HomeViestejäRuth RydenHuhtikuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

Huhtikuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Huhtikuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

HUHTIKUUSTA

Kyllä, kevät on tulossa, mutta siitä tulee hyvin epätavallinen säätilan osalta koko maailmassa. Tornadoja Floridassa tätä kirjoitettaessa, tulvimista monissa osavaltioissa, epätavallisia lämpötiloja ja äkillisiä tuulia. Tämä kaikki on osa ilmakehän poikkeavuuksia, joita tulee siitä taajuuksien lisääntymisestä, jota planeetta käy läpi. Tulivuoren purkautuminen Islannissa indikoi tuon pienen mantereen liikettä ja se avasi syvän laavaonkalon. Islannissa koetaan luultavasti pienempiä järistyksiä ja muutamia pieniä purkautumisia lähitulevaisuudessa.

Mitä tulee huhtikuun mahdollisuuksiin, niin kerromme tässä uutiskirjeessä sen, mitä näemme tällä hetkellä, ja oletamme teidän ymmärtävän, että maailmanlaajuiset tapahtumat muuttuvat jatkuvasti ja näitä ennusteita on pidettävä voimakkaimpina todennäköisyyksinä, joita voimme antaa nyt teille.

Katsottaessa Pohjois-Amerikan mannerta, vuodenajan vaihtuminen tapahtuu nopeammin, kuin odotettaisiin. Korkeampia lämpötiloja kera rajujen tuulien - ja kuten Ruth näkee, melko odottamattomia kasvien kasvupyrähdyksiä kaikkialla. Juuri kun kaikki nauttivat tästä vuodenajasta, näemme kuukauden puolivälin tai lopun tienoilla lämpötilojen yhtäkkiä laskevan, joita hämmentävät esiin kovat tuulet ja sateet. Pohjoinen ja itä saavat vakavimmat seuraukset tästä, mutta Meksikossakaan asti tämä ei ole odottamatonta. Pikkuvaroituksena: peittäkää herkät kasvit tuona aikana. On tornadokausi ja niitä on paljon, mikä ulottuu edemmäs pohjoisvaltioihin ja Etelä-Kanadaan. Raskaat taajuudet joita nyt sykkii ilmakehään, saavat aikaan ilmavirtausten pyörteen, mikä aiheuttaa monia tornadoja ja epätavallisia raekuuroja. Pitäkää radionne ja televisionne säätiedotukset auki tässä kuussa ja myös toukokuulla.

Euroopassa, etenkin pohjoisilla alueilla, on hyvin samanlaiset olosuhteet, kera monien tulvien alavilla mailla ja laaksoissa. Tämä ei ole tavatonta tähän aikaan vuodesta, mutta vesimäärät ovat paljon suurempia kuun loppua kohti mentäessä. Välimeren maat nauttivat kauniista säästä kera hyvin lukuisten sateiden. Etnan tulivuoresta on tulossa hyvin levoton ja maltillista purkautumista pitäisi odottaa lähitulevaisuudessa. Aasian vesivarannoista on tulossa todellinen ongelma, kun ylämaiden jäätiköt sulavat nopeasti, mikä aiheuttaa tulvimista ja jättää vähemmän vettä salaojaverkkoon alamailla, missä sitä tarvitaan kovasti viljelyksille. Veden kaivaminen syvältä tulee hyvin pian välttämättömäksi.

Afrikassa on enemmän kostetutta kuin viime vuosina ja näemme valtavia ilmastomuutoksia tuon laajan mantereen kaikissa osissa. Poliittiset häiriöt ja ongelmat, joita lähes kaikki afrikkalaiset ovat kokeneet, pahenevat vielä lisää, kun nämä muutokset järkyttävät asioiden luonnollisia ja ikivanhoja tekotapoja. He tarvitsevat paljon apua. Nämä sääolosuhteet pätevät jossain määrin myös Australiaan, kun auringon energiat varaavat ilmakehää maailman tässä kolkassa. Säätila ja lämpötilat muuttuvat äkkiä ja odottamatta. Voitte odottaa mitä tahansa. Sitä vastoin Intia ja Kaukoitä kuivuvat huhtikuussa ja vettä pitäisi säilöä huolellisesti. Lämpötilat viilenevät ja voimakkaat myrskyt ja hiekkamyrskyt pyyhkivät monia laajoja alueita loppukuuta lähestyttäessä.

Emme halua penkoa poliittista tilannetta USA:ssa ja ympäri maailmaa, sillä taloudelliset koettelemukset suurissa kaupungeissa ja pienissä yhteisöissä ovat nyt tulosta miljoonien ihmisten väärinymmärryksestä ja temperamentista, kun kaikki yrittävät laittaa liikkeelle lakeja, jotka hyödyttävät heitä henkilökohtaisesti. On erittäin vaikeaa nähdä jonkin kaupungin tai maan laajaa yleiskuvaa, silloin kun on vähän työtä ja tarpeet eivät tyydyty. Sanomme kuitenkin, että silloin kun tarve saada hallinnolle jonkinlainen selkeä painopiste saattaa ihmiset sellaiseen tilaan, missä he tekevät keskinäisiä sopimuksia eikä ahneutta ja harhaanjohtamista sallita, niin maailma voi olla ja on rauhallinen kaikille ihmisille. On teidän vastuunne ja vaihtoehtonne elää niin, kuin sisäinen olemuksenne yrittää opettaa teille. Tästä syystä olette täällä - oppimassa tämä läksyn.

************

Lukijat, tämän opetuksen antoi minulle muutamia vuosia sitten mestariopettaja Kathumi (Kuthumi?) ja minua ohjataan esittämään se monille tämän päivän lukijoille, jotka eivät ole nähneet sitä aiemmin. Se oli osa kolmatta kirjaa, mutta päätin sen sijaan jakaa informaation laajempaan käyttöön uutiskirjeen välityksellä. Tänä päivänä universumin tieteellinen tutkiminen on räjähtänyt, mutta silti luovaa energiaa ei ymmärretä. Tämä vastaa moniin kysymyksiin.

MAAILMANKAIKKEUDEN KÄTKETTY SYDÄN

Universumin läpi sykkii elämän sydän. Sitä ei voi nähdä tai kuulla edes hienoimmilla instrumenteilla, mutta se on totuus niistä luovista energioista, joita aina aktivoi kaikkien asioiden Luoja.

Eläessänne pienellä materiaalihiukkasellanne, joka kiertää energisoivaa tähteä, myös teidän olemuksessanne on tuo syke, joka määrittelee tehokkaan elämänvoimanne tässä aineellisessa elämässä. Riippumatta siitä miten vahva tai päättäväinen olette tai miten vahva oma elämänvoimanne on fyysisesti, ilman tätä universumin sykettä ette voisi olla lainkaan olemassa. Se energia mikä olette henkiolentona, on äärimmäisen voimakasta, kuten tähän mennessä jo tiedätte, mutta tuota voimaa joka aktivoi teidät alun perin Ylimmäisestä älykkyydestä, virtaa jatkuvasti Jumalan mielestä ja tukee elämää kaikissa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden luoduissa universumeissa.

Minäpä yritän selittää tätä voimaa. Se on luonteeltaan sähkömagneettista, mutta sisältää kaikki DNA-mallit, solurakennemallit ja kaikki pienenpienet osat jotka muodostavat koko elämän (ja tämä sisältää kaiken elottoman aineen), mitä on luotu ja jatkuvasti luodaan. Tämä on elämän perusenergia. Sykkiminen pitää tämän voiman jatkuvassa liikkeessä koko ajan ja avaruuden läpi ja levittää sitä, mitä tarvitaan jokaisessa universumissa, galaksissa ja planeetassa tiettynä aikana. Tästä voimasta ovat syntyneet ne intensiiviset energiakentät, jotka nyt ympäröivät planeettanne.

Universaali energia, energia joka on polttoainetta luovalle elämänvoimalle, on vakaata. Se liikkuu tuulien ja koko luonnon energiavirtausten myötä. Tunnette sen enemmän ankarassa myrskyssä - energiat ryntäävät alueen läpi kuin vuorovesiaalto. Se on aina läsnä jokaisen elävän olennon ympärillä ja uudistaa jatkuvasti solurakennetta ja virkistää elävää olentoa kaikin tavoin, erityisesti silloin kun iho on kokonaan paljaana, vaikka vain lyhyenkin ajan. Universaali energia tulee kehoonne ihon, hengityksen ja silmien kautta. Ne jotka pitävät tummia laseja melkein koko ajan valveilla ollessaan, riistävät itseltään tarvittavaa energiaa ja heillä on taipumusta puskea itseään vielä kovempaa ajan kuluessa. Tämän käsittäminen ja keskittyminen toisinaan tähän energialiikkeeseen johtaa kohonneeseen tietoisuuteen ja luoviin kykyihin.

Avaruuden kätketyllä sydämellä on monia tehtäviä. Tämä perusenergiasyke on mestarirakentajan luomistyökalu. On kyse sitten uudesta universumista tai vauvaoravasta, ilman tätä sykkivää energiaa ei olisi mitään ikuisesti kestävää luomista. Se on voima, joka tuo yhteen kaikki ne tarvittavat elementit, joita tarvitaan kussakin luomuksessa. Se toimii liimana, joka yhdistää nuo elementit Luojan kuvittelemaksi muodoksi.

Ajan kaukaisilla alueilla on monia vastaluotuja planeettoja, joilla on yksinkertaisia elämänmuotoja ja jotka ovat aloittamassa pitkän matkansa tietämiseen. Ne ovat hyvin lähellä tätä sykkivää elämänvoimaa, sillä ne kehittyvät hyvin nopeasti ja tuntevat sykkivässä energiassa suoran paineen kehittyä, oppia hallitsemaan kehonsa, mielensä ja ympäristönsä. Ihmiskunta on kehittynyt erittäin hitaasti hyvistä syistä, mutta näistä primitiivisistä olennoista tulee kanssanne tasavertaisia puolessa tuosta ajassa. Miksi? Koska kahdessa vuosisadassa ihmiset tulevat kehittymään niiksi valo-olennoiksi, joita heidän suunniteltiin olevan, olennoiksi jotka tuovat rakkautta ja tietoa moniin universumeihin, jotka odottavat heidän tulemistaan.

On Luojan suunnitelma, että valtava määrä kehittyneitä ja tietäviä olentoja on lähes samalla tietoisuustasolla tietyssä universaalin ajan pisteessä. Tästä suuresta seurakunnasta tulee universumin hallitsijoita, jotka opettavat ja pitävät järjestystä uusille tuleville sivilisaatioille. Nämä uudet hallitsijat, joista ihmiskunta on yksi osa, koostuvat monenlaisista elämänmuodoista, joissa kaikki tuntevat toisensa ja rakastavat toisiaan eroavuuksiensa vuoksi. Pimeät voimat jotka edelleen vallitsevat maailmassanne, on revitty silloin piilopaikoistaan maan päällä ja lähetetty pimeisiin sopukoihin ulottuvuuksien välillä, kunnes ne ovat valmiita oppimaan totuuden todellisuudesta.

Älkää ymmärtäkö väärin, ulottuvuuksien välillä asuu monia muita ryhmiä, jotka yrittävät aina vaikuttaa niihin, jotka ovat kehittymässä valossa. Näin on oltava suuressa suunnitelmassa, sillä ilman tarvetta erotteluun ja valintaan ei olisi tarvetta vapaaseen tahtoon ja kaikki olisivat robotteja, kykenemättömiä tekemään valintoja.

Puhutaanpa hetki korkean energian vyöhykkeistä. Olemme sanoneet aiemmin, että näitä energiavyöhykkeitä kulkee universumin läpi. Niin tosiaankin kulkee, mutta vasta viimeisen sadan vuoden ajan ne ovat liikkuneet teidän universumiinne. Tämä nimenomainen vyöhyke tuli aurinkonne vahvistajaksi. Tiedemiehenne ovat kauan sitten määritelleet suuren tähtenne elämänkaaren, mutta jos he aloittaisivat alusta ja tekisivät noita laskelmia, he näkisivät paljon pidemmän elämänkaaren kuin ensimmäisessä asetelmassaan.

Vaikkakin vähän heikentyneenä, tuo energiavyöhyke alkoi sitten liikkua aurinkonne ympäri ja tuli kosketukseen lähimpien planeettojen kanssa, yksi kerrallaan. Maapallo nauttii nyt tästä energisoivasta virtauksesta ja se jatkuu toiset sata vuotta, kun se jatkaa luovien elämänvoimien energisoimista planeetallanne. Se työskentelee nyt erityisesti - kaikkien uusien elämänmuotojen luomisen stimuloimiseksi - sen sykkivän perusluomisenergian kanssa, joka on ollut aina toiminnassa maapallolla. Uusia kasveja, uusia elämiä, uusia ilman ja veden olentoja synnytetään tämän yhdistyneen energian aallossa. Nuo uudet olennot ovat kauniimpia, tietoisempia ja sopivampia uusiin ympäristöolosuhteisiin, joita syntyy nyt ja seuraavan sadan vuoden aikana.

Maailmassanne on paljon huolta eläinten, lintujen ja kalojen häviämisestä. Ne jotka viettävät elämänsä yrittäen suojella niitä, eivät ole tietoisia siitä, että uudet lajit ottavat nopeasti jostain syystä kuolevien lajien paikan. Kunnioitamme heidän ponnistelujaan, sillä kaikki jotka pyrkivät suojelemaan elämää, ovat erityisiä ihmisiä. Vähitellen kuitenkin tietoisuus uusista luomuksista muuttuu suureksi innostukseksi näistä löydöistä. Kasvi- ja eläintieteilijät sekä ne kaikki, jotka ovat olleet vähääkään kiinnostuneita maailmassaan tapahtuvista muutoksista, löytävät uutta innostusta näistä löydöistä.

Seikkailijat joilla on ollut tapana kävellä, kiivetä, uida ja ryömiä maan alla saadakseen uutta tietoa kotiplaneetastaan, huomaavat, ettei kaikkea ole löydetty, sillä maapallo käy läpi nopeaa muutosta monilla mantereilla ja niiden alla. (Ruth: tänä päivänä tämä on vieläkin selvempää!) Nyt tapahtuu sysäys sen löytämiseen, mitä uusia piirteitä on ilmestynyt maailmaanne, mitä uusia vuoria, luolia, järviä, jokia jne. Kun ihmisten tietoisuus avautuu uusien maamassojen luomiselle, heidän sisäinen tietoisuutensa herää myös ja heidän tietämyksensä itsestään ja valtavasta universumista ympärillään muuttuu. Astronomeilla on uusia "silmiä", jolla tutkia universumianne, ja he havaitsevat, että kiertoratamallit ovat muuttumassa hienoisesti ja uusia tähtiä tulee teleskooppien eteen. He pystyvät mittaamaan aurinkotuulia tarkemmin ja havaitsevat mahtavan energialähteen ja ne vaihtelut, jotka ovat nyt hyvin ilmeisiä niille, jotka pystyvät tuntemaan ne.

Tämä luova energiasyke toimii myös jokaisessa teistä. Ne voimakkaat sisäiset paineet, joita kaikki ihmiset tuntevat tänä aikana, yllyttävät teitä laajentamaan ajatteluanne, tietoisuuttanne ja tarvettanne lähteä liikkeelle tekemään, oppimaan ja menemään pidemmälle, kuin ajattelitte pystyvänne. Ne jotka ymmärtävät tätä painetta, seuraavat hellittämätöntä "tönimistä" löytäen uusia tapoja ilmaista ja laajentaen mahdollisuuksia lisätä tietämystään ja kykyjään. Ne jotka eivät ymmärrä, mitä tapahtuu, havaitsevat nämä paineet sietämättömiksi. Perheenjäsenet tappavat toisiaan - erityisesti nuoret ihmiset yrittävät löytää väkivallan kautta tapoja vapautua noista sisäisistä paineista, jotka jatkuvasti työntävät heitä johonkin enempään ja johonkin parempaan.

Ei ole vaikeaa ymmärtää lisääntyvää väkivaltaa maan päällä. Nämä paineet yhdistettynä pimeiden voimien tulemiseen niiden mieliin, jotka etsivät ratkaisuja, saavat aikaan kiihkeitä tunteita ja vihaa valtioiden sekä yksilöiden välille. Tämä positiivisen ja negatiivisen välinen konflikti on käytävä, ennen kuin henkinen terveys taas vallitsee ja rakkaus puhuu kaikkien niiden puolesta, jotka eivät ole ymmärtäneet todellista suuntaansa. Tämä on todellisuus, joka koko ihmiskunnan on alettava hyväksyä ja käsiteltävä.

Olette vasta alkamassa käsittää, miten miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat avautumassa sisäiselle valolleen ja jakavat tuota tietoa toistensa kanssa. On aika verkostoitua, kuten sitä kutsutte, toistenne kanssa hyväksymisen, kannustamisen ja jakamisen vuoksi. Tätä tapahtuu nopeammin, kuin olimme toivoneet. Me Hierarkiassa olemme hyvin tyytyväisiä näkemäämme. Tietoa korkeammista ulottuvuuksista ja jokaisen omalta korkeammalta itseltä etsitään, kuunnellaan ja sen mukaan toimitaan.

Luomakunnan kätketty sydän vaatii hinnan ja tuo hinta on lisääntynyt paine, hermostuneisuus, jännittyneisyys, unettomuus ja epävarmuus. Ymmärtäkää, että nämä asiat siksi, mitä ne ovat. Virratkaa niiden kanssa, kun niitä tapahtuu, levätkää tarvittaessa ja käyttäkää tuota Jumalan antamaa energiaa avaamaan muistikuvanne tietämyksestä ja kyvyistä, joilla teitä kaikkia on siunattu.

Olkaa turvallinen saari niille, jotka tulevat luoksenne järkyttyneenä ja tasapainottomana. Pystytte tuomaan vähän valoa ja rakkautta heidän sydämeensä ja mieleensä, jotta he pystyisivät paremmin kehittymään omalla tavallaan. Energianne ovat lisääntyneet siinä määrin, että toiset tuntevat vetoa luoksenne, jotta he voisivat jakaa nuo upeat tunteet ja keksiä, mikä tekee teistä erilaisen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >