HomeViestejäSelacia14.10.2021 - Myönnä "kyllä"-voimasi

14.10.2021 - Myönnä "kyllä"-voimasi

MYÖNNÄ "KYLLÄ"-VOIMASI
– Tietoisena muutostekijänä oleminen

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
14.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elämme harvinaista megamuutosaikaa, kun vanhentuneet rakenteet ja olemistavat hajoavat oman painonsa alla. Tätä on sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla. Avain tämän navigoimiseen korkeimmalla tavalla on myöntää oma "kyllä"-voimansa. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin, mitä tämä merkitsee sekä käytännön tasolla että henkisesti.

Taustaa

Elämämme on jatkuvaa valintaa. Valitsemme aina – riippumatta siitä, tuntuuko meistä, että meillä on vaihtoehto.

Miten näin voi olla? Valinta on päättämistä, miten reagoimme/vastaamme siihen, mitä ilmestyy elämäämme, ja mitä päätämme haluta luoda tai tehdä.

Esimerkki

Jos on intohimoinen aikomus luoda jonkin, voimme sanoa tietoisesti "kyllä". Olemme valinneet "kyllä". Kun sanomme jatkuvasti "kyllä" aikomuksellemme, tukien sitä toimillamme, aloitamme tehokkaan ilmentämisprosessin.

Voisimme kuitenkin sanoa "ei" olemalla neutraali ja pitämällä ilmentämistämme fantasiana tai antamalla epäonnistumisenpelon estää meitä sanomasta tietoisesti "kyllä" aikomuksellemme ja ryhtymästä toimiin sen ilmentämiseksi. Tämä tapahtuu hyvin hienovaraisella tasolla, joten ellemme ole tietoinen koko prosessista, saatamme vakuuttaa itsellemme, että tavoitteenne on saavuttamaton tai se ei ole tällä hetkellä aikamme ja energiamme arvoinen. Tässä kohtaa voimme jäädä jumiin.

Myönnä "kyllä"-voimasi

Kun myönnät "kyllä"-voimasi, yhdistyt rajattomien mahdollisuuksien kvanttienergiakenttään. Todellinen luomisvoimasi ilmenee siinä.

Sen myöntäminen merkitsee, että otat sen vakavasti ja tunnustat itsellesi, että olet ajajan paikalla omassa muutoksessasi. Kun teet tämän tietoisesti ja säännöllisesti, elämäsi siirtyy kohonneeseen luomis- ja transformaatiotilaan.

Osana tuota prosessia sinusta tulee ajan kuluessa rennompi ottamaan riskejä ja sanomaan "kyllä" uusille suunnille ja uusille asioille, joita haluat ilmentää. Rentous tulee a) kokemuksesta, b) harjoittelusta, c) toistamisesta ja d) sen tunnistamisesta, että kvanttisesti kaikki muutos tapahtuu vähitellen ajan kuluessa – kukin palanen rakentuu aiemmille paloille.

Ajattele tuota viimeistä kohtaa: rakentuu aiemmille paloille. Tämä on elintärkeää tajuta. Ajan kuluessa tässä elämässä ja myös entisissä elämissä, olet kehittänyt taitoja ja kiinnostuksia, jotka ovat hyvin relevantteja nyt!

Mitä tämä merkitsee käytännössä?

Sanotaanpa, että aiot kirjoittaa tietynlaisen kirjan tai tukea tiettyä aatetta, kuten ilmastomuutos. Kiinnostuksesi juuret sellaisiin asioihin saattavat olla varhaiselämässäsi, jopa elämissä satoja vuosia sitten. Nykyisyys on aina menneisyydestämme kumpuavan energian huipentuma.

Lause kirjastani Earth's Pivotal Years (= Maan ratkaisevat vuodet): "Joka päivä teet valintoja ja laitat liikkeelle tapahtumasarjan, joka määrittää tulevaisuutesi."

Tätä ajatellen, miksi ei tulisi tietoiseksi tästä prosessista ja ottaisi aktiivista roolia?

"Kyllä"-voimasi myöntämisessä on kyse juuri tästä. Se merkitsee, että olet tietoinen päätöksistäsi, myös pikkuruisista, kuten osallistutko johonkin tapahtumaan, jossa saatat kohdata bisneskumppanisi tai sielukumppanisi. Tämä ei tietenkään merkitse, että sanoo "kyllä" kaikelle. Se merkitsee, että tiedät tietoisesti, että päätöksesi on oikea sinulle tuolla hetkellä.

Sanominen "kyllä" itsellesi sieluna

Ajattele, että sanot siinä" kyllä" itsellesi sieluna – tietäen tietoisesti, että sinä valitsit ja pysyt läsnä opastuksellesi, kun navigoit seuraavia vaihtoehtojasi. "Kylliesi" kumulatiivinen voima heijastuu siihen, että sanot tietoisesti "kyllä" elämälle sellaisena, kuin se paljastuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >