HomeViestejäRuth RydenJoulukuu 2010 - Viesti valonmestareilta

Joulukuu 2010 - Viesti valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Joulukuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Nyt ennusteisiin. Valitettavasti näemme USA:ssa edelleen myrskytuulia ja tornadoja joulukuun ensimmäisellä puoliskolla. Ne leviävät laajasti epätavallisiin paikkoihin kuten marraskuussa. Suihkuvirtaus jatkaa aaltoiluaan ylös ja alas, mikä tuo hyvin kylmää säätä Pohjois-Amerikan mantereen keskilähteen ja itäosiin suurimman osan kuusta. Tämä helpottaa noin viimeisellä viikolla. Kanadassa tehdään tämän ajan kylmyysennätyksiä. Jäästä on enemmän huolta kuin lumesta.

Maanjäristykset pysyvät länsirannikolla enimmäkseen edelleen 4.0:n tienoilla ja ne ulottuvat Alaskaan ja Aleuteille saakka, kun mannerlaattojen muutokset jatkuvat. Odottakaa lisäliikettä New Madridin murtuman ympärillä olevissa osavaltioissa. Tämä vetää maa-alueita hitaasti erilleen ja siitä tulee jonain päivänä valtava halkeama.

Pohjois-Euroopassa on suurelta osin samanlaisia lämpötiloja. Venäjälle iskee erittäin kovasti kylmiä ilmamassoja ja myrskytuulia. Kylmyys hidastaa ainakin monien jäävuorien sulamista, mikä on aiheuttanut tulvimista maailman monissa osissa. Lähi-idässä nautitaan leudommista lämpötiloista, mutta maanjäristykset häiritsevät uskonnollisia juhlia - luultavasti yksi tai useampi voimakas liike Persianlahdella tässä kuussa.

Kiinan kamppailu uskomusjärjestelmien ja nousevan talouskuvan kanssa lähettää voimakkaita negatiivisia taajuuksia maahan ja tämä saa epätavallista liikkeitä ja muodostelmia ilmestymään maaperään vuorilla. Tämä vahingoittaa lisää Kiinanmuuria. Intian lisääntyvä koulutus auttaa muodostamaan vankempia taustoja, mikä lisää ymmärrystä maailmasta, missä he elävät. Toisaalta Afrikassa koetaan korkeampia lämpötiloja kuin menneinä vuosina, mikä aiheuttaa veden puutetta monin paikoin. Heimohallinnot siirtyvät edelleen uusiin käsiin, kun menneiden vuosien sekasorto on lopultakin tuonut apua ulkomailta älykkäiden johtajien löytämiseen.

Australia on taas paineen alla korkeiden lämpötilojen lietsomien maastopalojen vuoksi tässä kuussa. Kuitenkin epätavalliset sademyrskyt ovat hyvin todennäköisiä, mikä antaa tervetullutta helpotusta tähän vaaraan. Indonesiassa käydään läpi hyvin vaikeita tilanteita, kun merenpinnan kohoaminen täyttää saariyhteisöjä ja jatkuvat maanliikkeet tekevät elämästä vaikeaa. Uusi Seelanti ei ole vielä nähnyt viimeistä järistystään ja koko saarivaltakunnassa on suuri mahdollisuus voimakkaisiin järistyksiin.

Koleratilanne Haitissa pahenee, ennen kuin puhtaan veden saaminen monille ihmisille vaikuttaa asiaan. Tämä on valtava tragedia ja monia vielä kuolee, ennen kuin tämä on ohi. Huoli flunssan puhkeamisesta tulee pian uutisiin ja lääkefirmat saavat paljon rahaa flunssarokotuksista, kuten tavallista. Emme näe minkään epätavallisen flunssaversion iskevän maailmaan tänä talvena, vain tavallisen flunssan mitä voidaan helposti hallita terveellä järjellä. Missä tahansa asuttekin, pukeutukaa sään mukaisesti ja ajatelkaa, ennen kuin lähdette ajamaan tai kävelemään.

Konflikti Etelä- ja Pohjois-Korean välillä on vakava ja maailma reagoi parhaalla tavalla, mihin se pystyy. Pohjois-Korea on pitkään aivopessyt kansaansa siihen pisteeseen saakka, että sen on hyvin vaikeaa nähdä mitään muuta tapaa kokea maailmaansa. Nuori mies josta tulee hyvin pian johtaja, on tämän takana. Hän yrittää näyttää voimansa lyömällä Etelä-Korean, jotta hän voi hallita myös sitä. Tuleeko sotaa, mihin USA:n on osallistuttava? Tämä kysymys on nyt monien mielessä. Näemme tämän kuivuvan kokoon, kun USA käyttää vaikutusvaltaansa tuolle alueelle ja auttaa liittolaistaan pitämään rajansa koskemattomina. "Puhina" saattaa kuitenkin jatkua jonkin aikaa, kun Pohjois-Korean armeija tepastelee ja esittää kuin lapset. Kyllä, kummankin maan ihmisille tulee hyvin vakavia seuraamuksia, ennen kuin tämä on ohi. Emme näe USA:n menevän uuteen sotaan tulevana vuonna, ainakaan tässä kohtaa. Pysykää linjoilla.

Kaiken kaikkiaan joulukuu on kylmä ja vaarallinen kuukausi olla ulkona ja liikkeellä. Ajakaa varovasti ja keskittykää siihen, mitä teette. Myrskyt, kovat tuulet ja lumi ovat tietysti normaaleja maailman pohjoisosissa. Taas kerran, kannustamme teitä tarkkailemaan niitä, jotka tarvitsevat apua, tarkistamaan vanhempien ja kotiin sidottujen tilanteen. Tämä kuukausi voi tuoda ihmiset yhteen, kun he pyrkivät auttamaan toisia ja kommunikoimaan vanhojen ystävien tai perheen kanssa kaukana tai se voi tuoda ahneuden ja itsekkyyden huippuunsa, kun "tavaroista" tulee tärkeämpiä kuin ihmiset.

Tuokaa esiin rakkaus, mitä on sisällänne, ja jakakaa se kaikkein tapaamienne kanssa - halaaminen on voimakas tapa välittää rakkausenergiaa. Pysykää lämpimänä ja nauttikaa joulunajasta. Mekin olemme paikalla nauttimassa.

**********

MISSÄ ON MAAILMANRAUHA?

Kristityissä maissa maailmanrauhaan on keskitytty aina kuukautena, jolloin juhlitaan Jeesuksen syntymää. Rauha ja rakkaus kaikkien kansojen kesken oli hänen tärkein viestinsä. Tänä päivänä keskittyminen on jatkuvaa, kun sodat rotujen, uskontojen ja maiden välillä haavoittavat maata ja miljoonien ihmisten kehoa lähes päivittäin. Missä on tuo enkelien lupaama rauha?

Se on teillä nyt - on aina ollut. Enkelit eivät välittäneet viestiä rauhasta ihmisten ja kansojen välillä. Enkelit kertoivat sisäisestä rauhasta, mikä yhdistää Jumalan mieleen, ja tämä luo automaattisesti "hyvää tahtoa ihmisille". Miettikää tätä ja nähkää, miten oikealta se tuntuu. Viesti oli ja on aina ollut, että ihmisillä on tuo jumalainen yhteys ja kyse on vain tuo todellisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, jotta voidaan kurkottaa syvälle sisään Jumalan täydelliseen rauhaan pääsemiseksi.

Tämä viesti ei ollut vain Jeesuksen tuleville seuraajille, vaan koko maailmalle. Enkelien sanoja varjeltiin huolella, jotta kaikki ihmiset ymmärtäisivät lopulta niiden merkityksen.

Sana "rauha" merkitsee yleisesti nykyään käytetyssä muodossaan kaikenlaisten vihamielisyyksien puuttumista. Sitten kun maailma pystyy elämään tällaisessa tilassa, kasvattamaan lapset turvallisessa ympäristössä, kasvattamaan ruuan ilman epäreiluja rajoituksia tai määrättyjä menetelmiä, matkustamaan joka paikkaan esteettä, elämään ja työskentelemään toisten kanssa iloisesti ja antamaan ja jakamaan ilossa, maailma kokee todellista rauhaa. Kuitenkin ennen kun mitään tästä voi tapahtua, ennen kuin maailma voi päästä luvattuun ja uuteen rauhan aikakauteen, jokaisen olennon on alettava hyväksyä sisäinen rauha, sisäinen yhteys kaiken olevaisen kanssa.

Kuinka voi ihminen, joka kiehuu katkeruutta, elää rauhassa sisariensa ja veljiensä kanssa, antaen ja ottaen oikeudenmukaisesti ja rehellisesti? Kuinka voi ihminen, joka elää pelossa elämänsä jokainen päivä ja kokee tragediaa joka nurkassa ympärillään, rentoutua ja nauttia siitä, mitä elämä voi oikeasti olla? Kuinka voi ihminen, jonka on tyydytettävä egonsa paremmuusajatukset, työskennellä ja elää niiden kanssa, joita ei pidetä merkittävinä, koska he näyttävät erilaiselta ja ajattelevat ja palvovat eri tavalla? Sisäinen rauha poistaa kaikki tällaiset eroavuudet.

Miten tämä sisäinen rauha saavutetaan?

Päivittäisten huolten, tapaamisten, aikataulujen, autonkorjauksien, tietokoneen hajoamisien, lasten ruodussa pitämisten, suhdeongelmien jne. raskaan pilvet pitävät mielen monissa eri paikoissa kerralla - kaikki yrittävät saada ensisijaisen huomion. Tunteet jotka kumpuavat päivittäisestä ajatuskierrosta, valtaavat hermojärjestelmän, sydämen, lihakset ja ruuansulatusjärjestelmän. Jatkuvat televisiomainokset tekevät tunnetuksi tiettyjä sairauksia, uusia lääkkeitä tai yleisiä vaivoja ja paistuttelevat niitä kannustaakseen mieltä hyväksymään lähtökohdan, että kuuntelija varmasti tarvitsee heidän korkeahintaisia lääkkeitään kärsimyksensä helpottamiseen. Miljoonia dollareita kulutetaan päivittäin lääkkeisiin, joita ei tarvita, ja ne tekevät valtavaa vahinkoa kehoille, joita niiden pitäisi auttaa. Kuunnelkaa hyvin hiljaista ja nopeaa seostusta sivuvaikutuksista näissä lääkemainoksissa. Kuunnelkaa tarkkaan!

Kaikki nämä asiat pitävät mielen ja kehon jännittyneenä, mikä estää tietoista mieltä rentoutumasta ja siirtämästä sivuun muutamaa minuuttia aina silloin tällöin sisäiseen rauhaan yhdistymiseksi. Tosiaankin, miten usein useimmat teistä edes ajattelevat yhdistymistä Luojansa kanssa muutaman rukoushetken avulla päivittäin? Uskoisitteko, että edes lyhyt "hei" kaikkien asioiden henkiselle lähteelle toivotetaan tervetulleeksi tämän todellisuuden tunnistamisena? Myös muutama "kiitos" enkeleillenne asioiden helpottamisesta, on hyvin tervetullut. Jos ette voi tehdä tätä, pääseminen sisäiseen rauhaan on mahdotonta. On tiedettävä, että se on olemassa. On tiedettävä, että teiltä vaaditaan päättäväisyyttä mielen hiljentämiseksi ja tuon rauhan löytämiseksi. Ei tarvitse istua meditaatiossa tuntia sen löytämiseksi, vaikka monet ihmiset pitävät tätä ainoana tapana mielensä kouluttamiseksi olemaan hiljaa.

Sisäinen rauha ei ole vain mielentila, vaan hyvin syvällinen yhteys universaaliin energiaan ja luovaan voimaan. Silloin kun tämä yhteys muodostetaan, vaikka vain muutamaksi minuutiksi, tulee yhtäkkiä selväksi, että kaikki ilkeät ajatukset, kaikki viha, kaikki ihmisten kietoutuneet sotkut eivät ole oikeasti tärkeitä. Vastaukset ongelmiin yksinkertaistuvat, muisti- tai ajatustukokset selviävät yhtäkkiä. Voitte nähdä ja ymmärtää hämmennyksen kaiken tuon pelon ja hävityksen retoriikan takana, mitä tuottavat mielet, joilta on kielletty sisäisen rauha selkeys.

Kansat jotka ovat tappaneet toisiaan esi-isien maiden hankkimiseksi, yrittäen poistaa ne, jotka ajattelevat, puhuvat ja palvovat eri tavalla, jatkavat koston ja vihan ajatuksiaan. Kamalien vääryyksien kostaminen saa aikaa lisää kamalia vääryyksiä. He eivät näe rauhallista maailmaa itselleen ja jälkeläisilleen pitkään, pitkään aikaan. Muutamat valaistuneet taistelevat urheasti tällaisen ajattelun kääntämiseksi, mutta se ei ole helppoa.

Missä ja milloin se loppuu? Vielä pahempia ovat ennakkoluuloisuus ja kiihkoilu, jotka ovat olleet osa ihmisrotua vuosisatojen ajan.

Silloin kun sisäinen rauha saavutetaan, käsitetään ehdoton yhteys kaikkiin ihmisiin. Ymmärretään, että ulkonäkö on vain fasadi, mitä henkiolennot käyttävät kokeakseen elämän aineessa. Kyllä, henkiolentojenkin välillä on eroavuuksia, sillä Luoja katsoo, että jokainen luotu olento on yksilö, jolla on omia ajatuksia ja tavoitteita. Siksi ihmispersoonat eroavat niin dramaattisesti. Kaikki kokemukset joita jokainen olento käy läpi elämänsä ikuisissa vaiheissa - sekä hengessä että aineessa - muokkaavat henkipersoonaa aivan yhtä lailla kuin ihmispersoonaa ja vaikuttavat inkarnoituneen hengen ajatuksiin ja tavoitteisiin.

Sisäinen rauha, tuo yhteys Jumalan mieleen, ohjaa olentoa kohti korkeamman järjestyksen viisautta ja tietoa. Sisäinen rauha antaa polttoainetta jokaisen tapaamanne ihmisen tunnistamiseen osaksi itseänne jollain tavalla. Kaikki ihmisen laadut ja ominaisuudet peilataan ihmisiin, joiden kanssa olette tekemisissä joka päivä. Tämä oivallus on kaunis vapautuminen kaikista pikkumaisista asenteista ja mielipahoista, joita kannetaan sydämessä ja mielessä. Ne pitävät teitä alamaissa ja estävät teiltä haluamanne ilon!

Teidän on käsitettävä, että te ette ole erilainen kuin ne, joita ette ole pitäneet yhtä hyvinä tai joita olette pitäneet parempina! Kaikki elämän ilmaisumuodot ovat erilaisia, koska jokainen yksilö reagoi elämään eri tavalla ja kaiuttaen monien aionien kokemuksia. Sisäinen rauha tuo Luojan kaikki lapset yhteen yksinkertaisessa ja täydellisessä rakkaudessa.

Rauha voi tulla maan päälle omassa kodissanne, kun kumpikin vanhempi tunnistaa harmonian ja selkeyden, mikä tulee, kun rauha on osa ajattelua, osa mikä jää lähelle tietoisen mielen pintaa riippumatta monista ongelmista, joita tulee esiin joka päivä. Erimielisyydet voidaan nopeasti ratkaista, koska selkeä mieli näkee kysymyksen kummankin puolen ilman egon puuttumista asiaan. Negatiiviset ulkopuoliset vaikutukset voidaan selittää lapsille universaalista, henkisestä näkökulmasta sen sijaan, että tunteiden annetaan juosta villinä. Mielen selkeys auttaa välttämään vaarallisia tilanteita ja/tai reagoimaan mielen puuroutumatta. Sisäinen yhteys tuo jatkuvasti käytettynä sellaiseen kohtaan, missä toisten valheet ja väärinkäsitykset nähdään ponnistelematta. Mainoksilla tai muulla mielenhallinnalla ei ole enää vaikutusta. Sisäinen rauha on ajatusten selkeyttäjä ja lempeä ja rakastava kosketus sydämeen ja tunteisiin. Jos ihmiskunta ei olisi koskaan löytänyt tätä, maailmanne ei olisi kestänyt näin pitkään!

Maailmanrauhasta tulee totta, sillä tämä on Jumalan suunnitelma.

Kun on surua, fyysisiä traumoja tai henkistä hämmennystä, keskittyminen sisäiseen rauhaan on kuin painautumista myötätuntoisen äidin pehmeään syliin. Ihmiset ovat vähitellen oppimassa myötätunnon oikean merkityksen, mutta täällä, sisäisessä rauhassa, on kaiken henkisen ja tunneahdistuksen suvereenein parantaja. Jumalan käsivarsilla lepääminen on ulottuvillanne, kun hiljennätte mielenne ja vajoatte tuohon rakastavaan syliin, mikä on aina paikalla parantamassa ja lohduttamassa. Teidän ei tarvitse pyytää ketään toista lähettämään teitä sinne. Nuo käsivarret eivät leiju jossain ulkoavaruudessa. Rakastava myötätunto on henkisen olennon sisäänrakennettu toiminto, mikä on vain mielen askeleen päässä. Hyvin monet ihmiset ahdistuvat masennukseen tai mielisairauteen vain, koska he eivät tiedä tästä sisäistä, parantavasta tilasta tai he kieltäytyvät uskomasta, että he ovat riittävän arvokkaita tullakseen hyväksytyksi sellaiseen tilaan.

Auttakaa toisia ymmärtämään, miten ihmeellinen luomakunnan osa he todellisuudessa ovat - osittain henkiolento jolla on hyppysissään kaikki universumin tieto ja osittain ihmisolento joka yrittää ymmärtää elämää fyysisellä tasolla. Näiden kahden kumppanuus keskittää elämän oikein. Aivan kuin kaksi ihmistä yhdistyy elämään ja auttamaan toisiaan kaikissa elämän ongelmissa, niin hyvin paljon enemmän on sisäinen yhteys, joka tuo yhtäkkistä tietoa, yhtäkkisiä sanoja, yhtäkkisiä varoituksia jotka herättävät käsittämään, että yksilö on paljon enemmän kuin aktivoitunut lihanpala!

Kun tämä vuosi tulee loppuunsa, on selvää, että maailma on nopeasti muuttumassa, mikä tuo uusia kokemuksia ja uusia haasteita, joita ei ole koskaan ennen ajateltu. Sisäisen rauhansa löytäminen antaa oivalluksen, että ihmiskunta itse kehittää maailmanrauhan. Te kaikki jotka etsitte korkeampaa tietoa ja ymmärrystä fyysisen universumin toiminnasta ja sisäisen universumin luovasta voimasta, olette katalyytti, mikä kääntää ihmiskunnan käsityksen elämästä ja elämisestä täysin ympäri. Kun elätte sisäisessä valossa ja Luojan rakastavien lakien mukaisesti, uusi maailma kehittyy aivan suunnitelman mukaisesti. Olette kaikki sen luojia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >