HomeViestejäRonna VezaneSyyskuu 2015 - Tarjoamme valo/rakkausvirtaa sydämestämme teidän sydämeenne

Syyskuu 2015 - Tarjoamme valo/rakkausvirtaa sydämestämme teidän sydämeenne

TARJOAMME VALO/RAKKAUSVIRTAA SYDÄMESTÄMME TEIDÄN SYDÄMEENNE
 
AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Syyskuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, paluu kapealle ylösnousemuspolulle tietoisuudessa, on alku nousemiselle vastakohtien yläpuolelle, missä ei ole hyvää tai huonoa, oikeaa tai väärää – on vain harmonisia henkilökohtaisia valintoja hyväksytyllä kaksinaisuusasteikolla. Voimaantuneena, toimivana itsemestarina teette vain korkeimpia ja parhaita valintoja kaiken eduksi. Hitaasti mutta varmasti ne epätäydellisyydet korjataan, joita olette luoneet sekä sisäiseen että ulkoiseen maailmaanne. Maapallolta ja ihmiskunnalta on vienyt erittäin kauan aikaa saavuttaa nykyinen vallitseva epätäydellisyystaso. Se transformaatiokehitys jonka te, maan valojoukot, olette saavuttaneet hyvin lyhyessä ajassa, on todella taianomainen.
 
Tosiaankin, menneisyyden moniulotteiset ovet sulkeutuvat ja tulevaisuuden ovet avautuvat nopeammin ja nopeammin, kun ylösnousemusprosessi kiihtyy. Muutospelko on ollut kontrolloiva päätekijä tietoisuudessanne erittäin pitkään. Matkanne alussa tiheyteen pyritte suureen itseilmaisu- ja muutosvalikoimaan ja nautitte jokaisesta uudesta luomuksesta. Vasta maakokemustenne aikana olette unohtaneet, että olette kanssaluoja, jolle on annettu täysimääräiset luomiskyvyt, ja että teillä on suora yhteys luomisen voimalähteeseen elämä/valovirran kautta.
 
Kun opitte hengittämään syvään ja vaivattomasti, laskeudutte pyhään sydänkeskukseenne, missä Luoja ja luominen ovat yhtä. Silloin alatte herätä ja oivaltaa, että koette todellisuutenne harhaverhon läpi ja olette sekä uneksija että unelma. Alatte vapauttaa itseänne massatietoisuuden uskomusrakenteen siteistä ja etsiä omia korkeampia totuuksianne. Tuolloin aloitatte matkan takaisin eheyteen, kun pyritte luomaan itsenne uudestaan Isä/Äiti Jumalamme aurinkolapseksi, valo-olennoksi, joka on jumalainen perintönne. Luoja on elämänhengityksen lähde. Hengitys on elämänlankanne Kaikkeen olevaiseen. Kun hengitätte sisään, vastaanotatte tämän lahjan, joka on peräisin Luojan sydänytimestä. Jokaisella uloshengityksellä lähetätte tämän pyhän hengityksen lahjan takaisin äärettömän elämänlähteen maailmoihin.
 
Kun verho teidän maailmanne ja meidän maailmamme väliltä häviää, olemme pyrkineet antamaan teille työkaluja ja tietoa, joita tarvitsette toimiaksenne ja tunteaksenne olonne mukavaksi laajentuneessa todellisuudessa kehittyneinä, sielun täyttäminä ihmisolentoina. Tiedän on tärkeää ymmärtää, että kykenemme seuraamaan massojen pääajatusmuotoja tai yleisimpiä uskomuksia maaelämätasolla ja kehittyneillä aisteillamme pystymme tarkkailemaan valon ja varjojen aaltoilua maailman joka osassa.
 
Tiedätte nyt, että on elämä/valovirtoja, jotka kulkevat omniversumin läpi universumiin, aliuniversumiin, galaksiin, aurinkokuntaan, planeettaan ja jokaiseen aistivaan olentoon. Kun alatte herätä – pyrkiä aktiivisesti vahvistamaan yhteyttä ja pyytämään opastusta ja suuntaa – tuon henkilökohtaisen elämänlangan kirkkaus ja vahvuus kasvaa. Me arkkienkelimaailmassa säteilemme taitetun Luojavalon virtoja tähän aliuniversumiin. Nämä elävät valovirrat säteilevät ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä, joita ilmennämme Isä/Äiti Jumalamme edustajina, ja jumalainen tehtävämme on saattaa ne ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan käyttöön. Silloin kun keskitämme tietoisuutemme johonkin teistä, yhdistytte automaattisesti yhteen miljoonista valovirroistamme ja olemme välittömästi tietoinen teistä. Se on kuin radioaseman virittämistä tai sähkötöpselin kytkemistä. Tuon valoyhteyden vahvuus riippuu taajuuksista, joita ruumiillistatte, tai energiapuumerkkinne ja sielulaulunne harmoniasta ja vahvuudesta.
 
Jokaisen ihmisen sieluitse pyrkii ottamaan kunnon roolin hänen elämänkokemustensa ohjaajana. Sieluitsen ja egon halukehon välillä on köydenvetoa, sillä ego ei halua luopua kontrollistaan neljässä alemmassa kehojärjestelmässä – fyysinen, mentaali-, tunne- ja eetterikeho. Sielu on kuolematon ja sitä voitaisiin kutsua Jumalaitsenne persoonallisuudeksi. Se muistaa, kuka oikeasti olette, ja kaiken mitä olette kokeneet monilla matkoillanne tietoisena Jumalan kipinänä. Egon halukeho on oleellinen osa fyysistä persoonallisuuttanne ja fyysinen, mentaali- ja tunnekehonne on koodattu niillä ominaisuuksilla, heikkouksilla, vahvuuksilla, haasteilla ja tilaisuuksilla, jotka päätitte kokea tässä tärkeässä elämässä. Olette aina valinneet ne karmaoppitunnit tai suostuneet niihin karmaoppitunteihin, jotka pyrkisitte ratkaisemaan kussakin elämässä. Vapaa tahto pätee myös elämien välisessä elämässä. Teitä neuvotaan ja tehdään ehdotuksia – kuitenkin te olette aina tehneet lopulliset päätökset.
 
Teidän täytyy pyrkiä nousemaan jokapäiväisten stressitilanteiden yläpuolelle, jotta voitte muuntaa riitasointuiset hetket seesteisiksi tunneiksi. On elintärkeää, että keskitytte siihen, mitä on suoraan elämässänne ja henkilökohtaisessa maailmassanne, ja on tärkeää, että alatte kuvitella itsenne sellaiseksi, kuin haluatte tulla. Olemme korostaneet, että teidän täytyy harjoittaa tuomitsemattomuutta, ja tämä sisältää itsensä tuomitsemattomuuden.
 
Muistakaa, että teillä on pääsy kaikkiin elämän/valon Luojahiukkasiin, jotka pystytte vetämään pyhään sydämeenne, älkääkä koskaan unohtako, että nämä luomisen timantinkovat hiukkaset voidaan aktivoida vain puhtaalla ja rakastavalla aikomuksellanne. Muistutamme teille myös, että sitten kun olette integroineet yltäkylläisyyden värähtelykaavan ja hyväksyneet sen totuudeksenne, siitä tulee osa sielulauluanne. Sen jälkeen nuo yltäkylläisyyden taajuusmallit säteilevät solaarivoimakeskuksenne etu- ja takaportaalista äärettömyysmerkkinä ja luovat näin jatkuvan yltäkylläisyysvirran kaikkina hyvinä asioina.
 
Puhuimme kauan sitten itsekkyyden hyveestä ja se järkytti monia teistä, sillä se oli täydellinen vastakohta sille, mitä teille oli opetettu entisaikaan. Pyydämme teitä miettimään, miten voitte tulla siksi tai antaa sitä, mitä ette ole vaatineet itsellenne. Teidän kuuluu tulla säteileväksi esimerkiksi muille ja jakaa rakkauttanne/valoanne ja viisauttanne maapallon, ihmiskunnan ja koko luomakunnan kanssa. Silloin kun toimitte harmonisessa neljännen ulottuvuuden keski- tai yläympäristössä ja käytätte viidennen ulottuvuuden voimaa, lahjoja ja tietoisuutta kristallivalopyramidinne kautta, teille annetaan pääsy valokaupunkeihin, joita on sijoitettu strategisesti korkeampiin ulottuvuuksiin ympäri maapalloa. Näin tehdessänne aloitatte timantinkovien hiukkasten, rakkauden/elämän eliksiirin, virtaamisen henkilökohtaiseen viidennen ulottuvuuden pyramidiinne ja eetterikopioon, jonka jätitte sinne hyvin kauan sitten.
 
Siitä lähtien teillä virtaa Luojavaloa vertikaalia elämänvirtalinjaanne pitkin fyysiseen astiaan kruunuchakran kautta ja varanto tallennetaan pyhään sydämeenne. Sitten kun yhdistytte tähän voiman/elämän/valon jumalaiseen lähteeseen, maatodellisuutenne ei ole koskaan entisensä. Teidän on tarkoitus ottaa, mitä tarvitsette, sillä varasto on rajaton. Nähkää sädehtivien hiukkasten virtaavan koko kehossanne hehkuvana valovirtana, joka tasapainottaa, transformoi ja voimaannuttaa. Antamiemme tekniikkojen, erityisesti äärettömyyshengityksen avulla, lähetätte automaattisesti Luojavalon siunatun lahjan maailmaan.
 
Kun olette ilmaisseet aikomuksenne ja teillä on valonkantaja/välittäjärituaalinne tiukasti ankkuroituna mieleen, teidän ei tarvitse enää keskittyä lähettämään näitä transformoivia valohiukkasia, sillä jumalainen suunnitelma on käytössä ja se seuraa automaattisesti valitsemianne polkuja. Voitte määrätä jonkin prosenttiosuuden timantinkovista hiukkasistanne maailmanpyramidiin tai maailmanpalvelijapyramidiin ihmiskunnan ja maapallon kohottamiseksi ja voitte myös omistaa osan niihin ryhmäpyramideihin, joissa olette aktiivisena jäsenenä. Älkää myöskään unohtako täyttää työpyramidianne – projektejanne ja siemenajatuksianne – runsaalla Luojavalo-osuudella.
 
Kun olette ylitsevuotavan täynnä rakkautta/valoa ja Henki on elämänne ja kokemustenne ohjaaja, ette enää murehdi oman rakkaus-, varallisuus-, kunnioitus- jne. osanne saamisesta, sillä vahvistus sille, kuka ja mitä olette, tulee sisältä. Silloin siirrytte itsemestarin epäitsekkääseen tilaan. Tiedätte, miten päästään käsiksi jumalaisen syntymäoikeutenne rikkauksiin, hyveisiin ja taitoihin, ettekä ole riippuvainen kenestäkään tai mistään fyysisessä maailmassa, sillä teistä on tullut täysivaltainen valo-olento.
 
Haluamme myös selkeyttää vapaaseen tahtoon liittyvää hämmennystä. Kun pyydämme teitä rukoilemaan "tapahtukoon sinun tahtosi", emme pyydä teitä luopumaan vapaasta tahdostanne. Pyrimme auttamaan teitä tekemään korkeimpia ja parhaita valintoja, joita voitte älyllisesti tehdä. On myös viisasta todeta: "Pyydän tätä tai jotain suurempaa korkeimmaksi parhaakseni ja kaiken korkeimmaksi parhaaksi", sillä ette ehkä aina tiedä tulevien olosuhteiden vuoksi, mikä korkein valinta on. Kun kutsutte korkeampaa itseänne joka päivä herätessänne ja pyydätte, että olette harmoniassa jumalaisen itsenne tahdon kanssa suurimmaksi hyväksenne, annatte sieluitsellenne luvan opastaa, inspiroida ja ohjata teitä. Vahvistatte korkeamman itsenne ja valo-olentojen välistä yhteyttä, jotta ne voivat alkaa kommunikoida kanssanne intuition kautta, ja ne auttavat teitä tekemään täydellisiä valintoja päivän joka hetki.
 
Prosessia myös nopeuttaa, jos toteatte: "Asetan nyt egopersoonallisuuteni korkeamman itseni kontrolliin ja tästä eteenpäin luomme yhteisponnisteluillamme vain kauneutta, harmoniaa ja tasapainoa sisällemme ja ympärillemme." Tämä sallii korkeamman itsenne alkaa ohjata teitä korkeinta kohtaloanne kohti ja tämä nopeuttaa siirtymäprosessia integroimalla fyysisen, mentaali- ja tunnekehonne henki-itsenne kanssa. Teitä kaikkia pyydetään tekemään tärkeitä päätöksiä, kun valmistaudutte tulevaan viidennen ulottuvuuden kohtaloonne. Muistakaa, että kontrolloitte aina lopullisia päätöksiänne.
 
Uljaat ystäväni, nämä transformaatiovuodet voivat olla elämänne jännittävimpiä ja tyydyttävimpiä vuosia, jos alatte vain käyttää pyhää mieltä pyhän sydämen kautta. Olette tuoneet tähän elämään monia upeita lahjoja ja kykyjä. Teidän täytyy kuitenkin tietoisesti päästä käsiksi näihin lahjoihin ja tuoda ne tietoisuuteenne, jotta voitte kehittää niitä ja sitten jakaa toisten kanssa. Sallikaa itsenne kuvitella se täydellinen maailma, jonka haluatte luoda, ja seuratkaa sitten Hengen tönäisyjä, kun ryhdytte tarvittaviin toimiin unelmienne ilmentämiseksi. Teidän täytyy käyttää niitä lahjoja, joilla teitä on siunattu, jotta teille voidaan antaa lisää.
 
Monilla teistä on luultavasti parhaillaan elämässänne tai tulossa elämäänne niitä, jotka yrittävät lannistaa teidät polullanne. Saattaa olla myös perheenjäseniä tai ystäviä, jotka jätätte taakse, kun astutte valaistumispolulle. Kun te opitte ne oppitunnit, joita teille esitellään, ja olette valmis etenemään kohti valoa, he saattavat jäädä jumiin kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhaan. Se on heidän valintansa – älkää siis tuomitko heitä. Siunatkaa heitä ja sallikaa heidän seurata itse valitsemaansa polkua, mutta älkää antako heidän saada teitä luopumaan omastanne. Rohkeat sydämet, teidän kaltaisenne ovat eturintamassa, sellaisia jotka ovat riittävän rohkeita astumaan pois suosituista uskomuksista ja alemman ulottuvuusympäristön rajoittuneesta massatietoisuudesta.
 
Kohtalonne tiennäyttäjänä on tulla säteileväksi esimerkiksi ympärillänne oleville heijastamalla rakkautta ja harmoniaa. Jos ette tee muuta kuin tämän, olette täyttäneet nykyisen jumalaisen maatehtävänne. Nähkää itsenne violetin transformaatioliekin ympäröimänä ja heijastakaa sitten tätä säteilevää liekkiä aineelliseen maailmaan. Nähkää vastoinkäymiset tilaisuussiemeninä. Kun siirrytte kunkin oppitunnin läpi ja saatte sen arvokkaat opetukset, tietäkää, ettei teidän tarvitse enää koskaan kokea tuota nimenomaista tilannetta. Urhea oman totuutenne etsiminen ja eläminen on ensimmäinen askel henkilökohtaisen voimanne takaisinottamisessa.
 
Taaskin muistutamme teille, että pyhä mielenne sisältää menneisyytenne ja tulevaisuutenne muistisiemenatomit ja se on taivaallisen Isämme jumalaisen tahdon ja voiman henkilökohtainen lähteenne. Nämä tulevaisuuden muistisiemenatomit täytyy hautoa pyhässä sydämessä ja Luojavalon timantinkovat hiukkaset sytyttää rakkaudellanne, ja puhtaan aikomuksenne ja puhtaiden tekojenne kautta ne ilmentyvät muodon maailmaan. Kaikenlainen yltäkylläisyys on luonnollinen ilmentymä, silloin kun olette harmonisesti vireessä Hengen ja jumalaisen suunnitelman kanssa kaiken suuremmasta hyvästä.
 
Rakkaat, ei ollut koskaan tarkoitus, että teidän pitäisi matkustaa yksin. Odotamme jälleenyhdistymistä kanssanne ja tarjoamme teille apua näinä kiihtyneinä muutosaikoina. Olemme usein pyytäneet teitä kutsumaan meitä, sillä olemme vain ajatuksen päässä. Nyt pyydämme teitä kuvittelemaan valovirran, elämänlangan kulkevan sydänkeskuksestanne yhdistymään kanssamme. Voitte muodostaa yhteyden niin monien kanssa meistä, kuin haluatte, ja yhdessä ympäröimme maapallon Luojavalovirroilla. Teitä rakastetaan mitä syvimmin.
 
Olen arkkienkeli Mikael.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >