HomeViestejäRuth Ryden30.11.2011 - Viesti valonmestareilta joulukuussa

30.11.2011 - Viesti valonmestareilta joulukuussa

VIESTI VALONMESTAREILTA JOULUKUUSSA
 
Kanavoinut Ruth Ryden
Uutiskirjeestä 30.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mestarit, oma maamme ja muu maailma kiertää kehää ja tämä tuleva kuukausi ja vuodenvaihde saa hyvin monet huolehtimaan hallituksemme hajoamista, puhumattakaan maista, jotka yrittävät vaihtaa johtajiaan väkivallalla ja protesteilla. Kommentoisitteko, mitä näette joulukuussa tähän liittyen, ja vähän suurista ennustuksista vuodelle 2012?
 
Mestarit:
Kun katsotaan maailmaanne miljoonien muiden planeettojen ja sivilisaatioiden historian näkökulmasta, planeettanne on valtavassa transformaatiovaiheessa, mikä on äärimmäisen vaikea aineellisille olennoille, jotka asuvat sen pinnalla. Tämä on jatkuvaa luomista ja se jatkuu, kunnes transformaatio on valmis. Tällä tarkoitamme, että vuodenaikojen säätila muuttuu jossain määrin ja se tuo vuodenajat uusiin puitteisiin, säätilamalleja on helppoa ennustaa ja ihmisten älykkyys ja viisaus yhdistyy sen sijaan, että heitettään erillisyysuskomuksia toisten kasvoille. Kaikki kanavoidut viestit ovat yrittäneet tavalla tai toisella kertoa ihmisille samaa asiaa eri tavoin. Tiedätte jo, että planeettanne venyy ja muuttaa ylempää maankuortaan, mikä saa aikaan järistyksiä ja magmaräjähdyksiä. Mikä tärkeintä, räjähdyksistä miesten ja naisten mielessä tulee vieläkin laajempia ympäri maailmaa, kun ihmiskuntaa tönitään todellisuuteen kaikkien asioiden henkiluonteesta. Universuminne on vain yksi rajattomassa koko luomisessa, mikä jatkuu jatkuvasti.
 
Nuoremmalta sukupolvelta vie monta vuotta voittaa pikkumaiset erimielisyydet ja käsittää, että ihminen on tehnyt uskonnot kunnioittamaan Luojaa, mutta niitä on käytetty edistämään niiden johtajien valtaa. Hallitukset jotka ovat tänä päivänä kriisissä, menevät kukin omalla tavallaan vaikeaan koalitioonsa, mikä menee yhteen suuntaan ja sitten toiseen, kunnes se viimein oivaltaa, että ihmisten on vedettävä yhteen, oltava ystävällisiä toisilleen ja löydettävä totuus olemuksestaan. Vaalit joita pidetään toisissa maissa, aloittavat pitkän matkan, koska väestön keskuudessa ei ole vielä riittävästi ymmärrystä, mitä tarvitsee tehdä. Teidän tulevat hallitusvaalinne USA:ssa ovat sormien pyöritystä osoittamaan toisiaan, kunnes lopulta ymmärryksessä tapahtuu läpimurto ja johtonne vahvistetaan. Virittykää pois kaikista ikävistä syytöksistä, joita kuulette, ja kuunnelkaa sisäistä viisauttanne ja sydäntänne.
 
Muinaiset ennustukset annettiin noille ihmisille osoittamaan, että heidän maailmansa jatkuisi pitkään ja mitä suunnilleen voisi tapahtua lähellä 2012-aikajaksoa. Se tapahtuu jo, minkä he näkivät ennalta. Päivämäärät ovat vain viitekohtia. Ihmisiä tapetaan yrityksestä toteuttaa muutoksia, sillä he tulivat olemaan niitä, jotka todella vaikuttavat hallitustensa toimintaan. Kunnioittakaa heidän muistoaan. Näette myös monia muutoksia niiden omatunnossa, jotka tällä hetkellä hallitsevat, erityisesti USA:ssa. Valtatasapainottomuudet ovat tulleet liian selviksi ja väestönne on tullut siihen pisteeseen, että he sanovat: "Tee oikein tai lähde pois!"
 
Se mitä tapahtuu, on nyt yksin teidän käsissänne - toteuttaa maailmanlaajuisia ja hallinnollisia muutoksia niin nopeasti, kuin pystytte käyttämään voimaanne ja päättäväisyyttänne sen tekemiseen. Muutoksia ei ole kirjoitettu kiveen, kuten sanotaan, vaan aikomuksen muotoon - aika tai päivämäärä ei ole tässä tekijänä. Taas kerran, kuunnelkaa sisäistä opastustanne joka tilanteessa, mistä löydätte itsenne, ja olkaa osa tätä muutosta millä tahansa tavalla, mihin teidät laitetaan. Osallistutte kaikki tähän.
 
Mitä sääolosuhteisiin ympäri maailmaa joulukuussa tulee, niin ehdottomat ennustukset olisivat tässä kohtaa mahdottomia, sillä taajuudet joilla maata pommitetaan avaruudesta ja auringonpurkauksista, ovat seurausta planeetan uudelleensijoittumisesta aurinkokunnassanne. Vuodenaikaolosuhteet eivät tietenkään ole normaalit ja tämä pätee koko maailmaan. Maanjäristykset lisääntyvät tunnetuilla alueilla ja vulkaanisten purkausten mahdollisuus lisääntyy myös ja tämä ulottuu kaikkialle maailmassa, missä siirroslinjat ovat syviä ja tunnettuja. Odottakaa, että talvet ovat kylmempiä ja kesät kuumempia ja kuivempia. Kovat lumisateet vuorilla aiheuttavat paljon maanvyörymiä ja erämaista tulee laajempia ja karumpia. Vedestä tulee tärkeä kysymys suurimmassa osassa maailmaa, kun syvät varannot vetäytyvät nopeasti.
 
Luonnonkaasua käytetään vähentämään öljyn tarvetta, mutta se aiheuttaa lukuisia maanjäristyksiä niistä halkeamista, mihin työnnytään. Tämä on aikaa säästää, mitä teillä on, ja olla ryntäämättä heittämään rahojanne epäolennaisuuksiin. Toisin sanoen, odottakaa odottamatonta ja olkaa valmis käsittelemään olosuhteet niiden tapahtuessa. Tämä ei ole helppo kuukausi ja lopputalvi vaatii suunnittelua, lämmintä vaatetusta ja runsaasti öljyä lämmitykseen pohjoisessa ilmastossa. Maailman eteläosissa on tärkeää säästää vettä kaikin mahdollisin tavoin, sillä siitä tulee ongelma.
 
Ei paljon hyviä uutisia, vaan teille inkarnoituneille universumin sieluille tämä on valtava haaste sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Olette tulleet tärkeään osaan tässä ja ne jotka päättävät auttaa vain itseään itsekkäillä teoillaan, ovat hyvin pahoillaan palatessaan henkeen, kun eivät ole suorittaneet elämänsä tarkoitusta.
 
Tämä on äärimmäisen tärkeää aikaa olla ihmiskehossa, sillä olette osa Jumalan valtavaa luomissuunnitelmaa. Olemme aina kanssanne, vain pyytäkää tarvitessanne apua ja kuunnelkaa vastausta, mikä tahansa se on tai miten tahansa se tulee. Nauttikaa jouluajasta perheenne ja ystävienne kanssa ja tehkää jotain kivaa niille, jotka ovat yksin.
 
***********
 
Jouluviesti Valomestareilta
RAUHAN LÖYTÄMINEN MAAN PÄÄLLÄ
 
Maailman kristityissä maissa maailmanrauhan polttopiste on aina ollut voimakkaimmin Jeesuksen syntymäjuhlan kuukaudessa. Rauha ja rakkaus kaikkien ihmisten kesken oli hänen tärkeimpiä viestejään. Tänä päivänä polttopiste on jatkuva, kun rotujen, uskontojen ja maiden väliset sodat arpeuttavat maapalloa ja miljoonien ihmisten kehoa lähes päivittäin. Missä on enkelien lupaama rauha? Se on kanssanne nyt - on aina ollut.
 
Viesti ei kertonut ihmisten ja kansojen välisestä rauhasta - enkelit kertoivat sisäisestä rauhasta, joka yhdistää Jumalan mieleen, mikä luo automaattisesti "ihmiselle hyvän tahdon"! Miettikää sitä ja nähkää, miten täysin oikealta se tuntuu. Viesti oli ja on aina ollut, että ihmisillä on tuo jumalainen yhteys ja kyse on vain tuon todellisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, kyetäkseen kurkottamaan syvälle sisään ja pääsemän Jumalan täydelliseen rauhaan.
 
Tämä viesti ei ollut vain Jeesuksen seuraajille, vaan koko maailmalle. Enkelten sanat säilytettiin huolellisesti, jotta koko ihmiskunta ymmärtäisi lopulta niiden merkityksen.
 
Sana "rauha", niin kuin sitä yleisesti tänä päivänä käytetään, merkitsee tilaa, missä ei ole vihamielisyyksiä missään muodossa. Silloin kun maailma voi elää tuollaisessa tilassa, kykenee kasvattamaan lapset turvallisessa ympäristössä, kasvattamaan ruokaa ilman epäreiluja rajoituksia tai "valtuutuskäytäntöjä", kulkemaan minne tahansa esteettä sekä, elämään ja työskentelemään toisen kanssa iloisesti, antaen ja jakaen ilossa, maailma kokee todellista rauhaa.
 
Kuitenkin ennen kuin mitään tästä voi tapahtua, ennen kuin maailma voi päästä luvattuun, uuteen rauhan aikaan, jokaisen elävän olennon on alettava hyväksyä sisäinen rauha - sisäinen yhteys kaikkeuden kanssa. Miten ihminen joka kiehuu katkeruudesta, voi elää rauhassa veljiensä ja sisartensa kanssa ja antaa ja ottaa oikeudenmukaisesti ja rehellisesti? Miten ihminen joka elää pelossa elämänsä joka päivä, odottaen tragediaa jokaisen kulman takaa, voi rentoutua ja nauttia siitä, mitä elämä oikeasti voi olla? Miten ihminen jonka on täytettävä egonsa ajatuksilla paremmuudesta, voi työskennellä ja elää niiden kanssa, joita ei pidetä tärkeänä, koska he näyttävät erilaisilta sekä ajattelevat ja palvovat eri tavalla? Sisäinen rauha poistaa kaikki tällaiset eroavuudet.
 
Miten tämä sisäinen rauha saavutetaan? Päivittäisten huolten raskaat pilvet - sovitut tapaamiset, aikataulut, auton korjaukset, tietokoneen hajoamiset, lasten pitäminen ruodussa, suhdeongelmat jne. jne. - pitävät mielen monissa eri polttopisteissä kerralla ja ne kaikki yrittävät olla päähuomiona. Tunteet joita kumpuaa päivittäisestä ajatuskierrosta, hukuttavat hermojärjestelmän, sydämen, lihakset ja ruuansulatusjärjestelmän. Jatkuvat televisiomainokset tekevät tunnetuksi tiettyjä sairauksia tai yleisiä vaivoja ja paisuttelevat niitä kannustaakseen mieltä hyväksymään lähtökohdan, että kuuntelija tarvitsee tietysti mainosten kalliita lääkkeitä helpottamaan kärsimystä. Miljoonia dollareita käytetään joka päivä lääkkeisiin, joita ei tarvita ja jotka aiheuttavat valtavaa vahinkoa keholle, mitä niiden pitäisi auttaa. Kuunnelkaa hyvin hiljaista ja nopeaa selontekoa lääkkeiden sivuvaikutuksista. Jopa myönnetään, että lääke saattaa tuoda flunssaa sivuvaikutuksena! Kuunnelkaa tarkkaan!
 
Kaikki tämä pitää mielen ja kehon jatkuvassa jännitystilassa, mikä estää tietoista mieltä rentoutumasta ja siirtymästä sivuun muutamaksi minuutiksi aina silloin tällöin, jotta voidaan yhdistyä sisäiseen rauhaan. Miten usein suurin osa ihmisistä edes ajattelee päivän mittaan kommunikointia Luojansa kanssa muutaman rukoushetken kautta? Uskoisitteko, että edes lyhyt "hei!" kaikkien asioiden henkilähteelle on tervetullut tuon todellisuuden tunnustamisena? Muutama kiitos enkeleille asioiden helpottamisesta on myös hyvin tervetullut. Jos ette voi tehdä tätä, sisäiseen rauhaan pääseminen on mahdotonta. Teidän on tiedettävä, että se ON siellä! Teidän on tiedettävä, että vaaditaan päättäväisyyttänne laittaa mieli hiljaisuuden tilaan tuon sisäisen rauhan löytämiseksi. Ei tarvitse meditoida tuntia löytääkseen sen, vaikka monista ihmisistä tämä on ainoa tapa kouluttaa mielensä hiljaiseksi.
 
Sisäinen rauha ei ole ainoastaan mielentila, vaan hyvin syvällinen yhteys universaaliin energiaan ja luovaan voimaan. Silloin kun tämä yhteys muodostetaan, vaikka vain muutamaksi minuutiksi, yhtäkkiä tulee selväksi, ettei kaikilla halveksivilla ajatuksilla, kaikella vihalla, kaikilla ihmisten sotkuisilla verkoilla yksinkertaisesti ole varsinaista merkitystä. Vastaukset ongelmiin yksinkertaistuvat, muisti- tai ajatteluesteet selkenevät taas yhtäkkiä. Voitte nähdä ja ymmärtää hämmennyksen kaiken sen pelko- ja hävitysretoriikan takana, mitä tuottavat mielet, joilta on kielletty sisäisen rauhan selkeys.
 
Euroopan ja itämaiden valtiot jotka ovat tappaneet toisiaan esi-isien maiden hankkimisen vuoksi ja yrittäneet poistaa ne, jotka ajattelevat, puhuvat ja palvovat eri tavalla, jatkavat viha- ja kostoajatuksiaan. Kauheiden vääryyksien kostaminen aiheuttaa lisää kauheita vääryyksiä. Tämä maailman kolkka ei näe rauhallista maailmaa itselleen ja jälkeläisilleen pitkään, pitkään aikaan. Muutamat valaistuneet kamppailevat urheasti kääntääkseen tällaisen ajattelun ympäri, mutta se ei ole helppoa. Missä ja milloin se loppuu? Vielä pahempaa on sen ennakkoluuloisuuden ja kiihkoilun tarttuminen, mikä on ollut osa ihmisrotua vuosisatojen ajan.
 
Silloin kun on päästy sisäiseen rauhaan, oivallus yhtenäisyydestä kaikkien ihmisten kanssa tulee näkyviin. Ymmärretään, että ulkonäkö on vain fasadi, mitä henkiolennot käyttävät kokeakseen elämän aineessa. Kyllä, henkiolentojenkin välillä on erimielisyyksiä, sillä Luoja huolehti siitä, että jokainen luotu olento on yksilö, jolla on omat ajatukset ja tavoitteet. Siksi persoonallisuudet eroavat niin dramaattisesti. Kaikki kokemukset joita jokainen olento käy läpi elämänsä ikuisissa vaiheissa, sekä hengessä että aineessa, muokkaa henkipersoonaa aivan yhtä paljon kuin ihmispersoonaa, mikä vaikuttaa inkarnoituneen sielun ajatuksiin ja tavoitteisiin.
 
Sisäinen rauha, yhteys Jumalan mieleen ohjaa olentoja kohti korkeimman järjestyksen tietoa ja viisautta. Sisäinen rauha antaa polttoainetta tunnistaa jokainen kohtaamanne ihminen osaksi itseänne jollain tavalla. Kaikkia ihmisen ominaisuuksia ja piirteitä peilataan ihmisiin, joiden kanssa olette tekemissä joka päivä. Tämä oivallus on helpotus kaikista pienistä ja pikkumaisista asenteista ja mielipahoista, joita kannetaan sydämessä ja mielessä - ne pitävät teidät "maassa" ja estävät teiltä ilon, minkä todella ansaitsette! Käsitätte, että te ette eroa niistä, joita ajattelitte vähempiarvoisiksi tai paljon paremmiksi kuin itsenne! Elämän kaikki ilmaisumuodot ovat erilaisia, koska jokainen yksilö reagoi niihin eri tavoin ja kaikuu monia kokemusaioneita. Sisäinen rauha tuo Luojan kaikki lapset yhteen yksinkertaisessa ja täydellisessä rakkaudessa.
 
Rauha maan päällä voidaan saavuttaa omassa kodissanne, silloin kun kumpikin vanhempi tunnistaa harmonian ja selkeyden, mikä tulee, kun rauha on osa ajatteluprosessia - osa joka jää lähelle tietoisen mielen pintaa riippumatta monista ongelmista, joita tulee esiin joka päivä. Erimielisyydet voidaan nopeasti ratkaista mielenselkeyden vuoksi, mikä näkee kysymyksen kummankin puolen egon puuttumatta asiaan. Negatiiviset ulkopuoliset vaikutukset voidaan selittää lapsille universaalista, henkisestä näkökulmasta sen sijaan, että annetaan tunteiden juosta villisti. Tämä mielenselkeys auttaa välttämään vaarallisia tilanteita ja/tai reagoimaan mielen puuroutumatta. Sisäinen yhteys tuo jatkuvasti käytettynä yksilön pisteeseen, missä toisten valheet tai väärinkäsitykset nähdään ponnistelematta. Mainoksilla tai muilla mielen hallintamenetelmillä ei ole enää mitään vaikutusta. Sisäinen rauha on ajatusten selkeyttäjä ja lempeä ja rakastava kosketus sydämeen ja tunteisiin. Jos ihmiskunta ei olisi koskaan keksinyt tätä, maailmanne ei olisi löytänyt näin pitkään!
 
Sisäinen rauha josta puhumme, EI ole mikään nynny, heikko tunne, joka kutsuu toisten halveksintaa! Se on erittäin vahva voima, mikä ammentaa universumin energiaa! Silloin kun ollaan tämän sisäisen rauhan vaikutuksen alaisena, se on kuin seisoisi vuorenhuipulla kyeten kommentoimaan kaikkea näkemäänsä, kuulemaansa ja tuntemaansa täysin harmonisesti - paikka missä persoonalla on suuri itseluottamuksen tunne.
 
Auttakaa toisia käsittämään, mikä upea luomakunnan osa he oikeasti ovat. He ovat osittain henkiolento, millä on kaikki universumin tieto hyppysissään, ja osittain ihminen joka yrittää ymmärtää elämää fyysisellä tasolla ja tuoda aidon polttopisteen elämään.
 
Kun tämä vuosi tulee loppuunsa, on ilmeistä, että maailma muuttuu nopeasti ja tuo uusia kokemuksia ja haasteita, joita ei ole koskaan ajateltu aiempina vuosina. Oman sisäisen rauhanne löytäminen tuo oivalluksen, että ihmiskunta toteuttaa maailmanrauhan. Te olette katalyytti, joka kääntää ihmiskunnan käsityksen elämästä ja elämisestä täysin ympäri. Kun elätte sisäisessä valossa ja Luojan rakastavien lakien mukaisesti, uusi maailma tulee tärkeäksi tekijäksi aivan suunnitelmien mukaan. Olette sen luojia!
 
Rauhasta maan päällä tulee todellisuutta, sillä tämä on Jumalan suunnitelma.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >