HomeViestejäSelacia13.8.2021 - Eksymisentunteen siunaukset

13.8.2021 - Eksymisentunteen siunaukset

EKSYMISENTUNTEEN SIUNAUKSET
- Pohjantähtesi löytäminen

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
13.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elämme harvinaisessa ajassa, joka tarjoaa meille tilaisuuden tuoda lahjamme ja kehitetyt kykymme maailmaan täysin uusin tavoin. Ironista kyllä, usein tunnemme olevamme eksyksissä, kun pyrimme löytämään oman paikkamme ja sen, miten palvelemme. Joskus meistä tuntuu kuin vastikään sokeutuneelta mieheltä metsässä, jossa ei ole merkittyä polkua. Häntä saattaa pelottaa, kun hän ei vielä luota muihin aisteihinsa tai opaskoiraansa. Jatka lukemista ymmärtääksesi sen siunaukset, että tilapäisesti tuntee olevansa eksynyt.

Eksymisentunteen siunaukset

On inhimillistä tuntea joskus olevansa eksynyt. Tämän tunnustaminen auttaa sinua rentoutumaan näennäisen pulmasi suhteen.

Sanon "näennäisen pulman", koska se on enemmän siunaus kuin pulma, kun sitä katsotaan korkeammasta näkökulmasta. Joka kerta kun luulemme eksyneemme, viisas sisäinen äänemme aktivoituu ja voi näyttää meille, mitä meidän täytyy nähdä, muuttaa ja tehdä. Kuten mikä tahansa sattumanvaraiselta näyttävä tapahtuma joka on suunniteltu auttamaan meitä kehittymisessä, eksymisentunnetila on herätys. Se on siunaus.

Eksymisentunne on "normaali" osa ihmistilaa, mikä syntyy, kun meidän tarvitsee asettaa uusi kurssi, laajentaa näkökulmaa, tehdä syviä sisäisiä muutoksia ja muuttaa sitä, miten palvelemme maailmassa. Se ei ole sattumanvaraista.

Egomme kertoo meille, että olemme eksyneet. Sama osamme kertoo meille myös kaikenlaisia muita tuottamattomia asioita, kuten mitä vikaa meissä on, mitä emme voi tehdä, miksi emme voi sopeuta muuttuvaan maailmaan, joka vaatii meitä sopeutumaan voidaksemme menestyä ja elää ilossa.

Kuten usein sanon, maailmamme on megamuutoksessa 2020-luvulla. Meidän täytyy muuttua sen mukana. Tämä merkitsee säännöllistä sopeutumista uusiin normeihin, uusiin tapoihin ilmaista itseämme, uusiin tapoihin palvella. Emme olisi täällä nyt, jos emme pystyisi siihen. Muista se, kun sinua lannistaa.

Pohjantähtesi löytäminen

Ajattele sokeutunutta miestä metsässä, opaskoira seuranaan. Hän on menettänyt näkönsä vasta hiljattain. Hän ei luota vielä muihin aisteihinsa, ja hän totuttelee luottamaan siihen, että hänen koiransa opastaa häntä. Kaikki tuntuu hänestä kummalliselta, vieraalta ja epävarmalta. Koska tahansa hän voisi astua terävän kiven päälle, jota hän ei voi nähdä, tai hän tulee levottomaksi kuullessaan pensaikossa rapisevan, kun jokin pieni eläin juoksee ohi. Hän ei ole oikeasti vaarassa, hänellä on koulutettu opaskoira, ja kuitenkin hänestä tuntuu haavoittuvalta ja häntä pelottaa. Luultavammin hänestä tuntuu myös yksinäiseltä.

Emme ole erilaisia, kuin tämä mies, silloin kun meistä tuntuu tilapäisesti, että olemme eksynyt ja vailla suuntaa. Meillä on sisäinen opastus, joka näyttää meille tietä. Monilla meistä on myös erityisiä henkisesti maadoittuneita työkaluja ja henkisiä harjoituksia käytettäväksi tällaisissa olosuhteissa.

Myös työkalujemme kera ja muistaessamme, että meillä on sisäinen opastus, jäämme alttiiksi omalle egollemme, joka yrittää vakuuttaa meille, että jokin on pielessä – vielä pahempaa, että meissä on jokin pielessä. Ellemme ole läsnä tälle dynamiikalle hetkessä, saatamme menettää arvokasta aikaa ja energiaa kietoutuneena egon tarinoihin puutteesta.

Siirtyäksemme pois tästä pulmatilanteesta, on oleellista, että yhdistymme pohjantähteemme. Mikä se on? Se on osa sisäistä olemustamme, joka opastaa meitä eteenpäin ja pitää meidät raiteilla suuremmassa tarkoituksessamme elää juuri nyt.

Tässä ei ole kyse työpaikasta tai tietystä roolista. Se on kosminen suuri kuva elämästämme tässä hetkessä.

Tämä perspektiivi ei sisällä aikatauluja. Siinä ei ole kyse suuresta suunnitelmasta, jossa on kaikki askeleet hahmoteltuna. Kuten voit kuvitella, tämä lähestymistapa voi suututtaa egomme, sillä se haluaa aikatauluja ja kaikenlaisia yksityiskohtia, joita ilmenee vain jumalaisen organisoinnin myötä.

Pohdintaprosessi

Pohdi, mitä olen hahmotellut tässä. Optimaalisen hyödyn saamiseksi, anna itsellesi hiljaista aikaa yksin ja hiljennä mielesi ennen pohdiskelua. Mene sydämeesi ja maadoita itsesi. Päästä tarkoituksella irti ajatuksista ja huolista, joita sinulla on eksymisentunteesta, ja näkemyksistä, missä sinun "pitäisi" olla. Sitten ole hyvin hiljaa ainakin 10 minuuttia – pidempään, jos pystyt. Sen jälkeen palaa elämäsi toimiin kera aikomuksen, että sinä olet tyhjä taulu. Anna asioiden olla loppupäivän, unitilaan saakka. Pane merkille aamulla, miltä sinusta tuntuu ja mitä uusia oivalluksia tuli – luottaen, että on tosiaan uusi tiedostamistaso.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa minuun vapaasti yhteyttä nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >