (sopivana määränä sinulle) mukanasi valopilarin kautta, jossa tällä hetkellä asut.
 
Voit keskittyä myös eetterikehoosi:
 
Eetterikeho sisältää valokehosi piirustuksen/suunnitelman. Eetterikeho ympäröi fyysistä astiaa, ja vääristymät ja viat ovat ensin siinä, ennen kuin ne ilmentyvät fyysiseen astiaan. Nyt tuo prosessi käännetään ympäri. Täydellisen fyysisen muodon luomisen ydinolemus on tallennettuna eetterikehoon, ja sinun täytyy täyttää tuo olemuksesi osa taas kerran harmonisella valolla, jotta se on fyysisen kehosi käytettävissä.
 
Miltä eetterikehosi näyttää? Voitko nähdä tai kuvitella tummia vääristyneen energian verkkoja siinä? Onko siinä laikkuja, jotka ovat tiheämpiä ja tummempia kuin muut? Missä niitä on? Lopulta tästä kyvystä tulee luonnollinen osa jalostunutta tietoisuuttasi. Eetterikehosi elementaalitietoisuus alkaa kertoa sinulle, missä kohtaa kehosi on poissa tasapainosta ja suurimmissa vaikeuksissa ja missä luultavasti koet seuraavan terveyskriisin tai sairauden.
 
Lisäksi valon alfatilassa ehkä haluat keskittyä fyysiseen kehoon viikon tai kaksi, kun valmistelet sitä vastaanottamaan ja ilmentämään nämä voimakkaat energiat. Jos sinusta alkaa jollain tavalla tuntua hämmentyneeltä, maadoittumattomalta tai epämukavalta, lopeta prosessi päiväksi tai pariksi ennen jatkamista. Anna Hengen olla oppaasi, äläkä mallinna prosessiasi tai transformaatiotasi kenenkään toisen mukaan. Yhdistyt omaan jumalaiseen älykkyyteesi, ja aktivoit oman luovan neroutesi.
 
Aina kun haluat, voit tunnistaa ne sädevärit, joita sinuun projisoidaan, ja keskittyä niihin. Keskity kuitenkin ensin jokaisen säteen ominaisuuksien tuntemiseen. Aurakenttäsi muuttuu joka kerta, kun integroit uuden ilmaisusäteen. Kun vastedes säteilet Luojan rakkaus-valoa, siinä on kunkin omaksumasi säteen voimistuneita ominaisuuksia. Näin tekemällä alat projisoida omaa ainutlaatuista Jumalvalosädettäsi – sielulauluasi, lahjaasi – ihmisiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >