HomeViestejäShala Mata2.5.2010 - Sydänportaalimme

2.5.2010 - Sydänportaalimme

SYDÄNPORTAALIMME

Kirjoittanut Shala Mata (shala.lightworker.com)
2.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu säkenöi kevyempää energiaa, mitä me kaikki syvästi arvostamme, erityisesti huhtikuun intensiivisen energian jälkeen. "Suhdetarkastelumme" jatkuu, kun tunnemme voimakkaan kutsun tarkkailla sisäistä suhdettamme elämämme jokaiseen puoleen. Se että energia tuntuu kevyemmältä, antaa meidän vetää henkeä ja löytää uuden perustan tai tasapainon.

Voimakas täysikuun 28.4. alkoi nostaa sitä raskasta jumiutuneen energian taakkaa, minkä monet meistä olivat tunteneet, ja se toi laajentumisaallon monille alueille, joiden tunnettiin viivyttelevän. Useat ystävät ja asiakkaat ovat puhuneet hyvien uutisten saamisesta, uusien projektien tai asioiden liikkumisesta eteenpäin. Todellisuudessa asiat ovat aina liikkuneet eteenpäin, mutta se vain tuntui kuin mudassa rämpimiseltä.

Huhtikuun artikkelissani kirjoitin:

"Huhtikuu on voimakkaan energian kuukausi, mikä muokkaa tehokkaasti sisäistä suhdetta sydäntilassamme ja luo tilaisuuden nähdä selvemmin ne ulkoiset suhteet ja kumppanuudet, joita parhaillaan koemme. Kysymys "mitä tunnen tällä hetkellä" on syvällisin avain sen värähtely-yhteensopivuuden ymmärtämiseen, mikä meillä on ajatuksissa tai tunteissa elämämme ihmisten kanssa. Määrittelemme jatkuvasti uudelleen tässä uudessa energiassa sen, mikä tuntuu hyvältä ja kohottavalta, suodattamalla vanhoja uskomuksiamme tai havaintojamme siitä, kuka olemme ja kenen tai minkä kanssa olemme värähteellisesti yhteensopiva.

Sydämemme on suurin opettajamme ja viisauden säilyttäjä. Se ravitsee ja tukee totuutta sielumme matkasta tuomitsematta ja osoittaa meille suunnan, mihin edetä. Huhtikuun toimintaa on tarkkailla ajatuksia ja tunteita ikään kuin tehokkaalla mikroskoopilla. Sillä hetkellä kun havaitsemme itsemme suhteessa omaan todellisuutemme, vaikutamme muutokseen - pelkällä havaitsemisella. Huhtikuu esittää kysymyksen "mitä todella haluat" ja sitten tarjoaa energiaa niiden askelten ottamiseksi, jotka tuovat aikomuksemme värähtelyvastineen todellisuuteemme. Tunnemme sen, mitä halumme, siitä miltä se tuntuu. Jos se tuntuu kohottavalta, iloiselta ja sallivalta, se on värähtelyltään yhteensopiva sydämemme kanssa. Jos se tuntuu joltain sitä vähemmältä, niin meillä on suurenmoinen tilaisuus ryhtyä toimeen tai ottaa askel, mikä tuntuu oikealta - tuomitsematta tai syyttelemättä."

Toukokuussa jatkamme sillan tekemistä sydänportaaliin vieläkin syvemmällä ja merkityksellisemmällä tavalla. Helmikuussa kirjoitin käpylisäkevirityksen saamisesta työskennellessäni rakkaiden Arcturuslaisteni kanssa. Tästä kirjoitettiin myös monissa upeissa kanavoinneissa.

Useiden kuukausien ajan olemme kuukausittaisissa valas- ja delfiinimeditaatioissani päässeet korkeamman ulottuvuuden itseemme "valasmatriisin" välityksellä, hologrammisen pyhän sydämemme oven kautta. Meditaatiossa 23.4. menimme syvemmälle sydänportaaliin ja saimme "virityksen", mikä yhdisti käpylisäkevirityksen sydämen kanssa. Muutama päivä sitten Tom Kenyon julkaisi sydänvirityksen, minkä hän oli saanut Hathorien kautta.

Hän kuvaa sitä seuraavasti:

"Ohjeet - Tämä ulottuvuusviritys päästää sydämen moniulotteisuuteen.

Sydänchakra on itsessään koko universumi. Kuuntelemalla tätä viritystä voitte saada syvemmän tietoisuuden oman sydänkeskuksenne moniulotteisesta luonteesta, saada pääsyn sen valtaviin tunnepohjaisten oivallusten (viisaus ilmaistuna tunneluontonne kautta) mahdollisuuksiin sekä saada yhteyden koko elämän keskinäiseen yhteyteen.

Kuten serkkunsa "käpylisäkeviritys" (raita 1), se on parasta kuunnella kuvitellen, että äänet tulevat sydänchakrasta. Kuuntele tai lataa www.tomkenyon.com ."

Jos kuuntelette tarkasti, voitte kuulla rakkaiden valaiden ja delfiinien - kunnioitettujen opettajien ja moniulotteisten veljiemme ja sisariemme - ääniä. Sydän on portaali syvimpään tietämykseemme, kosmiseen suunnitelmaamme - mikä sisältää lahjat, työkalut, viisauden ja mestaruuden, mitä olemme saavuttaneet monissa inkarnaatioissamme maan päällä ja korkeamman ulottuvuuden tähtiplaneetoillamme.

Sydänportaalimme antaa meille turvallisen paikan ns. pudota, kun surffaamme jatkuvasti lisääntyvillä värähtelypäivitysaallolla, jotka kasvavat tulevina kuukausina. Ollessamme tyynenä ja keskittyneenä tässä pyhässä tilassa tunnemme, että kaikki on hyvin riippumatta siitä, miltä ehkä näyttää katsottaessa kiireistä 3D-elämäämme. Ei ole mikään salaisuus, että planeettakollektiivina käymme läpi dramaattisimpia muutoksia, joita olemme koskaan kokeneet rakkaan Äiti Maamme pinnalla. Yksin massiiviset maanmuutokset ovat huolestuttavia ja myös erilaiset näkökulmat niihin - siksi voi olla hämmentävää.

Rakkaalla Äiti Maallamme on myös sydänportaali, värähtelevien kvanttipyörteiden pyhä kristalliluola, mikä sykkii korkeamman ulottuvuuden maan elämänvoimaa, kun maapallo valmistautuu ylösnousemaan tähdeksi. Sydänportaalista pääsemme helposti tähän upeaan, moniulotteisen värähtelyn tilaan, kommunikoimaan yhtenä verkkojen, ley-linjojen, valaiden ja delfiinien, ylösnousseiden mestareiden sekä myriadien tähtiperheiden kanssa, jotka kaikki ovat henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksemme palveluksessa.

Yksinkertainen aikomus on yksi helpoimpia, minulle näytettyjä tapoja päästä sydänportaaliimme. Keskittykää hengitykseenne ja hengittäkää tietoisesti sydämeenne. Visualisoikaa eteenne kultainen ovi, joka avautuu paikkaan, mikä usein nähdään kauniina puutarhana. Kulkekaa tietoisesti tuon oven läpi ja tuntekaa välitön muutos fyysisessä kehossa, kaiken jännityksen hellittäminen virtaukseksi. Kun kuljette upeasti hoidettuja polkuja pitkin, näette yksinkertaisen mutta hienostuneen penkin. Istuutukaa ja tuntekaa upea energia ja kutsukaa luoksenne mestareita, opettajia tai oppaita, jotka tuntuvat teistä mukavilta.

Täällä voitte keskustella ja saada mittaamatonta tukea tai matkustaa kotitähtiplaneetallenne - se on pyhä tila, joka on sopusoinnussa harmonisen puumerkkinne ja kosmisen suunnitelmanne kanssa. Se on teidän porttinne.

Toukokuun aikana alamme tuntea energian laajentuvan ja värähtelymme nopeutuvan. Tämä johtuu osittain valtavista värähtelypäivityksistä, joihin olemme sopeutuneet viimeisten neljän kuukauden ajan. Kaksi ensimmäistä viikkoa sisältävät vielä sitä supistunutta energiaa, missä olemme suunnistaneet - erityisesti fyysisessä kehossa. Väsymyksen, kehokivun ja yleisen sairaalloisuuden pohjattoman kaivon pitäisi alkaa loppua kuun keskivaiheille mentäessä. Nukkumismallit ovat edelleen haastavia ja irtipäästäminen tuomitsematta sekä lepääminen on erittäin tärkeää.

Toukokuu on portti vuoden 2010 toiseen puoliskoon. Se antaa meille aikaa kalibroitua uudelleen, kun punnitsemme päätöksiä, joita on tehty viime kuukausien aikana. Merkurius perääntyy edelleen ja jatkaa eteenpäin 11.5. Monilla meistä on ollut teknistä ja kommunikointinikottelua, mikä on hyvin yleistä tämän transiitin aikana. Syvällinen uusikuu 13.5. tuntuu täydelliseltä kurssin vaihdokselta monilla elämämme alueella - perspektiivimme tuntuu laajemmalta ja vähemmän "likinäköiseltä" kuin kuluneina kuukausina.

Eteenpäin liikkumisen tunne on toukokuun toiminnallinen suuntaus, yhdessä tärkeimmän kysymyksen kanssa "miltä minusta tuntuu tällä hetkellä". Päätösten tekeminen sen pohjalta, miltä meistä todella tuntuu sydänportaalissamme, vapauttaa meidät mielen katkeruudesta ja sallii voimallisen siirtymisen vaivattomuuteen. Täysikuu 27.5. muodostaa sillan uuteen päättäväisyyteen, mitä tunnetaan sydämessä tunnetun totuuden kera.

Toukokuu on merkittävä kuukausi, kun valmistaudumme syvempään vastuullisuuteen ja energiaan kuljettaessa kahden maailman välillä (sisäinen ja ulkoinen matkamme) tietäen, että me yksin luomme oman todellisuutemme ja me yksin - tunteemme avulla - voimme ilmentää muutoksen nanosekunnissa. Tässä kuussa äitiä kunnioitetaan maailman monissa osissa. Äitienpäivä juhlii jumalaista pyhää feminiinisyyttä ja niitä monia naisia, jotka ovat hoivanneet matkaamme. Yhteytemme maahan vahvistuu, kun kunnioitamme pyhyyttä kaikissa asioissa.

Planeetallemme tuleva runsas informaatio yhdessä päivittäisten maanmuutosten kanssa ovat työkaluja jatkuvasti laajentuvaa erottelukykyämme varten. Jokainen suhde muuttuu tänä monumentaalisena aikana ja jokainen tarjoaa meille ikkunan syvempään ymmärrykseen. Tuntekaa innostusta jonkin uuden syntymistä tietoisuudessanne riippumatta siitä, mitä se on "suhteessa teihin". Tämä tunne on voimallisin työkalu mestaruuteen, mikä sallii upeimman osanne tulla värähtelynne kanssa yhteensopivaksi.

On herkullista kokea jokin sellainen, mikä on näyttänyt olevan jumissa tai mahdotonta, paljon suurempana lahjana tai tilaisuutena kuin mikään, mitä voisimme koskaan ennakoida. Sellainen on voimamme ja kykymme vaikuttaa muutokseen ja sellaista on toukokuun energiasillan energia.

Kun viritymme syvemmin ja tietävämmin sydänportaaliimme, seisomme vahvoina säteillen omaa valoamme ja tuntien ehdotonta rakkautta tärkeimmässä suhteessamme - suhteessamme itseen.

Muistakaa, että nauru on nopein tapa tuntea sielumme ja annettu tai saatu hymy on enkelin suudelma. Olemme kaikki yhteydessä tänä upeana aikana ja yhteisellä matkalla.

Jatkakaa upean valonne loistamista!

Rakastaen ja siunaten palveluksessa
Shala

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >