HomeViestejäSelacia9.9.2021 - Intohimonsa ruumiillistaminen

9.9.2021 - Intohimonsa ruumiillistaminen

INTOHIMONSA RUUMIILLISTAMINEN
– Syntynyt tekemään, mitä tekee

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
9.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko joskus tavannut jonkun, jonka tunsit syntyneen sitä varten, mitä hän tekee? Kun tarkkailit tuota ihmistä, luultavasti huomasit hänen innostuksensa ja että tekeminen näytti hyvin luonnolliselta. Jatka lukemista ymmärtääksesi tätä innostusta, mistä se tulee ja miksi se on oleellinen elämässäsi.

Innostus ja intohimo

Tapaamasi henkilö joka näytti syntyneen tekemään, mitä hän teki, yhdistyi luontaiseen intohimoonsa. Intohimon liikkeelle paneva voima on innostus, ominaisuus joka meillä kaikilla on luonnostaan sisällämme. Meidät on johdotettu tuntemaan voimakasta innostusta tai kiinnostusta asioihin.

Esimerkkejä: idea, aate, aktiviteetti tai jokin fyysisen maailman ilmaismuoto.

Joskus kun näemme muusikon, jolla on voimakas ja syvä ääni, voimme selvästi tuntea hänen intohimonsa, kun hän laulaa, ja koko kehomme kihelmöi tuosta äänestä. Toisilla kerroilla voimme tuntea oman intohimomme, innostuksen joka nousee sisältämme, kun teemme jotain, mistä olemme kovasti kiinnostunut.

Intohimon ymmärtäminen

On osa ihmisenä olemista kyetä yhdistymään intohimoomme. Synnymme sen kanssa. Kun yhdistymme tähän intohimoon, se tulee sisältämme, ei ulkoa.

Meillä on tyypillisesti tunteita, myös voimakkaita tunteita, joita herää, kun teemme jotain, mistä olemme intohimoinen. Voimme olla innostunut jostain pelkästään ajattelemalla sitä, oppimalla lisää sitä tai kommunikoimalla siitä. Samanmieliset ihmiset joilla on sama intohimo, voivat voimistaa omaa innostustamme.

Voimme olla intohimoinen myös suhteissamme. Tämä on kuitenkin erilaista kuin se intohimo, jota tunnemme osallistuessamme sielumme erilaisiin ilmaisumuotoihin täällä maan päällä.

Asioita joista voimme olla intohimoinen

* jokin aate, kuten ilmastomuutos tai yhteiskuntauudistukset
* jonkin taidon tai lahjan ilmaiseminen
* itseluottamuksen tai mestaruuden kehittäminen tuossa taidossa tai lahjassa
* tietyn yhteiskuntasektorin palveleminen

Miksi intohimo on oleellinen elämälle

Koska intohimo on luonnostaan sisällämme ja sidottu siihen, miten ilmaisemme itseämme täällä Massa, siihen yhdistyminen ja sen ruumiillistaminen on oleellista eheyden tuntemiselle ja sielumme ilmaisemiselle maailmassa. Ajattele luontaista intohimoasi rajattomana, jumalaisena innostuksena niitä asioita kohtaan, joita sinun tarkoitus tehdä!

Intohimoomme yhdistyminen ja sen ruumiillistaminen on oleellinen eliksiiri niiden asioiden ilmentämiseen, joita olemme syntyneet kokemaan, ilmaisemaan ja oppimaan Maassa ollessamme. Ei ole sattumia. Kaikki on jumalaisesti järjestetty ja suunniteltu itsemme kehittämiseen ja muiden palvelemiseen korkeimmilla tavoilla.

Intohimomahdollisuudet astrologian paljastamana

Erinomainen tapa ymmärtää intohimojamme on syntymäkartta – kartta sielumme ilmaisupotentiaalista tässä elämässä. Saamme lisää vinkkejä intohimostamme vuosittaisen auringonpaluukartan avulla ja seuraamalla planeettojen avaintransiitteja, kun ne vaikuttavat syntymäkarttaan. Nämä kaksi viimeistä esimerkkiä ovat erityisen oleellisia, kun etsitään ymmärrystä uusista intohimoista, joita herää elämämme aikana.

Intohimonsa ruumiillistaminen

Mitä intohimonsa ruumiillistaminen merkitsee? Kun ruumiillistamme jonkin, majoitamme sen energeettisesti sisällemme ja teemme siitä jotain konkreettista täällä fyysisessä todellisuudessa.

Sen pohtiminen tai ajatteleminen, mistä olemme intohimoinen, ei riitä. Meidän täytyy ruumiillistaa se ja tuoda konkreettiseen muotoon. Olemme täällä henkiolentoja kehoissa. Fyysisen olemisen tarkoitus on kyetä ilmentämään fyysisessä muodossa.

Luota, että osaat tehdä tämän. Tiedä, että kun luet tätä, se vahvistaa, että sinulla on intohimoja, jotka voit mahdollisesti ruumiillistaa – ja sen myötä löytää valtavaa iloa ja tunteen tarkoituksesta.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa minuun vapaasti yhteyttä nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >