HomeViestejäRuth RydenHuhtikuu 2011 - Viesti valonmestareilta

Huhtikuu 2011 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Huhtikuun 2011 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Mestarit, kommentoikaa nyt tapahtuvia maan muutoksia - Japanin tragediat, säteilyuhka Japanin ydinlaskeumasta, ankarat järistykset ympäri maailman, Lähi-idän maiden nouseminen diktaattoreja vastaan jne. Mitä voimme odottaa maailmanlaajuisesti huhtikuussa?

Mestarit: Maailmanne on nyt astunut strategiseen muutosaikaan, kuten on ennustettu vuosisatoja. Vain planeetan primitiivisimmissä paikoissa on ihmisiä, jotka ovat täysin tietämättömiä siitä, että elämä muuttuu ja maailma käy läpi siirtymää uuteen elämänkaareen. Kauheudet joita on tullut tietoisuuteenne ja miljoonien elämään ympäri maailman, eivät pysy enää vain heidän kokemuksenaan - ne ovat osa teidän kaikkien elämää.

Japanin ydinvoimalat ovat avanneet säteilymyrkytystodellisuuden, ei vain omille saarilleen, vaan maailman moniin osiin. Atomienergia voi antaa maailmalle kaiken energian, mitä se tarvitsee, mutta sen kunnollista hillitsemistä ja käyttämistä ei ole vielä suunniteltu todella turvalliseksi. On suuri suru nähdä tämän maan saastuvan moniksi vuoksiksi ja suuren osa siitä tulevan asuinkelvottomaksi. Radioaktiivinen laskeuma leviää Kiinaan jossain määrin ja ilmavirtaukset tuovat sitä meren yli havaittavaksi Havaijilla ja Pohjois-Amerikassa. Tietoisuus mahdollisesta saastumisesta pitäisi ottaa jatkuvasti huomioon ruuan kasvatuksessa. Emme näe tätä todellisena vaarana Pohjois-Amerikassa, mutta se pitäisi ottaa kaikin tavoin harkintaan. Ydinlaitokset Pohjois-Amerikassa ja muissa maissa kamppailevat nyt varmistaakseen, että niiden omat voimalat saatetaan paremmalle turvallisuustasolle, vaikka maailmanjohtajat kohtaavatkin monia muita tekijöitä.

Tulirengas on hyvin aktiivinen, kuten on hyvin ilmeistä niiden suurten maanjäristysten perusteella, jotka ovat hajottaneet kaupunkeja. Tulevina kuukausina on lisää voimakkaita järistyksiä, koska tämä maapallon osa jatkaa asettumista uudestaan galaktisen linjautumisen aikana. Odotamme liikettä Aleuteilla ja Alaskassa ennen pitkä. Pohjois-Amerikan länsirannikosta on tulossa levoton ja monia pieniä järistyksiä tapahtuu nyt ja se jatkuu jonkin aikaa. Oregonin ja Kalifornian vanhoissa tulivuorissa on liikettä syvällä maankuoressa, mikä antaa mahdollisuuden uusiin purkauksiin tulevina kuukausina. Tässä kohtaa emme näe mitään rajuja purkauksia, kenties vain paljon tuhkan purkautumista. Teidän jotka asutte siellä, pitäisi kuitenkin pysyä ajan tasalla siinä, mitä tapahtuu. Madridin murtumassa Amerikan keskiosassa on syvä muinainen halkeama, mikä alkaa nyt leventyä, hyvin vähän kerrassaan. Tässä kohtaa emme näe rajua järistystä, vaan sarjan pienempiä liikkeitä ja maasta murtuman kummallakin puolella tulee epävakaata.

Ilmavirtaukset vaihtuvat edelleen nopeasti ympäri maailman - johtuen osittain maapallon tapahtumien raskaista värähtelyistä, mutta enimmäkseen kohoavista taajuuksista, joita virtaa auringosta. Tornadoja ponnahtelee esiin odottamattomissa paikoissa sekä normaalilla väylällä Pohjois-Amerikan keskiosassa. Näemme niiden "marssivan" paljon pidemmälle pohjoiseen ja osuvan Kanadaan seuraavien kuukausien aikana. Kovia tuulia ja ukkosmyrskyjä pitäisi odottaa huhtikuussa, mikä aiheuttaa tulvimista jo ennestään läpimärillä alueilla. Tiedostakaa tämä mahdollisuus, erityisesti matalilla alueilla koko Pohjois-Amerikassa.

Myös Euroopassa on epätavallisen voimakkaita myrskyjä ja lämpötila sahaa ylös ja ala ilman järkevää odotusta. Venäjä peittyy sulavien jäävuorien veteen ja lumeen, mikä tuo ainakin vettä kuiville maille. Kiinassa koetaan vuoristoalueilla voimakkaita maanjäristyksiä raivokkaiden myrskyjen keskellä, mikä hävittää joidenkin alueiden riisisatoa. Uusi Seelanti on asemissa vulkaanisen alkuperänsä syvään liikehdintään ja uusiin järistyksiin. Australia on ollut tähän mennessä melko vakaa, mutta se voi odottaa rankkoja myrskysateita, myös takamaalla. Tyynenmeren saaret ovat vaikeuksissa, kun nouseva merenpinta uhkaa niiden rannikkoja. Tulevina kuukausina nähdään muutamien niistä häviävän aaltojen alle.

Kansannousut ja kapinat Lähi-idän maissa ovat tulosta ihmiskunnan kohovasta tietoisuudesta alueilla, joita on tallattu vuosisatoja. Maailmanlaajuinen kommunikointi on tuonut ymmärryksen, että heiltä on ryöstetty luontainen vapaus ja mahdollisuus saada tietoa, missä muu maailma kukoistaa. Menetettyjä henkiä ja niitä miljoonia dollareita joita ne maat tarvitsevat, jotka auttavat taistelemaan tätä ikivanhaa johtajuusväärinkäsitystä vastaan, pidetään hyvin käytettyinä tulevina vuosina.

Rakkaat ystävät, tämä on "tosiaikaa". Olette sukupolvi, joka on tullut todistamaan kauniin planeettanne suurta transformoitumista uudeksi kauneuden ja kaikkien saaman runsauden planeetaksi. Suurista erämaista ja jätemaista tulee vihreitä ja ne ovat täynnä uusia kasvi- ja eläinlajeja. Ihmiskunnasta tulee älykkäämpää, kun jo nyt syntyvät osoittavat dramaattista tiedostamista hyvin nuorella iällä. Oppitunnit joita nyt opitaan, ovat huipentuma kaikkien teidän sielujen miljoonien vuosien tarpeellisten kokemusten ja viisauden keräämisestä. Ottakaa jokainen päivä innostuksella ja halukkuudella nähdä ja tuntea kaikki ympärillänne ja auttaa toisianne mahdollisimman paljon. Japanin kansan antava asenne tänä heidän kamalana aikanaan on oppitunti ihmiskunnalle, mitä ei pitäisi koskaan unohtaa. Olette hyvin erityinen sukupolvi - käyttäkää jokainen kokemus, vaikka miten vaikea, askeleena eteenpäin tässä elämässä ja monissa tulevissa.

***********

Kysymys: Viime kuussa viittasitte maaplaneetan "kasvupyrähdykseen". Tarkentaisitteko tuota toteamusta? Liittyykö se mitenkään atomivoimaloiden säteilyvuotoihin?

Mestarit: Tämä liittyy planeetan muuttuvaan kuoreen. Kun maapallo käy läpi ajankohtaista venymistään ja huojumistaan, uutta maata rakennetaan myös. Planeetasta on itse asiassa tulossa suurempi, kuten tiedemiehet havaitsevat tutkimuksissaan ja laskelmissaan muutamana tulevana vuonna. Ei tietenkään niin paljon suurempi, että tavallinen ihminen sen tunnistaa - tätä tapahtuu sentteinä, metreinä jne. Tätä tapahtuu ytimen kohoavan kuumuuden vuoksi, mikä on sisäinen reaktori, joka luo jatkuvasti energiaa antamaan polttoainetta pinnan kaikille eläville asioille. Galaktinen linjautuminen mikä alkaa jo tapahtua, on tämän kasvun kiihdyttäjä. Ylin luova energia mikä laittoi tyhjiössä liikkeeseen monet universumit, mallinsi planeetat ja myriadit muut aineen luomukset olemaan suhteessa toisiinsa tavoilla, jotka jatkaisivat luomista ja muuttumista ikuisuuden.

***********

Kysymys: On raportoitu, että monet kasvilajit kuolevat sukupuuttoon. Onko se uhka ihmiskunnalle tai raivausta uusien kasvilajien luomiseksi? (Lehtiartikkeli)

Mestarit: Ilmaston muuttuessa ympäri maailman, niin kyllä, se kasvillisuus mikä kasvoi tiettyjen lämpötilojen ja vesimäärien mukaan, ei voi tietenkään jatkaa kaikkien näiden muutosten myötä. Muistakaa, että luominen on jatkuvaa! Kun yksi alalaji häviää, toinen ottaa sen paikan. Aivan kuten tiedemiehet ovat löytäneet jonkin monia uusia eläimiä, hyönteisiä jne., he riemuitsevat myös uusien kasvillisuusmuunnelmien löytämisestä - myös vihannesten ja hedelmien - jotka nyt alkavat elää pienenpienissä siemenissään ympäri maailman, kun niiden koti antaa mahdollisuuden ruokkia niitä, ja ne odottavat sopivaa kostetutta ja lämpöä alkaakseen elää.

***********

Kysymys: Hyvin monia sieluja kuolee nyt takaisin henkiulottuvuuteen. Selittäisittekö meille tuon sanan merkityksen, mitä käytämme selittämään todellista olemassaoloamme? Mistä se on peräisin, mikä sen tarkoitus on universumissa? Toisin sanoen, mikä on sielu?

Mestarit: Sielu on kaikkein tärkein luomus. Sielu on erityisen tietoinen, älykäs ja henkinen energia. Tämä ikuisen luovan energian osa on syy universumien ja asuttujen planeettojen syntymiseen. Kaikki asiat aineessa luotiin (ja luodaan) aineellisen näyttämön muodostamiseksi, jolla jokainen sielu voi asua jonkin aikaa. Näette ja ymmärrätte, että on luultavasti hyvin harvoja planeettoja, joilla asutaan, mutta niitä on myriadeja monissa galakseissa, jotka voitte nähdä ja joita ette voi nähdä tällä hetkellä.

Sielut luotiin siitä keskusmielestä tai energiasta, mikä loi kaikki asiat. Siksi sanotte olevanne "Jumalan lapsia". Se on itse asiassa totta teidän ajattelukentältänne. Energiaosaset jotka muodostavat sielun, alkavat juuri niin - hyvin pienistä energiapaloista jotka jatkuvasti kurkottavat tiedon ja kokemuksen "ruokaa". Kun ne ampaisevat monien universumeiden pyörteisiin ja galakseihin, ne oppivat kaiken, mitä voivat, ja sitten kun jokin planeetta on kehittynyt aineellisen elämän tukemispisteeseen, ne vetävät olentoja, jotka lisääntyvät lajina ja löytävät aukon, missä ne voivat aktivoida taimenen kehon ja mielen.

Merkitseekö tämä, että kaikilla eläimillä on sielu? Hyvin rajoittuneessa mielessä useimmiten, kyllä. Tämä on hyvin uusi sielu, jonka täytyy kokea kaikki aineellinen energia aivan alusta saakka. Kun sielu siirtyy korkeampiin elämänmuotoihin, sen tieto ja kokemus kasvaa ja se pyrkii oppimaan enemmän. Siihen mennessä kun uusi sielu saavuttaa ns. "kypsyyden", se on valmis - teidän tapauksessanne - kaivamaan esiin ihmisolennon. Aurinkokunnassanne asuu tietysti muitakin kaksijalkaisia ja niillä on myös korkeampi hengenlaatu.

Sielulla on tässä tavoitteena tulla ihmisen keskusosaksi kaikin tavoin, jotta se voisi kokea ja oppia mahdollisimman paljon tuon olennon elämän aikana. Ihmiset ja kaikki samanlaiset elämänmuodot luotiin nimenomaan sielun asuttavaksi. Sielu ovat kehon elämänvoima - se luontainen fokus, mikä tuo ihminen on, voi olla ja tulee olemaan. Jokainen tunne ja jokainen teko on tärkeä sielulle. Tietysti tämä elinaika täytyy toistaa jopa miljoonia kertoja eri paikoissa ja eri kehoissa tullakseen täysin valaistuneeksi sieluksi, joka lopulta kohoaa ja tulee osaksi kaikkien asioiden Ylintä energiaa. Tämä on tavoitteena.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >