HomeViestejäSelacia28.11.2021 - Valmistaudu kääntämään sivua

28.11.2021 - Valmistaudu kääntämään sivua

VALMISTAUDU KÄÄNTÄMÄÄN SIVUA
– Lopeta vuosi 2021 katumatta

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
28.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ilmassa on nyt selvää transformaatioenergiaa. Kyse on kollektiivistamme, kuitenkin se on myös hyvin henkilökohtaista. Itse asiassa joulukuu voisi olla merkittävää nollausaikaa, kun kuvittelet elämäsi uudelleen ja valmistaudut kääntämään sivua. Jatka lukemista tietääksesi, miten navigoidaan tätä nollausta, jotta voit lopettaa vuoden 2021 katumatta.

Taustaa

Siirrymme pian globaalien yhteiskuntamuutosten historialliseen vuoteen. Osa epävarmuudesta jota tunnemme päivittäin, liittyy mullistukseen, joka tulee 2022. Nämä energiat ovat taustalla, kun jokainen meistä valmistautuu syvemmän tason muutoksiin siinä, miten elämme ja olemme vuorovaikutuksessa maailman kanssa.

Esi-isiimme ja entisiin omiin elämiimme verrattuna, emme ole aiemmin kokeneet samaa muutosmäärää ja jatkuvaa tarvetta sopeutua herpaantumatta. Sisäisen rauhan saaminen näinä aikoina vaatii, että hyväksymme nykydynamiikkamme ja otamme sen avosylin vastaan.

Jos katsot taaksepäin edes muutamaa vuotta siinä, miten navigoit joulukuuta, luultavasti muistat yksinkertaisemman ajan. Oli joulunaika ja luultavasti pohdiskelua, miten halusit kääntää sivua ja luoda jotain uutta.

Sivun kääntäminen

Ajattele elämääsi kirjana, jossa on lukuja. On alku, keskiosa ja loppu. Jokainen kokemus on sielumatkasi perspektiivistä katsottuna oleellinen ja osa kokonaisuutta. Jotkut vuodet elämässäsi ovat niin merkittäviä kehityksellesi, että niillä on omat lukunsa. Kehotan harkitsemaan, että vuodet 2021 ja 2022 ovat tuollaisia vuosia.

Vuoden 2021 lopettaminen katumatta

Ottaen huomioon, mitä sanoin edellä, sinun on tärkeää käyttää tietoisesti joulukuu valmistelemaan itseäsi sivun kääntämiseen.

Miksi? Kyse ei ole sivun kääntämisestä, vaan se on tärkeää, MITEN käännät sivua.

Kyse on pohtimisesta ja sisäisestä työstä rauhan tekemiseksi tilanteiden kanssa, joiden tarvitsee transformoitua tai loppua. Kyse on myös itsensä hyväksymisestä, kun ajattelet itsetuhoisia tapoja ja kaunaa, jota sinulla on toisia ihmisiä ja elämän olosuhteita kohtaan.

"Katumattomuuden" resepti sisältää itsensä hyväksymistä, nöyryyttä, myötätuntoa itseään kohtaan ja anteeksiantoa.

Kun sovellat tätä reseptiä joulukuussa, valmistaudut lopettamaan vuoden 2021 ylävireisesti – oppineena kokemuksista ja kasvaneena henkisesti. Tämä sallii sinun tuntea enemmän keveyttä ja iloa, kun 2022 alkaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >