HomeViestejäRuth RydenMaaliskuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

Maaliskuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Maaliskuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Kuten tiedätte jo, vakavia järistyksiä on tapahtunut planeettanne kuoren muuttumisen seurauksena. Syvät järistykset Japanin ja Chilen rannikolla ovat yllättäneet ja pelottaneet monia ihmisiä. Muutos tapahtuu syvällä Tyynessämeressä, joten pinnan vahingot ja jälkijäristykset eivät ole ylivoimaisia. Pohjois-Amerikan mantereen länsirannikkoa liikuttavat edelleen pienemmät ravistukset suurimman osan kuukaudesta. Havaiji kokee pienempiä järistyksiä tämän seurauksena. On mahdollisuus toisen vastaavanlaisen muutoksen tapahtumiselle syvällä Atlantin valtameressä muutamien viikkojen kuluessa, mikä tuntuisi pääasiassa Euroopan rannikoilla. Liikettä tuntuu edelleen USA:n Keskilännessä, missä sitä ei odoteta, mutta se ei ole voimakasta. Älkää olko huolissanne.

Käsittäkää nyt, että koko luonto toimii harmoniassa. Voimakkaat myrskyt ja lumimyrskyt ovat vain osa planeetan hankaluuksia, kun se siirtyy kohti syklin vaihdosta. Ilmakehä planeetan yläpuolella on varautunut samoista taajuuksista, mitä on sisällä. Maaliskuussa nähdään taas levottomia säämalleja ympäri maailmaa. Kovat sateet aloittavat myrskyjä pohjoisessa ilmastossa, kun taas epätavallista kuivuutta koetaan planeetan eteläisissä osissa ensimmäisten kahden, kolmen viikon aikana. Sitten palataan tervetulleisiin kuukauden sääodotuksiin muutamaksi viikoksi. Lämpötilat seuraavat myrskymalleja. Korkeammat lämpötilat jotka sulattavat kertyneitä valtavia lumimääriä, aiheuttavat tietystä vakavaa tulvimista. Tätä täytyy osata odottaa ja siihen täytyy valmistautua! Jos asutte alamaalla, ottakaa huomioon tuo todennäköisyys. Mutavyöryjä Kaliforniassa ja monissa muissa maailman paikoissa tapahtuu, kun sateet lankeavat ennestään märkään maaperään. Siellä missä kuivuus on kovaa, tulipalovaarasta tulee päivän uutinen. Äärimmäistä varovaisuutta pitäisi noudattaa kaikenlaiseen tulentekoon liittyen. Mitä tulee maailman pohjoisosien myrskyihin, näemme niiden jatkuvan, mutta vähentyvän voimakkuudeltaan jatkossa.

On ennustettu, että tulee hyvin vakava hurrikaanikausi seuraavien kuukausien aikana. Silloin kun monet ihmiset alkavat saada sellaista kommunikointia, se on otettava vakavasti. Me sanomme näin: ilmakehän tämänhetkiset poikkeavuudet jatkuvat ainakin kolme kuukautta vielä, ennen kuin tulee hiljaista ympäri maailmaa. Kyllä, näemme voimakkaiden hurrikaanien osuvan sinne, minne ne yleensä osuvat, ja muutamia jotka ovat muuttaneet malliaan ja tulevat rannalle odottamattomissa paikoissa. Kaikilla valtamerien rannikkoalueilla pitäisi olla valppaana tällaisten tapahtumien osalta. Erityisesti Etelä-Amerikkaan on tulossa erilainen ilmakehämalli ja siellä koetaan kovia tuulia ja mahdollisesti hurrikaaneja tässä kuussa. New Orleansin asukkaiden on käsitettävä, että on mahdollisuus toiseen myrskyyn, mikä aiheuttaa lisätulvimista kaupunkiin. Jos tämä todella tapahtuu, padot eivät monin paikoin pidä. Kiinnittäkää huomioita säätiedotteisiin.

Tämän kuun raportti ei ole kovin viihdyttävä, mutta todellisuudella on tapa tuoda esiin persoonan syvimmät osat, mitkä kohdataan epämiellyttävissä olosuhteissa. Kun maapallo käy läpi näitä muutoksia, ihmisetkin alkavat käsittää, että elämässä on muutakin kuin hauskan pitäminen tai urheilukilpailun voittaminen. Jos teidän on kilpailtava, tehkää se tarkoituksenanne olla paras ihminen, mitä voitte olla. Löytäkää parhaat tavat auttaa toisia, silloin kun apua tarvitaan. Etsikää sisältänne ymmärtääksenne niitä tunteita, joita teillä on elämästänne ja myös hallituksista, joiden kanssa elätte. Siirtäkää sivuun ahneus ja tarve valtaan ja kilpailemiseen muun maailman kanssa keskittyäksenne siihen, mikä on parasta maailman kaikille ihmisille, ei vain omalle takapihallenne. Tuokaa takaisin tarvittavat moraaliset standardit, jotka kunnioittavat sekä miehiä että naisia. Sellaisten standardien puuttuminen on vain tuottanut kurjuutta ja lapsia ilman perhettä, joka ravitsee ja kouluttaa heitä elämää varten.

Maailmankaikkeutenne Luoja näkee kaikki nämä asiat luomisena - sekä fyysisenä että henkisenä - kun ihmiskunta etenee kohti älykkyyden ja ymmärryksen korkeampaa merkitystä. Vaikeat sääolosuhteet ja maan liikkeet kaikuvat maailman hämmennyksen, vihan ja taistelun värähtelyjä. Alatte nähdä, että kaikki tämä on harmoniassa paremman fyysisen maailman luomisen ja pohtivan ihmisväestön kanssa, joka herää tuntemaan sisäisen tietonsa ja ymmärtämään sanan "rakkaus"."

***********

Ruth: Tässä maassa on menossa suuri vallankumous Obamaa ja hänen hallintoaan vastaan ja ollaan muodostamassa tai yrittämässä muodostaa uusi puolue, "teekutsut". (Suom. huom. sama sana merkitsee mm. puoluetta ja juhlia/kutsuja. Sana "tee" on lyhennys sanoista "verotettu jo riittävästi.) Näyttää siltä, että republikaaneiksi haluavat johdattavat kamalan monia tietämättömiä ihmisiä. Tästä on kaikkialla internetissä ja aikakauslehdissä. Olen hermostunut tästä. Mitä oikeastaan tapahtuu? Onko Obama vaarassa? Onko hän todella se henkilö, jonka tunsimme olevan erittäin hyvä presidentti vai onko siinä jotain pohjavireitä?

Mestarit:
"Ruth, maa on erittäin huonossa tilanteessa liittyen hallituksen monien asioiden käsittelemiseen. Seuraavien kuukausien aikana nähdään niiden heittelevän syytöksiä, jotka yrittävät ottaa hallinnon hallintaansa, ja niiden joita on pahasti johdettu harhaan liittyen nykyisen hallinnon ja ennen kaikkea Obaman aikomuksiin. Tämä mies on hermoromahduksen partaalla, mutta hän ottaa edelleen tämän kaiken tyynesti ja tekee parhaansa.

On monia taloudellisia ryhmäkuntia, jotka yrittävät ottaa hallinnan, mutta emme salli sen tapahtua. On kohta, missä tapahtuu jumalainen väliintulo ja se paljastaa ne, joita pimeät voimat ovat johtaneet. Tämä ei ehkä tapahdu ennen tämän vuoden loppua, joten älä masennu siitä. Sitä ennen ponnistelut terveydenhoitolain säätämiseksi päätyvät lopulta pieneen lakiehdotukseen, mikä ainakin avaa tien tulevaisuuteen ja parempiin lakeihin liittyen vakuutuslaitoksiin ja lääkekartelleihin.

Työtilanteen parantuminen jatkuu hitaasti mutta säännöllisesti ja ihmiset alkavat nähdä parannuksia. Ne jotka ovat menettäneet kotinsa, käyvät läpi epäonnensa ja löytävät uusia tapoja löytää sopiva asumismuoto. Silloin kun mieli sulkeutuu täysin epäonnen vuoksi, ihmismielen luova puoli myös sulkeutuu. Avoimuus uusille ja erilaisille mahdollisuuksille saattaa olla tie erilaiseen elämäntyyliin, mutta ainakin tapa jatkaa elämänpolulla tällä planeetalla. Tämä pätee myös niihin kulttuureihin, jotka eivät ole kyenneet nostamaan elintasoaan vuosisatoihin ja elävät edelleen primitiivisesti. Korkeammat taajuudet joita leviää maailmaan nyt ja tulevaisuudessa, luovat jo uusia käsityksiä ja toivoa näille ihmisille.

Kamala maanjäristys Haitilla ja järistykset muissa paikoissa toimivat myös herätyssoittona maiden johtajille ja niille, joilla on vahvuutta ja asennetta aloittaa älykkäitä ja rehellisiä hallituksia luomaan parempia elinolosuhteita ihmisille. Presidentti Obamalle annetaan vahvuutta ja opastusta, jotta hän voi täyttää tarkoituksensa ja saattaa USA:n oikeudenmukaiseen tilaan kaikkien ihmisten kannalta, ja hallintokautensa aikana hän vähentää rahankahmijat ja epäreilut käytännöt siihen pisteeseen, että tämä valtio pysyy positiivisessa mielentilassa ja johtajuudessa.

Rukouksenne hänen hyvinvointinsa ja vahvuutensa puolesta tietysti auttavat. Hänelle heitetyt nimilaput ovat merkityksettömiä ja ne käsitetään pian sellaisiksi. Negatiiviset ajatukset joita heitellään niitä kohtaan, jotka työskentelevät joka hetki tehdäkseen maailmasta paremman paikan, ovat pelote noita toimia kohtaan ja ne hidastavat kulkua ajattelun ja toiminnan uuteen maailmaan. Presidenttiä kohtaan on tietysti salamurhajuonia, mutta ne jotka pyrkivät laittamaan niitä liikkeelle, löytävät itsensä vastaiskutilanteesta.

Terroristien juonet nopeutuvat, mutta niin nopeutuvat myös ne toimet, jotka leviävät heidän "koppeihinsa" pysäyttämään ja voittamaan mahdollisen tragedian, ainakin USA:ssa. Lähettäkää positiivisia ajatuksia ja vielä syvällisempiä rukouksia meditoinnin aikana aktivoimaan niiden mieliä, jotka voivat seurata ja seuraavat sisäistä henkistä opastustaan."

***********

Mestarit, mikä on ero siinä, että sepittää mielessään jotain, mitä haluaa, tai näkee tai kokee mielikuvan ja vision?

Mestarit:
"Siinä on suuria eroja, kuten näette. Mielikuvituksen käyttäminen on helpotus ihmisille, sillä se vie joksikin aikaan pois tavallisesta maailmasta, johonkin haluttuun maailmaan. Se on myös keksimisen ja luomisen edeltäjä. Tietoinen mieli hämmentää sitten esiin alitajuntaan haudattua tietoa auttamaan ja antamaan tukevaa informaatiota. Jonkin sepittäminen on tavallaan yritystä ennakoida, mitä informaatiota saattaa tulla läpi itsekseen, tai "nähdä" mielessänne, mitä haluaisitte nähdä.

Visualisointi on tietoista ja päättäväistä ponnistelua sen luomiseksi, mitä tarvitaan, halutaan tai aavistetaan, käyttämällä oman mielen energiavoimia. Jonkin kuvan tai olosuhteen pitäminen mielessä jatkuvasti pitkän aikaa luo lopulta sen, mitä on visualisoitu. Vaikkei luominen olisi hyväksi jollekin, se toimii silti. Taas kerran, olkaa varovaisia siinä, mitä toivotte - saatatte saada se!"

**********

Mestarit, tämän päivän maailmassamme on hyvin paljon ahdistusta ja julmuutta. Puhuisitteko niistä negatiivisista henkisistä voimista, jotka lietsovat hyvin monien ihmisten tietoisuutta?

Mestarit:
"Tänä aikana, kun maailmassanne tapahtuu monia muutoksia, pimeät voimat ovat hyvin kiireisiä ja ne käyttävät vaikutusvaltaa ihmisten mielien kääntämiseksi valosta pimeyteen, saadakseen uusia ja voimakkaita energioita. Pimeät voimat ovat vahvasti läsnä maailmassa ja ovat aina olleet. Ne ovat luoneet ennen ajan alkua energiat, jotka toimivat maailmanne Luojaa vastaan. Pimeät käsitykset eivät ole koskaan lähteneet maailmankaikkeudestanne ja ne elävät monissa korkeammissa ulottuvuuksissa sekä miljoonissa ihmismuotoon inkarnoituneissa.

Useimmiten ei ole vaikeaa tunnistaa, keitä he ovat, mutta pimeitä voimia on monissa, jotka ovat täysin tietämättömiä niiden läsnäolosta. Ne ovat odottamassa isäntänsä tunteiden ja mielen ottamista hallintaan. Yleensä uskonnot ovat aina opettaneet tätä jossain mielessä ja joidenkin henkisten etsijöiden on väärin sanoa, ettei sellaista asiaa ole. Pimeitä voimia on olemassa ja jokaisen ihmismuotoon inkarnoituneen on käsiteltävä ne. Äkilliset ja selittämättömät vihapuuskat, halu kostaa jollekin, tarve olla parempi kuin joku toinen, ahneus, seksuaaliset rikkomukset ja liialliset halut - nämä ovat kaikki pimeiden voimien ilmentymiä ihmisissä. Ne eivät ole vieraita valaistumistiellä oleville ja he ovat tietoisia niiden pelottavasta voimasta vielä enemmän, polulla hankitun herkkyyden vuoksi.

Noiden tunteiden työntäminen sisään ei ole vastaus. Ne on käsiteltävä tietoisella tasolla - on katsottava niitä realistisesti tietäen, mitä ne ovat, ja ympäröiden kaikella voimallaan ne rakkaudella ja näin tuhoten pimeät voimat, jotka kiusaavat ihmisen tietoisuutta. Tämä on aina tiedetty, mutta harvoin käsitetty ja työstetty päättäväisesti tietoisella tasolla. Tämä täytyy tehdä, erityisesti tässä ajassa.

Ne jotka eivät taistele pimeitä voimia vastaan ja antavat niiden ottaa hallintaan täysin mielensä, ovat epäonnistuneet kokeessaan maan päällä, ja heidät lähetetään toisiin ulottuvuuksiin, missä heidän on aloitettava taas kiipeäminen kokemuksen ja tietämisen portaita. Monta kertaa meiltä on kysytty, millaisen rangaistuksen Luoja antaa elämän jälkeen maailman Hitlereille, niille jotka ovat luoneet hävitystä ja tuhoa elämänsä aikana. Entä niille jotka tänä päivänä lähettävät miehiä ja naisia itsemurhapommittajina tappamaan ja silpomaan jokaisen, joka on maisemissa pommien räjähtäessä? Edellä mainittu on vastaus näihin kysymyksiin.

Anteeksiannolla tai anteeksiantamattomuudella ei ole mitään merkitystä Luojalle, koska kaikki inkarnoituneiden sielujen teot ovat osa heidän oppimiskiertoaan. Teidän on vaikeaa nähdä tai ymmärtää tätä - tiedämme - koska väärinteot on määrä rangaista yhteiskunnissanne, mikä on teidän maailmanne todellisuus. Ajatelkaa, mitä merkitsisi sielulle, jonka sisäiset pimeät voimat ovat työntäneet äärimmilleen, mikä aiheuttaa käsittämätöntä katastrofia ja kurjuutta monille, olla yhtäkkiä aikaulottuvuudessa, missä ei ole ylä- eikä alamäkiä, ei jatkuvaa valoa ja mikä pahinta, ei yhteyttä Luojaan, ei ketään huolehtimassa hänen tarpeistaan tai paisuttamassa egoa. Täällä ei ole helvetin tulta, vain ehdotonta tyhjyyttä, joka virtaa kaikkialla. Kuitenkin korkeampi älykkyys on aina läsnä opettamassa ja johtamassa noita sieluja ymmärrykseen ja uusille poluille, sitten kun he ovat valmiita puhdistumaan pimeistä ajatuksista. Tämä on heidän valintansa - jatkuva vapaa tahto. Jumalan käsi on nostamassa heidät taas ylös. Kukaan sielu ei koskaan kuole, ketään sielua ei koskaan unohdeta.

Miten käsitellä niitä pimeitä voimia, joita on ihmisissä ympärillänne? Taas kerran, rakkaudella. Puhukaa pehmeästi ja tietävästi. Jos ne vahingoittavat teitä, tietäkää, että vammanne on vain kehossa ja että tuo henkilö joka vahingoitti teitä, on vammautunut paljon enemmän. Pyrkikää sanomaan heille sanoja, jotka etsivät raon, mihin kylvää rakkauden ja totuuden siemen kasvamaan ja ylittämään ristiriidan ja pimeyden muurin heidän mielessään ja sielussaan.

Sanat ovat voimakkaita aseita pimeitä voimia vastaan. Monia erinomaisia kirjoja ja artikkeleita on kirjoitettu ja kirjoitetaan herättämään kiinnostus ja kätketty tieto jokaisen olennon sisällä, jotta nähtäisiin taas kerran totuus, joka odottaa. Jokainen kirjoittaja pyrkii esittelemään omaa totuuttaan ja tietämystään, sillä jokaisella kirjoittajalla on lukija, joka voi reagoida tuohon tiettyyn tyyliin. Lähetämme viestiä joka tavalla, mihin pystymme. Sekoittakaa tietoisuutenne sisäisen totuutenne kanssa ja antakaa sen nähdä valo. Älkää pitäkö sitä sisällä - halaamassa teitä salaa.

Pitäkää mielikuvituksenne aktiivisena, luokaa uusia ajatuksia ja ideoita, olkaa tietoisia toisten tarpeista ja ajatelkaa tapoja, joilla voitte olla avuksi. Pitäkää kehonne liikkeessä ja hyvässä kunnossa pitääksenne mielenne tekemässä huomioita aktiivisesti. Lähettäkää rakastavia ajatuksia muille, he tuntevat ne. Rajoittakaa ei-rakastavia ajatuksia ja ympäröikää ne rakkaudella. Ojentakaa kätenne vieraalle ja lähettäkää rakkausenergiaa näin hänelle. Hän tuntee sen ja tuntee vetoa teitä kohtaan.

Toisten koskettaminen ei ole epäilyttävän seksuaalista, vaan sen pitäisi olla rakkauden ja energian jakamista keskenään. On luonnollista laittaa käsivarsi jonkun ympärille, jolla on tuskaa ja surua. Tämä on annettu luonnolliseksi reaktioksi, mikä antaa rakastavaa energiaa auttamaan häntä trauman hetkellä. Älkää antako pimeiden voimien tämän päivän rajoitusten estää. Ihmiset tarvitsevat toistensa energioita - heidän tarvitsee jakaa toisten kanssa tuo lämmin rakkauden tunne, vaikka vain lyhyen aikaa. Silloin kun kättelette, pitäkää ote vähän pidempään ja tarkoittakaa sitä - se tunnetaan. Kun kosketatte toista olalle, jättäkää kätenne sinne vähän pidemmäksi aikaa ja lähettäkää rakkausenergioita kosketuksen kautta tuohon henkilöön. Se tunnetaan ja sitä arvostetaan. Pusu poskelle, edes kevyesti, on voimakas rakkauden ilmaus, jos se annetaan rakkaudessa.

Lähestykää toisianne, rakastakaa toisianne. Kutokaa rakkauden ja jakamisen verkko kaikkien ympärille, jotka tunnette, ja pimeät voimat kukistetaan."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >