HomeViestejäRuth Ryden31.3.2013 - Maailman säätila huhtikuussa

31.3.2013 - Maailman säätila huhtikuussa

MAAILMAN SÄÄTILA HUHTIKUUSSA
 
Valonmestareita kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, mitä voimme odottaa säätilasta ja maanmuutoksista tulevana kuukautena?
 
"Tuleva huhtikuu tullaan muistamaan historiallisena muutoksena maailmanne ilmakehän sääolosuhteissa tähän aikaan vuodesta. Myrskyt joita nyt tulee arkiselta alueelta Kanadan yli itäisiin osavaltioihin ja Keskilänteen, käyttäytyvät odottamattomalla tavalla. Vaikka rannikkoalueille isketään taas kovimmin, emme näe merivesien hankaloittavan niiden elämää, jotka ovat jo kärsineet paljon menetyksiä. Ne jotka nauttivat osallistumisesta vuodenajan urheilutapahtumiin, on valmistauduttava vaikeisiin sääolosuhteisiin monissa paikoissa.
 
Kuukauden keskivaiheille mennessä ankara säärintama häviää suurimmaksi osaksi ja antaa vähän helpotusta ja lämpimämpää säätä, vaikka näemmekin melkoisesti vesisateita, erityisesti etelävaltioissa. Tulviminen on mahdollisuus, mitä ei pitäisi sivuuttaa. USA:n luoteis- ja lounaisosat nauttivat vielä lämpimämmästä säästä pari, kolme viikkoa, mutta näemme jotain dramaattisia myrskytuulia ja epätavallisia tornadoja pitkin läntistä rantaviivaa.
 
Pohjois-Amerikan erämaa-alueilla aletaan kokea äärimmäisiä lämpötiloja, kun huhtikuussa päästään toiselle puoliskolle. Kovat ja odottamattomat sateet yhdistettynä korkeisiin lämpötiloihin, saavat kukat jne. puhkeamaan kasvuun, sitten ne kuivuvat yhtäkkiä, kun lämpötilat taas laskevat. Tässä kuussa kannattaa kuunnella tarkkaan sääennusteita ja valmistautua sen mukaisesti.
 
Kanadassakin koetaan säärintamien muutosaikaa, mikä jatkaa vaikeita talvilämpötiloja ja myrskyjä, jotka hyppivät rannikolta toiselle varoittelematta. Todella erilaisia muutoksia tapahtuu tässä kuussa arktisilla alueilla ja Alaskassa, kun sisäinen kuumuus jatkaa valtavien jääkenttien sulattamista ja saa alkuperäisasukkaat etsimään korkeampia paikkoja. Merielämän muutokset aletaan huomata, kun kalastajat joko löytävät harvempia parvia suosikkikaloja tai näkevät niissä fyysisiä muutoksia.
 
Keski-Amerikassa on säärintamia, mitkä muuttuvat yhtäkkiä ja aiheuttavat vahinkoa rannikkoalueille avomeren ja kovien myrskysateiden vuoksi. Samat olosuhteet "putoavat" myös alemmas Etelä-Amerikkaan ja ovat vastakkain vuoriston ilmakehäolosuhteiden kanssa rannikoilla ja sisämaassa.
 
Tietysti epätavalliset ilmakehämuutokset vaikuttavat koko Eurooppaan, Aasiaan, Afrikkaan sekä Australiaan. Nähdään normaalin kevätilmaston muuttumista - joskus aina siihen pisteeseen saakka, että on vaarallisia kulkuolosuhteita ja vaikeuksia saada riittävästi sadetta viljalle ja karjalle.
 
Syyriassa ja läheisissä maissa tällä hetkellä vallitsevat olosuhteet tulevat vaikeammiksi, kun intensiiviset taajuudet - ihmisten viha, katkeruus ja tuhoisat tappamispurkaukset - rikkovat luonnostaan rauhallista erämaailmastoa. Tämä aiheuttaa epätavallisia myrskyjä ja arvaamattomia lämpötiloja, mikä tekee tästä äärimmäisen jännittyneiden odotusten aikaa. Näiden ihmisten rukouksia kuullaan kummaltakin puolelta.
 
Tästä kuusta tulee suuremmassa määrin sellainen, miksi teette sen. On aika valmistautua tietopalautteeseen kouluissa ja collegeissa, talven lian ja vahinkojen puhdistamiseen, maan valmistelemiseen tulevalle sadolle, ja mikä tärkeintä, hiljentää mielenne ja kuunnella sisäistä sieluanne, kun maailma käy läpi tätä tärkeää transformaatiota. Tulevina kuukausina nähdään monia muutoksia sekä ihmisten asenteissa että uudessa ilmastossa. Olkaa kärsivällisiä, olkaa tietoisia toisten tarpeista ja antakaa ajatustenne kääntyä rakkauteen vihan sijasta, sillä se on ainoa tapa, millä rauha tulee takaisin maaplaneetalle."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >