HomeViestejäRuth Ryden30.11.2013 - Maailman säätila joulukuussa 2013

30.11.2013 - Maailman säätila joulukuussa 2013

MAAILMAN SÄÄTILA JOULUKUUSSA 2013
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, kertokaa meille, mitä näette säätiloina, maanjäristyksinä, purkauksina jne. joulukuussa!
 
"Rakkaat ystävät, tuleva joulukuu tuo edelleen ankaria säätiloja ja myrskyjä moniin osiin maailmaa. Kylmä ilma mikä iski itäisiin osavaltioihin marraskuussa, muuttuu vähän joulukuun ensimmäisillä viikoilla ja siirtyy lähteen. USA:n luoteisosavaltioissa koetaan hyvin kylmiä lämpötiloja, aina alas Kaliforniaan, Arizonaan ja New Mexicoon saakka. Lumimäärä riippuu Tyyneltämereltä tulevasta ilmakehän paineesta. Keskiosan osavaltioissa on melko normaali joulukuu, Ohion ja Illinoisin kokiessa kovia myrskyjä. Joulunajan matkat pitäisi suunnitella huolella ja viisaasti.
 
Kanadassa tunnetaan ankarien myrskyjen purevan melkein koko kuukauden, kosteuden ja jäätävien lämpötilojen tullessa arktisilta alueilta. Euroopassa tunnetaan myös äärimmäisiä säätiloja, kun samat paineet suodattuvat Norjan kautta ja liikkuvat sisämaahan kuukauden keskivaiheilla. Tämä ei ole hyvä kuukausi hiihtämiseen tai muuhun talviurheiluun, kun olosuhteet muuttuvat nopeasti monilla alueilla.
 
Aasiassa jatketaan hurjien sääolosuhteiden kokemista ja maanjäristykset jatkuvat. Maa liikkuu monissa suunnissa syvällä alapuolella ja aiheuttaa odottamattomia järistyksiä monin paikoin ja herättää syvät laavapätsit, jotka purkautuvat monista vanhoista tulivuorista ja joistain uusista, joita alkaa ilmestyä. Tyynenmeren saarivaltakuntia ravistellaan syvältä alapuolelta ja uutta maata ilmestyy esiin, kun vanhoilla saarilla rannat ovat veden peitossa.
 
Huolehtikaa tässä kuussa siitä, mitä teillä on, olkaa lähellä rakkaita, ja harkitkaa olla matkustamatta kaukaisiin paikkoihin juhlimaan. Olkaa huomaavaisia monille ihmisille ympärillänne, jotka tarvitsevat apua, ruokaa ja vaatteita tänä aikana. Välttäkää liiallista kuluttamista tarpeettomiin lahjoihin tai leluihin, jotka eivät kestä, kun ympäri maailmaa on monia, jotka yrittävät vain pysyä hengissä. Tämä on ilon ja kovien aikojen kuukausi. Avatkaa sisäinen keskustelunne universaalin viisauden kanssa ja paistatelkaa sen rakkauden lämmössä, mitä on aina teitä varten."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >