HomeViestejäRuth RydenHelmikuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

Helmikuu 2010 - Viesti Valonmestareilta

VIESTI VALONMESTAREILTA

Kanavoinut Ruth Ryden
Helmikuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mestarit, ei ole kysymyksiä tällä kertaa. Saatte valita, mitä meidän täytyy tietää tällä kertaa.

"Teistä kaikista varmasti näyttää siltä, että planeetta käy läpi valtavaa tragediaryöppyä ja niin se on. Haitin järistykset ovat todiste siitä, että Karibianmeren mannerlaatat tanssivat omaa tanssiaan, mikä aiheuttaa sanomatonta vastoinkäymistä ja ahdistusta hyvin monille. Valitettavasti kestää vielä useita viikkoja, ennen kuin tämä systeemi asettuu. Tämä merkitsee myös sitä, että tämän saaren muut osat ja ympäröivät saaret kokevat myös järistyksiä - jotkut hyvin suuria, mutta enimmäkseen melko vaimeita. Laattaliike jatkuu Tyynellämerellä, koska maapallo on mukautuvinta noissa paikoissa. Järistyksiä, tsunameja ja vulkaanisia purkauksia on tulevan kuukauden uutisissa sekä merenpinnan kohoamista, mikä pakottaa väestön muuttamaan toisille saarille tai korkeammalle maaperälle.

Myrskyt joita on kulkenut USA:n poikki lännestä itään, ovat vain näyte muutoksista ilmavirtauksissa, joista tulee normaaleja tulevina vuosina. Kaikkien niiden ennusteiden vastaisesti, joiden mukaan USA:n erämaa-alueista tulee hedelmätöntä hukkamaata, ne alkavat itse asiassa herätä eloon säännöllisempien sadekausien ja korkeamman kosteuden myötä. Itärannikkoalueilla alkaa kuivemmat olosuhteet, kun suuret myrskyt Atlantilta asettuvat yleisemmiksi mutta tyynemmiksi tuuliksi ja sateiksi. Kyllä, tämä kuulostaa kuin sadulta rauhoittamaan ajankohtaisia ongelmianne, mutta se tapahtuu hyvin asteittain vuosien aikana, jotka johtavat vuoden 2012 syklin muuttumiseen.

Maanjäristykset jotka ravistelevat Pohjois-Amerikan mantereen länsirannikkoa, jatkuvat pitkään, kun suuret laatat jatkavat liukumista tämän mantereen alla. Tuloksena tapahtuu tämän koko osan kohoamista, mikä kallistaa itäosan alemmas Atlanttiin. Älkää kuitenkaan huolestuko, se tapahtuu hyvin asteittain seuraavien 100 vuoden kuluessa. Maapallo on planeetta, joka edelleen muotoutuu, ja siihen vaikuttavat kovasti ne taajuudet ja voimat, jotka ympäröivät sitä aurinkokunnassanne. Jos ihminen voisi elää 200-300 vuotta, hän näkisi hyvin selvästi tuona aikana tapahtuvat muutokset.

Kaikki nämä maankuoren muutokset piirittävät Eurooppaa ja Aasiaa ja ne menettävät hyvin tarpeelliset jäävuorensa vesilähteinä, kun ne sulavat paljon ennustettua nopeammin. Tulviminen joissain paikoissa ja kuivemmat olosuhteet toisissa järkyttävät elämäntapaa monissa maissa. Hollannissa mahdollisuudesta kovalla työllä taistellun maa-alueen menettämisestä tulee todellinen huolenaihe ja myös englanninkieliset saaret alkavat käsittää, että merenpinnan kohoaminen aiheuttaa tarvetta moniin muutoksiin suurissa ja pienissä kaupungeissa. Olemme puhuneet kaikesta tästä monta vuotta näiden sivujen kautta, joita Ruth antaa meille, eikä todellisia yllätyksiä pitäisi olla suuremmin.

Tuleva helmikuu tullaan muistamaan, kun säärintamat jatkavat iskemistä planeetan kaikkiin osiin ilman aiempaa historiaa vastaavista tapahtumista. Lukijoihimme sisältyy monia ympäri maailmaa ja tiedämme, että myös he ovat levottomia ymmärtääkseen, mitä heillä on edessä. Voimme sanoa tässä, että on syytä varastoida ruokaa ja polttoainetta seuraavien kuukausien ajaksi, koska sääolosuhteet vaihtelevat äärimmäisesti. Joissain paikoissa vedestä tulee ongelma, kun maankuoren muuttuminen saa vesivirtaukset häiriintymään tai muuttumaan dramaattisesti. Maapallon pohjoisosissa lämpötilat vaihtelevat myös dramaattisesti, pudoten alle normaalina pidetyn. Pitäkää lämpimiä vaatteita käsillä, myös lämpimien jaksojen aikana. Maapallon eteläisissä osissa on epätavallisen kuumaa, kun ilmakehä vetää alas taajuuksia, jotka aiheuttavat ilmavirtauksiin hämmennystä. Vedestä tulee ongelma saarialueilla. Emme yritä pelotella teitä, mutta teidän täytyy olla valmistautuneita.

Myös ihmiset käyvät läpi valtavaa muutosta omassa henkisessä ja fyysisessä olemuksessaan, kun ne korkeat taajuudet jotka saavat maapallon lähenemään syklistä harmonisoitumista, vaikuttavat kehonne soluihin. Tunteet ovat kuumia ja raskaita, kun yhteisöt kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisesti. Rikoksia näyttää olevan kaikkialla, kun ihmiset kaatavat rajansa ja tekevät asioita, joita he eivät olisi koskaan tehneet menneinä vuosina. Kirkkaammalla puolella on pääasiassa - ja mikä on tärkeintä - upea tietoisuusmuutos, mikä tuo ihmisille ymmärrystä siitä, mistä elämässä on kyse - heissä itsessään ja universumissa.

Vanhan leirin virkoaminen huutaen ja tömistäen paljastuu yritykseksi saavuttaa henkistä painopistettä, mutta se vie pois yksilöltä omat sisäiset tuntemukset ja tiedon. Uskontoja on aina tarvittu keskittymään jonkinlaiseen hyvään ihmisissä, mutta jotkut ovat ajautuneet kaupalliseen ja liian taloudellisesti keskittyneeseen liiketoimintaan. Pitäkää noista opetuksista se, mikä tuntuu mukavalle teistä - ne ovat monissa tapauksissa osa teitä lapsuudestanne. Mutta tänä päivänä on selvitetty tie sen suunnattomuuden löytämiseen ja ymmärtämiseen, mikä on universaali elämä ja energia kaikissa asioissa.

Enää Jumalaa ei kuvata vanhaksi, partaiseksi ukoksi valtaistuimella. Sen sijaan tuon energian (ja käytämme tätä sanaa, koska sen käyttöön tässä liittyy liikaa monimutkaisuutta) ymmärretään olevan sitä, mistä kaikki on tehty - planeetat, tähdet, ihmiset, eläimet, merielämä, kaikki kasvit, ilma, sade, huonekalut, elektroniikka, maaperä jolla kävelette. Tämä kaikki sisältyy Luojan mieleen ja annetaan rakkaudella koko luomakunnalle. Miten selittää, mitä Luoja merkitsee? Ihmiskunnan täytyy kehittyä seuraavat 500 vuotta, ennen kuin voisitte mitenkään ymmärtää tuon sanan.

Ihmisolennot ovat erittäin monimutkaisia tietoisia olentoja, joilla on sisällään geenejä ja soluja, joita ei voi keinotekoisesti valmistaa - vaikka kuinka kovasti tiedemiehenne yrittäisivät. Yksinkertaisesti siksi, että nämä solut ja geenit muodostetaan uudelleen hetki hetkeltä, kun tämän maailman taajuudet muuttuvat hetki hetkeltä. Ei ole sellaista kuin "vallitseva tila". Kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja siirtymässä, mikä nopeutuu nyt.

Puutarhurit, katsokaa tarkkaan uusia kasveja, kun ne tulevat ylös tänä vuonna. Näette eroavuuksia ja muunnelmia, joita ei ole ollut aiemmin, koska ne käyvät läpi välttämättömiä mutaatioita vastatakseen ympärillä olevia uusia taajuuksia. Uusia eläin- ja merielämän lajeja on jo löydetty ja se jatkuu. Uusia ihmislajeja? Ei, mutta älykkyystason nouseminen saattaa maailman paljon parempaan tietämykseen sisäisestä tiedosta, viisaudesta ja luottamuksesta tulevina vuosina. Pienemmät lapset osoittavat jo näitä uusia tasoja ja joskus niitä "hoidetaan" poikkeavuuksina.

Elätte uudessa, tekeillä olevassa maailmassa - älkää yrittäkö peitellä sitä. Monet ihmiset elävät paljon pidempään, koska he tietävät intuitiivisesti, että on liikaa kaikkea mielenkiintoista päästääkseen irti! Monet muut jättävät kehonsa intensiivisten olosuhteiden vuoksi ja tietysti niiden maanmuutosten vuoksi, jotka raivoavat ympäri maailmaa. On erittäin vaikeaa käsittää niiden miljoonien ihmisten ahdistusta, jotka ovat jääneet luonnonkatastrofien kouriin, mikä jättää heidät ilman ruokaa, vettä tai suojaa polttavalta auringolta tai kovalta kylmyydeltä.

Miksi heidän on kärsittävä niin? Teille on opetettu, että jokaisella sielulla on syy inkarnoitua aineeseen kokeakseen elämää kaikissa tiloissaan. Onko todella mahdollista, että niin monet ihmiset ovat aikoneet käydä läpi niin kamalia elämiä saavuttaakseen tietoa kehollisesta tuskasta ja kurjuudesta? Ette ehkä halua hyväksyä tätä, mutta kyllä, niin on. On sielujen massaliike sellaisten tavoitteiden saavuttamiseksi, mistä teillä ei voi olla mitään ymmärrystä. Sellaisten tapahtumien toinen puoli on saada henkiinjäävät saavuttamaan omat tavoitteessa - löytää sisäinen vahvuutensa ja tietämys kyvystä kommunikoida sen korkeamman älykkyyden kanssa, joka on kaikkialla heidän ympärillään, jotta maailmasta tehdään parempi paikka. Tähän kaikki kilpistyy.

Tällä erää on aika panna merkille ympäristönne ja elintapanne. Selkeä mieli vaatii asumuksen pitämistä siistinä ja puhtaana. "Asioiden" hankkimisesta on tullut kansallista ajanvietettä, mikä tekee monet miljonäärit erittäin tyytyväiseksi (teidän kustannuksellanne). Tiedämme, että yritätte saada tolkkua kaikesta siitä hämmennyksestä, mitä on tällä hetkellä, ja teidän täytyy ajatella selkeästi.

Ehdottaisimme, että teette aikaa käydäksenne läpi omaisuutenne ja karsitte sitä, mitä on kerääntynyt (siltä varalta, että tarvitsette sitä jonain päivänä), ja teette realistisia päätöksiä niiden pitämisestä. Televisio-ohjelmat ovat kuvanneet ihmisiä, joilla on koti täynnä "asioita" terveyden ym. vaarantumiseen saakka. Muistakaa, että mitä enemmän teillä on ja hankitte, sitä enemmästä olette vastuussa. Tarpeeton omaisuus toimii ankkurina, mikä vetää teitä alaspäin. Tarkistakaa ne kaapit, joihin ette kestä katsoa, tai ullakolla homehtuvat laatikot. Rakkaat sydämet, kannustamme teitä hävittämään tai jakamaan sen, mitä ette enää tarvitse, henkenne kohoamiseksi, mitä ette ole tunteneet pitkään aikaan.

Uusi maailma joka on muodostumassa, tarvitsee tilaa - tilaa mielessänne ja tunteissanne - uusien tapojen ja tunteiden muodostumiseksi. Sivuuttakaa mainokset vehkeistä ja hienouksista, jotka päätyvät vain sullottavaksi laatikkoon, kun uutuus häviää. Antakaa mielellenne tilaa tuoda sisään uusia käsityksiä elämisestä, mikä hyödyttää teitä ja perhettänne nyt ja tulevina vuosina. Olette luojia tällä planeetalla - ryhtykää siihen!"

************

Tämä artikkeli tuntuu minusta ajankohtaiselta!

HENKILÖKOHTAISET ENERGIAT

"Yksittäisten ihmisten energioiden yhdistäminen on tapa saada aikaan voimaa. Tämä ei tietenkään ole uutta - rukousryhmät ovat tehneet tätä satoja vuosia. Tulokset tällaisesta keskittyneestä, yhteiskommunikoinnista maailmankaikkeutenne korkeampien voimien kanssa, ovat aina hyvin selvät. Aikana kun maailmassanne on hyvin paljon tuhoa, vihaa ja julmuutta, jokaisella valaistuneella yksilöllä on vastuu liittyä toisiin luomaan voimakkaita rakkauden energioita, mikä on ainoa voima, joka saattaa ihmiskunnan rauhallisen yhdessäelämisen pisteeseen. Kaikki maailman raketit ja räjähteet eivät saa aikaan rakastavaa tilaa.

Näemme hyvin monien ihmisten alkavan tajuta sen, että he ovat jotain enemmän kuin verta ja lihaa, että jotain muuta tapahtuu heidän mielessään ja tunteissaan. Joillekin tämä on vähän pelottavaa tai he tuntevat, että heidän perheensä ja ystävänsä ajattelisivat heidän tulleen hulluksi, joten he pitävät tämän tiedon itsellään. Tämä ei ole aikaa pitää uusia oivalluksia itsellänne - on aika löytää toinen etsivä henkilö, jakaa tietoisuutta ja kokemuksia, tutkia pyhiä kirjoituksia ilman uskonnon silmälappuja, sillä raamatussanne ja kaikissa uskonnollisissa kirjoituksissa on hyvin paljon universaalia totuutta, kun uskontojen ihmisen aiheuttamat vääristymät sivuutetaan.

Silloin kun ihmiset puhuvat toisilleen, he puhuvat toisensa silmiin (jos saatte heidät ottamaan pois aurinkolasit!) - tämä on energiayhteys. On vielä parempi pitää kädestä, sillä silloin energiavirta ihmisten välillä "tasoittaa" virtaa kummassakin. Jos toinen ihminen on epätoivon tilassa, toisen energia tuo henkilön takaisin todellisuuteen, vähentämättä antajan vahvempaa energiaa. Tänä päivänä yhteiskuntanne valitettavasti paheksuu ihmisten kädestä pitämistä seksuaalisen pohjavireen vuoksi. Mitä puppua!

Kädet ovat maailmankaikkeuden energiakanavia ja silloin kun ne liitetään yhteen, yhdistetty elämänvoima saa aikaan tuon kuulumisen, rakkauden, tunteen, mikä virtaa koko luomakunnassa. Monet ryhmät muodostavat piirin ja liittävät kädet yhteen. Vain he voivat kertoa teille, miten yhdistyneeltä tämä saa heidät tuntemaan - ei vain toisiinsa, vaan kaikkiin asioihin.

Tänä päivänä ne korkeat taajuudet, jotka ympäröivät planeettaanne ja virtaavat kehoonne, voivat olla hyvin epämukavia toisinaan ja aiheuttavat mystisiä reaktioita sekä kipuja ja särkyjä. Tätä kaikkea voidaan helpottaa, koska yhteys toisiin ihmisiin tasapainottaa fyysisesti selittämättömiä tapahtumia. Toisen hierominen, käden laittaminen toisen keholle, myös pieni koskettaminen on kuin kytkimen kääntämistä ja pimeiden paikkojen valaisemista. Ihmisenergian luo se elämänvoima, mikä voitelee kaikkea elämää ja planeettaanne. Oman energianne voiman ymmärtäminen on terveyden ja pitkän iän salaisuus. Lääketiede ymmärtää lopultakin tuota yhteyttä kehon ja mielen välillä, mutta monet protestoivat edelleen tätä tietoa vastaan, sillä lopultahan se tekee mahdolliseksi ihmisille itsensä parantamisen!

Parantamistaitoa kutsutaan monella nimellä, mutta se on ollut ja tulee aina olemaan universaalin elämänvoimaenergian kanavoimista parantajan mielen ja kehon kautta parannettavaan henkilöön. Kristillinen parantaminen on aina korostanut, että parannus tulee Jumalasta, ja se on oikeassa. Jos henkilön olisi tarkoitus parantaa toinen omalla energiallaan, hän kaatuisi tajuttomana. Täytyy käsittää se valtava energiavoima, jota käytetään fyysiseen ja henkiseen parantamiseen - sitä ei voi tehdä vetämättä sisään tarvittavaa voimaa. Silloinkin kun suuri rukousryhmä rukoilee parannusta, heidän omat energiansa on yhdistettävä henkiseen voimaan parantumisen tapahtumiseksi. Näin tehden parantaja luopuu omista käsityksistään siitä, mitä parannettava henkilö tarvitsee, sillä se rajoittaisi parannuksen laajuutta ja kenties ohjaisi sen väärin. Parantava energia (luova energia) leviää koko kehoon ja keho itse ohjaa sen sinne, missä sitä tarvitaan.

Jonkun ajattelumallien ja/tai häiriintyneen mielen parantaminen on vielä monimutkaisempaa eikä sitä pidä ohjata. Monet ihmiset rukoilevat nyt sellaisten johtajien pelastusta, jotka ovat vakaasti päättäneet tuhota kaiken, mikä ei vastaa heidän käsityksiään siitä, mitä pitäisi olla. Heidän henkinen hämmennyksensä kietoutuu usein uskonnollisiin oppeihin ja pysyviin kulttuurikäsityksiin. Rukoilkaa heidän puolestaan, mutta älkää käskekö Jumalaa estämään heitä tekemästä jotain tai muuttamasta mieltään. Älkää antako energiapyynnössä sellaisille johtajille omia rajoituksianne, ohjeitanne ja käsityksiänne hämmentämään. Sen sijaan ohjatkaa rukouksenne parantavan energian kerroksiin ongelma-alueiden peittämiseksi. Pyytäkää, että kurittomien henkilöiden henkinen opastus vahvistuu ja että heidän omatuntonsa tulee selvemmäksi. Tosin sanoen, antakaa Luojan pitää huolta siitä, mitä täytyy tehdä. Teidän täytyy vain antaa rakastava energia omasta tietoisuudestanne prosessin aloittamiseksi ja jatkamiseksi! Ajattelu edeltää toimintaa kaikin tavoin!

Lähettäkää parantavia energioitanne kaikille niille, jotka kärsivät paljon ihmisten tietämättömyydestä ja julmuudesta sekä niistä vaikutuksista, kun maailma venyy ja valittaa siirtymässään uuteen olemissykliin. Lähettämänne energiat auttavat heitä tavoilla, joita ette voi kuvitella, ja tuovat vahvuutta ja rakkautta niille, jotka ovat satuttaneet tosia ja joita on satutettu. Aloittakaa ohjatun energian spiraali ja se menee automaattisesti niille, jotka tarvitsevat sitä. Tämä on lahjanne ja henkinen vastuunne."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev