HomeViestejäAnna Johnson30.8.2010 - Faleekastrina - Oman värähtelynsä hallitseminen

30.8.2010 - Faleekastrina - Oman värähtelynsä hallitseminen

OMAN VÄRÄHTELYNSÄ HALLITSEMINEN

Faleekastrinaa kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
30.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Faleekastrina, Maan avustajaneuvoston johtaja, ja olen yhdennentoista ulottuvuuden olento.

Olen yhdennessätoista ulottuvuudessa vain, koska hallitsen omaa värähtelytaajuuttani, koska olen oppinut keskittämään mieleni yhteen ajattelu- ja toimintatapaan ja olen täysin oman mieleni hallinnassa koko ajan.

Toisin sanoen, olen aina tietoinen mielestäni ja värähtelytaajuudestani. Se on tapa, jonka olen ottanut itselleni - aivan kuin teille ei lapsena sallita huonoja käytöstapoja. Esimerkiksi kenties laitatte kyynärpäät pöydälle koko ajan päivällisellä. Ette ajattele, missä kyynärpäänne ovat. Laitatte ne vain automaattisesti sinne. Teillä on äiti, joka haluaa teille hyvät tavat ja niinpä hän jatkuvasti sanoo teille: "Ei kyynärpäitä pöydälle" aina, kun laitatte kyynärpäänne pöydälle.

Lopulta mielenne lähettää automaattisesti tietoisuudellenne saman värähtelyn, mitä äitinne jatkuvasti lähettää teille heti, kun kyynärpäänne ovat pöydällä, eikä teidän tarvitse enää käskeä ottamaan niitä pois pöydältä. Ja näin teillä ei enää ole tätä tapaa, koska olette korvanneet tuon "kyynärpäiden pöydälle laittamisen värähtelyn", "ei kyynärpäitä pöydälle" lauseen värähtelyllä.

Näin ylösnousin. Minusta tuli henkilö, joka halusi ajatella eritavalla kuin ennen. Sitten aloin ottaa itsestäni kiinni. Laiton aivoihin aikomuksen, että panen merkille kaikki tarkoituksettomat ja negatiiviset ajatukseni. Jatkoin tuon aikomuksen antamista aivoilleni ja aloin huomata kaiken, mitä ajattelin.

Käsitin, mitä ajatukseni olivat. Tiesin, mitä yleensä ajattelin. Opin itsestäni. Tulin tietoiseksi, minkä ajattelemiseen suurin osa ajastani kului. Annoin itseni ajatella, mitä mieleni yleensä ajatteli. En tuominnut sitä. Panin vain merkille sen. Sitten katselin ympärilleni ja ymmärsin elämääni.

Otin yhden alueen, minkä aioin muuttaa. Sanoin aivoilleni, mitä ne saivat ajatella tuolla alueella. Lähetin tuon värähtelyn aivoilleni, koska annoin niille tämän aikomuksen. Ensin en aina saanut itseäni kiinni tällä alueella, mutta joka kerta kun tein sen, muistutin aivoilleni, että ne saivat ajatella vain tietyllä tavalla tullessaan tuolle elämäni alueelle, ja sitten aloin ajatella noita ajatuksia, joita halusin kouluttaa mieleni ajattelemaan.

Se ei ole kovin vaikeaa, kun sen hajottaa osiin. Siitä tulee vaikea haaste, kun yrittää hallita jokaisen ajatuksen, joka on kerralla.

Valitkaa yksi alue ja sanokaa itsellenne täsmällisesti, mitä teidän sallitaan ajatella tuolla alueella. Alkakaa kouluttaa itseänne. "Aivot, tällä yhdellä alueella saatte ajatella van tällä tietyllä tavalla eikä muita ajatuksia sallita."

Aivonne ovat työkalu eikä niiden pitäisi koskaan hallita teitä. Silloin kun ne ovat hallinnassa, ette voi nousta korkeampaan värähtelyyn, koska värähtelynne ei ole koskaan samassa taajuudessa, vaan vaihtelee ympäriinsä. Ette voi nousta korkeampaan värähtelyyn, kun jatkuvasti nousette ja laskette. Kun opitte pitämään itsenne yhdessä värähtelyssä koko ajan, nousette korkeampaan taajuuteen ja kohotatte värähtelynne korkeampaan ulottuvuuteen.

Ulottuvuuksia on kaikkialla ympärillänne. Jos ajattelette matalammalla värähteleviä ajatuksia ja ne saavat teidät lähettämään negatiivisen tunteen, laitatte itsenne matalaan värähtelyyn. Tuotte itsenne alempaan värähtelyyn ja vedätte puoleenne, mitä tuossa maan ulottuvuudessa on olemassa.

Kun kohotatte värähtelyänne, nousette automaattisesti korkeampaan ulottuvuuteen ja vedätte puoleenne asioita, mitä tuossa maan ulottuvuudessa on olemassa.

Maapallo on näyttämässä teille täällä oman itsenne ulottuvuuksia. Kun ihmisistä tulee tietoisempia ja he alkavat nähdä kanssaan olentoja, jotka suojelevat tai opastavat heitä, ja se johtuu siitä, että he ovat kohonneet. He ovat kohdistaneet silmänsä ulottuvuuteen, mikä on avoin näkemään niitä. He ovat saattaneet itsensä ulottuvuuteen, joka on niin lähellä heidän kanssaan työskenteleviä valo-olentoja, että he voivat todella toimia yhdessä.

Maan ulkopuolisia olentoja on kaikkialla ympärillänne. Myös heidän kaupunkejaan toimii maan toisissa ulottuvuuksissa. Kun tämä maan ulottuvuus nostaa taajuuttaan, se tulee automaattisesti tietoiseksi kaikista muista elämänmuodoista ympärillään ja ottaa yhteyden niihin.

Namaste.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >