HomeViestejäRuth Ryden31.5.2012 - Viesti valonmestareilta kesäkuussa 2012

31.5.2012 - Viesti valonmestareilta kesäkuussa 2012

VIESTI VALONMESTAREILTA KESÄKUUSSA 2012
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 31.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit:
"Tulee hyvin pian aika, joka tuo uuden ajattelutavan miljoonien ihmisten elämään ympäri maailmaa. Ei, se ei ole universaalia rauhaa ja valoa, vaikka maailma saavuttaa tuon tavoitteen joku päivä kaukana tulevaisuudessa, vaan valaistumisen aika - kuten sitä kutsutaan - on nyt teillä käsillä. Kovat lausunnot homoyhteisöjä vastaan ja päättäväisyys pitää naiset keskiajassa loppuvat hyvin pian. Ei valtavilla mielenosoituksilla tai kovien lakien poistamisella, vaan Luojan määräyksestä. Tämän planeetan tietoisuudessa tulee aina aika, jolloin negatiivisista voimista tulee ns. etupainotteisia ja ihmiskunnan tasapainoa horjutetaan. Etsikää nyt uudelleentasapainottumista, mikä tulee hyvin epätavallisella tavalla, luontaisen ymmärryksen ja rakkauden tarpeen kukoistamiseksi ihmisten sydämissä. Sanomalla "hyvin pian" tarkoitamme, että kolmen seuraavan vuoden aikana näette dramaattisen muutoksen parempaan.
 
Sillä välin käsittäkää, että tämä on sielujen koulu ja jokainen teistä on tarpeellisella polulla kohti sitä henkistä valoa, mitä te kaikki niin kovasti haluatte. Kuunnelkaa sitä kauneutta ja ihmettä, mitä on teidän jokaisen sisällä, niiden negatiivisten valhe- ja ahneusverhojen sijasta, jotka tunkeutuvat maailman hengitysteihin. Jokainen teistä on tärkeämpi kuin ns. tähti tai poliitikoksi tavoitteleva. Käsittäkää se ihme, kuka ja mitä todella olette, ja kieltäkää ne negatiiviset "herkut", joita teille tarjotaan jatkuvasti monin tavoin. Nyt on aika siivota talonne - kirjaimellisesti. Tämän tekemällä teistä tuntuu siistimmältä myös sisäisesti, ikään kuin joku todella muuttuisi hyväksi. Laittakaa asiat järjestykseen ja elämästänne tulee ymmärrettävämpää ja onnellisempaa.
 
Tämä kuukausi heijastaa niitä monia muutoksia, joita planeettanne käy läpi tänä aikana. Meidän ei enää tarvitse kertoa teille, että veto aurinkokuntanne auringosta ja planeetoista käy läpi muutoksia, jotka ovat jatkuneet universumin luomisesta saakka. Se on normaalia muutosta pitämään kiertoradat linjassa seuraavat tuhannet vuodet. On pelottavaa, kun ei tämän vuoksi tiedetä, minne seuraava järistys, tornado, hurrikaani jne. iskee, mutta teillä on nyt hyvin toimiva säätilan ennustuspalvelu, mikä kattaa suurimman osan maailmasta ja antaa ainakin varoituksia teille.
 
Tämä on normaalisti hurrikaanikausi ja ilmakehä alkaa reagoida tähän muodostaen voimakkaita tuulenpuuskia maailman monissa osissa, ei ainoastaan Pohjois-Amerikassa. Odottakaa poikkeuksellisen voimakkaita hurrikaaneja Itärannikollanne kesäkuun keskivaiheilla, mitä seuraa maanliikkeitä mantereen halki. Täällä ja maailmanne monilla mantereilla tapahtuu syvillä tasoilla paljon muutoksia. Lähi-itään iskee erittäin voimakkaita järistyksiä tulevina viikkoina ja Etelä-Amerikan vuoret ja tulivuoret heräävät eloon monin purkauksin. Meksikon tulivuori jatkaa syöksemistä muutaman viikon ja asettuu sitten päästettyään sisäistä höyryä. Vulkaaninen toiminta Islannissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikan läntisessä tulivuoriketjussa jyrisee ja yrittää päästää höyryä ja/tai aiheuttaa järistyksiä lähistöllä.
 
Australian perusta on ollut hiljaa pitkään, mutta manner muuttuu syvällä alla, mikä aiheuttaa pelottavien äänien kuulumista alapuolelta ja pelästyttää erämaan ihmiset. On järistyksiä ja jonkun verran maan muuttumista, mutta emme näe aikanaan nyt voimakkaita järistyksiä. Euroopassa on monia ongelmia vesireiteissä, kun siirtymät muuttavat jokien ja järvien perustaa. Vuorilta sulava jää aiheuttaa tulvimisongelmia monilla alueilla, erityisesti Venäjällä.
 
Tämä on ymmärtämisen ja valmistautumisen aikaa - aikaa tiedostaa muutokset maassa, mutta myös ihmiskunnan muuttuva tietoisuus. Suuttumisen tai periksi antamisen sijasta antakaa tietoisuutenne kattaa ajatuksissanne koko maailma, kun alatte ymmärtää uusien maa-alueiden luomisen ja uusien ajattelumuotojen maailmanlaajuiset vaikutukset, mikä lopulta muuttaa "kyynelverhon" rohkaisevien hyötyjen maailmaksi kaikille ihmisille. Tämä voi näyttää "kuulta taivaalla", mutta se on Jumalan mielessä ja se tulee tapahtumaan. Nauttikaa kaikki tämän kaiken katselemisesta, pitäen itsenne turvassa ja sisäisessä rauhassa. Aamen."
 
***********
 
OVATKO ENKELIT TODELLISIA?
 
"Ruthin makuuhuoneessa on seitsemän enkelikuvaa seinillä ja lipaston päällä, mitkä tuntuvat hänestä mukavilta. Ajatteleeko hän niiden tuovan onnea tai suojaa? Ei tietenkään, vain pienen muistutuksen, että universaaleja rakkaushenkiä on hänen ympärillään koko ajan. Ihmiset joilla on seinillä demonien tai hirviöiden kuvia, muistuttavat itseään omasta käsityksestään henkimaailmasta. Erona on yksilön valinta vetää luokseen tarvitsemiaan näkymättömiä auttajia.
 
Kaikki kansat ja uskonnot kutsuvat monilla nimillä niitä rakastavia, avuliaita ja suojelevia henkiä, jotka täyttävät universumin ja kaikki asutut planeetat kaikissa universumeissa. Raamattu kertoo monista, jotka ovat taistelleet negatiivisia voimia vastaan ihmiskunnan puolesta ajan alusta saakka. Tämä taistelu on ja tulee aina olemaan jatkuva tilanne. Luoja antoi elämän lukemattomille triljoonille sieluille, joiden annettiin tehdä omia valintojaan siitä, keitä he halusivat olla ja mitä tehdä.
 
Tarinat sodasta taivaassa eivät ole kovin kaukaa haettuja, kun jotkut näistä voimista kamppailevat edelleen universaaleista valta-asemista. Tuo kamppailu heijastuu myös inkarnoituneiden ihmisten tunteisiin ja mieleen. Kun sielu on valinnut haluamansa kehon, se virtaa syntyvään lapseen elämän "moottoriksi". Sielu perii sen muistot ja kyvyt tallennettuna alitajuiseen mieleensä, kera korkeamman tiedon ikuisuudesta korkeampana itsenä. Kyllä, joskus sielut ovat näitä negatiivisia henkiä ja näiden lasten elämä kehittyy usein negatiiviseksi ja haitalliseksi ihmisolennoksi riippumatta perheen tai opettajien ponnisteluista. Onneksi tämä jää harvinaiseksi tai maailma olisi paljon suuremmassa myllerryksessä kuin nyt. Voiko yksilö muuttaa negatiivisen sielun kurssia tässä elämässä? Kyllä. Ihmisellä, kuten sielullakin, on valinnan lahja. Tuon suunnan muuttaminen voimakkaalla päättäväisyydellä palvelee sielua enemmän kuin mikään.
 
Henkisielu pystyy ottamaan itselleen älykkään olennon muodon kokeakseen elämää kaikin tavoin, tehdäkseen tuosta elämästä mahdollisimman mielenkiintoisen ja kouluttavan. Kaikilla lajeilla aineessa - ihminen tai eläin - on erilaisia kykyjä ja ongelmia ja tässä kohtaa enkeleiksi kutsumanne suojelevat henkiolennot tulevat mukaan.
 
Oma henkilökohtainen sielunne - 99%:ia tapauksista - on tehnyt "ihmishyppelyä" tuhansia vuosia ja sillä on lukemattomasti kokemuksia, hyviä ja huonoja, joista ammentaa joka elämässä. On muistoja tilanteista jotka tarvitsee tuntea uudestaan ja joiden kanssa täytyy työskennellä niiden parantamiksi. Ihmiselämät voivat tuoda monia eri tilanteita - jotkut ovat täysin uusia, toiset tuntuvat joko onnellisen tyydyttäviltä tai epämukavilta näennäisesti ilman mitään syytä. Näyttää aina olevan tarvetta jonkin tai jonkun avusta, kun mikään muu ei toimi!
 
Kyllä, on voimakkaita opastavia ja suojelevia henkiolentoja, jotka ympäröivät kaikkia eläviä asioita ja pitävät maailman pyörimässä, silloin kun kaikki menee ylösalaisin. Kysytte: entä ne pienet kansat joita itsekkäät ja pahat hallitsijat tappavat? Missä on apu? Ymmärrämme pulmatilanteenne. Teidän on kuitenkin käsitettävä, että ihmisryhmillä jotka muodostuvat kansoiksi ja myös pienemmiksi yhteisöiksi, on oppitunteja edetäkseen rauhanomaisiin ratkaisuihin. Enkelivoimat tekevät kovasti työtä siellä, vastoin valtavaa negatiivisuuden todennäköisyyttä, kaataakseen vallanhimoiset hallitsijat oman kansan tekojen kautta. Tätä nähdään tänä päivänä uudestaan ja uudestaan, kun väestöä tapetaan fyysisesti ja henkisesti. Jokaista tällaista tilannetta valvovat suuret enkelivoimajoukot, kun ne toimivat johtajien ja väestön kanssa.
 
Olemme kertoneet teille monta kertaa, että jokaisen ihmisen on koettava vaikeita aikoja oppiakseen rakastamisen ja välittämisen universaalit oppitunnit. Protestoijajoukot noissa paikoissa tekevät juuri sitä ja heidät on asetettu noihin asemiin, jotta he voittaisivat virheet menneissä elämissä. He tuntevat sisäistä pakkoa tehdä niin. Käsitämme, että se näyttää melkoiselta "taputukselta" teistä, mutta oppitunnit joita miljoonat ihmiset nyt oppivat, avaavat täysin uuden ajattelu- ja toimintatavan ja synnyttävät sen uuden maailman, mistä kaikki henkiset ihmiset ovat puhuneet internetissä!
 
Tämän vaalivuoden politiikka purkaa ulos joidenkin niiden kaikki negatiiviset teot ja ajatukset, jotka yrittävät saada korkeiden virkojen valtaa ja rahaa - ja muutamat heistä reagoivat sillä negatiivisella sielulla, jonka kanssa he tulevat tähän elämään. Kuunnelkaa kaikkea tätä sisäisellä viisaudellanne ja pyytäkää valaisemaan kyetäksenne erottamaan, mikä on totta ja mikä ei, kun mainokset jatkuvat ja jatkuvat. Saatatte yllättyä ymmärtäessänne yhtäkkiä sen, mitä sanotaan, tai nähdessänne selvästi totuuden asiasta.
 
Olette kuulleet tämän aiemmin: on voimakkaita positiivisia, ikuisia ja luovia voimia, jotka asuvat kaikessa ajassa ja avaruudessa ja jotka ovat tuoneet maaplaneetalle tietoisen elämän kaikkiin muotoihin. Nämä voimat ovat jatkuvasti läsnä kaikkien elävien asioiden ympärillä - pienimmänkin olennon - antaakseen sen tasoituksen, mitä tarvitaan elämän jatkumiseen ja kukoistamiseen. Jokaisella teillä on tarvetta vastauksiin painavissa ongelmissa - havaiten jonkin menettäneen merkityksensä ja parantaen kehon ja mielen. Jokaiseen pieneen ja suureen asiaan joka tarvitsee apua, henkiapu on aina käsillä odottamassa pyytämistä. Henkilökohtaiset enkelihenkenne ovat aina paikalla riippumatta ongelmasta. Vastauksia tai ratkaisuja voi tulla välittömästi tai ilmestyä myös epätavallisilla tavoilla, silloin kun vähiten odotatte niitä.
 
Jeesuksen sanat jotka ovat kulkeneet sivuilla aionien ajan: "Pyytäkää ja saatte" on vahvin hänen lausumistaan, sillä ne ovat tarvitsemanne avain siihen, mitä tarvitsette. Tarvitaan vain ehdoton sisäinen tieto, että pyyntönne on kuultu ja sen mukaan toimitaan. Saatatte pyytää apua muodollisella rukouksella tai ilmaisemalla sisäisen vetoomuksenne henkioppaille ja enkeleille. Jos rukoilette pyhimyksiä tai ihmisiä, jotka ovat kuolleet, sen on tapahduttava oivaltaen, että joskus nämä sielut ovat menneet korkeampiin ulottuvuuksiin eivätkä voi auttaa teitä. Enkelivoimia on kuitenkin aina ympärillänne odottamassa pyytämistä.
 
Monille ihmisille joilla on tämä tietoisuus, enkeliauttajistanne tulee näkymättömiä ystäviä ja he tuovat elämäänne kyvyn nähdä elämän sellaisena, mitä se on, ja nähdä miten työskennellä vaikeuksien kanssa rationaalisemmin ja oppien kehittämään ystävällisyyden ja ymmärryksen hengen kaikkia ympärillänne olevia kohtaan.
 
Jos enkelikuva tai -nukke auttaa teitä muistamaan niiden läsnäolon, niin hyvä. Muistakaa vain: älkää rukoilko vain kuvaa ja odottako kaiken kääntyvän hyväksi! Läsnäolo on mielessänne, sydämessänne, jokaisessa hengenvedossanne. Ette ole koskaan yksin. Olkaa hiljaa ja kuulkaa ja tuntekaa nuo kauniit henkiolennot, jotka ovat tärkeä osa elämäänne. Muistakaa kiittää niitä ja kertokaa, että olette tietoinen niiden avusta. Sitten katsokaa tuon suhteen ikuisen Luojan kanssa toteutuvan! Enkelit ovat Jumalan viestintuojia."
 

< PrevNext >