HomeViestejäRuth Ryden30.11.2012 - Viesti valonmestareilta joulukuussa 2012

30.11.2012 - Viesti valonmestareilta joulukuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA JOULUKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit:
"Joulukuu ei ole maailmanloppu, se on alku. Muinaisihmiset näkivät ennalta, että maa kulkisi universaalia matkaa Luojan suunnitelman mukaisesti, kääntäisi sitten sivua ja aloittaisi fyysisen ja värähteellisen uudistumisen vuosisadat. Ei tule valtavaa räjähdystä tai valoa taivaalta, vain pieni muutos suunnassa, kun planeetta aloittaa matkansa takaisin määrättyyn suhteeseensa aurinkonne kanssa. Ainoastaan herkimmät mielet tuntevat eron niissä taajuuksissa, jotka muodostavat fyysiset kehonne.
 
Tämä joulunaika tarjoaa ihmiskunnalle tilaisuuden tehdä uusia ja järkeviä päätöksiä itsensä ja kaikkien moninaisten maiden ja uskontojen hyväksi. Tulevat kuukaudet tuovat yllättäviä ilmoituksia sopimuksista maiden väliltä ja hallituksista, kun epäluottamuksen ja levottomuuden verho alkaa hävitä. Kuunnelkaa sisästä tietoisuuttanne olosuhteista, säämuutoksista ja toisten ajatuksista ja tunteista. Tämä ei ole vain tarkkailemassa istumisen aikaa, vaan on aika tuoda jokaisen sielun sisällä valoon totuus universaalista rakkaudesta ja jatkuvasta luomisesta. Lapset jotka syntyvät tähän uudistumisaikaan, syntyvät paljon vahvempina fyysisesti ja tietoisempana siitä, kuka ja mitä he ovat, ja he lisäävät maailmaan kehittyneet kykynsä hallinnosta, ruokatuotannosta ja maapallon suurista valtameristä huolehtimiseen. Tämän vuoksi harvempia vauvoja hedelmöitetään ja/tai syntyy muutaman vuoden ajan.
 
Teidän maanne ja maailman useimpien muiden maiden rahoitusongelmat tulevat ratkaisevaan muutoskohtaan siinä, että ne jotka ovat vastuussa järkevien sääntöjen luomisesta, saavat selkeämmän ymmärryksen siitä, mitä tarvitsee tehdä. Tulevana vuonna nähdään hyvin positiivisia muutoksia riippumatta sen epämukavuudesta kaikkialla. Pitäkää tarkkaa huolta siitä, mitä teillä on, sillä tulee lyhyt rahahäiriöiden aika, mikä asettaa maan maata vastaan muutaman kuukauden, ennen kuin päätöksentekijöiden ajatusmallit selkeytyvät niistä oikeista tavoista, miten tehdään maailmasta turvasatama teille kaikille.
 
Suuret myrskyt ja maanliikkeet jotka ovat tuoneet jo paljon tuhoa ympäri maailmaa, tulevat huippuunsa tässä kuussa sekä tammi- ja helmikuussa. Mannerlaattojen muuttuminen jatkaa merien häiritsemistä ympäri maapalloa, mikä johtaa odottamattomin tsunameihin. Te jotka asutte rannikolla tai sen lähellä, pitäkää tämä mielessä ja valmistautukaa liikkumaan nopeasti tarvittaessa.
 
Epätavallisia myrskymalleja muodostuu nytkin Pohjois-Amerikan mantereella, lämpötilat ovat joko epätavallisen kuumia tai kylmiä ja tämä pätee koko planeettaan seuraavat kolme kuukautta. Sitten nähdään uusien vuodenaikojen loksahtavan paikoilleen ja elämä asettuu hyvin erilaisiin malleihin. Sanasta "rakkaus" tulee tietoisuutta itsestä ja tarpeesta yhdistyä kaikkien lihassa olevien sieluolentojen kanssa ymmärryksessä, anteeksiannossa ja tavassa elää, mikä on hyödyksi kaikille, jotka hyväksyvät tuon käsityksen. Kun kevät ilmestyy ympäri maailmaa, se tuo runsaasti kasveja, metsiä ja räjähdysmäisesti merielämää, mitä ei ole ennen nähty tai koettu. Viljelysmaat kuhisevat pienenpieniä elämänmuotoja, jotka edistävät kasvua, ja aurinko tuntuu paljon korkeampana energiataajuutena.
 
Tulkaa yhteen edessä olevina päivinä ja tuo ykseys tuottaa suunnattomia palkkioita kaikille, jotka tekevät antamisesta tärkeän säännön elämässä, vastakohtana nykyiselle hyvin selvälle itsekkyydelle ja ahneudelle. Muutokset planeetassa ovat vain merkkejä tilaisuudesta miehille, naisille ja lapsille valella uusilla energioilla omaa ymmärrystänne ja päättäväisyyttänne. Uusi maailma olet SINÄ!"
 
***********
 
Rakkaat lukijat, tässä on joululahja teille ja koko ihmiskunnalle!
 
RUKOUKSEN TODELLISUUS
 
"Kun tämä vuosi loppuu ja uusi alkaa - ainakin kalenterinne mukaan - maailma on dramaattisessa myllerryksessä. Emme tarjoa teille loputtomia latteuksia rakkaudesta ja valosta, koska tiedätte sen kaiken jo. Nyt on aika katsoa todellisuutta kasvoihin ja löytää tapoja elää mielenne ja fyysisen tietoisuutenne korkeimman tajunnan kera!
 
Ihmiset syyttävät kiireesti kaikista epäonnistumisistaan ja vääristä teoistaan kaikkia, jotka eivät kannata heidän omia uskonnollisia ja poliittisia uskomuksiaan - järjestäytyneistä maista yhteiskunnallisiin tekijöihin maiden sisällä, mantereelta toiselle. Se "rauha ja hyvä tahto kaikille ihmisille maan päällä", mistä enkelit ilmoittivat, on suurelta osin sivuutettu. Ihmisillä oli silloin, kuten nytkin, vaihtoehtona rauha tai sota.
 
Piittaamattomuus ja vallan- ja rahanahneus ovat ottaneet johtopaikan liian monien sydämessä ja mielessä, jotka ottavat oman hyvinvointinsa muun maailman nälästä ja turhautumisesta. Nyt on aika ottaa takaisin Jumalan antama oikeutenne valita rauha. Vastaus on yksinkertainen: rukous. Rukous voimakkaimmassa ja oikeimmassa muodossaan.
 
Rukouksen ajatusmuoto on luovaa energiaa. Jokainen ajatus on luovaa energiaa. Oppimalla käyttämään tätä voimaa oikein voidaan "siirtää vuoria", kuten raamattunne toteaa. Tuo arvatenkin symbolinen toteamus ei ole symbolinen! Se annettiin ihmiskunnan saamiseksi oivaltamaan, että jumalainen yhteys aineellisten olentojen ja universaalin voiman välillä on fakta! Jokaisella ihmisellä on kyky muuttaa omaa elämäänsä ja polkuaan rukoilemalla oikein sitä, mitä tarvitaan tai halutaan - on kyse sitten halusta henkilökohtaiseen tai maailmanlaajuiseen hyvään. Tarkastellaanpa erilaisia rukouskäsityksiä.
 
"Jumalan" ohje sanoa yksinkertainen rukous uudestaan ja uudestaan, jotta maailmaa autetaan löytämään taas kerran rauha, ja keskittää rukous kirjoitettuihin sanoihin ja helmiin, on hyödytöntä ajan ja aikomuksen haaskausta - riippumatta siitä miten vilpittömästi se toistetaan. Tämä on aina ollut tapa sulkea maailma pois itsensä suojelemiseksi elämän tuskalta ja surulta. Se auttaa jossain määrin, mutta se ei ole rukous. On oivallettava, että jonkin muuttamiseksi tai luomiseksi, on oltava ensin selkeä ajatus, käsitys tai visio tuosta luomuksesta! Fokuksen on oltava selkeä ja ytimekäs tietoisuus siitä, mitä tarvitaan, ja tosissaan tehty pyyntö, mikä tulee vilpittömästä tarpeesta yhdistyä kaikkien asioiden Luojaan.
 
Jumalaa ylistävä "rukous" jota lausutaan uudestaan ja uudestaan sanoina ja lauluna, on aikomus yhdistyä Jumalaan jonkun toisen ajatus- ja luovuustavalla. Ajatelkaa tätä: jos olette rentoutuneita siihen, kuka olette, mitä ajattelette ja mitä voitte saavuttaa, tarvitsetteko jonkun laulamaan ylistystänne joka käänteessä? Ääretön, kaikkien asioiden Ylin Luoja ei tarvitse kaikkea tätä. Jumalan luomien fyysisten olentojen on tarkoitus kasvaa, ajatella itse, oppia, miten rakastaa ja olla rakastettu, ja kulkea polkua, minkä he ovat valinneet tuodakseen tietoa sielulleen. Tämä merkitsee, että heidän on opittava ajattelemaan luovasti koko ajan. Tämä miellyttää Isä/Äiti Jumalaanne, aivan kuten omien lastenne saavutukset miellyttävät teitä. Luojaanne pitäisi rakastaa ja kunnioittaa tietäen ja hyväksyen sen läsnäolo kaikissa asioissa.
 
Jeesuksen antama "isämeidänrukous" oli tarkoitettu yksinkertaiseksi rukousmalliksi kaikille ihmisille - ei vain sanottavaksi uudestaan ja uudestaan ilman ajatusta tai tunnetta - koska hän aikansa ihmiset eivät yksinkertaisesti tienneet, miten rukoilla! Kaikkien ihmisten on aika oppia, miten rukoillaan sen voiman ja sisäisen luottamuksen kera, että rukouksessa riittää ruutia tekemään ihmeitä tarvittaessa!
 
Äärettömästi mahdollisuuksia luodaan jatkuvasti, kun elämänne päivät heijastuvat aikaan ja paikkaan ympärillänne, antaen teille tilaisuuden tehdä pieniä tai suuria päätöksiä. Näitä päätöksiä teette te henkilökohtaisesti tai niitä tekee ihmisten massatietoisuus.
 
Piirtäkää nyt tyhjälle paperille pieni kuva. Piirtäkää tuohon kuvaan mukavalta tuntuva määrä viivoja, jotka haarautuvat toisistaan. Ajatelkaa jotain, mitä haluatte tehdä, mitä ehkä pelkäätte tehdä, tai olosuhteita, mitkä vaativat päätöksen lähitulevaisuudessa. Kirjoittakaa kuhunkin ensimmäiseen pääviivaan mahdollisia päätöksiä, joita olette ehkä ajatelleet - mahdollisimman monia. Ajatelkaa reaktioita, vaikutuksia ja/tai seuraamuksia, joita tulee kustakin ajatuksesta tai teosta haarautuvilla viivoilla. Se voi olla hyvin valaiseva kokemus, vaikka se viekin vähän aikaa. Tällaisen harjoituksen jälkeen voi tulla hyvin selväksi, mitä oikeasti haluatte tehdä, vaikka se näyttääkin hyvin vaikealta tai melkein mahdottomalta. Tässä kohtaa oikeanlainen rukous tulee mukaan.
 
1. Ottakaa 5-10 minuuttia hyvin hiljaista aikaa, antaen kaikkien muiden ajatusten ja huolien ottaa pienen aikalisän ja käskien tietoista mieltänne antamaan teille tuon tauon. Valmistakaa kehonne olemaan mukavasti hiljaa paikallaan.
 
2. Päättäkää tarkkaan, mitä haluatte rukoilla, hyvin selkein sanoin.
 
3. Tunnustakaa, että tuon tarpeen tai halun mahdollisuus on jo odotettu ja olemassa. Se on jo luotu teille.
 
4. Visualisoikaa esine, tapahtuma, halu, parantuminen, parempi suhde - mitä haluattekin kovasti - hyvin selkeästi ja nähkää se jo todellisena. Tämä on tärkeä osa - tässä visualisoinnissa ei pitäisi olla mitään negatiivisia ajatuksia, siihen on uskottava ja se on hyväksyttävä täysin.
 
5. Kiittäkää Luojaa - missä muodossa palvottekin sitä - sen antamisesta, mitä tarvitsitte, ja hyväksykää sen tulevan esiin tavalla, mitä ei aina voi kuvitella ihmisen hyvin rajoittuneella henkisellä näkökyvyllä.
 
6. Olette muodostaneet yhteyden ja tunnustaneet, että se mitä olette rukoilleet, hoidetaan. Jatkaa elämäänne kuten tavallista tietäen, että muutoksia on tulossa.
 
7. Oivaltakaa myös, että jos se mitä on rukoiltu, on sopimatonta teille tai niille, joiden puolesta rukoilette, se muokataan muotoon, mikä on hyödyksi vastaanottajalle. Toisin sanoen, ette voi kirota ketään yhdistyessänne kaikkien asioiden isään! Se muutetaan toiminnaksi, mikä auttaa vastaanottajaa.
 
Siinä kaikki.
 
Käyttäen tätä rukouskaavaa joko yksin tai toivottavasti ryhmissä, väärät teot, väärä ajattelu ja nuorten ihmisten mielen taivuttaminen voidaan muuttaa! Voima mitä tarvitaan dramaattisten muutosten edistämiseen ihmismassojen mielissä, lepää teidän jokaisen sisällä, vaikka te ette halua uskoa sitä. Silloin kun ihminen lähestyy toista riippumatta siitä, missä hän sijaitsee, luodaan energialinkki. Keskittyminen johtajiin joiden vallanahneus aiheuttaa mainitsematonta henkistä ja fyysistä vahinkoa heidän kansalleen, on tapa koskettaa heidän mieltään, erityisesti alitajuista mieltään, missä heidän normaali omatuntonsa on egon vankina. Rukoilkaa ja nähkää noiden ihmisten yhtäkkiä oivaltavan, miten kamalia asioita he tekevät, muuttavan mieltään ja alkavan toimia tavalla, mikä estää niitä käsiä ja armeijoita, jotka ovat päättäneet aloittaa lisää sotia. Tämän yksi ihminen voi tehdä!
 
Teille jotka olette sairaita - on se sitten pientä vilustumista, flunssaa tai vakava sairaus - sanomme: jokainen kehonne solu on elävä olento itsessään. Kaikki solut reagoivat sen alitajuisen mielen käskyihin, mikä pitää sydämen sykkimässä, ruuansulatusjärjestelmän tuottamassa tarvittavia happoja, lihaksen supistumassa ja venymässä jne. Teidän ei tarvitse ajatella näitä asioita, kehonne tottelee mieltä. Sama asia pätee jokaiseen kehonne osaan, mikä on sairastunut tai vammautunut. Se reagoi ja tottelee mielen käskyjä!
 
Kokeilkaa seuraavaa rukousmenetelmää esim. jalkakramppiin. Keskittykää lihakseen, mikä on kova ja kipeä. Nähkää se rentona ja velttona ja tuntekaa, ettei siihen lainkaan satu. Nähkää kulkevanne helposti, ilman stressiä tai kipua. Ennen kaikkea tietäkää, että näin on! Muutamassa minuutissa lihas rentoutuu. Silloin kun olette saavuttaneet jotain näin yksinkertaista ja teillä on ilkeä päänsärky, käyttäkää samaa menetelmää. Nähkää pään verisuonet avoimina ja sallivan vapaasti veren virrata. Silloin kun on jokin sairaus, nähkää kaikkien kehon solujen heittävän pois uhkaavat virukset tai sopimattomat vieraat solut ja palaavan välittömästi terveyteen. Silloin kun niveltulehduksen "kristalleja" muodostuu niveliin, nähkää nivelet vapaiksi ja puhtaiksi ja kosteutetuksi luonnollisella eritteellä, ilman minkäänlaisia rajoituksia. Murtuneen luun voima voidaan palauttaa normaaliksi visualisoimalla se vahvaksi ja terveeksi. Tämä ei ole mahdotonta! Teidän on kuitenkin oltava täysin varma, että henkisen ja fyysisen terveyden mahdollisuus on jo olemassa ja odottaa teidän aktivoivan sen. Taas kerran, ei saa epäröidä tai epäillä - muuten rukoukseen ei voi vastata.
 
Toisesta näkökulmasta - silloin kun rukoilette tyytymättömänä, puutteessa, surullisena, pelokkaana, sairaana, tämä esitetään fokuksena, kun yhteys Jumalaan luodaan. Jatkatte saman kuvan luomista. Ajatelkaa sitä.
 
Kun ihminen ajattelee ja suunnittelee tulevaisuutta, se on myös oikea rukousmuoto, erityisesti jos ajattelu on selkää ja hyvin muotoiltua. Se on tapa muodostaa haluttu rukousmuoto mielessä, mikä valmistelee sitä paljon voimakkaampaan rukoukseen. Voidaan suunnitella ja toteuttaa tulevaisuuden suunnitelmia ilman tällaista rukousta, mutta tiedostakaa, että silloin kun ääretön mieli on tuotu mukaan yhtälöön, universaali apu laajenee henkilökohtaiseen tilaan, mikä auttaa jatkuvasti asettamaan tilaisuuksia ja täyttämään tarpeita, kun niitä tulee. On myös suoja muita mahdollisuuksia vastaan, mitkä puuttuvat asiaan ja luovat ei-haluttua painetta.
 
Aina kun onnettomuuksia tai tragedioita tapahtuu, on apua saatavilla. Tällainen rukous jatkuvasti ylläpidettynä on ihmisen elämänlanka Tekijäänsä. Vaikeinta on päättää, mitä haluatte! Voitte pyytää myös opastusta oikeisiin päätöksiin.
 
Olette kaikkien hyvien asioiden pyytäjiä ja antajia, koska te olette Jumalan rakkaita lapsia ja hänen siunauksiaan sataa teille aina."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >