HomeViestejäSelacia15.9.2021 - Sinut itsensä kanssa

15.9.2021 - Sinut itsensä kanssa

SINUT ITSENSÄ KANSSA
– Avainhaavan parantaminen 2020-luvulla

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
15.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

USA:n Pluton paluuenergioiden laittaessa valokeilan ihmiskunnan pimeään puoleen 2020-luvulla, pystymme nyt näkemään enemmän yhteiskunnan pitkäaikaisesta toimimattomuudesta. Muut haavat ihmiskunnan kaapissa ovat hyvin henkilökohtaisia, ja ne vaikuttavat meihin jokaiseen. Jatka lukemista ymmärtääksesi, mitä näihin haavoihin sisältyy ja miksi on elintärkeää tarttua niihin nyt.

Taustaa

Kun kehitymme henkisesti, alamme arvostaa sitä, miten täällä Maassa fyysisessä muodossa oleminen on avaintapa edistyä henkisesti. Tämä tapahtuu, kun koemme näissä kehoissa ja opimme. Jatkamme kehittymistä myös muissa ulottuvuuksissa, kun emme ole täällä, mutta emme samalla nopeutetulla tahdilla.

Kehomme on pyhä ja jumalainen, ja se antaa meille rajattomasti mahdollisuuksia kasvaa! Kehoon majoittuneena sielumme voi aistia suoraan asioita ja esoteerisen koulutuksen avulla aistia hienovaraisesti sisätasoilla.

Mitä enemmän myönnämme tämän ja arvostamme tätä, sitä todennäköisemmin arvostamme ihmismuodossa olemista.

Tässä on toinen avainasia. Kun ymmärrämme ihmisenä olemisen lahjan, pyrimme luonnostaan olemaan sinut itsemme kanssa tässä elämässä. Tämä etsiminen on käynnissä ympäri planeettaa – kuitenkin väärin ymmärrettyä. Näin on, koska ihmisehdollistumisemme on egopohjaista, eikä henkipohjaista.

Avainhaava parannettavaksi 2020-luvulla

Kyvyttömyys olla sinut itsensä kanssa on yksi ihmiskunnan avainhaavoista, joka tarvitsee parantaa 2020-luvulla.

Loppujen lopuksi, miten voimme olla sinut muiden kanssa, kun emme voi olla sinut itsemme kanssa?

Ironista kyllä, kun monia meitä on pitkään ehdollistettu epäilemään itseämme ja arvoamme, pelkkä "pyrkiminen olemaan sinut itsensä kanssa" voi aiheuttaa mentaali- ja tunneahdistusta. Miksi?

Perimmäinen "miksi"

Siihen on yhtä monta syytä, kuin on ihmisiä. Jokainen meistä on erilainen. Kuitenkin perimmäinen syy on pitkä ehdollistumisemme maan päällä.

Monien elämien ajan olemme oppineet kokemuksen ja egopohjaisen yhteiskunnan palautteen kautta, että meissä on jotain vikaa emmekä ole tarpeeksi hyvä. Opimme epäilemään itseämme ja kykyjämme. Opimme vertaamaan itseämme muihin ja myös aiempaan itseemme.

Ottaen huomioon yllä mainitun, voit kuvitella, miten pyrkiminen olemaan sinut itsensä kanssa voi tuoda esiin tunteita ja ajatuksia, jotka mieluummin välttäisimme. Pelkkä sellaisen tilan etsiminen joka on luonnoton meille ja ihmisehdollistumisellemme, katalysoi ahdistusta, huolta ja negatiivista itsepuhelua.

Rentoudu. Älä anna tämän pakahduttaa itseäsi. Jokaisen ongelman – on se sitten henkilökohtainen tai kollektiivia koskeva – täytyy tulla täysin valoon, ennen kuin se voidaan ymmärtää ja parantaa.

Luota, että pohtimalla, mitä sanon tässä, ja aikomalla ymmärtää ja parantaa se, olet tietoisesti laittanut liikkeelle jumalaisen "järjestelyn", joka kehittyy sopivalla tavalla ja ajoituksella. Ajattele, että yksi osa tarkoitustasi maan päällä on parantaa tämä henkilökohtaisella tasolla.

Kun tartumme henkilökohtaisiin haavoihimme ja parannamme ne, katalysoimme parannusta kollektiivissa. Näin muutamme sekä itseämme että maailmaamme, luoden täysin uutta tietoisuutta, joka perustuu rakkauteen.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa minuun vapaasti yhteyttä nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >