HomeViestejäRuth Ryden31.7.2012 - Viesti valonmestareilta elokuussa 2012

31.7.2012 - Viesti valonmestareilta elokuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA ELOKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit:
"Kesä on täydessä vauhdissa ympäri maailmaa. Urheilijat kilpailevat palkinnoista Lontoossa ja miljoonat ihmiset näkevät nälkää tai kurittomat johtajat tappavat heitä. Ei vaadita paljon sen näkemiseen, miten rauhattomaksi ihmiskunta on tullut. Sääennusteina ympäri maailmaa voimme antaa teille vain yleiskatsauksen maailmasta sellaisena, kuin näemme sen nyt, ja miettiä planeetan muuttumisen vaikutuksia ensi kuussa.
 
Pohjois-Amerikassa jatketaan huomattavien lämpötilojen kokemista. USA:ssa ja Kanadassa nähdään uusia ennätyksiä, kun auringon räjähdykset iskevät sinne tänne umpimähkään. Myrskyt jotka raivoavat mantereen yli arktisilta alueilta, myös Meksikoon ja Väli-Amerikkaan saakka, ovat uutisissa suurimman osan elokuusta. Hyvä uutinen on - kuten näemme sen nyt - että kuun loppuun mennessä tämä kaikki alkaa laantua ja normaalimpi syyskuu antaa maailmalle vähän helpotusta. Hurrikaanimallit joita nyt tutkitaan, ovat myös pois tasapainosta eivätkä elä normaalien odotustensa mukaan, kun merivirtaukset aiheuttavat matalampia lämpötiloja, mitkä ovat normaaleja tähän aikaan vuodesta. Näemme ainoastaan yhden todella voimakkaan myrskyn iskevän USA:n itärannikolle tässä kuussa.
 
Eurooppa ja Aasia ovat ilmakehämullistusten polttopiste tässä kuussa ja syksyyn saakka. Kovat sateet ja tuulet iskevät korkeammille alueille ja aiheuttavat tulvimista, lumivyöryjä ja jäätäviä lämpötiloja paljon ennen normaalia kautta. Odotamme, että maapallo reagoi intensiiviseen auringon liikakuumuuteen mannerten liikkeillä, mikä aiheuttaa - ainakin vähän - uuden kierroksen maanjäristyksiä tunnettujen siirrosten alueella ja uusien avautumista. Afrikan suuren halkeaman nähdään liikkuvan tässä kuussa ja useat maa-alueen tulivuoret alkavat tehdä itsensä tunnetuksi.
 
Sisäytimenne kuumenee hyvin nopeasti, erityisesti navoilla, kuten asiantuntijanne ovat viimeinkin määritelleet. Uutinen suurten ahtojäiden sulamisesta hyväksytään nyt avoimesti, kun tiedemiehet löytävät suuria kuiluja pohjois- ja etelänavalta. Ennusteita merenpinnan nousemisesta ei enää pidetä puppuna, kun maailman alueet jotka ovat vain muutaman metrin merenpinnan yläpuolella, ovat todellisessa vaarassa upota aaltojen alle. Iso-Britannian saarivaltakunta kokee korkeampia vuorovesiä ja ongelmia merenpinnan kanssa.
 
Hyvät uutiset? Onko niitä se, että teitä on varoitettu ennalta ja ihmiset ympäri maailman ryhtyvät varotoimiin itsensä ja omaisuutensa suojaamiseksi menettämistä tai katoa vastaan? Satomenetykset käsitetään ja uusia tapoja säilöä ja viljellä ruokaa otetaan harkintaan. Monet teistä jotka olette kuunnelleet näitä hengen varoituksia ja ottaneet vaarin omasta sisäisestä olemuksestaan, autatte tekemään tästä maailmanlaajuisesta muutosajasta uuden tiedon ja uusien elintapojen oivaltamista ympäri maailman. Pysykää tietoisena sääennusteita ja jos on aika siirtyä pois katastrofin tieltä, tehkää se välittömästi. Asiat voidaan korvata - ihmisten korvaaminen vie aikaa. Älkää pelätkö elämänne ottamista hallintaan. Jokainen teistä on "heittänyt" itsensä tähän elämään osallistuakseen tähän suureen planeettamuutokseen suuren innostuksen ja odotuksen kera. Teistä ei ehkä tunnu siltä, mutta se on osa sisäistä sieluanne: olette hyvin erityisiä. Muistakaa pyytää, kun tarvitsette apua. Me kuuntelemme."
 
***********
 
Rakkaat Mestarit, on niin monien lukijoiden raportteja tunnemuutoksista heidän sisällään ja ympäröivässä maailmassa, että tulee ilmiselväksi, että tätä tapahtuu. Kanavat raportoivat näistä vaikutuksista ympäri internetiä. Selittäkää, mitä tapahtuu ja miten kauan tätä kestää.
 
Mestarit:
"Eikö kaikki ole viime aikoina näyttänyt olevan vähän pielessä - kiinnostuksenne muuttuvat dramaattisesti, televisio-ohjelmat näyttävät liian väkivaltaisilta, liian absurdeilta tai todella ärsyttäviltä? Onko ruokamakunne muuttunut hiljattain? Eikö ole tapahtunut muutosta käsityksessänne siitä, kuka olette ja millaisia toiset ihmiset ovat? Ette kuvittele tätä.
 
Kun tiedostatte epätavalliset säämallit ja laattojen liikkumisen maan kuoressa, siitä tulee todellista muutosta ihmistietoisuudessa. Näette itsenne ja toisenne eri tavalla, kun elätte normaalia elämäänne. Miksi?
 
Kuten olemme puhuneet aiemmin monta kertaa, sanalla "taajuudet" on tekemistä tämän kanssa. Kun planeetan paikka aurinkokunnassa on muuttunut vähän, niin ne taajuudet jotka pitävät sen siinä, ovat aiheuttaneet lukuisia järistyksiä ja vulkaanisia häiriöitä. Sisäinen kuumentuminen sulattaa valtavia jääpeitteitä ympäri maailmaa ja merenpinta nousee. Silloin ei ole vaikeaa nähdä, että tämä taajuusmuutos vaikuttaa myös ihmistietoisuuteen.
 
Miten tämä vaikuttaa teihin henkilökohtaisesti? Ovatko vanhat muistot alkaneet ponnahdella esiin kummalliseen aikaan, kenties asioita joita ette oikeastaan halua muistaa? Tai kenties joitain todella kauniita muistoja, jotka ovat unohtuneet kauan sitten? Haluatteko itkeä ilman mitään syytä? Muistoista tulee jatkuva kumppani monille teistä ja niille jotka tarvitsevat muistia tehokkaaseen työskentelyyn, pitkä- ja lyhytaikaisista muistoista tulee helpompia muistaa ja käyttää. Tietokoneethan ovat vain ihmismuistin laajentuma.
 
Tunteet ovat taas jotain muuta. Poliittisesta taistelukentästä mikä on hyvin välttämätön pitämään hallituksenne "liikkeellä", tulee todella ärsyttävää monille teistä ja saa monet teistä sulkemaan television tai etsimään jotain realistisempaa katsottavaa. Tunteet käyvät todella kierroksilla nyt, kuten aina tällaisena aikana, mutta voimakkaammat taajuudet saavat kokeneimmatkin poliitikot sanomaan asioita, joita he pahoittelevat seuraavana päivänä! Tunnehyvinvointianne hierotaan tavalla, mitä ei ole koskaan ennen koettu maaplaneetalla. Elämänne korostuu tällä kierroksella monin tavoin valitsemanne polun mukaisesti. "Korkeutenne" ovat korkeampia ja alhonne lähes sietämättömiä. Kiukku purkautuu helposti ja on sisäinen tarve jostain - jostain, mutta mistä?
 
Ihmiset tarvitsevat ihmisiä ja kumppanuuden etsinnästä tulee nyt välttämättömyys - joku joka ymmärtää, mitä tunnette. Sitten kun kaikki menee hyvin, negatiiviset ajatukset leimahtavat ja pilaavat koko jutun. On erittäin tärkeää tänä siirtymäaikana, että ihmiset pyrkivät todella ymmärtämään, että tunteet kontrolloivat useimpia ajatuksianne ja tuntemuksianne. Tätä on vaikeaa hallita noin seuraavan vuoden. Sen tekemiseksi on tarpeellista vain pysähtyä muutamaksi sekunniksi tai minuutiksi käsittääkseen, että on jotain muuta, mikä saa olonne tuntumaan epämukavalta. Sallikaa itsenne nähdä jokainen tilanne hyvin realistisesti, tunteellisuuden sijasta. Tämä antaa teille aikaa löytää tapoja tilanteen käsittelemiseen räjäyttämättä sitä!
 
Ne jotka ovat henkisesti tietoisempia, tuntevat tämän muutoksen energeettisenä tilaisuutena ja ovat kenties tilanteessa, missä voivat nähdä tai tuntea uusia tapoja ajatella ja tuntea - mitä toiset eivät voi. Runoilijat ovat täynnä uusia kuvia ja kirjailijat keksivät aiheita, joita he eivät koskaan ennen ole ajatelleet. Urheilijat löytävät uutta voimaa ja tapoja kontrolloida kehoaan. Erilaisia musiikkisointuja rummuttaa muusikkojen päässä ja he tuovat uusia sointuja ihmisille, jotka ovat harmonisia eivätkä meluisia, kuten kanavilla nyt. Tiedemiehet murtautuvat läpi vaikeista ajan ja avaruuden todellisuuksista. Luonto muuttuu tavoilla, joita on ihmeellistä katsoa. Uusia kasvimuunnelmia ilmestyy, kun ikivanhat näyttävät kuolevan pois tai muuttuvan.
 
Luonto tietysti muuttuu, kuten on tulossa ilmeiseksi. Eläimet käyvät läpi pieniä fyysisiä transformaatioita ja niiden mentaalinen tietoisuus kasvaa. Lemmikit ovat joko rakastavampia tai niistä tulee enemmän oma itsensä, mikä tuntuu kenties epämukavalta. Havaitaan poikkeavuuksia joissain villieläimissä ja uusia lajeja kohdataan hyvin pian ympäri maailmaa.
 
Jokaisen elämänmuodon taajuudet ovat luonnon luomistapa. Tämä ei ole mitään pelättävää. Luominen/luomakunta antaa ihmisille ja kaikelle elämälle maan päällä uudet kasvot ja uuden tilaisuuden pitää elämää tyydyttävämpänä. Antakaa ajatustenne virrata ja tunteidenne reagoida siihen, mikä on uutta ja erilaista. Kyllä, se toimii myös toisin päin. On niitä, jotka käyttävät uutta energiaa negatiivisilla tavoilla oman itsekkyytensä sekä valtansa ja varallisuutensa hyväksi. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan aineessa. Nähkää se siksi, mitä se on, ja lähtekää pois.
 
Olkaa sen sijaan hyvin lähellä sisäistä itseänne nyt. Tiedostakaa tuntemuksenne ja tietäkää, että sielunne on tässä kehossa hyvin tärkeästä syystä. Meditointi voi näyttää vanhalta jutulta, mutta se on nyt erittäin tärkeää mielen sallimiseksi sulautua yhteen sen korkeamman tietoisuuden kanssa, mitä oikeasti olette. Polkunne on elämässä paljon helpompi ja nautittavampi, kun ei ole ristiriitaa sielumuistojenne ja päivittäisten ajatustenne ja tunteidenne välillä. Olemme aina jokaisen sielun kanssa, joka on ihmismuodossa, ja autamme ja vastaamme rukouksiin koko ajan. Muistakaa pyytää ja saatte."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >