HomeViestejäSelacia31.7.2021 - Miten navigoidaan kutsumattomia loppumisia

31.7.2021 - Miten navigoidaan kutsumattomia loppumisia

MITEN NAVIGOIDAAN KUTSUMATTOMIA LOPPUMISIA
- Tilaisuus loppumisessa

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
31.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elämämme jaksot on merkitty alkamisilla ja loppumisilla. Ensimmäisestä hengenvedosta aloittaessamme elämän, viimeiseen hengenvetoon kuollessamme, koemme lukemattomia muutosjaksoja. Tämä on totta hyvin henkilökohtaisella tasolla ja myös suhteessa muihin ihmisiin ja tilanteisiin elämässämme.

Toivotamme usein uuden jakson tervetulleeksi uutuus- ja ilolupauksensa kera. Kuitenkin silloin kun jaksot loppuvat, meistä voi tuntua eksyneeltä, hämmentyneeltä tai äärimmäisen surulliselta tai vihaiselta. Jatka lukemista saadaksesi ehdotuksia siitä, miten navigoidaan kutsumattomia loppumisia.

Kutsumattomat loppumiset

Mikä on kutsumaton loppuminen? Tyypillisesti se on jotain, minkä emme halunneet loppuvan.

Esimerkkejä:
* vaalittu koti tuhoutuu tulipalossa
* rakas lemmikki tai ihminen kuolee
* rakas työpaikka menetetään
* kumppanuus tai avioliitto loppuu
* sairaus rajoittaa liikkuvuutta

Jokainen näistä loppumisista voi tuntua kutsumattomalta ja aiheuttaa äärimmäistä kärsimystä. Näin on myös silloin, kun meillä on henkistä tietoisuutta tietääksemme, että kaikki asiat muuttuvat. Tajuamme tämän. Korkeampi ajatuksenjuoksumme ymmärtää, että kaikki mitä olemme, kaikki joita rakastamme ja kaikki asiat joita koemme, tekevät siirtymän joksikin muuksi. Ei ole mitään kiinteää. Mikään ei pysy muuttumattomana.

Usein voi tuntua mahdottomalta hyväksyä jonkin loppuminen. Tunteemme ja märehtivä mielemme ottavat vallan tyypillisesti rationaalisessa toiminnassamme. Kun tämä tapahtuu sinulle, älä tuomitse. Ole noiden tunteiden ja ajatusten kanssa, jotta voit käsitellä ne. Hyväksy itsesi sellaisena, kuin olet. Luota, että pääset tosiaankin läpi siitä tunne- ja huolivuoristoradasta, miten voit selviytyä näistä loppumisista. Muistuta itsellesi, että tulet olemaan ok ja todellakin olet tuolla hetkellä ok.

Tilaisuus jonkin loppumisessa

Tiedä, että jokainen loppuminen tulee tilaisuuden kera. Et ehkä näe tuota tilaisuutta välittömästi – erityisesti jos suret rakkaan ihmisen menetystä tai suhdetta, joka ei toiminut.

Universumi ei sulje ovea avaamatta ikkunaa! Kehotan sinua luottamaan tähän koko olemuksellasi.

Kun navigoit jotain kutsumatonta loppumista, palaa jatkuvasti parhaasi mukaan läsnäolevaan hetkeen. Se on voimaantumisesi paikka ja vahvuutesi lähde.

Sinulla ei ole huomista tänään. Eilinen on poissa. Tämä päivä on tilaisuutesi yhdistyä suurempaan kosmiseen kuvaan elämänpolustasi. Tuo kuva on ikuinen. Mitään ja ketään ei ole koskaan täysin menetetty. Ei ole virheitä.

Tämä merkitsee, että jokainen tilanne, työpaikka ja suhde tuli tilaisuuden kera ja oppimistasi varten.

Kiitollisuus parantaa

Tämän muistaen, kutsu kiitollisuudentunnetta elämästäsi, siitä mitä olet kokenut, ja niistä joita rakastat (elävät edelleen tai ovat nyt toisella puolella). Herätä kiitollisuus myös erottuasi kumppanista, kun asiat eivät toimineet. Kiitollisuus voi auttaa ihmisiä parantumaan toimimattoman suhteen kummassakin päässä.

Rakkaus on ikuista

Tiedä, että kosmisella tasolla ei ole estettä kommunikoida rakkaasi kanssa – ulottuvuudesta riippumatta. Rakkaus ylittää ajan ja paikan. Se on ikuista.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa minuun vapaasti yhteyttä nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >