HomeViestejäRuth Ryden30.6.2013 - Maailman säätila heinäkuussa 2013

30.6.2013 - Maailman säätila heinäkuussa 2013

MAAILMAN SÄÄTILA HEINÄKUUSSA 2013
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, mitä näette tälle vanhalle maailmalle tulevassa kuussa myrskyinä, joita vain näyttää riittävän?
 
"Ensinnäkään maailma ei ole tulossa loppuunsa! Tuomion julistajilla on kiirettä varoittavien ennusteidensa kanssa, kun myrskyjen raivoaminen ympäri mantereita ja valtameriä jatkuu ainakin vuoden. Planeettanne käy läpi muutoksia, joita jouduttaa korkeampien taajuuksien ilmaantuminen universumiin. Tätä havaitsevat myös Mars-tutkimukset tuolla planeetalla. Maankuoren satunnaisliikkeet jatkavat järistysten ja tsunamien aiheuttamista monissa maailman osissa. Kohoavia lämpötiloja ja odottamattomia kylmiä rintamia tulee melkein ilman normaaleja ennakkovaroituksia ja tämä haastaa ihmiset huolehtimaan toisistaan, silloin kun tällä on vaikutuksia sähköön tai ruokavarastoihin.
 
Heinäkuu tuo odottamattomia muutoksia säätiloissa Pohjoisnavalta Etelä-Amerikkaan saakka, kun pieni muutos planeetan aurinkokunta-asemassa koetaan ilmastomuutoksena, mutta se ei ole pysyvä, kun muutos korjaantuu muutamassa kuukaudessa. Saatte ehkä jatkuvia korkeita lämpötiloja tässä kuussa, erittäin voimakkaiden myrskysateiden kera. Tulviminen jatkuu ongelmana monilla alueilla ja rannikkokaupungeilla on sähköongelmia joko nousevien vesien tai tsunamien vuoksi, joita tulee laattamuutoksista Atlantissa ja Tyynessämeressä.
 
Vaikka kuulette monista maanjäristyksistä ympäri maailmaa, näemme ne enimmäkseen vähäisinä. Uutisten tulivuorenpurkaukset, erityisesti Etelä-Amerikan rannikoilla, jatkuvat jonkin aikaa, mutta eivät aiheuta vakavia tilanteita useimmissa kaupungeissa ja kylissä.
 
Australian ilmasto muuttuu dramaattisesti ensi vuonna, kun kuivemmat olosuhteet tekevät maanviljelyksestä ja karjanhoidosta hyvin vaikeaa. Etelänapamantereen lämpeneminen jatkuu ja valtavat ahtojäät sulavat lisää joka vuosi, kunnes tämä maailmanne osa näyttää täysin uudelta. Uutta maata ilmestyy vähitellen, tuoden uusia mahdollisuuksia ihmisille ja luonnolle.
 
Maailmanne ei ole tulossa loppuunsa. Se muodostaa jatkuvasti uutta elämää ja uutta maata ihmiskunnalle, mikä antaa myös niille, joilla ei ole ollut terveet tai vauraat elämäntavat, uuden alun ja oivalluksen, että yhteistyö on ainoa todellinen tapa elää.
 
Euroopan manner käy myös läpi dramaattisia muutoksia, kun merivesien nouseminen jatkuu ja saa kaupungit siirtymään syvemmälle sisämaahan. Brittein saarilla havaitaan arvokkaiden maiden vettyvän ja asukkaiden on katsottava eteenpäin ja turvattava erilainen elintapa lähitulevaisuudessa.
 
Elämä maaplaneetalla on seuraamusta jatkuvasta luomisesta, mikä tuo uusia tilaisuuksia ja seikkailuja joka kulman takaa. Parempi tutkia uusia maita ja elintapoja kuin tökkiä menneiden vuosisatojen rikottuja haaveita.
 
Heinäkuussa on syytä kiinnittää huomiota terveyteen, turvallisuuteen, lapsiin ja positiivisiin asenteisiin. Auttakaa niitä, jotka tarvitsevat apua, ja kuunnelkaa omaa sisäistä sieluanne löytääksenne tulevaisuutenne, päivä kerrallaan."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >