HomeViestejäSelacia4.10.2021 - Elämänvoima ja intohimon ruumiillistaminen

4.10.2021 - Elämänvoima ja intohimon ruumiillistaminen

ELÄMÄNVOIMA JA INTOHIMON RUUMIILLISTAMINEN
– Elämänvoiman ylläpitäminen

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
4.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet kuin useimmat meistä, tämä jatkuva muutos- ja epävarmuusaika voi saada tuntemaan, että näännyt ja elämänvoimaenergiasi taso on matala. Intohimosi ruumiillistaminen voi olla haastavampaa, ja myös jokapäiväiset tehtävät voivat olla vaikeita. Jatka lukemista ymmärtääksesi tätä dynamiikkaa ja miten voit täyttyä elämään parasta elämääsi.

Tausta

Elämänvoima jota usein kuvataan vitaliteettina ja kykynä elää tai olla olemassa, on luontainen osa meitä. Emme voisi selviytyä ilman sitä. Se on tosiaankin yksi tärkeimmistä resursseistamme.

Elämänvoiman ja intohimon ruumiillistamisen yhteys

Voidaksemme ruumiillistaa intohimomme täysin maailmassa, terveen elämänvoimatason täytyy virrata kehossamme.

Miksi? Intohimoon liittyy voimakas innostus tai kiinnostus jostain. Tunnemme luultavasti intohimoa monista asioista. Esimerkiksi, 1) jonkin taidon tai lahjan ilmaiseminen, 2) jokin aate, kuten ilmastomuutos tai yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus, ja 3) tietyn yhteiskuntasektorin palveleminen, kuten koulutus, tiede tai liiketoiminta, tavoilla jotka vaikuttavat.

Intohimomme ruumiillistaminen täysin merkitsee, että meillä täytyy olla energeettisesti se sisällämme ja energiaa tehdä siitä jotain konkreettista tässä fyysisessä todellisuudessa.

Helpommin sanottu kuin tehty, kun olemme kohdanneet jatkuvaa stressiä pandemian alkamisesta saakka, sopeutuen uusiin normeihin ja selviytyen ennenkuulumattomasta epävarmuudesta. Elämisessä ei ole nyt mitään "normaalia", ja se on toinen huolestuttava asia.

Osamme joka muistaa, että olemme täällä luomassa hyvin erilaista maailmaa, voi hyväksyä tämän myllerryksen, sillä tiedämme, että se megamuutos jota Maassa tarvittiin, vaatii kaiken rohkeuden ja sinnikkyyden, jota pystymme keräämään. Tämä vaatii ylläpitämään terveen elämänvoiman – huolehtien siitä säännöllisesti, kun se hupenee.

Meidän täytyy lähestyä terveen elämänvoiman ylläpitämistä jatkuvana osana itsehoitoamme ja henkisiä harjoituksiamme. Se ei täydenny itsestään – meidän täytyy aktiivisesti osallistua.

Elämänvoimasi täydentäminen

On lukuisia tapoja täydentää elämänvoimasi säännöllisesti.

Tässä on seitsemän peruslääkettä: 1) syödä täysiarvoisia ruokia, paikallislähteistä jos mahdollista, 2) liikkua päivittäin, 3) parantaa unen laatua ja tehdä parhaansa saadakseen nukuttua 7–9 tuntia yössä, 4) "päästää irti" pikkuasioista, 5) ottaa töpseli seinästä säännöllisesti, 6) hallita ruutuaikaa saadakseen taukoja ja lepuuttaakseen silmiä ja kehoa, ja 7) latautua luonnossa.

Tässä on seitsemän muuta lääkettä, joita suosittelen keskeisiksi elementeiksi, joihin voi palata päivittäin elämänvoiman täydentämistä ja lisäämistä varten: 1) meditointi, 2) tunnetasapainotus tuomaan sinut takaisin keskukseesi, 3) tietoinen läsnäolo, ollen läsnä ajatuksillesi hetkessä, jotta voit muuttaa negatiivista puhetta itselle ja katastrofaalista märehtimistä "mitä jos", ennen toimimista noiden ajatusten mukaan, 4) tietoinen hengittäminen, 5) intuitiivisen tietämisesi käyttäminen valpastamaan sinut tilanteille, jotka kuluttavat sinua – jotta voit käyttää lääkkeitä ennen, aikana ja jälkeen – 6) elämäsi avainstressitekijöiden tunnistaminen ja hoitaminen reaaliajassa vs. stressin salliminen kerääntyä vaikeasti hallittaville tasoille, ja 7) opastettujen meditaatioiden tekeminen, jotka on suunniteltu nostamaan taajuuttasi ja uudistamaan elämänvoimasi.

Kun pandemia alkoi 2020, visioin lisätä globaalin meditaation, joka keskittyi elämänvoiman lisäämiseen. Palaute jota sain, vahvisti lukuisat hyödyt – ihmiset tunsivat kohonneensa, vakautuneensa ja täydentyneensä. Tästä on nyt tullut säännöllinen vuosittainen meditaatio tukemaan elämänvoiman uudistumista kaikilla tasoilla: fyysinen, tunne, mentaali ja henkinen.

Ison kuvan muistaminen

Kehotan sinua muistamaan, että emme elä nyt vahingossa. Tulimme tarkoituksella.

Emme voi muuttaa yhdessä yössä kaikkea, mikä tarvitsee muuttaa. Meidän täytyy olla kärsivällisiä.

Kun näemme monia vastenmielisiä asioita, meidän täytyy löytää tapa hyväksyä ne väliaikaisesti, kun ratkaisuja löydetään.

Riippumatta siitä, miltä asiat vaikuttavat, olemme oman elämämme ja polkumme ohjaksissa. Ja vaikka olemme omien elämiemme luojia, tarvitsemme toisiamme tämän suuren muutostanssin aikana, kun yhdessä otamme askelia luomaan maailmaa, joka perustuu rakkauteen.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa minuun vapaasti yhteyttä nettisivujeni kautta

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >